Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Ελβετία  -  Στις 8 και 9 Μαΐου 2012  στο Fribourg, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών με πρωτοβουλία της Ελβετικής Διάσκεψης των Ρωμαιοκαθολικών Επισκόπων. Ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Ελβετίας Ιερεμίας (Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως)  και ο  Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος Norbert Brunner στο κοινό ανακοινωθέν δήλωσαν ότι κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν  να “αναγνωρίσουν ότι αποτελούν αδελφές Εκκλησίες αν και έχουν κάποιες διαφορές στην κατανόηση της διακονίας του Επισκόπου  Ρώμης"

 

Taufgedächtnis

Τρίερ (Trier)  -  Στις 5 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την ημέρα του Οικουμενισμού. Έλαβαν μέρος όλα τα χριστιανικά δόγματα της Γερμανίας ενώ την Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης  Γερμανίας Αυγουστίνος.

Ökumenetag in Trier
Kreuz und quer verwoben: die Vertreter der verschiedenen Konfessionen in der Konstantin-Basilika.

  
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα