Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Οι εξελίξεις είναι δυσοίωνες για την πατρίδα μας. Έναντι πινακίου φακής, θα καταντήσουμε χαλιφάτο. Οι Ευρωπαίοι χαρτζιλικώνουν (με τόκο, βεβαίως) το πενόμενο κράτος μας, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σ' ένα οικτρό αποθετήριο εξαθλιωμένων μεταναστών.

Η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» στις 11 Οκτωβρίου προειδοποιούσε: «Ο Αλέξης ανέλαβε την εκπροσώπηση της ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας στην ευρύτερη περιοχή, κάνοντας ένα ωραιότατο deal: ρύθμιση χρέους έναντι της δέσμευσης να καταστεί η Ελλάδα "χωματερή προσφύγων". Η Τασία Χριστοδουλοπούλου παραμένει στην πραγματικότητα υπουργός Μετανάστευσης.Τα κονδύλια-μαμούθ που θα εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Ενωση για τη συγκράτηση των προσφυγικών πληθυσμών στην Ελλάδα θα περάσουν μέσα από το δίκτυο των ΜΚΟ, που ελέγχει πλήρως η ικανότατη αντιπρόεδρος της Βουλής. Η συμφωνία είναι απλή: "Σας κρατάμε στο ευρώ, σας ρυθμίζουμε το χρέος, μπορεί να σας κάνουμε και λίγο σκόντο στις αξιολογήσεις του 2016, αλλά εσείς κρατάτε τους ανέστιους πρόσφυγες μακριά από εμάς"».

Η δικαίωση της εφημερίδας μας είναι πανηγυρική, αλλά θα ήταν ευτύχημα να είχε διαψευστεί το ρεπορτάζ. Επιπλέον, η Τουρκία βγαίνει πολλαπλά κερδισμένη από το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών, το οποίο συνδημιούργησε με αιχμή το Ισλαμικό Κράτος.

Το κράτος-μαφία, που οικοδομήθηκε πάνω στα οστά των γενοκτονημένων Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων θρησκευτικών και εθνικών ομάδων, θα ευνοηθεί από τους Ευρωπαίους και με κονδύλια και με διευκόλυνση της μετακίνησης των Τούρκων στις χώρες της Ε.Ε. και με εθνικές... αβαρίες που θα υποστεί η Ελλάδα!

Στη Σύνοδο Κορυφής για το Μεταναστευτικό, οι Τούρκοι πήραν ό,τι ζητούσαν (μένουν οι διαπραγματεύσεις για τις «υποσημειώσεις» της συμφωνίας) και οι Ελληνες απέκτησαν περισσότερα προβλήματα.
Κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο, ελλείψει ηγεσίας που θα ασχοληθεί με τον στρατηγικό σχεδιασμό για το καλό του έθνους και του λαού και δεν θα επικεντρωθεί σε μικροπολιτικά παιχνίδια για να παραμείνει στην εξουσία.

Ο λαός, όμως, δεν ερωτήθηκε για τούτο το ζήτημα που αφορά το παρόν και το μέλλον του. Γιατί, άραγε;

Πηγή "Δημοκρατία"

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα