Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ

OGA-IPIROS

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΡΟΠΟΛΗΣ "ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ"

"Τα δύο τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες, των επώδυνων εξελίξεων που διαδραματίζονται με τις συντάξεις του ΟΓΑ, των υπερήλικων Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Παρακολουθούσαμε στενά το μέγα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στους κόλπους των Βορειοηπειρωτών. Με πάμπολλες συναντήσεις και υπομνήματά μας γνωστοποιήσαμε στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και στα κόμματα της αντιπολίτευσης τους κινδύνους και τις ολέθριες συνέπειες της ενέργειάς τους.

Τους προβάλλαμε ουσιαστικές λύσεις, για την οριστική επίλυση του μείζονος ζητήματος. Κωφεύσανε σε όλες τις εφικτές προτάσεις μας.

Στα πλαίσια της « σημερινής πραγματικότητας» δίνουν τη χαριστική βολή με το Ν.4093/2012 με τον οποίο εγκρίθηκε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016

Ερμηνεύοντας τον ως άνω διαπιστώνουμε ότι οι υπερήλικες Βορειοηπειρώτες δεν πρέπει να λαμβάνουν σύνταξη από οποιονδήποτε φορέα του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ποσού. Με έκπληξη διαπιστώνουμε επίσης ότι πριν την υποβολή της αίτησης πρέπει να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια και να εξακολουθούν να διαμένουν κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής τους. Άκουσον – άκουσον!!!

Η ελληνική κυβέρνηση προκαλεί αδιαλείπτως την ηθική δικαίωση των παππούδων μας, θέτοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους αγώνες τους. Τους προτρέπει να εγκαταλείψουν τα πάτρια εδάφη, στα οποία τόσα χρόνια κρατούσαν αναμμένη τη δάδα του ελληνισμού. Οι ιθύνοντες δύνανται να αντιληφθούν ότι οι υπερήλικες Βορειοηπειρώτες δεν είναι «αριθμητικά νούμερα». Είναι εκείνοι που αγωνίστηκαν, για να παραμείνουμε αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού κορμού.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε διπλή πρόκληση. Απ' τη μία οι ανθελληνικές εθνικιστικές ενέργειες των Αλβανών εναντίον μας και απ' την άλλη το «δώρο» της ελληνικής κυβέρνησης του «ξεριζωμού» από τις πατρογονικές μας εστίες.

Ως ομοσπονδία συμπαραστεκόμαστε στους υπερήλικες Ανωδροπολίτες και εν γένει Βορειοηπειρώτες και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε, με οιονδήποτε τρόπο και μέσο, για την αποκατάσταση των συντάξεων του ΟΓΑ.

Οι Βορειοηπειρώτες έμαθαν να αγωνίζονται και τίποτα δεν τους χαρίζεται!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλέκτρα Κίκη Γεώργιος Ζώτος"


Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα