Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Τον Φώσκολο τον "γνώρισα" μέσω Spiral Architect, όταν μου έδωσε έναν σύνδεσμο όπου ο Φώσκολος (ως οιοσδήποτε μη κάφρος) έλεγε το προφανές για την λεγόμενη (ανθρωπογενή) κλιματική αλλαγή.  Τότε είχα ανεβάσει και μία συνέντευξή του στο Κρήτη TV, όπου έλεγε "δεύτερη Αλάσκα σε ενεργειακά αποθέματα στην Κρήτη" και ότι "οι έρευνες σταμάτησαν ότι ήρθε το Ρώσικο αέριο" (το Ρωσικό αέριο, τελικά, έχει φτιάξει και έναν-δύο βαρονίσκους και ίσως και έναν Πρωθυπουργό).

Ο Φώσκολος είναι πάλι στις ειδήσεις (στην Κρήτη... λες και τα Αθηναϊκά ΜΜΕ δεν έχουν πρόσβαση).  Επαναλαμβάνει την πιθανή σπουδαιότητα των κοιτασμάτων στην Κρήτη, αναφέρει προεκλογικές επιπολαιότητες και σκοπιμότητες του Παπακωνσταντίνου (σώωωπα καλέ).  Αναφέρει ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις γνώριζαν από το 2002 για τα κοιτάσματα της Κρήτης,  "αφού είχαν γίνει έρευνες από γαλλική αλλά και νορβηγική εταιρεία. Αναφέρει, μάλιστα, πως η ελληνική κυβέρνηση αλλά και τα ΕΛΠΕ δε θέλησαν καν να δουν τα στοιχεία που παρουσίαζαν οι εταιρείες, τη στιγμή που η Λιβύη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον".

Ευχαριστώ τον ΑΚ για τον σύνδεσμο

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα