Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο ραγιαδισμός με το δωσιλογισμό δεν είναι ταυτόσημε έννοιες, αλλά πάνε μαζί: Όταν είσαι «ραγιάς» γίνεσαι εύκολα δούλος-εξάρτημα του «Αφεντικού», συνακόλουθα «δωσίλογος»!!!


Στην κυβέρνηση Παπανδρέου μάλλον προηγείται ο δωσιλογισμός του ραγιαδισμού: η πολιτική του ραγιαδισμού ξεκινάει από την εξαρτημένη δουλεία της στα ξένα κέντρα αποφάσεων και ιδιαίτερα τα αυτοκρατορικά κέντρα των ΗΠΑ.
«ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ είναι να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης»!Αυτή την εντυπωσιακή (!) δήλωση έκανε, σε τουρκικά ΜΜΕ, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας!!!

Την ίδια ώρα ο ΝΑΤΟϊκός διοικητής του Αεροπορικού Στρατηγείου της Σμύρνης, ανακήρύσσε ολόκληρο το Αιγαίο ουδέτερη (γκρίζα) ζώνη!!!

 Δηλαδή το «Αιγαίο θάλασσα ειρήνης» με το ΝΑΤΟ κυρίαρχο στο Αιγαίο και το οποίο (ΝΑΤΟ), με τη γνωστή στραταρχική αυθάδειά του, να χαρακτηρίζει το Αιγαίο γκρίζα ζώνη!!!

Αν αυτό δεν είναι δωσιλογισμός τότε οι έννοιες πλέον έχουν χάσει κάθε σημασία, έχουν αποδομηθεί και αποσαθρωθεί τελείως. Η υποτέλεια και ο δωσιλογισμός έχουν ανακηρυχθεί σε «αρετές»: σε «οράματα ειρήνης»!!!

Και το ΝΑΤΟ από «σφαγέας» των λαών, από «σπορά» του τρόμου και του πολέμου σε «όραμα ειρήνης»!!!

Όταν βεβαίως είσαι τραγικά υποτελής γίνεσαι και δραματικά ηλίθιος. Είναι δυνατόν να απευθύνεται κανείς στον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι το «όραμα ειρήνης» στο Αιγαίο είναι το ΝΑΤΟ;

Και ακόμα χειρότερα: Να αποδέχεσαι, την ίδια ώρα, να συζητήσεις με την Τουρκία όλες τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο!!!

Η συζήτηση για την οριοθέτηση της ελληνοτουρκικής υφαλοκρηπίδας, από τη στιγμή που η Αγκυρα επιμένει πως υπάρχουν νησιά, νησίδες και βράχοι στο Αιγαίο με αδιευκρίνιστη κυριαρχία, προϋποθέτει συμφωνία των δύο χωρών για το καθεστώς των αμφισβητούμενων από την Τουρκία περιοχών, δηλαδή των συνόρων.

Το γεγονός αυτό υπογράμμισε με ένταση ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξή του.

Η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας
«είναι μόνο μία από τις εκκρεμείς διαφορές στο Αιγαίο και η διευθέτησή της, από νομικής σκοπιάς, διασυνδέεται σε μεγάλο βαθμό με άλλες διαφορές», είπε ο Τούρκος υπουργός.

Αν συνδυάσουμε τα «οράματα ειρήνης» της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών, τη ΝΑΤΟποίηση του Αιγαίου και τις συζητήσεις για τη «επίλυση» των τουρκικών «απαιτήσεων» τότε εύκολα καταλήγουμε σε τούτο: Η κυβέρνηση αυτή ήρθε να εκτελέσει μέχρι κεραίας τις προσταγές των αμερικάνων ιμπεριαλιστών.

Είναι μια κυβέρνηση δωσίλογων


resaltomag.blogspot.com

klassikoperiptosi.blogspot.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα