Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 
 
Τίποτα δεν τους σταματά!!!
Μήπως, από τη φόρα που έχουν πάρει, κινδυνεύουν Λυκαβηττός και Ακρόπολη??
 
 
 
 
 
Ενώ είχε εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ ΑΑΠ/22-03-2012) µε το οποίο χαρακτηρίζεται µεταξύ άλλων και ο οικισµός «Χάρακας» του νομού Λακωνίας ως παραδοσιακός, οι αρμόδιοι χορήγησαν περιβαλλοντική αδειοδότηση σε αιολικό πάρκο χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις των 1500 μέτρων!!!!
Την απόφαση αυτή είχε υπογράψει, λίγο πριν τις εκλογές του 2012, ο κος Παπακωνσταντίνου (Α.Π. οικ.197940/ 2-5-2012) και ακολούθησαν μάλιστα και δύο ορθές επαναλήψεις (λάθη, μάλλον λόγω βιασύνης) από την αρμόδια υπηρεσία στις 15/5/2012 και στις 27/6/2012.
Εκ των υστέρων λοιπόν και μετά από σχετικές προσφυγές ο Υπουργός ΠΕΚΑ πριν λίγες ημέρες, στις 31 Ιουλίου 2013, τροποποίησε την σχετική απόφαση ώστε να τηρηθεί τουλάχιστον η νομιμότητα!!
 
Τα ερωτήματα όμως....
είναι:
 
  • Έχει διαταχθεί καμιά ΕΔΕ να διερευνηθούν τα αίτια του …λάθους και να βρεθούν οι υπεύθυνοι??
 
Η νέα απόφαση αναγράφει:
 
¨Α π ο φ α σ ί ζ ο υ µ ε
A. Την µερική ανάκληση της υπ’ αριθµ. οικ. 197940/02-05-2012 Υ.Α. ΕΠΟ του έργου: «Αιολικός Σταθµός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 24 MW, στη  θέση Χιονοβούνι, των Δήµων Ευρώτα και Μονεµβασιάς του Νοµού Λακωνίας» της εταιρείας ΑΡΧΡΑΝ  ΑΙΟΛΙΚΗ  Α.Ε. και της ορθής  επανάληψης αυτής, ως προς  την  κατάργηση τριών (3) Α/Γ (των Α1, Α2 και Α3) που βρίσκονται εντός των διοικητικών  ορίων του παραδοσιακού οικισµού Χάρακας µειώνοντας την ισχύ κατά 6 MW (3 Α/Γ των 2MW) και την συνολική ισχύ του έργου από 24 MW σε 18 MW (από 12 Α/Γ σε 9  Α/Γ), όπως φαίνεται……………………………………¨.
 
Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα