Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Google αντιμετωπίζει κατηγορίες «κατασκοπίας» σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας αφού όπως όλα δείχνουν ο...


κολοσσός σκόπιμα υπέκλεψε πληροφορίες από τους εκατομμύρια των οικιακών υπολογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ο Επίτροπος Πληροφοριών δεδομένων της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος αναμένεται να εξετάσει σε βάθος την υπόθεση με το έργο της Google και του Street View.

 

Η Google κατηγορείται ότι κατέβασε email, κείμενα, φωτογραφίες και έγγραφα μέσω των δικτύων Wi-Fi, κάθε φορά που φωτογράφιζε και έναν Βρετανικό δρόμο.

 

Έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια από τότε που για πρώτη φορά υπήρξαν υποψίες ότι η Google έκλεβε κομμάτια των προσωπικών δεδομένων, αλλά τότε ισχυρίστηκε ότι ήταν απλά ένα «λάθος».

 

Τώρα, η πλήρης κλίμακα των δραστηριοτήτων της έχει αναδειχθεί μέσα από τις κατηγορίες συγκάλυψης, αφού και οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές οι οποίες έχουν πληροφορίες από ένα ανώτερο στέλεχος της το οποίο είχε προειδοποιήσει ήδη από το 2007 για τις πληροφορίες που συλλέγουν τα αυτοκίνητα της Google σε όλη τη χώρα.

 

Περίπου ένας στα τέσσερα οικιακά δίκτυα στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύεται ότι είναι απροστάτευτα και δεν έχουν προστασία με κωδικό πρόσβασης και έτσι επιτρέπουν την συλλογή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Πολλοί όμως είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι η «συλλογή» έγινε με την «ευλογία» της Βρετανικής κυβέρνησης η οποία άργησε πάρα πολύ να αντιδράσει στις κατηγορίες εναντίον της Google και έδωσε τροφή σε τεχνολογικά site και blogs ότι ίσως να βρίσκεται εκείνη πίσω από την «αρπαγή» των δεδομένων.

 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα