Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ

Επί τέλους οι μάσκες έπεσαν τοῦ κ. Βαρθολομαίου με την επίσπευση τῆς λεγομένης «Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου». Η πρόοδος τῆς παναιρέσεως τοῦ Οικουμενισμοῦ δεν μπορεί να επιτευχθή από πλευράς Οικουμενικοῦ Πατριαρχείου από Μεικτή Επιτροπή Ορθοδόξων και Καθολικῶν αλλά από Πανορθόδοξο Σύνοδο, είπε ο παπικός καρδινάλιος Kurt Koch σε συνέντευξή του, πού αποκαλύπτει τά σχέδια τοῦ κ. Βαρθολομαίου.
Ως εκ τούτου χρειάζεται αφύπνιση τῶν ορθοδόξων επισκόπων προς αποφυγή τῆς προδοσίας τῆς Ορθοδόξου Πίστεως από οικουμενιστάς επισκόπους και πατριάρχας, με τον εκτός Αποστολικῆς Διαδοχῆς αιρετικό Πάπα πού δεν έχει καμμία θέση στην Μία Ορθόδοξη Εκκλησία τοῦ Συμβόλου τῆς Πίστεως.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ KURT KOCH:

Aπό rorate.nl (μεταφράσθηκε απο τα Ολλανδικά):

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

Καρδινάλιος Kurt Koch:

«Μόνο Πανορθόδοξος Σύνοδος μπορει να προωθήσει τον διάλογο Καθολικών-Ορθοδόξων»

Αναρτήθηκε από την σύνταξή μας την Τετάρτη 18 Γενάρη 2012 στις 0:05

Πόλη του Βατικανού (RKnieuws.net)

 

(ΡωμαιοΚαθολικάΝέα.net) – Η Διεθνής Μεικτή Επιτροπή της Καθολικής και της Ορθοδόξου Εκκλησίας έφθασε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Τούτο είπε ο Ελβετός Καρδινάλιος Kurt Koch, πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Ενότητας τῶν Χριστιανῶν, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων SIR. Σύμφωνα με τον καρδινάλιο, ο θεολογικός διάλογος μεταξύ των δύο χριστιανικών ομολογιών, μόνο μπορεί να προωθηθεί αν λάβει χώρα μία Πανορθόδοξος Σύνοδος.
Ο Καρδινάλιος Κοχ είπε επίσης ότι οι σχέσεις με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ καλές και οι σχέσεις με τη Μόσχα πολύ βελτιωμένες. «Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι όσον αφορά την Μεικτή Διεθνή Επιτροπή εφθάσαμε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο», είπε ο καρδινάλιος, ο οποίος εκφράζει τη λύπη του για τίς δυσκολίες στο διάλογο με τους Ορθοδόξους
.

Η Μεικτή Επιτροπή δεν έχει συμφωνήσει γιά ένα κοινό έγγραφο σχετικά με το ρόλο του Πάπα στην κοινωνία της Εκκλησίας. Η πρόοδος στόν Οικουμενισμό θα εξαρτηθεί από την Πανορθόδοξο Σύνοδο, δήλωσε ο καρδινάλιος.

http://rorate.nl/nieuws/nws.php?id=69664

 

ΠΗΓΗ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα