Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

1mind

Γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος

 

Δεν υπάρχει τίποτε πιο γοητευτικό από το απόκρυφο: για αυτό έλκονται πρώτες οι προσωπικότητες που είναι υστερικόμορφες, κλειστές, μυστικοπαθείς, με πλούσια εσωτερική ζωή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μυστικά. Μάλλον τα μυστικά είναι αυτά που ορίζουν την ζωή μας. Κοτζάμ υπερδυνάμεις έως μικρά κρατίδια σαν το δικό μας χαρακτηρίζουν «Απόρρητα», «μη δημοσιεύσιμα», «Κρατικά μυστικά» διάφορες επιχειρήσεις, σχέδια, έγγραφα, ντοκουμέντα, συμβάντα. Ακόμη και ο μπακάλης λέει στον μπακαλόγατο του μαγαζιού το περίφημο από τον... «Ζήκο» μην βγάλεις κουβέντα σε κανέναν!

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΚ- ULTRA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ένα μέρος του δηλαδή γιατί μετά την απαγόρευση του στις ΗΠΑ, μεταφέρθηκε σε «περιφερειακές χώρες» σπασμένο σε πολλά κομμάτια, ώστε και οι συμμετέχοντες να μην μπορούν να δουν το όλον μέσα από το μερικό.

«Είναι όπως τα λένε και δεν είναι...» μου εμπιστεύτηκε ανάμεσα στα άλλα, σε μία στιγμή που είχαμε αφήσει τον συνδετικό μας δεσμό, τις συζητήσεις για τα βιβλία (είχε περίπου 53.000!) έναντι μόνο 4.000 δικών μου την στιγμή που απογοητεύτηκα και σταμάτησα την συλλογή-και καλά έκανα, η γνώση πρέπει να κολυμπάει όχι μόνο σε θάλασσες βιβλίων αλλά και ωκεανούς εμπειριών... που υπάρχουν ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

Φυσικά θα με έλεγαν συνωμοσιολόγο, θα με ξαναέλεγαν δηλαδή, όπως με έχουν αποκαλέσει πολλές φορές και ΑΕΚτζή, χωρίς να παρεξηγηθώ ιδιαίτερα.

Οι βλάκες για να αισθανθούν επαρκείς και να νοιώσουν ασφάλεια έχουν ανάγκη τις ταμπέλλες...

Το πείραμα λοιπόν είναι πλέον βεβαιωμένο ότι υπήρξε από εκατομμύρια αξιόλογων και έγκυρων ντοκουμέντων και μαρτυριών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Απλώς δεν το έμαθαν ή κάνουν πως... δεν το έμαθαν διάφοροι τύποι που τα ξέρουν όλα, ξέρετε που θα δείτε ανθρώπους που τα ξέρουν όλα- εκεί που συχνάζουν οι «έγκυροι» με εκείνο το ύφος που είναι σαν να μάσησαν μαζί και κατσίκα και ταραμά, το ύφος που νομίζουν ότι τους προσδίδει αξιοπιστία και σοβαρότητα...

Λέγαμε λοιπόν, σε πείσμα των έγκυρων σχολιαστών ότι το MK-ULTRA υπήρξε, ερευνήθηκε, γέννησε δεκάδες πειράματα και μελέτες. Τι απόγινε δεν ξέρω, όπως δεν ξέρω τι έγινε και μια πολύξερη φιλενάδα της μάνας μου από το Κουτσικλάρι...

Το πείραμα όσον αφορά στην χώρα μας, ξεκίνησε την περίοδο της Δικτατορίας, αλλά όπως και τα μπλεξίματα γενικώς, δεν σταμάτησε με την Μεταπολίτευση. Απλώς... άλλαξε χέρια και πολιτικό προσανατολισμό των επιστημόνων που ασχολούνταν με αυτό. Φυσικά αλιεύτηκαν και εκεί άτομα από τον πασίγνωστο χώρο των «Προθύμων» που χρόνια τώρα μας ταλαιπωρεί και με την βαρύγδουπη επιστημοσύνη του... Ήταν καλά τα λεφτά Άρη.

Τέλος πάντων από τα λίγα που έμαθα, ένα πράγμα κατάλαβα:

το πείραμα είχε σκοπό να αποδείξει, και απέδειξε, ότι τα άτομα, αυτοί που παλιά λέγαμε ανθρώπους δηλαδή, είναι πρόθυμοι να βασανίσουν αντί να βασανιστούν, παίρνουν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους εάν τους ανατεθεί και δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να μην χάσουν τα «προνόμια» τους...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;

Πέρα από αυτό που σας έρχεται αμέσως στο μυαλό, υπάρχει και κάτι που διαφαίνεται μόνο σε μια δεύτερη ματιά στο θέμα:

Έχετε δει πόσο πρόθυμοι είμαστε να πούμε ότι φταίνε οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες, οι αγρότες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι γιατροί, οι δημοσιογράφοι, οι καθηγητές, οι στρατιωτικοί, και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ για όσα έκαναν;

Το ακούω στο δρόμο καθημερινά. Και λέω ότι αυτό το πείραμα δεν πρέπει να πέτυχε απλώς, πρέπει να πέτυχε πολύ!

Και επειδή το μοτίβο αλλάζει, φταίνε οι Δεξιοί, φταίνε οι Αριστεροί, φταίνε οι μορφωμένοι, φταίνε οι αμόρφωτοι, φταίνε όλοι όσουςι μπορούμε κάθε φορά να βάλουμε στον τάκο, μου φαίνεται ότι αυτό το σχοινί- κορδόνι είναι πολύ βολικό για αυτούς που πραγματικά κάνουν κουμάντο.

Άλλωστε φταίει το ΚΚΕ, ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, που κάνουν όλο βλακείς, φταίει η επάρατος Ν.Δ., φταίει το ΠΑ.ΣΟ.Κ, φταίει ο Καραμανλής που έτρωγε σουβλάκια, φταίει η Λούκα που ενίοτε σαμποτάρει την κυβέρνηση, φταίει φυσικά ως εβραίος ο φίλος μου ο Λεόν αλλά δεν φταίει ο «δικός» μας εβραίος που διοικεί την επιχείρηση που δουλεύουμε, φταίει η Τριλατεράλ αλλά δεν φταίει το κόμμα μας που μας είπε «είμαστε σφιχτά τώρα αλλά σε λίγο θα ξαναρχίσουμε τους διορισμούς, θα το βολέψουμε το ανιψάκι σας...»

Όλοι προτιμούν βλέπετε την θέση του κριτή από του κρινόμενου, του βασανιστή από τους βασανιζόμενου, την θέση εκείνου που δεν πληρώνει από εκείνου που πληρώνει, την θέση του καλυπτόμενου από Μνημόνια, κόμματα, παρέες από εκείνη του απλού πολίτη που πληρώνει τα Μνημόνια, τα κόμματα, τις παρέες. Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ Η ΗΜΕΤΕΡΑ ΑΝΑΞΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ «ΠΑΡΑΛΙΕΣ»- ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ , ΘΑΜΩΝΕΣ   ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ (ΚΑΙ ΜΗ...) ΜΠΑΡ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΡΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»:

«...Πειράματα MK DELTA –MK ULTRA

23 Μάιου 10 - 15:47

»Η υπόθεση είδε το φως τις δημοσιότητας με τις αποκαλύψεις του Πρώην πράκτορα της CIA Τ. Μαρκς στα1977, Που έκανε τα πάντα γνωστά στο ευρύ κοινό βασιζόμενος στους αμερικανικούς νόμους για την ελευθερία της πληροφόρησης.

Το σχέδιο MK ULTRA είχε ήδη σταματήσει. Το 1973 μετά από διαταγή του τότε αρχηγού της CIA, Ρίτσαρντ Χελμς, κι ότι έγγραφο αναφερόταν στο σχέδιο αυτό καταστράφηκε. Τα ντοκουμέντα που δόθηκαν στον Μαρκ διασώθηκαν γιατί  από ένα λάθος  είχαν τοποθετηθεί στο αρχείο των Οικονομικών. Μετά από το σάλο που προκλήθηκε, όχι μόνο στην αμερικανική αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη . Από το 1949 ως το 1973 η ΗΠΑ  σε συνεργασία με πολλά σπουδαία ιδρύματα ιατρικών ερευνών και κρατικά νοσοκομεία των ΗΠΑ και του Καναδά προσπάθησε να αναπτύξει ένα πρόγραμμα πειραμάτων κι ερευνών με σκοπό να βρεθεί ο τρόπος έλεγχου του ανθρώπινου εγκεφάλου .

Η ιδέα αυτή υπήρχε από πολύ παλιά σαν ένα (όπλο εγκεφαλικού ελέγχου) αλλά φάνηκε να παίρνει σάρκα και οστά μετά το 1949. Αρχικά η απόφαση να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο πάρθηκε γιατί n Αμερική  είχε σχηματίσει την πεποίθηση ότι η KGB και  αντίστοιχες κινεζικές μυστικές υπηρεσίες κατείχαν σημαντικά μυστικά διαφόρων τελειοποιημένων μεθόδων πλύσης εγκεφάλου κ ελέγχου του ανθρώπινου ψυχισμού, που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα ορθόδοξα μέσα .
Το αποτέλεσμα αυτό οφειλόταν στα πειράματα στα οποία αναζητήθηκαν  τρόποι ριζικής αλλαγής της συμπεριφοράς του ατόμου προκειμένου-  όπως για παράδειγμα,  πράκτορες του εχθρού που συλλαμβάνονται να ενεργούν πράξεις αντίθετες με τις εντολές του ανωτέρου τους, να μην μπορούν να κρύψουν τίποτα στην ανάκριση και μετά να μη θυμούνται καν ότι ανακρίθηκαν.
Το όλο σχέδιο περιλάμβανε τον θάνατο εξ αποστάσεως,  έλεγχο  των εγκεφαλικών κυμάτων, την πρόκληση τεχνητής αμνησίας, τον πλήρη μυϊκό και ψυχικό έλεγχο, την πρόκληση  υποσυνείδητων εντολών ( τύπου -πέσε από το παράθυρο, γιατί έχει πάρει φωτιά το δωμάτιο σου- με αποτέλεσμα να φαίνετε αυτοκτονία η πτώση  )  ελεγχόμενων εξουθενωτικών πονοκεφάλων, αδυναμία σταθερού βαδίσματος κι άλλων ενοχλημάτων, και την παραγωγή τροφίμων, που ενώ έχουν φυσική γεύση, να προκαλούν σύγχυση, ταραχή, φόβο.

Το σχέδιο πήρε διάφορα ονόματα διαδοχικά, όπως σχέδιο Γαλάζιο  Πουλί (Bluebird), Αγκινάρα (Artichoke), MK DELTA και τέλος MK ULTRA. Πρέπει εδώ να πούμε  ότι οι πρόεδροι Των ΗΠΑ που εξετέλεσαν  τη θητεία τους κατά τη διάρκεια του σχεδίου MK ULTRA είχαν πλήρη άγνοια της ύπαρξής του σχεδίου αυτού.  Αργότερα ο ναύαρχος Τέρνερ, καταθέτοντας στις 4-8-77 σε επιτροπή της Γερουσίας υποστήριξε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να επαναλάβει η Αμερική  παρόμοια πειράματα.  Να αναφέρουμε ότι σε περιπτώσεις απαγωγών από "εξωγήινους" οι μάρτυρες μετά από ύπνωση θυμούνται την  μεταφορά τους  στα  "εξωγήινα σκάφοι"  με στρατιωτικά καμιόνια.  Ο δρ. Χοσέ Ν.  (που εργαζόταν γιο λογαριασμό του Ναυτικού των ΗΠΑ σε παρόμοια πειράματα ελέγχου της συμπεριφοράς) υπογράμμισε πως για πρώτη φορά επιτυγχάνεται η "άνευ καλωδίων" διεξαγωγή του πειράματος αυτού. Από ένα Λάιφ του1963 φαίνετε  πως το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών των ΗΠΑ ήταν ανάμεσα στους βασικούς υποστηρικτές των πειραμάτων του Ντελγκάντο, και χρηματοδότησε την κατασκευή του Ηλεκτρονικού Διεγέρτη του Εγκεφάλου (ESB).
27 Οκτωβρίου1973. 0 δρ. Ρος  Ειντι κι οι συνεργάτες του,  του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Αντζελες υποστηρίζουν ότι πολύ ασθενικά πεδία ηλεκτρικών συσκευών που παράγονται από μηχανές μπορούν να επιδράσουν στους εγκεφάλους μας και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας. Κι ο δρ. Ειντι προσθέτει ωμά κάτι το συγκλονιστικό.  Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα θέτουν σαφώς το ζήτημα κατά πόσον έχουμε στη διάθεσή μας ένα μέσο που να μεταβάλει τη συμπεριφορά του ανθρώπου".
Πειράματα  φαίνεται να  δείχνουν πως η τεχνολογία των μικροκυμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη μεθόδων αλλοίωσης της χημικής λειτουργίας του εγκεφάλου (κι επομένως τη συμπεριφορά) χωρίς φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση...»

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: «...Το μυστήριο σας γνωρίζει και ας μην το θυμόσαστε....» (Τάσος Λειβαδίτης , Ποιητής)


 

http://www.newstrap.gr

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα