Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Κακό πράγμα η αμάθεια για κάποιους.

Αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όταν η έλλειψη πληροφόρησης που έχουν, τους οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες.

Μιλάμε για όλους αυτούς που ξαφνικά ανακάλυψαν πως για τους πνιγμούς στο Αιγαίο φταίει ο φράχτης, χωρίς να γνωρίζουν κάποια πράγματα περισσότερο, που θα μπορούσαν να τα μάθουν, ζητώντας ενημέρωση.

Ο φράχτης του Έβρου είναι ένα ελάχιστο κομμάτι στα 180 χιλιόμετρα των Ελληνοτουρκικών συνόρων και στα υπόλοιπα δεν υπάρχει φράχτης.

Τώρα αν κάποιοι συνεχίζουν να μην το γνωρίζουν είναι δικό τους θέμα , αλλά ας μην παρασύρουν και άλλους.

Αν οι μετανάστες ήθελαν να ξεφύγουν από τα κύματα του Αιγαίου θα μπορούσαν να περάσουν με βάρκες πάλι από τον Έβρο ποταμό, ιδιαίτερα τώρα που τα νερά είναι ακόμη χαμηλά και δεν έχουν ορμητικότητα.

Αλλά ποιος από όλους αυτούς που κάνουν «καραμέλα» κάποια συνθήματα θα πει έστω και μία σωστή κουβέντα;

Δυστυχώς για τους ίδιους εδώ στον Έβρο όλοι γνωρίζουν το πως έχει το θέμα και γελούν με τα συλλαλητήρια τους και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που κάνουν.

Κανείς δεν καταγγέλλει τα κυκλώματα που θησαυρίζουν στην γειτονική χώρα και σκόπιμα τους οδηγούν στην μετάβασή τους μέσο θαλάσσης στην χώρα μας.

Βλέπετε τα ευρώ είναι πολλά και μου έλεγαν πως στα παράλια της Τουρκίας έχουν ξεφυτρώσει δεκάδες επαγγέλματα που «δουλεύουν» με τους μετανάστες.

Εκεί είναι το πρόβλημα, αφού τα κυκλώματα δεν θέλουν να χάσουν πελάτες ( έτσι τους αποκαλούν) και για αυτό διαφημίζουν αυτόν τον τρόπο μετάβασης στην Ελλάδα.

Θα λέγαμε και μία άλλη σημαντικότατη παράμετρο , αλλά προς το παρόν μένουμε εδώ κάνοντας μία έκκληση σε όλους αυτούς που ασχολούνται με τον φράχτη, να τον αφήσουν στην ησυχία του και να βρουν τις πραγματικές αιτίες που εκατοντάδες μετανάστες χάνονται στα νερά του Αιγαίου.

 

http://www.toscandalo.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα