Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Τα χέρια ψηλά σήκωσε και η Frontex μπροστά στο «τέρας» της παράνομης μετανάστευσης που με τη μορφή Λερναίας Ύδρας οργιάζει στην μεθόριο του Έβρου.
Η Διεθνής Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω του γραφείου της στη Βαρσοβία, την έκθεσή της για την ανάπτυξη των στελεχών της στην ελληνοτουρκική μεθόριο και καταγράφει την απροθυμία των ευρωπαϊκών κρατών που τη σύστησαν, να «τροφοδοτήσουν» περαιτέρω την παραπάνω επιχείρηση. 
Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή του οργανισμού, Ilkka Laitinen, ο λόγος για την απροθυμία αυτή, είναι η «αποτυχία» της Ελλάδας να χωροθετήσει νέα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.
Παράλληλα η Frontex, δεν παραλείπει να σημειώσει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στα υπάρχοντα κέντρα κράτησης της χώρας μας τα οποία χαρακτηρίζει ως τριτοκοσμικά.
Όπως υποστηρίζουν οι αξιωματούχοι της Frontex, οι αρχές κρατούν για λίγες ημέρες τους λαθρομετανάστες, όταν αυτοί συλληφθούν για παράνομη είσοδο στη χώρα και στην ΕΕ και μετά, εξαναγκάζονται να τους αφήσουν ελεύθερους, με αποτέλεσμα αυτοί να προωθούνται στην ενδοχώρα.
Η Υπηρεσία λέει μάλιστα πως αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, σημειώνοντας ότι από το Νοέμβριο του 2010 μέχρι τον Μάρτιο του 2011, συνέλαβε 11809 λαθρομετανάστες, που εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
Να σημειωθεί ότι κατά μέσο όρο, η επιχείρηση Joint Operation Rabit 2010 (στην οποία συμμετείχαν συνολικά 576 αστυνομικοί από 26 χώρες της ΕΕ), απέφερε 245 εντοπισμούς απόπειρας παράνομης εισόδου, ημερησίως.
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα