Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Η «σκοτεινή» ΜΚΟ «Transparency International» και το ελλαδικό της παράρτημα
Βραχίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης η Διεθνής Διαφάνεια

Η ΜΚΟ «Transparency International» (the global civil society organisation leading the fight against corruption) ιδρλθηκε το 1993 και «έχει μοναδικό στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς» (στον δημόσιο τομέα) και την «καθιέρωση χρηστής διοίκησης.». (στα Κράτη και όχι τον ιδιωτικό τομέα)

«Η «Ανοικτή Κοινωνική Συμμαχία Ακεραιότητας και Διαφάνειας» είναι μια πρωτοβουλία της «Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς» για την Ελλάδα του αύριο, ώστε οι ενεργοί πολίτες να εκφράσουν δημιουργικά και ελεύθερα τις απόψεις τους, αντιδρώντας στη διαφθορά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να αποφύγει την παραδοχή ότι η διαφθορά στην Ελλάδα είναι ευρύτατα διαδεδομένη ως πρακτική αλλά και εθιμοτυπικά εδραιωμένη ως νοοτροπία».

Στην σημερινή τους «έκθεση», η βαθμολογία της Ελλάδας υποχώρησε το 2009 στο 3,8 από 4,7 που ήταν πέρυσι,λόγω των «Συστημικών αδυναμιων» που έφεραν στην επιφάνεια τα πρόσφατα σκάνδαλα.
Ανάμεσα στις χώρες που είδαν τη βαθμολογία τους να μειώνεται ήταν το Ιράν (υποχώρησε στο 1,8 από 2,3 μετά τις καταγγελίες για νοθεία στις προεδρικές εκλογές) ενώ αντίθετα η βαθμολογία της Μητροπόλεως (ΗΠΑ), αυξήθηκε (στο 7,5 από 7,3) ,λόγω... της ταχείας αντίδρασης στην οικονομική κρίση και των μέτρων υπέρ της διαφάνειας.

-Καταλάβατε τώρα ποιοι είναι για ποιόν δουλεύουν, και εάν εμάς μας δουλεύουν.

-Διαφάνεια και στο Λονδίνο. Πρόστιμο ύψους 600.000 στερλινών (1 εκατ. δολ.) επέβαλε το Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου μετα από 4 χρόνια , στη Regal Petroleum του απατεώνα Φρανκ Τίμις, που ειχε βρει το σιμιτέικο, για δημοσιοποίηση παραπλανητικών πληροφοριών σε επενδυτές όσον αφορά στις έρευνες πετρελαίου στο Βόρειο Αιγαίο.

*«Transparency International» -Master’s voice and Capital , ngo,Inc,Ltd κλπ &Co

http://deltio11.blogspot.com/

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα