Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 5
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο μεγάλος δήμιος της Ελλάδας, πριν από τις εκλογές είχε υποσχεθεί: "μηδενική ανοχή έναντι της παράνομης μετανάστευσης". (Σημείωση :Την παραπάνω δήλωση την έκανε στις 13 Ιουνίου του 2009,κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του,οι οποίες οπως πάντα έγιναν για να χαιδέψουν τα αυτιά των ψηφοφόρων.)

Αυτό που πραγματικά ήθελε να πει, ήταν: Δεν θα υπάρξει καμία « παράνομη μετανάστευση», γιατί θα την κάνω νόμιμη. Από τώρα και στο εξής, όλοι μπορούν να διασχίζουν τα ελληνικά σύνορα και θα λάβουν αμέσως μια πράσινη κάρτα και χωρίς ερωτήσεις την ελληνική ιθαγένεια σε λιγότερο από έξι χρόνια.

Εικόνα

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που η κυβέρνησή του φρόντισε. Δεν ήταν να επιλύσει το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, που σκόπιμα το άφησε για αργότερα, ώστε να μην υπάρχει διέξοδος και κατ 'ευθείαν να οδηγηθεί στα σαγόνια του ΔΝΤ. (Όπως έχει προγραμματιστεί στις ετήσιες συνεδριάσεις της Bilderberg.)

Η προτεραιότητά τους ήταν να εξασφαλιστεί η ροή της παράνομης μετανάστευσης, ώστε οι Έλληνες τελικά να καταστούν μειονότητα μέσα στην χώρα τους.

Είκοσι χρόνια πριν και πριν να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη καταστροφή του ελληνικού έθνους, υπήρχαν πολύ λίγοι μετανάστες στην Ελλάδα. Ουσιαστικά μετανάστες ήταν οι ίδιοι οι Έλληνες, αφήνοντας την Ελλάδα για την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.
Δεν υπήρξε ανάγκη για τους μετανάστες του Τρίτου Κόσμου και της Ανατολικής Ευρώπης να έρθουν στην Ελλάδα σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς ,που οι ελληνικές κυβερνήσεις επέτρεψαν τα τελευταία χρόνια να εισέλθουν .


Το αποτέλεσμα είναι ότι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα, και θα διπλασιαστούν(τουλάχιστον), μόλις γίνουν Έλληνες πολίτες.

Η νομοθεσία που ψηφίστηκε, δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους παράνομους μετανάστες χωρίς την αναγγελία στο κοινό ότι ο πραγματικός αριθμός των παράνομων μεταναστών που θα γίνουν Έλληνες πολίτες, θα είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια, δηλαδή το 30% του πληθυσμού της χώρας! (Σημείωση : Ηδη πριν λίγες μέρες η Eurostat ανακοίνωσε ότι ο Ελληνικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά 35.000,το 77% όμως, δηλαδή οι 27.000 οφείλονται στους μετανάστες.)


Οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες από την Ασία και την Αφρική, καταστρέφουν τα έγγραφά τους πριν τους φέρουν στην Ελλάδα οι Τούρκοι λαθρέμποροι και δηλώνουν οποιοδήποτε όνομα επιθυμούν, οποιαδήποτε χώρα καταγωγής τους αρέσει.

Πολλές χιλιάδες εγκληματίες θα συνεχίσουν να κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν και σκοτώνουν κατά το δοκούν και η σχεδιαζόμενη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εγκληματικότητα, δημιουργώντας ένα χαοτικό περιβάλλον, την διατήρηση των Ελλήνων κλειδωμένων στα σπίτια τους κατά τις νυχτερινές ώρες, με αποτέλεσμα να ελέγχονται ευκολότερα και να υπακούουν στις μαριονέτες του ΔΝΤ και να αποδέχονται την υποδούλωση.

Χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο ή οποιοσδήποτε πόρος ή δυνατότητα απασχόλησης για τους παράνομους μετανάστες, προτεραιότητα του Παπανδρέου ήταν να διασφαλισθεί ότι δεν θα εγκαταλείψουν την χώρα και ότι θα καταστούν πολίτες της . Εξασφαλίζοντας έτσι ότι η Ελλάδα, μπορεί μεταγενέστερα να χωριστεί σε μικρότερα προτεκτοράτα μεταξύ γειτονικών κρατών που αποβλέπουν στην προστασία των «μειονοτήτων» τους , υπό την αιγίδα των φανατικά ανθελληνικών «ελληνικών» κυβερνήσεων.
Ιδίως ,η σημερινή κυβέρνηση, η οποία σχεδιάζει να σταματήσει τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως επίσημη γλώσσα του κράτους.

Η Τουρκία έχει ξεκινήσει με τους μουσουλμάνους, τους οποίους ονόμασε ως Τούρκους, η Αλβανία θα συνεχίσει με την «αλβανική μειονότητα» που είναι υπό κατασκευή με τα νέα διαβατήρια που θα δοθούν μαζικά στους Αλβανούς λαθρομετανάστες, καθώς και οι φαινομενικά αθώοι Σλάβοι της ΠΓΔΜ που θα θελήσουν να προστατεύσουν "τους δικούς τους ανθρώπους ", και θα κατακτήσουν την Μακεδονία με μια μικρή βοήθεια από το ΝΑΤΟικά αφεντικά τους, επειδή είναι« απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου "(!), ακόμη και όταν έφθασαν στην περιοχή αιώνες μετά το θάνατό του.


Εικόνα


Οι συμμορίες στο κέντρο της Αθήνας έχουν ήδη δημιουργήσει γκετο , όπως έγινε με την Μεξικανούς έμπορους ναρκωτικών στις ΗΠΑ, ενώ η ελληνική αστυνομία μένει έξω και μακριά από τις περιοχές αυτές.

Οι Αφρικανικές, Αφγανικές, Πακιστανικές και Ανατολικοευρωπαικές εγκληματικές συμμορίες, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο ενός «δικού» τους μικρού κομματιού της Ελλάδας προτού να δημιουργήσουν ένα πολιτικό κόμμα το οποίο θα αγωνιστεί για την «κυριαρχία», ή, στην καλύτερη περίπτωση, για τα "ανθρώπινα δικαιώματα τους».


Ολα αναμένεται να κινηθούν γρήγορα, μετά την τοποθέτηση ως βασικού σύμβουλου μιας γυναίκας που κατάγεται εκ της Συρίας( Σημείωση :Eννοεί την Αφροδίτη Αλ Σαλεχ), κυριολεκτικά να κάνει κουμάντο στο υπουργείο που ασχολείται με τη μετανάστευση.

Η δημιουργία μη Ελληνικών εθνικών πολιτικών κομμάτων(Σημείωση :όπως το κόμμα "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων" με αρχηγό τον Οδυσσέα Τσενάι)έχει ήδη ανακοινωθεί και σύντομα θα εισέλθουν στη Βουλή των Ελλήνων με την υποστήριξη των ψήφων από τους εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών οι οποίοι θα λάβουν την υπηκοότητα στους επόμενους μήνες.

Από την Αριζόνα μέχρι το Αιγαίο, υπάρχει ένα γενικό σχέδιο σε εξέλιξη για να καταστρέψει όλα τα έθνη, και οι ηγέτες - μαριονέτες δεν μπαίνουν πια στον κόπο να το κρύψουν.


To παραπάνω άρθρο είναι μετάφραση απο Αγγλικό blog.Οπως βλέπετε ακόμα και οι ξένοι έχουν αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και εδω ακόμα κάποιοι φοράνε παρωπίδες.
Οι σημειώσεις είναι δικές μου και οχι του άρθρου.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα