Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ορθόδοξοι» δεσποτάδες προσκυνούν και φιλούν το χέρι του Πάπα!

Το παρακάτω βίντεο συμβουλεύουμε να το αποφύγουν όσοι έχουν ευαίσθητες Ορθόδοξες ψυχές, γιατί θα τους προκαλέσει φοβερή «πνευματική αηδία»!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ραδιοφωνικό σταθμό του Βατικανό «Radio Vaticana» η συνάντηση που πραγματοποιείται στην Ασίζη, σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 30 ετών από την ημέρα που ο Πάπας Ιωάννης Παύλος θέσπισε την Ημέρα Προσευχής για την Ειρήνη.

Κατά την άφιξή του στην Ασίζη ο Ποντίφικας ασπάσθηκε πρώτον από όλους τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και στη συνέχεια τον εκπρόσωπο των μουσουλμάνων Dr Justin Welby, τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, τον Συροορθόδοξο Πατριάρχη Αντιοχείας Εφραίμ ΙΙ, εκπρόσωπο των Ιουδαίων και των Βουδιστών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:
Δείτε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να συστήνει έναν έναν ορθοδόξους επισκόπους και αυτοί να σκύβουν να προσκυνούν ή να φιλούν το χέρι του Πάπα! Μπροστά στον Βαρθολομαίο φιλούν το χέρι του Πάπα (αναγνωρίζουν συνεπώς στον αιρετικό ιεροσύνη και επισκοπικό αξίωμα!).

Το μεγάλο αυτό γεγονός της Πανθρησκείας έγινε οικουμενική συμπροσευχή όλων των εκπροσώπων και των ηγετών των Χριστιανικών «Εκκλησιών». Ενώ σε διαφορετικούς χώρους, αλλά στην ίδια πόλη προσευχήθηκαν ταυτόχρονα και οι εκπρόσωποι των άλλων θρησκειών.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις συμπροσευχές και δεν θέλουμε να γίνουμε για μια ακόμη φορά «γραφικοί», καλό θα ήταν οι «άγιοι» Αρχιερείς μας να θυμούνται τους Ιερούς Κανόνες, όχι μόνο όταν θέλουν να καθαιρέσουν κάποιον ιερέα τους αλλά και όταν οι ίδιοι υποπίπτουν και  τους παραβιάζουν με κομπασμό και υπερηφάνεια. Η υποτέλεια που δείχνουν στον αιρετικό Πάπα μόνο αηδία μας προκαλεί και τίποτα άλλο.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα