Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Σχόλιο:To παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες,με το μεταναστευτικό να χτυπάει κόκκινο σύντομα θα ακουστούν και άλλες φωνές περι αναγκαιότητας ενος ενιαίου Ευρωπαικού στρατού.

 

Οι βουλευτές της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας «απαιτούν» (!) από το Βερολίνο να επιταχυνθούν οι εργασίες για τη δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού, γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

60 χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθεια από  την δημιουργία  κοινής Άμυνας στην  Ευρωπαϊκή Ένωση, το θέμα αυτό έχει αποκτήσει και πάλι πολύ ενδιαφέρον. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ , πρόσφατα εξήγησε  ότι η σύγκρουση με τη Ρωσία και οι  εξελίξεις στην Ουκρανία επιταχύνουν τις διαδικασίες για αυτό το ζήτημα , αναφέρει δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο , πολιτικοί από το κόμμα  CDU κάλεσαν τη γερμανική κυβέρνηση να επιταχύνει τις εργασίες για τη δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού.

Τα  εθνικά στρατεύματα των χωρών  της ΕΕ θα πρέπει να διατηρήσουν  «μια μακρά, δομημένη και συντονισμένη συνεργασία μεταξύ τους » με σκοπό την δημιουργία  ενός ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού, αναφέρει  η απόφαση της  γερμανικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την Ευρωπαϊκή και Εξωτερική Πολιτική και  την Πολιτικής Ασφάλειας. Αυτό το έγγραφο περιγράφει ένα σχέδιο που αποτελείται από 10 σελίδες .

Έτοιμο  λοιπόν και το προσχέδιο από το Βερολίνο για την «αμυντική μεταρρύθμιση» της ΕΕ,  όπως θα την ονομάσουν «ευγενικά»  οι Βρυξέλλες και οι κάθε λογής , Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ κτλπ.    

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ έθεσε και πάλι το θέμα αυτό  με  φόντο την σύγκρουση με τη Ρωσία και τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ζητώντας την άμεση  δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού.

Η διατήρησης του θέματος της δημιουργίας ευρωπαϊκού στρατού  στην επικαιρότητα στην Γερμανία , σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,καταδεικνύει την σημασία που δίνει η κυβέρνηση. Μετά την οικονομική υποδούλωση της Ευρώπης, το  «κρατίδιο της Βαυαρίας» ( διαθέτει τους πιο πλούσιους Γερμανούς και χρηματοδοτεί όλη την χώρα κάνοντας ουσιαστικά  «κουμάντο»)  επιθυμεί τον στρατιωτικό έλεγχο  ενός μέρους της  γηραιάς ηπείρου( οι Βρετανοί δεν πρόκειται να ακολουθήσουν), για να επιτύχουν αυτό που απέτυχαν  πριν 70 ακριβώς χρόνια .

Φυσικά οι Γερμανοί « εταίροι μας» θα απαιτήσουν το κεντρικό αρχηγείο να ευρίσκεται σε γερμανικό έδαφος για να  ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν « πρόθυμες» χώρες ( Σλοβακία, Βαλτικές χώρες, Ολλανδία, Τσεχία κά) οι οποίες,   όπως και τότε (1940-45),  θα  υποστηρίζουν οτιδήποτε εκπορεύεται  από το «αρχηγείο στις βαυαρικές Άλπεις».

«Η γερμανική κυβέρνηση όπως είναι φυσικό υποστηρίζει την πρωτοβουλία αυτή. Η ενίσχυση της συνεργασίας των εθνικών στρατών ( έτσι θα ονομάσουν οι Γερμανοί την υποδούλωση των εθνικών στρατηγείων στην ΕΕ) , θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη από την άποψη της χρηματοδότησης και της άμυνας, καθώς και της   βελτίωσης της επικοινωνίας»,  δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Elmar Brok. Άλλος ένας «πρόθυμος» να υλοποιήσει το πρότζεκτ « γερμανικός ευρωπαϊκός στρατός».

Το σχέδιο αυτό προβλέπει σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα κεντρικό  στρατιωτικό αρχηγείο,  το οποίο θα ελέγχει το νέο κράτος που ετοιμάζουν με την  πιθανή ονομασία  « Ενωμένες πολιτείες της Ευρώπης», και στα σχέδια αυτά π.χ. δεν υπάρχει  ούτε ελληνικός στρατός ούτε ή ιταλικός στρατός, αλλά μόνο «ευρωπαϊκός».

 

pentapostagma

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα