Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Δεν χαρίζουμε την περιουσία μας!

 Η ενέργεια τους, να το ψηφίσουν χωρίς να ζητήσουν με δημοψήφισμα την έγκριση των ιδιοκτητών της Ελληνικής κρατικής περιουσίας, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη ενέργεια εκ μέρους των και θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες δια αυτήν τους την πράξη.

 
 
Δεοντολογικά, δεν είθισθαι να αλλοιώνεται ο τίτλος μιας ανάρτησης από άλλο site  blog.
 
Η σοβαρότητα όμως της πρωτοβουλίας του Συλλόγου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, να καταθέσουν εξώδικο στην Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου, για το μείζον θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την απονομή ιθσγένειας στους αλλοδαπους, μου έδωσε την δυνατοτητα αλλαγής του τίτλου, με την άδεια του Προέδρου του Συλλογου, κυρίου Παναγιώτη Θεοδωρίδη.
 
Επικροτώ την πρωτοβουλια του Συλλόγου, τίθεται όμως παράλληλα κι ένα αυτονόητο ερώτημα: Τοσοι Σύλλογοι στην Ελλάδα... ενας ακόμη δεν βρέθηκε βρε παιδιά, για ένα τεράστιο σκανδαλωδες  και ΑΝΤΙΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, να πάρει μια ανάλογη πρωτοβουλία;;;
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ &  ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
«ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ»
Λ. Α. ΣΥΓΓΡΟΥ 5,  ΑΘΗΝΑ,  Τ.Κ. 11743
Τηλ.  210 56 96 014  -  6930 362 262

Προς την:
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
και δια να ενημερώσει τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Κοινοποίηση:
Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και τον
κον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σεβαστή Κυρία Πρόεδρε,
    
 Σας αποστέλλουμε την παρούσα δήλωση-πρόσκληση-ενημέρωση και σας καλούμε άμεσα και πριν την ψηφοφορία του νομοσχεδίου δια την χορήγηση της ιθαγένειας, να ενημερώσετε το Σώμα της Βουλής που συνεδριάζει δια την παρούσα εξώδικη δήλωση. 

     Ως γηγενείς Έλληνες πολίτες είμαστε εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες κάθε περιουσιακού στοιχείου της Ελληνικής κρατικής μας περιουσίας.
     
Δι αυτό και μόνο εμείς δικαιούμαστε να
αποφασίζουμε δια την διαχείριση ή και παραχώρηση του παραμικρού τμήματος αυτής της περιουσίας.
   
  Η ενέργεια των βουλευτών οι οποίοι καλούνται να ψηφίσουν, δια να παραχωρηθεί δικαίωμα ιδιοκτησίας της κρατικής περιουσίας μας -άνευ της εγκρίσεως μας- σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση και οποιοδήποτε δικαίωμα έχουν επί οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της Ελλάδος,  δημιουργεί εις εμάς ζημιά, επειδή μειώνει το ποσοστό της ιδιοκτησίας μας.

      Δι αυτό θα κινηθούμε εναντίον αυτών των βουλευτών -που θα ψηφίσουν την παραχώρηση μέρους της περιουσίας μας- τόσο ποινικώς όσο και αστικώς, ώστε με αγωγές να αποζημιωθούμε από την προσωπική τους περιουσία, για την ζημιά που θα υποστούμε εξ αιτίας της ενεργείας τους να χαρίσουν μέρος της δικής μας περιουσίας.

     Ζητάμε λοιπόν την μη ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, διότι ουδεμία εξουσιοδότηση έχουν οι βουλευτές δια να ψηφίσουν αυτό.

     Η ενέργεια τους, να το ψηφίσουν χωρίς να ζητήσουν με δημοψήφισμα την έγκριση των ιδιοκτητών της Ελληνικής κρατικής περιουσίας, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη ενέργεια εκ μέρους των και θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες δια αυτήν τους την πράξη.
     

 Σε περίπτωση που το ψηφίσουν, ζητάμε να μας δώσετε την κατάσταση των βουλευτών που θα το ψηφίσουν -με τα πλήρη στοιχεία τους και την διεύθυνση της μονίμου κατοικίας τους- δια να τους επιδοθούν τα δικαστικά έγγραφα.

     Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται να επιδώσει νομίμως την παρούσα, εις αυτούς εις τους οποίους απευθύνεται, προς γνώσιν και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενο της εις την έκθεση επιδόσεως.

                                      

Αθήνα  7 / 7 /2015
 

             Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας δια το Σωματείο

 
 
                                      Παναγιώτης Θεοδωρίδης
                                          
                                   Πρόεδρος του Σωματείου

                                  «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»Πηγή

 

http://attikanea.blogspot.gr/2015/07/blog-post_731.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα