Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαδικτυακής Ασφάλειας (European Network and Information Security Agency – ENISA) δημοσίευσε μία νέα αναφορά που επικεντρώνεται στην ασφάλεια των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στα κινητά τηλέφωνα προηγμένης τεχνολογίας.

Η αναφορά με όνομα “Appstore security: 5 lines of defense against malware”, δημιουργήθηκε εξαιτίας της αύξησης του αριθμού των επιθέσεων με στόχο συσκευές που χρησιμοποιούν εφαρμογέςαπό ηλεκτρονικά καταστήματα (app-stores). Κατά τη διάρκεια του 2011 πολλές κακόβουλες εφαρμογές εντοπίστηκαν, οι οποίες στόχευαν μία ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων και των Android και Apple iOS.
 

Όταν κάποιος επιτιθέμενος χρησιμοποιεί κακόβουλες εφαρμογές μπορεί να έχει πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα και προσωπικά στοιχεία του χρήστη που χειρίζεται την εφαρμογή μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να αφορούν εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εργασίας, στοιχεία που αφορούν την τοποθεσία του χρήστη, τηλεφωνικές κλήσεις κ.α.

Στην αναφορά υπογραμμίζονται 5 βήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των εφαρμογών. Την αναφορά μπορείτε να την μεταφορτώσετε εδώ, ενώ λίγο καιρό πριν η υπηρεσία είχε δημοσιεύσει άλλη μία που αφορά τους κινδύνους που σχετίζονται με τα κινητά προηγμένης τεχνολογίας και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
 

http://id-ont.blogspot.com/2011/09/h.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα