Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Το πρώτο μνημόνιο στο άρθρο 6 προέβλεπε να μπει 20% φόρος στις διαφημίσεις των τηλεοπτικών καναλιών και ο Καρατζαφέρης το....ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ!!! Έτσι βγήκε ο Σαχινίδης του ΠΑΣΟΚ μετά και δεν το εφάρμοσε ΠΟΤΕ!!! Καταλάβατε τώρα αν κέρδισαν και πόσα οι.....
καναλάρχες;
(το ντοκουμέντο βρέθηκε στο http://taxalia.blogspot.com/)
Αυτά φυσικά έγιναν έπειτα από πιέσεις καναλαρχών προς την Κυβέρνηση και από πιέσεις της Κυβέρνησης προς τους καναλάρχες.
Ο Καρατζαφέρης απλώς λειτούργησε ως η αφορμή για να κάνει πίσω η Κυβέρνηση σε αυτό το άρθρο. Στημένο παιχνιδάκι!

Μα έτσι εξηγούνται όλα! Προφανώς αυτό ήταν και το μέσο εκβιασμού της Κυβέρνησης προς τα ΜΜΕ για να μη μιλάνε.
Προκειμένου η Κυβέρνηση να πετύχει τη στήριξη των καναλιών, χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο εκβιαστικά.
Τα κανάλια άλλο που δε θέλανε φυσικά...
Αφού έγινε το deal αποφασίστηκε να μετατεθεί για τις... καλένδες η επιβάρυνση των καναλιών. Συγκεκριμένα, η έναρξη ισχύος της επιβάρυνσης των καναλιών μετατέθηκε από 1/7/2010 στη 1/1/2013. Ζήσε Μάη μου δηλαδή... (Αν εφαρμοστεί ποτέ... πείτε το και σε μένα!)
Βεβαίως αυτή η "κατανόηση" της Κυβέρνησης προς τα κανάλια δεν επεκτάθηκε στους μισθωτούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στους συνταξιούχους, στους ανέργους, στους part-time εργαζομένους, στους αυτοαπασχολούμενους και στους μικροεπιχειρηματίες.
Ααα, όλα κι όλα! Είπαμε. Κυβέρνηση είναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Και φυσικά -ω! του θαύματος!- την μετάθεση της φορολογικής επιβάρυνσης είχε ζητήσει και ο τρισμέγιστος Γιώργος Καρατζαφέρης (η άμεση εισφορά των καναλιών ήταν από τα ελάχιστα άρθρα του Μνημονίου που καταψήφισε).
Αποτέλεσμα; Η συνεχής, καθημερινή παρέλαση του ίδιου και των στελεχών του κομματιδίου του στα κανάλια!
Και φυσικά η παρουσίασή του ως "υπεύθυνη παράταξη μακριά από λαικισμούς και ανευθυνότητες"!
Η Νέα Δημοκρατία του αδέκαστου Αντώνη Σαμαρά; Μα φυσικά.... μούγγα στη στρούγγα! Είναι τώρα καιρός να τα βάζουμε με τα κανάλια; Μα πώς αλλιώς θα μας παρουσιάσουν αύριο ως σωτήρες; Μη πάμε και κόντρα...
Είπαμε το πρόβλημα είναι μόνο οι φορολογικοί συντελεστές! Σε όλα τα άλλα συναίνεση!
Η Αριστερά; Άλλα κουμάσια κι αυτοί! Προκειμένου να έχουν μια -όσο το δυνατόν- καλύτερη μεταχείριση από τα κανάλια, δεν το... πολυφωνάζουν!
Κάνουν και λίγο τα κορόιδα... Δεν είδαν, δεν άκουσαν! Ή θα... διάβαζαν σα το Χριστόδουλο!
Μιλάμε δηλαδή για μια απίστευτη συμπαιγνία κομμάτων και μεγαλοεπιχειρηματιών-μεγαλοεκδοτών, που για άλλη μια φορά προστάτευσε τα συμφέροντά τους, την ώρα που τα -όποια- εισοδήματα του λαού δέχθηκαν πρωτοφανή επίθεση.

Και αυτό δεν αφορά μόνο αυτούς που το ψήφισαν. Αλλά και αυτούς που έκαναν τους Κινέζους.
Διότι η ανοχή είναι συνενοχή!
--
http://toixo-toixo.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα