Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΩΝ…!!!


Είναι δυνατόν σε μια σκλαβωμένη χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση να αποκόπτονται χρήματα από τον στρατό της; Δυστυχώς ναι, γιατί μιλούμε για την νήσο Κύπρο! Η Εθνική Φρουρά δεν θυμίζει σε τίποτα την πάλε ποτέ ισχυρή στρατιωτική δύναμη του νησιού. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατού  μας, έχει πιάσει πάτο αφού οι περικοπές και η λιτότητα που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση Χριστόφια στον τομέα αυτό, έχουν γονατίσει και αποδιοργανώσει τελείως το στράτευμα.

Ότι και αν δηλώνουν, περί του αντιθέτου, οι «αρμόδιοι» του Υπ. Αμύνης για την ετοιμότητα του στρατεύματος σε περίπτωση απειλής, δυστυχώς δεν μας πείθουν. Και ξέρεται γιατί δεν μπορούν να μας πείσουν; Ξέρεται γιατί τους λέμε κατάμουτρα ότι είναι ψεύτες; Επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα:

 • Άρματα χωρίς καύσιμα και λάδια.   
 • Μείωση ασκήσεων μονάδων ζωτικής σημασίας για την άμυνα του νησιού (σπατάλη χρημάτων!).
 • Μείωση ασκήσεων με πραγματικά πυρά εν ονόματι του κόστους.
 • Ακινητοποιημένα και ασυντήρητα οπλικά συστήματα λόγο έλλειψης χρημάτων.

Αυτά είναι ορισμένα από τα πολλά που συμβαίνουν στις τάξεις της Ε.Φ. Αυτά μπορούν να μας τα εξηγήσουν; Πως μπορούν να διατυμπανίζουν το αξιόμαχο του στρατού μας ενώ συμβαίνουν όλα αυτά;

Δυστυχώς αυτά που γράφουμε συμβαίνουν καθημερινός στα στρατόπεδα μας. Δεν είναι ούτε λόγια του αέρα και ούτε έχουν κάποια κομματική ή πολιτική σκοπιμότητα. Τα λέμε γιατί πραγματικά προβληματιζόμαστε  και διερωτόμαστε τι θα γίνει αν αποφασίσει η Τουρκία να ολοκληρώσει τα επεκτατικά σχέδια που έχει για την Κύπρο.

Το ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι, εάν όλες αυτές οι περικοπές γίνονται λόγο των κακών οικονομικών του κράτους ή  απλά είναι μια πολύ ωραία δικαιολογία για την διάλυση του νόμιμου στρατού της Κύπρου, όπως προνοούν οι συμφωνίες που έχει κάνει ο ευέλικτος…; Ας μην είμαστε πονηροί όμως και ας πιστέψουμε την πρώτη δικαιολογία. Και πάλι είστε αδικαιολόγητοι. Κόψτε λίγο από τις παχυλές σας συντάξεις και μισθούς και αναβαθμίστε επιτέλους την Ε.Φ. Σταματήστε να βολεύεται κόσμο και να βολεύεστε και εσείς. Αποκτήστε λίγη διάκριση και λίγο φιλότιμο. Άλλωστε ο φτωχός κοσμάκης πληρώνει τους μισθούς σας. Από αυτόν εξαρτάστε.

Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και χρειαζόμαστε ισχυρό στρατό. Αλλάξτε μυαλά πριν να είναι αργά γιατί η Τουρκία καραδοκεί… Είμαστε ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι ημικατεχόμενη, που κινδυνεύει να σκλαβωθεί ολόκληρη και δεν επενδύει στον στρατό της. Αίσχος κύριοι, αίσχος. Τίποτα άλλο.

 

 

http://www.protigrammi.com/?p=2520

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα