Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ: Η αχρήματη κοινωνία σφυρηλατεί μια κατάσταση βαθιάς επιτήρησης…

Ο Γκουρού των επενδύσεων, Jim Rogers, πρώην συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος, προειδοποιεί…

«Οι κυβερνήσεις επιδιώκουν να τερματίσουν τη χρήση των μετρητών για να εφαρμόσουν μια κατάσταση επιτήρησης, όπου θα παρακολουθείται κάθε δαπάνη…»

Ο Jim Rogers, συν-ιδρυτής της ομάδας Quantum με τον δισεκατομμυριούχο τοκογλύφο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τζορτ Σόρος το 1973, σημείωσε ότι πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει περικοπές επί του ποσού των χαρτονομισμάτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία.

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε πρόσφατα ένα «οδικό χάρτη» για την υλοποίηση σοβαρών περιορισμών και των απαιτήσεων υποβολής σχετικά με τη χρήση των μετρητών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τελικό στόχο την εξάλειψη της χρήσης των μετρητών.

Ο Rogers προειδοποίησε πως η τάση από τις κυβερνήσεις να εξαλείψουν τη χρήση των μετρητών στις οικονομικές συναλλαγές, είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να εφαρμόσουν μια κατάσταση επιτήρησης και απ ‘ευθείας παρακολούθησης των δαπανών των πολιτών των χωρών τους.

«Πολλές χώρες το έχουν ήδη κάνει αυτό», είπε. Και συνέχισε «Ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε μετρητά πάνω από ένα ορισμένο ποσό. Οι κυβερνήσεις ενθουσιάζονται. Γιατί στη συνέχεια, μπορούν να σας ελέγχουν.

Αν θέλετε να πάτε να πιείτε έναν καφέ, θα ξέρουν πόσο πίνετε, από που κλπ. Όλα μπορούν να τεθούν σε ηλεκτρονική μορφή και θα το κάνουν. Ο κόσμος όλος θα φακελωθεί ηλεκτρονικά»

Παρά τις διαβεβαιώσεις από τις κυβερνήσεις ότι η αντικατάσταση των μετρητών με ένα ψηφιακό νόμισμα θα καταστήσει τις οικονομικές συναλλαγές ευκολότερες, ο Jim Rogers προειδοποίησε ότι είναι πρόκειται για μια απόσπαση της προσοχής ώστε να καταργηθούν βασικές ελευθερίες.

 

hellasforce.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα