Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Ανατριχιαστικές επιδιώξεις
του Συμβουλίου της Ευρώπης


του Πανευρωπαϊκή χούνταΕυγένιου Ανδρικόπουλου
Ποινικοποιούνται η απεργία, η δημόσια έκφραση διαφωνίας, το συνεταιρίζεσθαι (!), υπό την προϋπόθεση πως το προϊόν παραγωγής του θα υπονομεύει το καθεστώς και η δια μέσου των ιστοσελίδων ή άλλων Μέσων αμφισβήτηση της κυρίαρχης ιδεολογίας (!!!!!) αν εκληφθεί ως απειλή!
Πρόκειται για τις ανατριχιαστικές επιδιώξεις του Συμβουλίου της Ευρώπης που καταστούν την Ελληνική χούντα κακόγουστο αστείο μπροστά τους γιατί: Κλειδώνεται με ακρίβεια νομικού χιλιοστού ο εχθρός λαός στο σκόπευτρο του όπλου των μπλοκς εξουσίας.. Έτσι ώστε κατά τον κατάλληλο χρόνο και τόπο να βληθεί αυτός κατά τρόπο κατασταλτικό βίαια και ολοκληρωτικά.
Είκοσι χρόνια μετά την παλινόρθωση του καπιταλισμού στα πρώην Σοβιέτ ούτε τα προσχήματα για τις κατ’ επίφαση δημοκρατίες τους δεν κρατούν. Οι αγύρτες. Μόλις την Τρίτη 5η Οκτώβρη του 2010 και υπό τον παραπλανητικό τίτλο «της καταπολέμησης του εξτρεμισμού» προωθήθηκε ψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, εντός του οποίου: Εμπεριέχονται διώξεις κατά των πάσης μορφής και αιτίας διαφωνούντων με τις ντιρεκτίβες τους, δεδομένου ότι αναμένουν αιματηρές εξεγέρσεις οι οποίες ελάχιστα θα απέχουν από το να πάρουν μορφή λαϊκής χιονοστιβάδας και να καταπλακώσουν  από κοινού την αλητοελιτοκρατία και τα πολιτικά δουλικά τους.
Βεβαίως και επί του βαθύ μπλε περιτυλίγματος του ανοσιουργήματός τους, θα έχουν κεντήσει αποπροσανατολιστικά τους εκτυφλωτικά χρυσούς αστέρες αναφοράς, στην ασφάλεια της Ευρώπης. Και από ποιους λοιπόν υπονομεύεται αυτή; Από κάποια «ακραία»  στοιχεία τα οποία επιβουλεύονται την εσωτερική της συνοχή ανεξαρτήτως του αν ¨αυτά είναι αιρετά!!!!». Ναι όπως το διαβάσετε. Ρίχνουν στον σκουπιδοφάγο του Ευρωπαϊκού νεροχύτη την λαϊκή βούληση!!! Μ’ ακόμη κι αν έτσι είναι, αλίμονο στον λαό εκείνο που εμπρός στην ανικανότητα των -ένστολων ή μη- υπόχρεων της προστασίας του, παραδίδει αμαχητί μέρος ή το όλον της ελευθερίας του για να προστατευτεί από τους προστάτες του. Τους νταβάδες της αγοράς τραπεζίτες ο επικεφαλής των οποίων βράβευσε πρόσφατα εν χορδοίς και οργάνοις στο Βερολίνο τον Έλληνα Πετέν πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς!
Πρόκειται για το ίδιο απεχθές όργανο που πριν από δύο χρόνια επιχείρησε ανεπιτυχώς να περάσει το αντικομμουνιστικό μνημόνιο και που σήμερα επανέρχεται δριμύτερο προκειμένου να θωρακίσει το δίκαιο της αλητοελιτοκρατίας αφού αν ψηφιστεί θα ενσωματωθεί στον πυρήνα της νομοθεσίας όλων των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.  Η ανάγνωση μιας και μόνης παραγράφου αρκεί για να υψωθούν οι πόροι στο σώμα σας σαν πευκοβελόνες. «Προληπτικά και υπό το άλλοθι της «επικείμενης»(!!!) διασάλευσης της δημόσιας τάξης ( καταργούν ακόμη και βασικούς κανόνες δικαίου σύμφωνα με τους οποίους η πρόθεση δεν ενοχοποιείται ούτε και δικάζεται) δικαιολογούνται μέτρα που πλήττουν καίρια κατακτημένα δημοκρατικά δικαιώματα όπως η ελευθερία της έκφρασης και του συνεταιρίζεσθαι, τα οποία φθάνουν ως την διακοπή της χρηματοδότησης των ομάδων ή των κομμάτων που στοχοποιούνται.!!!! Μάλιστα κάνουν ειδική μνεία στα της χώρας μας τονίζοντας τα εξής:
«Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μια έξαρση ορισμένων μορφών εξτρεμισμού (!!!) στην Ευρώπη, οι οποίες επιδιώκουν στόχους που παραβαίνουν τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα  τα οποία αποτελούν αξίες της Ευρώπης». Παραδέχονται ωστόσο πως όλα αυτά συνδέονται με «την τρέχουσα οικονομική κρίση και τις συνέπειές της σχετικά με τη φτώχεια και την ανεργία» αλλά: Ομολογούν κυνικά  ότι εκείνο που τους κόφτει είναι πως «στην παρούσα φάση θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την αναβίωση των εξτρεμιστικών κινημάτων». Πιο συγκεκριμένα όπως γράφεται στην εισηγητική έκθεση: «Αναφερόμαστε, κυρίως, στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης (...) ή για διαδηλώσεις και αναταραχές που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων το 2009».
Πρόκειται για ένα τερατούργημα που αν δεν καταψηφιστεί και μάλιστα ηχηρά, το επόμενο βήμα θα τσακίζει το οικογενειακό άσυλο για να εισβάλουν αξημέρωτα τα ανθρωπόμορφα ρομπότ του Άκερμαν στα σπίτια μας και να μας σύρουν σε κάποιο Γκουαντάναμο υπό την ένοχη σιωπή του νομικού κόσμου της Γηραιάς Ηπείρου μηδέ εξαιρετέου και του ΔΣΑ. Του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών που ούτε δυο λέξεις καταδικαστικές δεν βρήκε τον χρόνο να αρθρώσει ως τα τώρα.. Άξιος ο μισθός τους..


http://www.styx.gr/

http://newworldorder-wakeup.blogspot.co


  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα