Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ήταν πασιφανές πως τα τεκμήρια διαβίωσης παρουσιάστηκαν, ώστε μετά να δοθεί ως «καλύτερη λύση» σε σχέση με την φοροδιαφυγή το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο και όλοι να παρακαλάμε να εφαρμοστεί. Οι προφανείς αδικίες που συνέβαιναν με τα τεκμήρια, «θα διορθωθούν με τον ηλεκτρονικό έλεγχο του «πόθεν έσχες» για την ακίνητη και κινητή περιουσία των Ελλήνων», ισχυρίζεται ο ΥΠΟΙΚ, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος απλά προσπαθεί να εφαρμόσει ότι του «πλασάρεται» απ” έξω.

Με το περιουσιολόγιο δεν θα συγκρίνεται απλά το εισόδημα με την περιουσία, με την Πολιτεία να βομβαρδίζει τους Έλληνες με χαράτσια. Θα καταγράφονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία και έτσι οι δανειστές θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την ακίνητη και κινητή περιουσία όλων των φορολογουμένων. Πέραν τούτου θα έχουν ενημέρωση για τις δαπάνες, τα έσοδα και τις καταναλωτικές τους συνήθειες. Ο παραλογισμός με τα τεκμήρια θα στρέψει αναγκαστικά τον κόσμο στο περιουσιολόγιο, είχαμε γράψει. Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την «λύση». Το σύνθημα της παγκόσμιας διαπλοκής δεν αλλάζει.

scylla_char

Να ξαναπούμε ακόμα μία φορά: Το περιουσιολόγιο ενέχει σοβαρούς κινδύνους, αφού πέρα από την καταγραφή των πάντων, με τους τοκογλύφους να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει ο καθένας και μέσω Αγγλικού Δικαίου να γίνονται αδιάκοπα κατασχέσεις, τα στοιχεία που θα… αποθηκεύονται ηλεκτρονικά θα είναι ενδεχόμενα προσβάσιμα και σε άλλους (στην Ελλάδα ζούμε) και τότε θα στοχοποιούνται οικογένειες από επίδοξους ληστές.

Με αυτά τα μέτρα όσοι πιστεύουν σε «success story» και ότι η Ελλάδα ανακάμπτει θα ξυπνήσουν απότομα. Αυτή την στιγμή παίρνουμε οικονομική ανάσα, επειδή τα συμφέροντα θέλουν προς το παρόν σταθερότητα στην χώρα. Αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει συν τω καιρώ. Οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις μόνο την ανάπτυξη δεν θα φέρουν.

Μήπως θα έπρεπε ο ΥΠΟΙΚ να ακούσει καλύτερα τις συμβουλές των πολιτών σε εκπομπή που μίλησε ως καλεσμένος, παρά τους «μέντορες» του εξωτερικού που μόνο το κακό της χώρας θέλουν; Δυστυχώς όποιος δεν γνωρίζει την «πιάτσα» της αγοράς και βασίζεται μόνο στα πτυχία του, καταντάει έρμαιο των υποχθόνιων σχεδιασμών της παγκοσμιοποίησης που στοχεύουν στον συγκεντρωτισμό του πλούτου και στην μετέπειτα ανακατανομή του βάσει «οικολογικών» προτύπων.

ΠΥΓΜΗ.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα