Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Οι στρατηγοί της Γαλλικής Επανάστασης έφτιαχναν παντελόνια και εξώφυλλα από το ανθρώπινο δέρμα των θυμάτων τους!

Παντελόνια, σέλλες και βιβλία από ανθρώπινο δέρμα...

 

 

 

ΣταεπίσημααρχείατουνομούΜαιν-ε-Λουάρ, σώζεταιηκατάθεσητουΕιρηνοδίκη JeanHumeau, απότοPonts-de-Ce, πουαναφέρειτηλειτουργίαστηνπεριοχήτου, ενός απόταβυρσοδεψείαόπουοιρεπουμπλικανοί  έφτιαχνανπαντελόνιακαισέλλεςαπό τοανθρώπινοδέρματωνγδαρμένωνθυμάτων τους!

 

Tοέργοτουγδαρσίματοςείχεαναλάβειοαρχι-χειρουργόςτου 4ουΤάγματοςΑρδεννών,Pequel, βοηθούμενοςαπόαπλούς στρατιώτεςτου. Ταδέρματακατέληγανσε ειδικευμέναβυρσοδεψεία, όπωςαυτότου Ponts-de-Ce.

 

Έχουνσωθείοιανατριχιαστικέςπεριγραφέςμαρτύρωναπότιςπεριοχέςαπόόπουείχαν περάσειοPequelκαιοιάνδρεςτου: Τα γυμνάανθρώπινακορμιάκείτοντανάταφα,γδαρμένακατάκανόναμόνοαπότημέσηκαι κάτω, προκειμένουναφτιάξουν παντελόνια, μετέτοιοντρόπο, πουαπόμακριάοινεκροί φαινόταν«σανναήτανγυμνοί μόνοπάνω απότηνμέση»-όπωςαναφέρειμιααπότις περιγραφές.

 

ΟΚαθηγητήςιατρικήςτουΠανεπιστημίουτηςΤουρ, καιαντεπιστέλλονμέλοςτης Ακαδημίας, RaoulMerrier, έχειεκδώσει, στονμεσοπόλεμο, έναβιβλίο [7] στοοποίο εκτίθεταιπληθώρασχετικώνμαρτυριώνκαι ντοκουμέντωνσχετικάμετημακάβριααυτή δραστηριότητα, αλλάκαιμετηχρήσητέτοιωνπαντελονιώναπόπολλούςρεπουμπλικάνουςστρατηγούς.

 

Εκτόςαπότουςστρατηγούςτους, όμως, καιαρκετοίΙακωβίνοιβουλευτέςφορούσαν τέτοιαπαντελόνια, εμφανιζόμενοιμεαυτά στιςΕορτέςτου«ΥπέρτατουΌντος»τους! Μεταξύάλλων, αυτότοεπιβεβαιώνειστοδιάσημοΗμερολόγιοτης [8] καιηAimeedeCoignyηπνευματώδηςκαιθαρραλέαγυναίκα των Γραμμάτων (που υπήρξε μούσα του Ελληνο-γάλλου ποιητή Αντρέ Σενιέ) Αυτή η μακάβρια φορεσιά ήταν δηλαδή, κατά κάποιον τρόπο, τα «κυριακάτικα» ρούχα τους, που σίγουρα πολύ ευαρεστούσαν το «Ον» τους, προς τιμήν του οποίου τα φόραγαν.

 

 

 

 

Αλλά αυτό που έχει πιο πολλή σημασία, είναι ότι η ενθάρρυνση και αυτής της κτηνωδίας προερχόταν από την πολιτική τους ηγεσία. Toalteregoτου Ροβεσπιέρου, ο Σαιν Ζυστ, στην Έκθεση του της 14ης Αύγουστου του 1793 προς την Επιτροπή Έκτακτων Μέσων, έγραφε: 

 

«Στο Meudonγίνεται κατεργασία του ανθρωπίνου δέρματος. Το δέρμα που προέρχεται από άνδρες έχει αντοχή και ποιότητα ανώτερη από αυτό της κατσίκας. Αυτό που προέρχεται από θηλυκά υποκείμενα (sic) είναι μεν πιο απαλό αλλά παρουσίαζε μικρότερη αντοχή»...

 

Αποσπάσματα απ’ την πολύ καλή έρευνα του κ. Σπύρου Αναγνώστου για την Γαλλική Επανάσταση στο περιοδικό Τρίτο Μάτι τεύχος 215. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το περιοδικό στο αναγνωστικό κοινό γιατί πράγματι κάνει εις βάθος μελέτες σημαντικών γεγονότων της ανθρωπότητας.

 

http://mnimi-olokautomatos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_23.html

http://antipliroforisi.blogspot.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα