Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο Θεός να μας φυλάει από την Παγκοσμιοεβραιοποίησι!..Ειδικώς σε ό,τι αφορά τις σημερινές «αρχές» της πλήρους καταργήσεως εννοιών όπως Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια είμαι ανεπίδεκτος πάσης… «μαθήσεως». Κι ακόμη παραπέρα, ομολογώ, ότι κάτι λέξεις και εκφράσεις όπως «αποεθνοποίησις», «παγκοσμιοποίησις», «πολυπολιτισμός» και «πολυεθνισμός» σε εμένα, προσωπικώς, αλλά και σε πολλούς άλλους ακούγονται ως ανοησίες… Τουλάχιστον!

Και τούτο διότι ανέκαθεν πρεσβεύω την θέσι ότι ο άνθρωπος, οφείλει στον εαυτό του και τους άλλους να στηρίζει την πορεία του στον μάταιο τούτο κόσμο στην Ηθική!… Στην Ηθική που διαπλάσαμε, διαμορφώσαμε, εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον, επί χιλιετίες.

Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να αεροβατείς, δεν μπορείς να είσαι και τούτο και το άλλο. Με έναν λόγο, σε τούτη την ζωή τουλάχιστον, πρέπει να έχεις αφετηρία, πορεία, άφιξη. Πρέπει να έχεις στηρίγματα, πρέπει να ξέρεις πού πατάς. Μετρημένα, σοβαρά και έντιμα πράγματα!..
Ειδ’ άλλως, μοιραία, θα καταντήσεις φτερό στον άνεμο, ανεμοδούρα που θα σε πηγαίνουν, όποιοι άλλοι, όπου θέλουν και εν πάση περιπτώσει βαθμιαίως θα χάσεις ακόμη και την ψυχή σου.

Όθεν: Οι όποιοι κήρυκες της εκγενικεύσεως και της ισοπεδώσεως των πάντων υπό την έμπνευσι (;) και τα κελεύσματα του «πολυπολιτισμού» και της «παγκοσμιοποιήσεως» που με την ίδια ευκολία διακηρύσσουν την ταύτισι του άρρενος με τον… ερμαφρόδιτο, του φωτός με το σκότος και – σε ό,τι αφορά την κοινωνική μας συμβίωσι – της αυτογνωσίας με την θολούρα και εν κατακλείδι της Ηθικής με την Ανηθικότητα, δεν μου προσφέρουν τίποτε περισσότερο από ένα βαθύ συναίσθημα αποστροφής.

Βεβαίως, υφίσταται, πράγματι και η θεωρία του Μηδενισμού. Και μάλιστα αρκετά καλά τεκμηριωμένη. Μέχρι και φιλοσοφικές θεωρίες τον στηρίζουν.

Πλην όμως: Αφού γεννηθήκαμε και υπάρχουμε σε τούτο τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, πέραν της ώρας της Φιλοσοφίας, υποχρεούμεθα να εκτελούμε καθημερινά ωρισμένα απλά και ταπεινά (αν θέλετε πείτε τα κι έτσι) καθήκοντα.
Κοντολογίς πρέπει να έχουμε και συγκεκριμένη αντίληψι για τον τόπο που ζούμε, για την οικογένειά μας, για την θρησκεία μας για τα βάσανα και τις χαρές της ζωής που μάθαμε να ζούμε.

Και δεν μπορεί ο κάθε προφητάναξ ενός πλήρως ισοπεδομένου τρόπου ζωής να προσπαθεί να μας επιβάλλει την κατάργησι των Αρχών που μας κράτησαν όρθιους από την πρώτη στιγμή που υπήρξαμε, εις δόξαν και τιμήν του ΤΙΠΟΤΕ.

Ενός ΤΙΠΟΤΕ με το υποκριτικό περιτύλιγμα «πολυπολιτισμός»! Ή «παγκοσμιοποίησις»! Λοιπόν: Αγαπητοί κύριοι της τοιαύτης αντιλήψεως, κρατείστε για τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας την θολούρα της ανακρίβειας και της ισοπεδώσεως των πάντων.

Αλλά!… Αλλά σεβαστείτε κι εμάς που θέλουμε και πιστεύουμε σε αξίες, που δεν πιστεύετε βεβαίως εσείς.
Αξίες όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία, η Οικογένεια, με τις οποίες ζούμε από την καταβολή του κόσμου. Μην προσπαθείτε να μας κάνετε σαν τα μούτρα σας. Δεν θέλουμε τα χάλια σας. Τα χάλια του παγκοσμιοεβραιοανθρώπου.

Γιατί, μοιραία, κάποια στιγμή θα συγκρουσθείτε μαζί μας. Και το αποτέλεσμα μπορεί μεν να επιφέρει και σε εμάς πλήγματα. Εσάς όμως θα σας ζημιώσει πολύ περισσότερο. Αρκετά πια κύριοι Ισοπεδωτές!.. Οπαδοί και θιασώτες της παγκοσμιοεβραιοποιήσεως των Ελλήνων. Και ο γράφων πτύει ευθέως στις απόψεις σας.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

http://hellenicrevenge.blogspot.com

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα