Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ή άλλες ξεχωριστές ικανότητες, για να καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα δείχνουν κάποιοι.

Αρκεί βλάκας να μην είσαι και θα καταλάβεις ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με το ελληνικό χρέος.
Αρκεί μόνον να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό πράγμα.
 
Ο Παπαδήμος, που, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, επέτρεπε σε ξένους να "μαγειρεύουν" τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, εργάζεται σήμερα για τους δανειστές μας στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ και μας προτείνει "λύσεις", για να ξεπληρώσουμε τα παράνομα δάνεια, στα οποία είχε κι αυτός συμμετοχή.
Ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σήμερα ως υπουργός οικονομικών ξεπουλάει τα πάντα και παρακάμπτει την ίδια τη Βουλή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους "δανειστές" μας, ήταν ανάμεσα σ' αυτούς, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι στην εποχή του Παπαδήμου για τα παράνομα δάνεια.

Είναι δυνατόν οι βασικοί ύποπτοι για μια τρομερή δολοφονία, να είναι ταυτόχρονα και οι μοναδικοί ανακριτές καί δικαστές της υπόθεσης; Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το ελληνικό χρέος.
Προσπαθούν να το "επιλύσουν" αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι φυλακή γι' αυτό.
Αυτό πρέπει να είναι το αντικείμενο της δικαστικής διερεύνησης και να αφορά το σύνολο των κυβερνήσεων που το δημιούργησαν. Μόνον αν σπάσει αυτή η "ομερτά" των απατεώνων των δύο κομμάτων, που μονοπωλούν την εξουσία, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τη σωτηρία της Ελλάδας. Γιατί; Γιατί, αν αποδειχθεί η δική τους διαφθορά, θα αποκαλυφθούν οι ξένοι διαφθορείς τους.


Τότε θα υπάρχουν στοιχεία, για να σωθούμε. Θα υπάρχουν στοιχεία, για ν' αποδείξουμε ότι το ελληνικό χρέος ήταν ένα "απεχθές χρέος", το οποίο το δημιούργησαν οι ίδιοι οι δανειστές μας, διαφθείροντας τους ηγέτες μας. Απλά πράγματα. Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.


Αν το καταλάβουμε αυτό, έχουμε καταλάβει τη λύση του προβλήματος.

Μόνον αν πάει ο Σημίτης φυλακή, θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με τη Goldman Sachs.
Γιατί αυτή η συμμορία τοκογλύφων πήρε ως αμοιβή 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "τακτοποιήσει" λογιστικά ένα ποσό απλά τριπλάσιο από την αμοιβή της; Αν πάει φυλακή ο Σημίτης γι' αυτήν την "τακτοποίηση", θα τον ακολουθήσει και ο τότε σύμβουλός του, που σήμερα υπέγραψε ως Υπουργός Οικονομικών την "παράδοση" της χώρας στην ξένη κατοχή. 
Αυτή η τακτοποίηση" πόσο επηρέασε τη δανειακή μας ικανότητα και ποιους ωφέλησε; Ποιος —με λίγα λόγια— "ξεγέλασε" τους διεθνείς επενδυτές για να βγάλει τεράστια κέρδη; Οι Έλληνες ή η Goldman Sachs; Όποιος τους ξεγέλασε για να βγάλει κέρδη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσει. Δεν χρωστάνε οι Έλληνες στους επενδυτές. Χρωστάνε οι τοκογλύφοι στους επενδυτές, οι οποίοι τους παγίδευσαν, χρησιμοποιώντας ως μέσο —και εν αγνοία των Ελλήνων— την ελληνική οικονομία.

Τα ανάλογα αφορούν και όλους τους εμπλεκόμενους στην εσωτερική διαφθορά της χώρας. Δεν δανείστηκαν οι Έλληνες, για να κάνουν σπατάλες. Το κράτος ήταν "σπάταλο", γιατί κάποιοι πονηροί διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να ξεπουλάνε τη "σαβούρα" τους και να διατηρούν τους δείκτες της ανάπτυξής τους υψηλούς.
Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι Έλληνες και άρχισαν να δανείζονται ως ιδιώτες ή ως κράτος, για να καταναλώνουν τα γερμανικά προϊόντα για να μην μένουν άνεργοι οι Γερμανοί εργάτες. Η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το γερμανικό κεφάλαιο διέφθειραν τους πάντες στην Ελλάδα, για να υπάρχει αυτή η ελληνική σπατάλη. Η γερμανική παραγωγή άκμαζε από την πληρωμένη ελληνική "σπατάλη".


Από τα γερμανικά υποβρύχια, τα οποία αγοράζονταν σε απίστευτα υψηλές τιμές, μέχρι τις επιδοτήσεις για αποσύρσεις αυτοκινήτων, πάντα οι ίδιοι διαφθορείς διέφθειραν εκείνους που μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν.
Γιατί η σύμμαχος και ευρωπαϊκή Ελλάδα αγόραζε τα γερμανικά υποβρύχια πιο ακριβά απ' ό,τι τα αγόραζαν κράτη της Άπω Ανατολής;
Γιατί η υπερχρεωμένη Ελλάδα επιδοτούσε με "δανεικά" την αγορά αυτοκινήτων, ενώ δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία;
Γιατί ένα υπερχρεωμένο κράτος επιδοτούσε και πάλι με "δανεικά" την αγορά κλιματιστικών, τη στιγμή που δεν διέθετε το ίδιο μια ανάλογη βιομηχανία;
Γιατί κάποιοι αρμόδιοι στο να παίρνουν αποφάσεις πολιτικοί "λαδώνονταν" από εκείνους, οι οποίοι είχαν κέρδος από τα "λάθη" τους και οι κερδισμένοι ήταν σχεδόν μόνιμα οι Γερμανοί.

Έτσι γιγαντώθηκε το εξωτερικό μας χρέος και όχι εξαιτίας της σπατάλης των Ελλήνων.
Οι διαφθορείς το γιγάντωσαν, γιατί αυτό τους συνέφερε.
Οι διαφθορείς μάς ανάγκαζαν να δανειζόμαστε, για ν' "αυτοκτονήσουμε" από τα χρέη μας.

Οι δανειστές μας "λάδωσαν" όλους τους πολιτικούς, για να μας τυλίξουν όλους μαζί σε μια "υποθήκη".

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

 Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα...

Είναι δικαστικό πρόβλημα.
Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.

 

eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_6204.html

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα