Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

From HEIL GAP

Φωτογραφία στο διαδίκτυο

http://img.allvoices.com/thumbs/event/609/480/76463302-libya.jpg
Σύμφωνα με το CNN, σε μια διαστρεβλωμένη λογική, οι τρομοκράτες που έχουν μετανοήσει: «οι πρώην τρομοκράτες" δεν είναι πλέον «τρομοκράτες».

Η " Libyan Islamic Fighting Group (LIFG)" (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα ) λέγεται ότι έχει διαλυθεί διότι μετά την αποκήρυξη της βίας τους, όλοι αυτοί οι πρώην ηγέτες του " LIFG" δημιούργησαν μια νέα πολιτική οργάνωση που ονομάζεται «Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή», η οποία σύμφωνα με το CNN « είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλαίσιο μιας μελλοντικής δημοκρατικής διαδικασίας ». "Το Λιβυκό Ισλαμικό Κίνημα για την Αλλαγή (Al-Haraka Al-Islamiya Al Libiya Lit-Tahghir), αποτελείται από πρώην μέλη της ανενεργής πλέον (υποστηριζόμενης από την CIA) Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG)" (Reuters, 26 Αυγ, 2011 )

Σε μια αντιφατική «διευθέτηση» , οι πρώην «κακοί» (τρομοκράτες) προαναγγέλλονται ως «καλοί» οι οποίοι δεσμεύεται στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Τα «πρώην» μέλη της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας (LIFG), παρουσιάζονται τώρα ως "ακτιβιστές της δημοκρατίας», και «έχουν αναλάβει ηγετικές θέσεις σε διάφορες επαναστατικές ταξιαρχίες".

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://i2.cdn.turner.com/cnn/2011/images/03/31/t1larg.libya.rebels.roa d.gi.jpg

Οι ετικέτες έχουν αλλάξει:
α) Η CIA υποστήριξε την Αλ Κάιντα στην οποία είναι συνδεδεμένη η LIFG .
β) Η CIA έχει μετατραπεί σε χορηγό του Ισλαμικού Κινήματος για Αλλαγή (IMC), που υποστηρίζει τη δημοκρατική επανάσταση.

’’ Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει, ο Ομπάμα υπέγραψε εντολή για τη CIA να συμμετέχουν στη Λιβύη.’’

Αλλά πότε διαλύθηκε η LIFG (Λιβυκή μαχόμενη ισλαμική ομάδα) ;

α) Κατά μια πικρή ειρωνεία, η (LIFG) τον Ιούνιο του 2011 καταγράφηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , ως μια καλόπιστη τρομοκρατική οργάνωση. Στις 21 Ιουνίου 2011, , εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα των τρομοκρατικών οργανώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ λογω της αναμόρφωσης του δικτυακού τόπου. (Βλ. παράρτημα παρακάτω)

β) Η είσοδος της ’’ LIFG ’’ συμπεριλήφθηκε στην ενημερωτική 24 Μαρτίου 2011- 3η Απριλίου 2011) των Ηνωμένων Εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας "λίστα της τρομοκρατίας» ως εξής :
’’ QE.L.11.01. Όνομα: LIBYAN μαχόμενη ισλαμική ομάδα .
Όνομα (πρωτότυπο σενάριο):Γνωστή και ως: LIFG Fka: na (μη διαθεισμη) Διεύθυνση: not available Εισηγμένη στις: 6 Οκτωβρίου, 2001 (όπως τροποποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, 2009) ’’

Ο διοικητής της επίθεση στην Τρίπολη είναι ο Abdelhakim Belhadj (Αμπντέλ Χακίμ Belhadj ) , (επίσης γνωστός ως Αμπού Αμπντάλα αλ-Sadeq, Χακίμ αλ-Hasidi). Σε αυτόν λοιπόν έχει ανατεθεί, με την έγκριση του ΝΑΤΟ, «μια από τα πιο ισχυρές ταξιαρχίες ανταρτών στην Τρίπολη , η οποία και ανέλαβε την ευθύνη των επιτυχημένων προσπαθειών των ανταρτών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα να κτυπήσει τον «κακό» Καντάφι. " (CNN)
Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://www.maggiesnotebook.com/wp-content/uploads/2011/08/Abdelhakim_B elhadj_25.jpg

" Ο Sadeeq ήταν ένα πολύ γνωστό στοιχείο του κινήματος τζιχάντ. Πολέμησε τη υποστηριζόμενη από τους Σοβιετικούς κυβέρνηση στο Αφγανιστάν όπου και βοήθησε στην ίδρυση (με την υποστήριξη της CIA) της Λιβυκής μαχόμενης ισλαμικής ομάδας , "

Αλλά ο Saddeeq, σύμφωνα με το CNN έχει « μετανοήσει » ( ! ) .
Αυτός δεν είναι τρομοκράτης (δηλαδή κακός) ", αλλά μια ισχυρή φωνή κατά της τρομοκρατίας της Αλ Κάιντα». ( με υπογράμμιση )

"Το 2009, Sadeeq μαζι με άλλους ανώτερους ηγέτες LIFG αποκήρυξε επίσημα την τρομοκρατία σε στυλ Αλ Κάιντα και διέλυσε την εκστρατεία τους για να ανατρέψουν το καθεστώς της Λιβύης.
Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://i109.photobucket.com/albums/n67/seemslikeadream/P1010042.jpg

Σύμφωνα με DebkaFile (ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών), οι "Προ-ταξιαρχίες της Αλ Κάιντα" με επικεφαλής τον διοικητή της « LIFG » Abdelhakim Belhadj αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη της εξέγερσης, παρακάμπτοντας την αρχή του Μεταβατικής Συμβουλίου.

"Ο επικεφαλής της LIFG ο Abdelhakim Belhadj τώρα με στυλ αποκαλεί τον εαυτό του" Commander " Διοικητη του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Τρίπολης.

Ο Abdul Hakim Belhhadj έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση σε στρατόπεδο της CIA υπό την αιγίδα των ανταρτών στο Αφγανιστάν. Αυτός αποτελεί κατά την CIA "περιουσιακό στοιχείο νοημοσύνης» στο θέατρο του Λιβυκού πολέμου. Μια έκθεση δείχνει ότι έχει περίπου 1.000 άνδρες υπό τις διαταγές του.
Οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ συμμαχία ( συμμαχία των προθύμων όπως αποκαλούνται από πολλούς μάλλον , με διορθώνει ο HEIL GAP ) εξοπλίζει «το τζιχάντ », με όπλα που διοχετεύεται στο ‘LIFG’ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ιστορικά, από την αρχή του σοβιετικού πολέμου του Αφγανιστάν, έχει υποστηρίξει μυστικά την Αλ Κάιντα. Οι Σαουδάραβες παρέχουν τώρα στους αντάρτες, σε συνεργασία με την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες, αντιαρματικά και πυραύλους εδάφους-αέρος βλήματα , στον αγώνα για μια «Δημοκρατία» που διοικείται από τρομοκράτες .

Οι εκθέσεις επιβεβαιώνουν επίσης ότι μεγάλος αριθμός φυλακισμένων τρομοκρατών στη φυλακή Αμπού Σαλίμ απελευθερώθηκαν από τις επαναστατικές δυνάμεις.
Τώρα έχουν προσληφθεί από τις πρώην LIFG Ισλαμικεςς ταξιαρχίες, με επικεφαλής διοικητές "πρώην" τζιχάντ και νυν υπέρ της δημοκρατίας .
Μιας δημοκρατίας που διοικείται όμως από τους τρομοκράτες της
« Ισλαμικής Τζιχάντ του ΝΑΤΟ »


Υπάρχουν ενδείξεις ότι το NATO, σε συντονισμό με τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της Μοσάντ του Ισραήλ), συμμετέχει στην πρόσληψη ισλαμιστών μαχητών. Ισραηλινές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με την Τουρκία, προσέλαβε άμεσα και εκπαιδεύει μια νέα γενιά τζιχαντιστών "αγωνιστών της ελευθερίας» σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες .
Οι «Μουτζαχεντίν» μετά την εκπαίδευση τους θα είναι έτοιμοι ώστε να συμμετάσχουν στις "ανθρωπιστικές" στρατιωτικές εκστρατείες "υπέρ της δημοκρατίας" του ΝΑΤΟ.
….. H Συρία, μάλλον βρίσκεται δίπλα στη γραμμή για τον οδικό στρατιωτικό χάρτη του ΝΑΤΟ:

Τελικά Συμπεράσματα

Τα τραγικά γεγονότα της 11 / 9 έχουν διαδραμάτισαν τον βασικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας , προσανατολισμένης προς την κατεύθυνση που δικαιολογεί τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και στρέφεται κατά της Αλ Οσάμα μπιν Λάντεν Κάιντα ή Αλ μπιν Κάιντα Οσάμα Λάντεν ή όποιον άλλο μύθο εξυπηρετεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων .

Κατά μια πικρή στρέβλωση , σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία , η Δυτική στρατιωτική συμμαχία χρησιμοποιεί Ισλαμικές ταξιαρχίες, εκπαιδευμένες και καλλωπισμένες από τη CIA, MI6 και την Μοσάντ, δια να διεξάγει τους "παγκοσμίους πολέμους κατά της τρομοκρατίας» . ( ! )

Έτσι και το ΝΑΤΟ στην ηγεσία της εισβολή και κατοχής της Λιβύης χρησιμοποιεί Ισλαμιστές μαχητές
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αποτελεί μια ευρεία συναίνεση που τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ενσταλάξει στη συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό στη Δυτική κοινή γνώμη είναι ότι η ιερή σταυροφορία της Δύσης κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, περιλαμβάνει στην πραγματικότητα τρομοκράτες στις τάξεις της , δηλαδή την Αλ Κάιντα που "Ως ελεύθεροι μαχητές » έχουν ενταχθεί στις τάξεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και αναλαμβάνουν την ηγεσία των στρατιωτικών επιχειρήσεων δηλαδή την ραχοκοκαλιά μιας υποτιθέμενης μετάβασης στη δημοκρατία.


HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ.
Να είστε βέβαιοι, στην περίπτωση της Λιβύης, οι επαναστάτες είναι "οι καλοί": είναι «οι πρώην» και όχι «τα ενεργά» μέλη της Αλ Κάιντα.
Χα , χα , χα,

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα