Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

bryshΗ μεγάλη ατυχία της δυστυχισμένης αυτής χώρας είναι να την κυβερνά ένα «Αμερικανάκι». Ο χαρακτηρισμός αυτός εδόθη από πράκτορες και υπαλλήλους της εδώ Μεγάλης Πρεσβείας των αχυρανθρώπων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, στον «εκλεκτό» του αφελούς λαού μας, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των Wikileaks, τις οποίες αναμετάδωσαν τα Ελληνικά ΜΜΕ.

Δηλαδή οι ίδιοι οι Αμερικανοί, αποκαλούν τον «εκλεκτό» μας με το χαρακτηρισμό «Αμερικανάκι».

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των Wikileaks, αφελείς και επιπόλαιοι, «Έλληνες» πολιτικοί έδιναν πληροφορίες για τη χώρα μας, σε Αμερικανούς πράκτορες. Τέτοιους αφελείς «μακάκες» εκλέγη ο Ελληνικός Λαός, για τη Βουλή των Ελλήνων. Φαντάζεσθε ποτέ το αντίθετο; Δηλαδή Έλληνες πράκτορες να εισέδυαν στο Καπιτώλιο, και να έπαιρναν πληροφορίες από Αμερικανούς βουλευτές; Αδιανόητον!!!

Όμως εδώ στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα είναι δυνατά!!!
Τις ημέρες αυτές, μετά τη πτώση του νάρκισσου δικτάτορα Καντάφι, η Λιβύη μετά τον εμφύλιο, ευρέθη με όλες τις βασικές υποδομές της χώρας κατεστραμμένες.

Οι αντικαθεστωτικοί –αντίπαλοι του Καντάφι-μαζί με τους ξένους εισβολείς, στη προσπάθειά τους να ανατρέψουν το Δικτάτορα, κατέστρεψαν όλες τις βασικές υποδομές της χώρας. Μαζί με όλα τα άλλα, κατέστρεψαν και τα συστήματα αφαλατώσεως, και τα δίκτυα διανομής ύδατος στο λαό.

Έτσι λοιπόν η διαβίωση των κατοίκων στη Τρίπολη, Βεγγάζη, και στα χωριά, κατέστη προβληματική, αφού η καθημερινότητα, δεν αντιμετωπίζεται χωρίς νερό.
Η Ελλάδα -μέχρι σήμερον τουλάχιστον-έχει από τη Θεά φύση άφθονο νερό, και η Λιβύη άφθονο και καλό πετρέλαιο.

Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς πετρέλαιο, αλλά χωρίς νερό δεν μπορεί να επιβιώσει, είναι μετρημένες οι ώρες του.

Άρα το νερό είναι πολυτιμότερο αγαθό από το πετρέλαιο.

Το «Αμερικανάκι» της Ελλάδος, υπακούοντας τυφλά στις εντολές των παγκόσμιων αρπακτικών, έσπευσε να υποσχεθεί το πολύτιμο νερό της Ελλάδος, στους αντικαθεστωτικούς της Λιβύης, χωρίς ανταλλάγματα, στο όνομα της αλληλεγγύης μεταξύ των Κρατών, και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

Οι Κοσμοκράτορες για τα συμφέροντά τους , πρέπει να διασώσουν τη ζωή των αχυρανθρώπων «αντικαθεστωτικών» της Λιβύης, και να τους εδραιώσουν στην εξουσία, έτσι έσπευσαν να δώσουν τις σχετικές εντολές στα πιόνια τους, τους ηγέτες των άλλων δυνάμεων που συμμετέσχον στην εισβολή στη Λιβύη,  κατά τη διάσκεψη των Παρισίων, με θέμα την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας» στη Λιβύη όπως είπαν.

Στη διάσκεψη αυτή έλαβε μέρος και ο δικός μας άνθρωπος.

Το «Αμερικανάκι» της Ελλάδος έπρεπε αμέσως να αντιπροτείνει, «Μια βαποριά πετρέλαιο, μια βαποριά νερό», και όχι αμέσως στο όνομα της αλληλεγγύης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να δώσει τα πάντα χωρίς ανταλλάγματα.

Μη λησμονεί ότι η Ελλάς, πέραν του πληθυσμού της, φιλοξενεί  τουλάχιστον τρία(3) εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και όλοι αυτοί καταναλίσκουν το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης, το νεράκι. Το επιπόλαιο «Αμερικανάκι» να μη ξεχνά ότι οι μελλοντικοί πόλεμοι θα γίνονται για το νερό…

Το αφελές «Αμερικανάκι», να μη ξεχνά ότι η Ελλάδα δεν είναι δική του, για να τη προσφέρει στους Παντοκράτορες.

Το «Αμερικανάκι» είναι διορισμένο από τον Ελληνικό Λαό, για να τον υπηρετεί, επωφελώς, με μια κάποια χρονική προθεσμία.

Τον πληρώνουμε όχι να μας ξεπουλά, για τα συμφέροντά του, αλλά να μας υπηρετεί με πίστη και ωφέλεια.

Μη ξεχνά το «Αμερικανάκι», ότι ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης διεκδικούσε την Ελληνική ΑΟΖ μέχρι τη Κρήτη, σε τέτοιο βαθμό που τόλμησε ακόμη και την Ελληνική νήσο Γαύδο να συμπεριλάβει εντός των συνόρων της Λιβυκής ΑΟΖ, αλλά και οι σημερινοί «αντικαθεστωτικοί» πιόνια των παγκόσμιων επικυρίαρχων, διεκδικούν την Ελληνική Α.Ο.Ζ. -όπως και ο προκάτοχός τους- και εμείς σήμερα ερχόμαστε να τους δώσουμε χωρίς ανταλλάγματα το πολυτιμότερο αγαθό της φύσεως. Δηλαδή οι καινούργιοι Λίβυοι άρχοντες, εποφθαλμιούν την ΑΟΖ της Ελλάδος, όπως τους συμβούλεψε ο Νταβούτογλου.

Το «Αμερικανάκι» στη προσπάθειά του, να γίνετε εκάστοτε αρεστό στο «Μεγάλο Αδελφό» δίνει τα πάντα, λες και είναι δικά του. Ανταλλάσει τη περιουσία του Ελληνικού λαού, με την εύνοια των Εξουσιαστών του πλανήτη.

Κάθε φορά που το «Αμερικανάκι» βγαίνει στο εξωτερικό, είναι και μια καταστροφή, και μια μαχαιριά για την Ελλάδα.

Υποσχέθηκε δωρεάν άφθονο Ελληνικό νεράκι, στους Λίβυους, χωρίς ανταλλάγματα, έτσι για βοήθεια…

Αυτό όμως θα γίνει κατεστημένο, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Όπως οι Λίβυοι χρειάζονται το νεράκι, έτσι και εμείς χρειαζόμαστε το πετρέλαιο, το οποίο και ακριβοπληρώνουμε.

Εμάς ποίος μας λυπάται; Οι Ευρωπαίοι του Βορρά, για να μας δώσουν δάνεια, ζητάνε ανταλλάγματα σε χρυσό…

Ο Ερντογάν άραγε θα έδινε νερό χωρίς να πάρει πετρέλαιο;

Επιτέλους να παύσει η αφέλεια και  επιπολαιότητα των Αμερικανών κυβερνώντων, αρκετά τους πληρώσαμε χωρίς να αξίζουν. Είναι θαύμα το πώς υπάρχει ακόμη η Ελλάς, με τέτοιους αφελείς και επιπόλαιους στο τιμόνι…

Το «Αμερικανάκι», να παραδειγματίζεται από τον Ερντογάν,εάν θέλει να προκόψει…

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα