Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

Από: Council of Conservative Citizens / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΣύνδεσμος

Η ιστοσελίδα της ‘J Street’ (πρόκειται για φιλελεύθερη εβραϊκή ομάδα λόμπι με έδρα τις ΗΠΑ, που δηλώνει ως στόχο της την προώθηση της αμερικανικής ηγεσίας για τον τερματισμό της αραβο-ισραηλινής και Ισραηλοπαλαιστινιακής σύγκρουσης με ειρηνικό και διπλωματικό τρόπο) δημοσίευσε μια δημοσκόπηση που υποστηρίζει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Εβραίων της Αμερικής είναι στο πλευρό του Ομπάμα, παρά τις εκκλήσεις του για ίδρυση παλαιστινιακού κράτους.

Μετά την δημοσίευση της δημοσκόπησης, η υψηλού προφίλ υποστηρίκτρια της J Street, δημοσιογράφος Michelle Goldberg (φωτο) επιτέθηκε στην “Χριστιανική Δεξιά”, Το κίνημα του Tea Party, και στην αντιμετώπιση των Αράβων από το Ισραήλ.

Η φωτογραφία από το TabletMag.com. Η Michelle Goldberg, αρθρογράφος η οποία υποστηρίζει την J Street, επιτέθηκε στους χριστιανούς Σιωνιστές. Η J Street ισχυρίζεται ότι οι χριστιανοί Σιωνιστές όπως ο Glenn Beck και η Πέιλιν είναι ευρέως αντιπαθείς από τους Αμερικάνους Εβραίους.

Από TabletMag.com ...

Η αρθρογράφος Michelle Goldberg περαιτέρω, κάνει την υπόθεση ότι έχει ιστορικά υποτιμηθεί πόσοι Εβραίοι στην πραγματικότητα καταλήγουν να υποστηρίζουν Δημοκρατικούς υποψηφίους. Και πηγαίνει ακόμη και πέρα ​​από αυτό και εξηγεί γιατί οι Εβραίοι ψηφοφόροι, ιδιαίτερα μετά τις εκλογές το 1984, έχουν υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς σε μαζικά δυσανάλογα αριθμούς: αυτό συμβαίνει γιατί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει ευθυγραμμιστεί όλο και περισσότερο με ομάδες, από τον ‘Χριστιανικό Συνασπισμό’ (‘Christian Coalition’) μέχρι το Κόμμα του Τσαγιού, που βλέπουν την Αμερική ως ένα απολύτως χριστιανικό έθνος, και, όπως η Goldberg το θέτει, οι Εβραίοι "είναι απρόθυμοι να αναλάβουν ένα ρόλο στη δική τους χώρα που κατά κάποιο τρόπο θα είναι ανάλογος με εκείνο των Αράβων πολιτών του Ισραήλ, ενός λαού με νομική ισότητα, αλλά οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από το λόγο ύπαρξης του έθνους τους". (Η Goldberg είναι συγγραφέας του βιβλίου ‘Kingdom Coming: The Rise of Christian Nationalism’, δηλ. ‘Το Ερχόμενο Βασίλειο: Η Άνοδος του Χριστιανικού Εθνικισμού’ (!)

Για δεκαετίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μια πολιτική του “paying for peace” (“να πληρώσουμε για την ειρήνη”) στη Μέση Ανατολή. Το State Department έδωσε κεφάλαια σε Ισραηλινούς, Αιγύπτιους και Ιορδανούς στρατιωτικούς, καθώς και στην παλαιστινιακή αρχή επιβολής του νόμου στη Δυτική Όχθη. Πρόσφατα δημοσκοπήσεις στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη δείχνουν ότι καμία πλευρά δεν υποστηρίζει μια λύση δύο κρατών. Η «ειρήνη» που οι Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν μπορεί να είναι μια φαντασίωση.

Η Δημοσκόπηση της J Street για τους Εβραίους της Αμερικής

Το 60% εγκρίνει το έργο του Ομπάμα. Πολύ υψηλότερο από το ευρύ κοινό, ενώ είναι το δεύτερο ποσοστό πίσω μόνο από αυτό των μαύρων.

Το 50% εγκρίνει το χειρισμό του Ομπάμα για την οικονομία.

Το 44% εγκρίνει τους χειρισμούς του για την ισραηλο-παλαιστινιακή ειρηνευτική διαδικασία.

Μόνο το 10% είπε ότι έχει μια θετική άποψη για τον δημοσιογράφο Γκλεν Μπεκ, (Glenn Beck) παρά το γεγονός ότι ο Beck είναι ένας διάσημος χριστιανός (στην πραγματικότητα είναι Μορμόνος) υποστηρικτής του Ισραήλ.

Μόνο το 12% είπε ότι είχε μια θετική άποψη για το κίνημα του Tea Party.

To 62% δήλωσε ότι σίγουρα θα ψηφίσουν την επανεκλογή του Ομπάμα. Μόνο το 20% δήλωσε ότι ψηφίζει σίγουρα Ρεπουμπλικάνους.

Το 15% δήλωσε ότι έκανε μια χρηματοδοτική συνδρομή για τον Ομπάμα το 2008.

Το 70% δήλωσε ότι θα ψηφίσει τον Ομπάμα πάνω από τον Mitt Romney.

Σημείωση: Η J Street περιγράφει τον εαυτό της ως το μεγαλύτερο " Υπέρ του Ισραήλ πολιτικό λόμπι" της Αμερικής Ωστόσο, η J Street είναι ευρέως αντιπαθής στο Ισραήλ. Πιθανολογείται επίσης ευρέως, ότι ο George Soros χρηματοδοτεί εν μέρει την ομάδα. Η J Street το έχει αρνηθεί αυτό.

Η J Street είναι πολύ ανοικτή στην υποστήριξή της στην αριστερά. Στις εκλογές του 2010, έδωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια για 61 διαφορετικούς υποψηφίους. Ο κατάλογος των υποψηφίων της είναι το ποιος-είναι-ποιος της ριζοσπαστικής αριστεράς. Η J Street διαφέρει από τις άλλες εβραϊκές πολιτικές οργανώσεις στο ότι εξυμνεί πολύ ανοικτά την αμερικανική σκληρή αριστερά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα