Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Δεν είναι τυχαία που τελευταία τα γνωστά ΜΜΕ προβάλλουν την «μάχη του μαϊντανού και του μαρουλιού» κατηγορώντας τους λαχαναγορήτες ότι ευθύνονται για την διαφορά τιμής από τον
παραγωγό στο ράφι και γενικά για το κατάντημα της χώρας.

Σίγουρα η τιμή από τον παραγωγό στο ράφι σχεδόν διπλασιάζεται αλλά στην τελική τα τελευταία τρία χρόνια πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι τιμές των λαϊκών προϊόντων έχουν παραμείνει στάσιμες παρόλη την άνοδο του ρεύματος του πετρελαίου και τις αυξήσεις των φόρων.

Τι κρύβεται όμως πίσω απ, την «μάχη του μαϊντανού και του μαρουλιού» που τα κατηγορούν για το κατάντημα της Ελλάδας;

Ένα από τα τρία σημεία που συμφώνησε πριν τρία χρόνια ο τ.

 

Πρωθυπουργός μας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν επισκέφτηκε το ΙΣΡΑΗΛ ήταν και η επιβολή των γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων τα οποία θα παράγονται με συγκεκριμένους κανόνες στην Ελλάδα.

Πέρα από αυτό όμως μην ξεχνάμε και τις πολυεθνικές εταιρείες που ελέγχουν τα τρόφιμα στην Ελλάδα οι οποίες τα εισάγουν από τρίτες χώρες που τα παράγουν σε πολύ χαμηλό κόστος και αμφίβολης ποιότητας.

Τα δύο παραπάνω δεδομένα θέλουν την πλήρη αποαγροτοποίηση της Ελλάδας και την μετρατοπή της Ελληνικής αγροτικής καλλιέργειας σε πλήρη έλεγχο μεταλλαγμένων.

Επίσης απαγόρευσαν την κληρονομιά της άδεις πώλησης στις λαϊκές με αποτέλεσμα να μην ύπαρξη επόμενη γένια αναλόγων πωλητών.

Έτσι επιδιώκεται η διάλυση των λαϊκών αγορών και σε συνάρτηση με τα λουκέτα που βάζουν μια – μία οι μικρές επιχειρήσεις σε μερικούς μήνες θα μεταφερθεί το αντικείμενο στις μεγάλες αλυσίδες των πολυεθνικών και θα τρώμε προϊόντα ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΦΡΙΚΗΣ κλπ..

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους που επιδοτούσαν το ξήλωμα της ελιάς και άλλων τέτοιων δένδρων, είναι ότι αυτά τα δένδρα που ευδοκιμούν άφθονα στην Ελλάδα λόγο κλίματος , είναι αιωνόβια και είναι αδύνατη η μετάλλαξη τους η οποία επιτυγχάνεται μόνο με την αποξήλωση τους δηλαδή με την καταστροφή τους.Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα