Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 
#fullpost{display:inline;}

Για να αρχίσει ο κόσμος να καταλαβαίνει το ανθελληνικό σχέδιο που έχουν στήσει εδώ και πολλά χρόνια εναντίον της πατρίδος μας και το οποίο αποδίδει καροπούς στις ημέρες μας πρέπει να εστιάσει στον τομέα ΒΙΒΛΙΑ! Μέσα από τον τρόπο γραψίματος ορισμένων βιβλίων προσπαθούν να αποβλακώσουν τα παιδιά μας, να διαστρεβλώσουν ιστορικά γεγονότα, να υποβαθμίσουν τον Ελληνισμό και τα επιτεύγματα αυτού και εν τέλει να οδηγήσουν στο ποθούμενο για αυτούς...! Ποιό είναι αυτό; Ο αφελληνισμός των παιδιών μας, η "δημιουργία" παιδιών ρομπότ που θα αγνουούν την ιστορική αλήθεια, έτσι ώστε να είναι ανίκανα να υπερασπιστούν την ιστορική μας κληρονομιά! Σας παραθέτουμε το άρθρο έτσι όπως μας το έστειλαν από το ιστολόγιο http://dimokratis-politis-oplitis.blogspot.com/
Το βιβλίο στην εικόνα για μικρά παιδιά με Τίτλο «Τι γνωρίζεις για τον Ουρανό;» από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα θα το βρείτε ακόμη και σε SUPER MARKET. Ένα βιβλίο που θα μάθει στα παιδιά μας πράγματα σχετικά με το σύμπαν.
Στο τέλος αυτού του βιβλίου παρατίθεται ένα τεστ για να δούμε κατά πόσο τα παιδιά κατανόησαν-αφομοίωσαν τα όσα διάβασαν:
Στην ερώτηση «ποιος ανακάλυψε ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο;» δίνονται οι εξής τρείς επιλογές από τις οποίες καμιά δεν είναι η ορθή:
Α. Ιπποκράτης
Β. Κοπέρνικος
Γ. Όμηρος
Η σωστή απάντηση είναι ο Αρίσταρχος!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!
Αν αφαιρέσετε την παρέμβασή με το μαύρο μαρκαδόρο θα διαπιστώσετε πως οι επιλογές είναι οι εξής τρεις:
Α. ο γιατρός Ιπποκράτης
Β. ο σοφός Κοπέρνικος
Γ. ο ποιητής Όμηρος

Οι επιλογές Α και Γ οι Έλληνες Ιπποκράτης και Όμηρος υποβαθμίζονται στο βαθμό του απλού γιατρού της γειτονιάς -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- και του ποιητή του συρμού!!
Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και
Ο ΜΕΓΑΣ ΕΠΙΚΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΥΠΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!!
Ενώ ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ!! Παρουσιάζεται σαν ΣΟΦΟΣ;;;;
Γιατί και από ποιους υποβαθμίζεται η προσφορά των Ελλήνων;
πληροφορίες γα το βιβλίο:

τίτλος: "ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;"
εκδόσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Συντελεστές του βιβλίου:
κείμενο:
Beatrice Fontanel
Εικονογράφηση: Comic Up (Carmen Perez, Marga Querol, Tony Fernandez και Pilar Aguilar)
χρώματα: Yve Chagnaud
εξώφυλλο: Sylvaine Baeyens
συντονισμός έκδοσης: Elizabeth Cohen
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα