Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

Χθες η Γερμανία δανείστηκε με επιτόκιο -0,004% ενώ οι χώρες της περιφέρειας δανείζονται με επιτόκια πάνω από 4-6%. Αυτό συμβαίνει σε όλη την διάρκεια ύπαρξης του ευρώ. Μεταξύ των χωρών υπάρχει διαφορά επιτοκίου το λεγόμενο Σπρεντ.

Αν για παράδειγμα την πρώτη ημέρα ύπαρξης του ευρώ κάποια χώρα της περιφέρειας δανείστηκε 100 ευρώ με επιτόκιο 6% μετά από δέκα χρόνια χρωστά παραπάνω από 160 ευρώ ενώ η Γεραμνία θα χρωστά 100,4 ευρω.

Για αυτό χρεοκοπήσαμε εμείς και όλες οι χώρες τις περιφέρειας.

Για αυτό λόγο είχαμε τα ακριβότερα προϊόντα και το υψηλότερο κόστος παραγωγής.

Για αυτό έχουμε τους υψηλότερους φόρους και τους χαμηλότερους μισθούς. Όλο το πλεόνασμα και η ανάπτυξη της περιόδου 2000-10 κατευθύνθηκε σε τόκους και αυτοί συνέχισαν να αυξάνονται. Όταν το πλεόνασμα δεν έφτανε παίρναμε νέα δάνεια.

 

Για αυτό όλο το μνημόνιο πήγε για να πληρωθούν τόκοι παλαιότερων δανείων. Για αυτό το χρέος δεν μειώνεται και δεν πρόκειται να μειωθεί το χρέος. Η βασική αίτια της χρεοκοπία είναι αυτή και δεν έχει λυθεί ακόμη.

Οι ευρωπαϊστές δεν το λένε αυτό. To κρύβουν γιατί δεν θέλουν να βγούμε από το ευρώ. Την ίδια στιγμή δεν ζητούν τίποτα από την ευρώπη την οποία πληρώνουμε…

Έτσι η Ελλάδα σιωπηλά βυθίζεται στο βούρκο της Ιστορίας έχοντας ήδη χάσει το ένα τέταρτο από τη οικονομία της από όσα παρήγαγε το 2009.

papaioannou-giannis.net

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα