Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Διερευνώντας το αιτημα που υπέβαλα στο τμήμα του υπουργείου Άμυνας για τον μικροβιολογικό πόλεμο,ανακάλυψα ότι η επιλογή για την ανάπτυξη συνθετικών βιολογικών παράγοντων - βιολογικών όπλων ως εναλλακτική λύση για τα πυρηνικά όπλα - ήρθε από τον Δρ Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος σταδιακά τοποθετήθηκε στη θέση του ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, στον πλευρό του Ρίτσαρντ Νίξον, του πιο ισχυρού άνδρα στην κυβέρνηση, από τον Νέλσον Ροκφέλερ και τους συνεργάτες του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Εικόνα

Επιπλέον, εντόπισα που πήγαν τα χρήματα. Στην πραγματικότητα πήγαν , σε μια επιχείρηση που ονομάζεται Litton Bionetics, μια θυγατρική της Litton Industries που αποτέλεσε στρατιωτικός μεγαεγολάβος, της οποίας ο πρόεδρος, ο Roy Ash, είχε θεωρηθεί ως αναπληρωματικος στην θέση του συμβούλου για την Εθνική Ασφάλεια αντι του Χένρι Κίσινγκερ. Αντ 'αυτού, ο Roy Ash έγινε πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου για εκτελεστικούς οργανισμούς επι προεδρίας του Νιξον, καθώς και βοηθός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.


Εικόνα

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Καπιτώλιο Mall και στο βιβλίο του «Οι αναδυόμενοι Ιοί: AIDS και ο ιός Έμπολα",ο απόφοιτος του Χάρβαρντ, Δρ Len Horowitz αποκαλύπτει πώς ο Χένρι Κίσινγκερ, οι Ροκφέλερ και άλλοι τσιράκια της ΝΤΠ χρηματοδότησαν και δημιούργησαν το AIDS,τον ιός Έμπολα, καθώς και άλλους ιούς, ως βιολογικά όπλα στο πλαίσιο της ατζέντας τους για την μείωση του πλυθυσμού.

Εικόνα

"Θα μάθετε ότι ο Δρ Robert Gallo, ο διάσημος ΝΚΜ μοριακός βιολόγος, έλαβε χάρη από τον Πρόεδρο Κλίντον το περασμένο έτος για την επιστημονική απάτη και παράβαση καθήκοντος, και πιστώνεται με την ανακάλυψη του ιού του AIDS, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει την καταστροφή του ανοσοποιητικού σύστηματος καθώς και ιων σαν το Aids , μαζί με άλλους ερευνητές της Litton Bionetics.


Θα μάθετε ότι έλαβαν ιούς από μαϊμού που ήταν ανθρωπίνως καλοήθεις, ανασυστημένους με το DNA, το RNA, και ένζυμα από άλλους ιούς ζώων που προκαλούν λευχαιμίες, λεμφώματα, σαρκώματα και, στη συνέχεια, για να μπορούν να μεταδίδονται μεταξύ των διάφορων ειδών ,καλλιέργησε αυτούς τους νέους μεταλλαγμένους ιούς στα ανθρώπινα λευκά αιμοσφαίρια σε ορισμένες μελέτες, και σε ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα ιστού σε άλλες μελέτες, για την παραγωγή ιων που καταστρέφουν το ανοσοποιητικο συστήμα , που προκαλούν καρκίνο που θα μπορούσαν να εισέλθουν στους άνθρωπους και να παράγουν σχεδόν πανομοιότυπα αποτελέσματα όπως ο ιος του AIDS προς το παρόν προκαλεί στους ανθρώπους σε όλον το κόσμο ...

Στο τέλος της έρευνας ρώτησα, «Μήπως αυτοί οι ιοί, το AIDS και ο ιός Έμπολα, εξελίσσονται φυσικά, μήπως παράχθηκαν τυχαία, ή εκ προθέσεως δημιουργηθηκαν και αναπτυχθηκαν; Καταλήγω στο συμπέρασμα, αναμφίβολα οτι δεν είναι φυσικό. Σας αφήνω, καθώς και τους ενδιαφερόμενους πολίτες της Αμερικής και του κόσμου, να αποφασίσουν αν ήταν ενα είδος ατυχήματος ή ύπουλο συγκεκαλυμμένο πείραμα ελέγχου του πληθυσμού . "-Dr. Len Horowitz σε ομιλία του ενώπιον των πολιτών στο Καπιτώλιο Mall, 1996.

 

"Ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο εύκολο ήταν να υπάρχει πρόσβαση σε πληροφορίες που υπέθεσα ότι ήταν απόρρητες. Επέλεξα και στην συνέχεια εκτύπωσα τις πληροφορίες στον εκτυπωτή. Τα έντυπα περιλάμβαναν Σοβιετικές, Καραϊβικές και Κούβανέζικες διεθνείς αναφορές. Ένα άρθρο από την Καραϊβική είχε τίτλο"Η Γερμανία ισχυρίζεται ότι το AIDS Δημιουργήθηκε από το Πεντάγωνο». Προφανώς, αρκετοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο - Δρ John Seale από το Λονδίνο, ο Δρ Μανουέλ SERVIN στο Μεξικό, και ο Δρ Jacobo Segal από το Βερολίνο – ισχυρίστηκαν οτι είχε πει και ο Strecker. Η ρωσική έκθεση αναφέρεται ακόμη σε μια δυτικογερμανική εταιρεία με την επωνυμία OTRAG που διεξήγε πειράματα του ιού της πράσινης μαϊμού στο Ζαΐρ, τα οποία φέρεται ότι οδήγησαν στην ανάπτυξη ενός μεταλλαγμένου ιόυ που θα ήταν θανάσιμος για τους ανθρώπους."

"-Dr. Len Horowitz, "Δημιουργώντας τους ιους AIDS και ο Έμπολα"Ο Δρ Ρόμπερτ Strecker ήταν ένας από τους πρώτους που δημοσίευσε εργασίες σχετικά με την προέλευση του ιού του AIDS. Βρήκε ότι δεν υπάρχουν γενετικοί δείκτες του ιού του AIDS χαρακτηριστικό των πρωτευόντων, και ότι απλά δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε πιθήκους. Βρήκε ότι το AIDS ήταν ανύπαρκτο στην Αφρική πριν από το 1975 και όμως υποτίθεται ότι προέκυψε από ένα δάγκωμα πιθήκου το 1940. Ακόμα κι αν έγινε έτσι, έδειξε πώς η προκύπτουσα επιδημία θα είχε συμβεί στη δεκαετία του 1960 και όχι στο τέλος της δεκαετίας του '70. Επίσης, αν ο πράσινος πίθηκος ήταν υπεύθυνος για το AIDS, οι Πυγμαίοι της Αφρικής θα πρέπει να έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα AIDS από τα αστικά κέντρα, αλλά ισχύει το αντίθετο.

 

 

O Strecker κατέθεσε αίτημα για την απόκτηση εγγράφων που αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ διέθεσε 10 εκατομμύρια δολάρια το 1969 στη μελέτη παραγόντων που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό συστήμα για να χρησιμοποιηθούν για μικροβιολογικό πόλεμο.Λίγο μετά το ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) άρχισε να πειραματίζεται με ένα λεμφοτρόπο ιό, που παράγεται σε αγελάδες, για να χρησιμοποιηθεί στον άνθρωπο. Βρήκαν, όπως και ο Strecker, ότι το AIDS που ευδοκιμεί σε αγελάδες και βοοειδή και ο λεμφοτρόπος ιος (BLV) είναι πολύ παρόμοια με τον ιό HIV.

Εικόνα


«Το βιβλίο που παρέχεται από τις ομάδες του Strecker παρότρυνε τους αναγνώστες :« Σας παρακαλώ ξυπνήστε! Το 1969 ... το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτείών ζήτησε και πήρε 10 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει τον ιο του AIDS σε εργαστήρια ως πολιτικό / εθνοτικό όπλο που θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο εις βάρος μαύρων. Το πρόγραμμα σκοπιμότητας και τα εργαστήρια ήταν να έχουν ολοκληρωθούν μέχρι το 1974-1975,ενώ ο ιός μεταξύ 1974-1979. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άρχισε να εμβολιάζει με εμβόλιο της ευλογιάς (ενωμένο με AIDS ) σε πάνω από 100 εκατομμύρια Αφρικανούς (μείωση πληθυσμού) το 1977. . Και πάνω από 2000 λευκούς ομοφυλόφιλους άνδρες (Δούρειος ίππος) το 1978 με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β μέσα από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών / Νέα Υόρκη Κέντρο Αίματος » Ο Collin, στην αναθεώρησή του, πρόσθεσε:« Strecker παρατηρησε ότι θα ήταν σχετικά εύκολο να εμφυτεύσουν ιούς όπως οι ιοί που χρησιμοποιήθηκαν στις αγελάδες για την παραγωγή του εμβολίου κατά της ευλογιάς. Όταν το εμβόλιο της ευλογιάς ανακτήθηκε από τα πτώματα των ζώων, οι λεμφοτροπικοί ιοί των ζώων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν ή να μεταλλαχθούν ή να ενσωματωθούν στο εμβόλιο ... η επιδημιολογία των πολλαπλών «μολυσμένων» εμβολίων κατά της ευλογιάς που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 1970 θα προσφέρει ακριβώς το σωστό χρονοδιάγραμμα για μια τέτοια ευρεία επιδημία του ΑΙDS στην Αφρική σήμερα "-Dr. Len Horowitz," Δημιουργώντας ιούς : AIDS και ο ιός Έμπολα "(17)


Η αρχική ιστορία που προπαγανδίστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν ότι το AIDS εισήχθη στον ανθρώπινο πληθυσμό από πράσινους πίθηκους της Αφρικής. Υποτίθεται ότι ένας Αφρικανός είχε δαγκωθεί ή κάνει σεξ με έναν πίθηκο, και το μετέφερε στη συνέχεια στον γκέι πληθυσμό των ΗΠΑ. Σε μια συνέντευξη με τον Robert Strecker, ο Len Horowitz ρώτησε: «Αλλά τι γίνεται με την θεωρία με την πράσινη μαϊμού; - τη θεωρία ότι προήλθε από ένα δάγκωμα πράσινης μαϊμούς σ’ένα αφρικανό ή κάποιος έκανε σεξ με ένα πίθηκο» στο οποίο ο Δρ Strecker απάντησε, "Αυτό είναι απλά ανοησίες. . . . Οι πράσινοι πίθηκοι είναι στο μέγεθος των κοτόπουλων. Έτσι, η ιδέα ενός ανθρώπου να κάνει σεξ με μια θηλυκή μαϊμού στο μέγεθος ενός κοτόπουλου είναι, βεβαίως, παράλογο. Επιπλέον, η θεωρία ότι η μετάδοση έγινε μέσω του δαγκώματος, είναι όπως λέγεται είναι εντελώς αδύνατη. Αν κοιτάξετε το CDC , λένε ότι το δάγκωμα δεν είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διάδοση αυτών των ασθενειών εκτός από την περίπτωση της υποτιθέμενης πράσινης μαϊμού που ξαφνικά διαδόθηκε παντού. "(98)

Εικόνα


Το 1977 ο ΠΟΥ ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία εμβολιασμού κατά της ευλογιάς στην Αφρική, η οποία ξεκίνησε τη ραγδαία εξάπλωση του AIDS εκεί. Στη συνέχεια, το 1978 το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στοχευσε 2000 ομοφυλόφιλους άνδρες, ειδικά αυτούς που είχαν πολλαπλούς σεξουαλικούς συντρόφους, και τους έδωσε εμβόλια ηπατίτιδας Β δεμένα με AIDS. Tα εμβόλια , παρασκευάστηκαν από τη Merck, χορηγήθηκαν στη Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, St Louis, Χιούστον, και το Σικάγο - τις ίδιες 6 αμερικανικές πόλεις με τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και θνησιμότητας από το AIDS.
Συνεχίζοντας με τον Δρ Horowitz και την συνέντευξη του Δρ Strecker του, ρίχνουμε φως στο κίνητρο πίσω από αυτή την απάτη. Ο Strecker προϋποθέτει ότι ο λόγος για εκ προθέσεως μόλυνση ομοφυλόφιλων ήταν δεν θα αντιδρούσε κανείς: «Αν δείτε στον κόσμο, τι ποσοστό των περιπτώσεων AIDS στον κόσμο είναι ετεροφυλόφιλοι; Πάνω από το 90 τοις εκατό ... Είναι μόνο σε αυτή τη χώρα που έχουν αυτό το παράξενη, ανεξήγητη επικράτηση των ομοφυλοφίλων.

 

Mετάφραση απο άρθρο της ιστοσελίδας atlantean conspiracy.

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα