Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Αν δεν αντισταθούμε εδώ και τώρα τότε αύριο θα ψάχνουμε για νερό σε πηγάδια και νερόλακους!!!


"Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους
δευτερεύοντες νομικούς κανόνες".
(από το 3ο Μνημόνιο)
(Δύο αναγκαίες και επείγουσες επαναδημοσειεύσεις αναρτήσεων της "Κλασσικοπερίπτωσης" απο το 2012)

Το μνημόνιο2 μας έδειχνε
το "απο πού"
Το μνημόνιο 3 μας έδειξε το "πως" Το μνημόνιο 4 μας δείχνει
το "πότε" !!!

Ποιός βλέπει τι κρύβεται πίσω απο την μαύρη κουρτίνα των μνημονίων ή τον μπερντέ των δεξιών και αριστερών "διαπραγματεύσεων";
Σκεφτείτε μόνο πόσα απο αυτά που θεωρούσατε ως απρόσβλητα ή "σταθερές αξίες" έχουν ήδη πεταχτεί στα σκουπίδια.

Σκεφτείτε ποιός ήταν ο λόγος που π.χ ο Βορίδης της προηγούμενης συγκυβέρνησης μέσα σε μια νύχτα παρέδωσε την ΕΥΔΑΠ στα χέρια του επίσημου κρατικού "μεσιτικού γραφείου".Σκεφτείτε γιατί ,όπως και στη Χιλή , θέλουν να
κάνουν απογραφή των ιδιωτικών γεωτρήσεων και πηγαδιών , πρίν παραδώσουν το δημόσιο αγαθό του νερού στα χέρια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας.(βλ.εδώ)
Γράφαμε πριν ένα χρόνο :


"...Εκτός όμως απο τον αέρα που αναπνέουμε, πέρα απο το καλλιεργήσιμο έδαφος για να τρώμε, οι πολυεθνικές ελέγχουν και το νερό που πίνουμε,δηλαδή το βασικότερο στοιχείο της ίδιας της δομής της ανθρώπινης ύπάρξης!
Μια μικρή ομάδα ιδιωτικών επιχειρήσεων μέσα στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα έχει καταφέρει να ελέγχει το 5% των παγκόσμιων υδάτινων πόρων και να τροφοδοτεί περίπου 300 εκατομμύρια "πελάτες".Οι αναλυτές προβλέπουν ότι στα επόμενα 15 χρόνια οι εταιρείες αυτές θα ελέγχουν το 65% έως το 75% των δημόσιων υδάτινων έργων.Με άλλα λόγια ο πιο ζωτικός φυσικός πόρος της ανθρωπότητας , το νερό, περνά στα χέρια μιας δράκας μονοπωλίων!
Ανάμεσα στους "βαρόνους του νερού" βρίσκονται οι γαλλικές πολυεθνικές SUEZ και VEOLIA Environement, με την πρώτη να έχει βάλει στο χέρι τις υπηρεσίες νερού σε 130 χώρες και τη δεύτερη σε περισσότερες απο 100 χώρες.
Ενώ τα κέρδη των μονοπωλίων που δραστηριοποιούνται στους υδάτινους πόρους κάθε χρόνο απογειώνονται - ενδεικτικό είναι ότι το 2001 ο τζίρος τους ξεπέρασε τα 150 δις δολάρια- την ίδια ώρα πάνω απο 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.
Κάπως έτσι λειτουργεί το ..."αόρατο" χέρι της αγοράς.
Υπο την εποπτεία φυσικά , της Ε.Ε. του ΔΝΤ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, και άλλων συναφών ευαγώβν ιδρυμάτων.
Το αποτέλεσμα :οι ποσότητες προϊόντων που προορίζονται για την διατροφή μειώνονται, οι τιμές τους εκτοξεύονται σε δυσθεώρητα ύψη, ο αέρας , η τροφή , το νερό αποτελούν εμπορεύματα, οι πεινασμένοι και οι διψασμένοι πολλαπλασιάζονται .
Τόσο απλά τόσο καπιταλιστικά...."

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ "Θα έχετε πρόσβαση στο νερό αν το επιτρέπουν οι στόχοι"!

"Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες". (από το 3ο Μνημόνιο)

Tι εννοούν οι άνθρωποι; Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο νερό, στο ηλεκτρικό, κ.α από όλους, εάν αυτό δεν έρχεται σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής; Και τι στόχοι είναι αυτοί δηλαδή; Να πεθάνουμε από αφυδάτωση; Να ζούμε στο σκοτάδι; Να ψοφάμε από το κρύο λογω έλλειψης θέρμανσης, οι περισσότεροι το έχουμε ήδη συνηθίσει από πέρσι. Η αφυδάτωση όμως δεν συνηθίζεται, έχει αυτό το κακό. Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει απόλυτα στον κόσμο όλες αυτές τις βαρύγδουπες διατυπώσεις, καθότι φρόντισαν ο κόσμος να μην έχει παιδεία τόσα χρόνια ώστε να μην τις καταλαβαίνει. Ας τους τις εξηγήσουν με σαφήνεια και με απλά (παιδικά) ελληνικά, και ας αποφασίσουν μετά αν θα τους αρέσει η προοπτική να ζουν χωρίς νερό, και ρεύμα για να μείνουν στο ευρώ που οι ίδιοι δεν θα έχουν (ο κόσμος) καθότι θα βάζουν το χέρι στην τσέπη και θα πιάνουν το ... παπούτσι. Η ψήφιση των νέων -εξοντωτικών για το λαό- μέτρων του υποδουλωτικού 3ου Μνημονίου, όπως και του επαχθέστερου (μέχρι την επόμενη χρονιά, πάντα) κρατικού προϋπολογισμού των μεταπολεμικών χρόνων, είναι προ των πυλών. Δεν πρόκειται απλώς για κάποιες νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, πρόκειται για την ολοκληρωτική μετατροπή της χώρας σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη και των εργαζομένων της σε σκλάβους του 21ου αιώνα, με αμοιβές των 200-300 ευρώ, χωρίς σύνταξη-ασφάλιση-υγεία-παιδεία, με ξεπούλημα όλου του δημόσιου πλούτου και των κρατικών υποδομών, χωρίς καν πρόσβαση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα! Εάν συμβαίνει κάτι άλλο με μεγάλη μας χαρά (και ανακούφιση) να διαψευστούμε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δείτε τι θα συμβεί όταν ξεπουλήσουν, όπως έχουν σκοπό την Ύδρευση (ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ)...από iakxoserraios
http://syllergeydap.blogspot.gr/

Τρόφιμα,νερό και "ηλεκτρονική διακυβέρνηση": Να πως θα ελέγχουν τη ζωή σου

Αναγκαία (δυστυχώς) επαναδημοσίευση μιας ανάρτησής μας απο τον περασμένο Ιούλιο

 


Και εμείς και ο φίλος Θύμιος Παπανικολάου έχουμε μιλήσει συχνά για την απίστευτη μισανθρωπία του καπιταλισμού ο οποίος εξ αρχής υιοθετούσε κάθε τι "καινούργιο" αρκεί να ήταν θα λέγαμε "δαιμονικής έμπνευσης".Έτσι λοιπόν αρκετά νωρίς η απάνθρωπη "πρόταση" του Μάλθους έγινε συστατικό στοιχείο αυτού του συστήματος και ήδη απο την εποχή της θάτσερ το επίσημό του πανωφόρι.Ένα πανωφόρι αναγκαίο για τις εξουσίες του21ου αιώνα , στην διάρκεια του οποίου ο καπιταλισμός θα πάψει να είναι η "ατμομηχανή" του κεφαλαίου και το "λεωφορείο" της "Νέας Εποχής", μιας και θα έχει ενσωματωθεί απόλυτα στο "DNA" της νέας παγκόσμιας και πρωτοφανούς τυρρανίας.Μιας τυρρανίας που είτε σαν "παγκόσμια κυβέρνηση", είτε σαν ομοσπονδία "ομοούσιων και αδιαίρετων" ...δημοκρατιών,θα ελέγχει και θα διαχειρίζεται τα πάντα και τους πάντες.
Η ανάδειξη του γνήσιου και ανόθευτου απο "φιλάνθρωπες" ιδεολογικές προσμίξεις καπιταλισμού, θα οδηγήσει τις ναρκωμένες απο το σόκ της δηθεν κρίσης κοινωνίες, σε μία κατάσταση που πλέον δεν θα είναι αναστρέψιμη.
Όχι μόνο ο πλούτος αλλά και η ίδια η ανθρώπινη ζωή θα είναι τα απολύτως διαχειρίσιμα και ελεγχόμενα "μεγέθη" της "νεωτερης Νέας ΤάξηςΠραγμάτων".
Ο σιδερένιος χαλκάς σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω απο το λαιμό μας.
Η μία εξουσία μετά την άλλη με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς πλέον κανένα πρόσχημα πετούν τις δημοκρατικές τους μουτσούνες για να περάσουν στα χέρια των "αγορών" , των ιδιωτικών εταιρείων.Το "αναγκαίο κακό" της παραγωγής μανιπουλαρισμένης πολιτικής σκέψης έπαψε να είναι "αναγκαίο".
Η ολιγαρχία που ετοιμάζεται , βλέπει τις κοινωνίες ακόμα να ροχαλίζουν και να ονειρεύονται "καλύτερες ημέρες" και νοιώθει ακόμα πιο ισχυρή .Τόσο ισχυρή ώστε να απαιτεί να της παραδώσει ο καθένας χωριστά και οικειοθελώς ακόμα και το αυτεξούσιό του.
Όλοι μιλούν για μνημόνια λες και αυτά τα "συμφωνητικά" (διότι περί αυτού πρόκειται) είναι η "πηγή του κακού " και όχι μία απο τις πληγές που άνοιξε στην ελληνική κοινωνία αυτό καθ΄εαυτό το "κακό".
Μέσα σε αυτόν τον κατασκευασμένο κουρνιαχτό, ποιός άραγε μπορεί να δεί τις τόσες δόλιες μεθοδεύσεις και τις θανάσιμες παγίδες που έστησε το σύστημα σε συνεργασία με τις δωσίλογες πλην εκλεγμένες κυβερνήσεις του χθές και του σήμερα;
Ποιός π.χ είδε τι κρύβεται πίσω απο αυτήν την ξαφνική απαίτηση της καταγραφής όλων των γεωτρήσεων και πηγαδιών που αρδεύουν καλλιεργήσιμα χωράφια;
Ποιός εκτός απο κάποιους "συνωμοσιολόγους", πρόσεξε τη φρίκη που κρύβεται πίσω απο τον "διατροφικό κώδικα " με την ισχύ παγκόσμιου νόμου και το όνομα "codex alimentarius"; ( βλ.εδώ εδώ εδώ.)
Ποιός βλέπει τι κρύβεται πίσω απο την μαύρη κουρτίνα των μνημονίων ή τον μπερντέ των δεξιών και αριστερών "διαπραγματεύσεων";
Σκεφτείτε μόνο πόσα απο αυτά που θεωρούσατε ως απρόσβλητα ή "σταθερές αξίες" έχουν ήδη πεταχτεί στα σκουπίδια.Σκεφτείτε ποιός ήταν ο λόγος που π.χ ο Βορίδης της προηγούμενης συγκυβέρνησης μέσα σε μια νύχτα παρέδωσε την ΕΥΔΑΠ στα χέρια του επίσημου κρατικού "μεσιτικού γραφείου".Σκεφτείτε γιατί ,όπωςκαι στη Χιλή , θέλουν να κάνουν απογραφή των ιδιωτικών γεωτρήσεων και πηγαδιών , πρίν παραδώσουν το δημόσιο αγαθό του νερού στα χέρια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας.
Αναρωτηθείτε γιατί κανείς απο τους δωσίλογους των τελευταίων κυβερνήσεων δεν ενημέρωσε τον κοσμάκη τι σημαίνει codex alimentarius και τι συνέπειες θα έχει αυτός στην δημόσια υγεία.Μπας και είδατε κανέναν "πράσινο οικολόγο" να σας εξηγεί γιατί πρέπει να τρώτε μεταλλαγμένα κα ακτινοβολημένα λαχανικά ή γιατί επιτράπηκε η χρήση απαγορευμένων απο την δεκαετία του '60 φυτοφαρμάκων κλπ;
Ακουσατε κανέναν Μπουτάρη, Καμίνη , Τσίπρα ή άλλον "αριστερό" απο εκείνους που τρέχουν πίσω απο τους μασκαρεμένους παρενδυτικούς φετιχιστές και τους άλλους ανώμαλους των gay parades,να σας εξηγεί πως υλοποιείται το μαλθουσιανό σχέδιο της οικονομικής ολιγαρχίας, γιατί τα παιδιά σας θα στερούνται στο μέλλον ...
σημαντικές βιταμίνες και αντ΄αυτών θα τρώνε "καρκίνο" με τρόπο μάλιστα που θα καθορίζει λεπτομερώς αυτός ο "διατροφικός κώδικας" που προαναφέραμε";
Μίλησε κανείς απο δαύτους ποτέ για το τι σημαίνει "νέα ταυτότητα" ή όπως την έλεγε ο Παπανδρέου "κάρτα του πολίτη";
Ακούσατε κανέναν ,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, να σας εξηγεί πως θα είναι η ζωή σας όταν θα σας έχουν φορέσει αυτή την "ηλεκτρονική χειροπέδα";
Όταν λοιπόν θα τους έχουμε αφήσει να ελέγχουν το νερό , τα τρόφιμα, και τα πάντα γύρω απο την προσωπική αλλά και δήμόσια ζωή μας , τότε αναρωτιέμαι τι νόημα θα έχει αν θα κατέβουμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε , είτε ως "αγανακτισμένοι" ,είτε ως "οψίμως πολιτικοποιημένοι".
Αν και τώρα δεν καταλάβουμε τι μας περιμένει ,τότε αύριο θα είναι πολύ αργά.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα