Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
=== Η στρατηγική της κυβέρνησης Ομπάμα για την επανεκλογή του είναι να ξεκινήσει πολέμους, αλλά αν οι ΗΠΑ πρόκειται να «επιτεθούν στο Ιράν», «θα καταλήξουμε σε ένα Γ ‘ Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει στο Press TV πολιτικός αναλυτής.
 === Ο Edward Spannaus, εκδότης του εβδομαδιαίου ειδησεογραφικού περιοδικού με έδρα τις ΗΠΑ ‘Executive Intelligence Review’ (ΕΙΡ), δήλωσε στο κανάλι από την Ουάσιγκτον το Σάββατο ότι «εκείνοι που καθοδηγούν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σαν μαριονέτα, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα, θέλουν τον πόλεμο.»
 === «Το Ιράν, φυσικά, είναι στην κορυφή της λίστας τώρα,» τόνισε και είπε: «Μπορεί να ξεκινήσει με μια επίθεση στο Ιράν, αλλά θα καταλήξει σε ένα γενικό παγκόσμιο πόλεμο.»
 === «Τόσο πολύ επικίνδυνη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Και ο Ομπάμα – καθόσον γνωρίζουμε – έχει κάνει ό, τι ο Μπους [πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ] και ο Τσένι [αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί Μπους] έκανε, και είναι πιθανό να … να μας μπλέξει όλους στο Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε.
 === Σε μια πιθανή στρατιωτική δράση από την Δυτική στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας, είπε ότι ένα τέτοιο μέτρο θα λειτουργήσει ως προηγούμενο παρόμοιο σύστημα εναντίον άλλων χωρών. «Η Συρία είναι πολύ ψηλά στην λίστα».
 === Τα σχόλιά του έρχονται στον απόηχο της τελευταίας αντι-Ιρανικής διαφημιστικής εκστρατείας από την Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ, στην οποία το δίδυμο για άλλη μια φορά απείλησε την Τεχεράνη με την «επιλογή» μιας στρατιωτικής επίθεσης, με βάση τον ισχυρισμό τους ότι το πυρηνικό έργο του Ιράν μπορεί να αποτελείται από μια μυστική στρατιωτική τακτική.
 === Το Ιράν, ωστόσο, έχει επίμονα υποστηρίξει ότι έχει το δικαίωμα να αναπτύξει και να αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία για ειρηνικούς σκοπούς, όπως μέλος που έχει υπογράψει τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων (NPT) και από πολύ καιρό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ)… 
 
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα