Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Είναι θλιβερό να βλέπεις κάποιον σύγχρονο άνθρωπο  στο άκουσμα του Λόγου του Θεού, να ταράσσετε ψυχικώς, πέραν του βομβαρδισμού του εγκεφάλου με καταιγισμό λογισμών. Πραγματικά η Αλήθεια για μία μερίδα ανθρώπων είναι σχεδόν ανυπόφορη. Μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα σχετικοποιήσεων και ατομιστικών στάσεων υπάρχουν φυσικά εγκλωβισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν συμβιβάζονται με το Ψεύδος, πλην όμως ψάχνουν με «ορθολογιστικό» τρόπο να απεγκλωβιστούν. Το παρακάτω κείμενο αφορά κυρίως αυτούς που δεν συμβιβάζονται με το πνεύμα του κόσμου που θεοποίησε τον θάνατο, έκανε θρησκεία τον διάβολο και αποκαλεί κοινωνία, το ψεύδος.   

O «σύγχρονος» άνθρωπος εμποτισμένος από την μόλυνση της αθεΐας την οποία προσπάθησε να επιβάλλει η εσκεμμένη και κατευθυνόμενη «επιστήμη» σιωνιστικής προελεύσεως του προηγούμενου αιώνα, έχοντας την ρίζα της στον αποκαλούμενο ΄΄διαφωτισμό΄΄ σαν ο έτερος πόλος του ευρωπαϊκού παπικού φαρισαϊκού μεσαίωνα, βλέποντας να καταρρέει το απατηλό αυτό οικοδόμημα εισέρχεται σε μία νέα περίοδο πνευματικής αναζήτησης.

Όντας ΄΄εκπαιδευμένος΄΄ στην εύκολη λύση δια της προπαγάνδας, πέφτει θύμα για μία ακόμη φορά των επικίνδυνων πνευματικών και κατ’ επέκταση ψυχικών καταστάσεων.Την τελευταία ειδικά δεκαετία παρατηρείται μια έξαρση των ειδωλολατρικών πανάρχαιων τεχνασμάτων με διάφορα νέα ονόματα (πνευματισμός, μεταφυσική, παραψυχολογία, ψυχολογία του υποσυνειδήτου, υπνωτισμός, μέντιουμ, αστρολογία, κρυσταλλοθεραπεία, μαγνητοθεραπεία, γιόγκα και ο κατάλογος δεν έχει τέλος....).

Δυστυχώς ο άνθρωπος από την μία πλάνη, της πνευματικής τύφλωσης, της αθεΐας, εισέρχεται σε πιο επικίνδυνες πλάνες και γίνεται παιχνίδι του Πονηρού.

Στην προ Χριστού εποχή η ενασχόληση με την μαγεία, μαντεία, αστρολογία και οποιαδήποτε σατανική επίκληση άμεση ή έμμεση ,του λαού του Θεού, αποκαλούνταν βδέλυγμα και η τιμωρία ήταν άμεσος θάνατος. Και αυτό διότι δεν υπήρχε άφεση αμαρτιών, ο Χριστός δεν είχε παραλάβει δια του Αίματος Του, την Αμαρτία του Κόσμου και ως εκ τούτου η  πνευματική μόλυνσης ακύρωνε την ύπαρξη του ανθρώπου στον κόσμο αυτό. Στην μετά Χριστό εποχή η τιμωρία για τον λαό του Θεού, τους χριστιανούς, είναι αφορισμός και ανάθεμα, δηλαδή αποκοπή από το Σώμα της Εκκλησίας τουτέστιν πνευματικός θάνατος εφόσον οι τελούντες τα εκτρώματα, ή οι καταφεύγοντες σε αυτούς δεν μετανοήσουν πραγματικά .

Θεωρείται η πιο ασεβής πράξη προς τον Δημιουργό .

 

Δευτ. 17:2 Αν, ανάμεσά σου, σε κάποια από τις πόλεις σου, που ο Κύριος ο Θεός σου δίνει σε σένα, βρεθεί άνδρας ή γυναίκα, που έπραξε κακό μπροστά στον Κύριο τον Θεό σου, παραβαίνοντας τη διαθήκη του,

Δευτ. 17:3 και πήγε και λάτρευσε άλλους θεούς, και τους προσκύνησε, τον ήλιο ή το φεγγάρι ή οποιονδήποτε από τη στρατιά τού ουρανού, που εγώ δεν πρόσταξα·

Δευτ. 17:4 και σου αναγγελθεί, και ακούσεις, και εξετάσεις με επιμέλεια, και δες, αν βρεθεί ότι είναι αλήθεια και το πράγμα είναι βέβαιο, ότι διαπράχθηκε τέτοιο βδέλυγμα στον Ισραήλ(στον λαό του Θεού)·

Δευτ. 17:5 τότε, θα φέρεις έξω στις πύλες σου τον άνδρα εκείνον ή τη γυναίκα εκείνη (μάγους,χαρτορίχτρες κλπ), που έπραξαν αυτό το κακό πράγμα, τον άνδρα ή τη γυναίκα· και θα τους λιθοβολήσεις με πέτρες, και θα πεθάνουν.

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ.(προς τους χριστιανούς).

Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους.

Β Κορ. 6,16       Ποίος δε συμβιβασμός και ποία συνύπαρξις ημπορεί να νοηθή μεταξύ του ναού του Θεού και του ναού των ειδώλων; Διότι σεις-μη το λησμονείτε-είσθε ναός του Θεού του Ζώντος, όπως άλλωστε έχει προφητεύσει ο Θεός και εις την Π. Διαθήκην· ότι “θα κατοικήσω μεταξύ αυτών και εντός αυτών και θα είμαι εγώ ο ιδικός των Θεός και θα είναι αυτοί λαός μου.

Β Κορ. 6,17       Δι' αυτό εξέλθετε ανάμεσα από τους απίστους και ξεχωρισθήτε από αυτούς με τον τρόπον της ζωής σας, λέγει ο Κυριος, και μη πιάνετε τίποτε το ακάθαρτον. Και εγώ θα σας δεχθώ .

Β Κορ. 6,18       Και θα είμαι για σας Πατέρας και σεις θα είσθε υιοί μου και θυγατέρες μου, λέγει ο Κυριος ο Παντοκράτωρ”.

Α Κορ. 10,14     Δι' αυτό ακριβώς, αγαπητοί μου, φεύγετε μακρυά από την ειδωλαλατρείαν, από τας θυσίας, τα έθιμα και την ζωήν των ειδωλολατρών (χωρίς να φοβηθήτε τας παρεξηγήσεις και τους πειρασμούς εκ μέρους αυτών).

Ακούγοντας κάποιος για μέντιουμ και αστρολογία στην σημερινή εποχή συνήθως ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδει είναι,  απατεώνες. Από την άλλη σπανίως βρίσκεις γυναίκα και όχι μόνο, η οποία δεν θα κάνει την ερώτηση ΄΄τι ζώδιο είσαι;΄΄.

300.000 !!!μέντιουμ, χαρτορίχτρες, παραψυχολόγοι, μάγοι κλπ υπάρχουν και ενεργούν εν Ελλάδι.

Ο αριθμός αυτός δεν αφορά τις σέκτες, αιρέσεις, μασονικές λέσχες, ΄΄θεοσοφίες΄΄ και άπειρα άλλα τεχνάσματα του Ψεύδους.

Οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν και κρατικές ταμειακές μηχανές πληρώνοντας φόρους στο κράτος, ωσάν νόμιμες πνευματικές πόρνες.

Δεν υπάρχει περιοδικό και εφημερίδα που να μην έχει τα ζώδια και τις ΄΄προβλέψεις΄΄ για το μέλλον.

Σε μεγάλες εφημερίδες κάποιος  θα δει αγγελίες τύπου:

΄΄ μέντιουμ παραψυχολόγος με διπλώματα από....(προφανώς του τα στέλνουν  όπως τις πιστωτικές κάρτες πριν από λίγο καιρό)κλπ.

Η μαγεία σήμερα έχει κρατική έγκριση και κοινωνική αποδοχή η τουλάχιστον, ανέχεια.

                   Tους περισσότερους δεν τους απασχολεί καν που έχει γεμίσει η Ελλάδα από σατανικά σύμβολα, σέκτες, αιρέσεις και απατεώνες νομίζοντας ότι δεν τους επηρεάζει και δεν τους αφορά το ζήτημα. Μπορούν να επιρρίπτουν ευθύνες για τα κακά που  συμβαίνουν γύρω τους, στις τροφές, στο νερό στον αέρα, στους ανάξιους κυβερνώντες, στην κακή τους την τύχη!!! Αλλά περί των παραπάνω αρκεί ένα ειρωνικό γέλιο ή κάποιος τυποποιημένος λόγος παρασκεύασμα πολυετούς προπαγάνδας για να διακόψει κάθε συζήτηση, μην τυχόν και ξυπνήσουμε και τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Για να αντιληφθούμε το πρόβλημα απλώς θα αναφέρουμε μία περίπτωση από τις πάμπολλες τραγωδίες, αποτέλεσμα  δαιμονικού εμπαιγμού.

Στην Ελλάδα!!!, του 2010, από  έρευνα που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας, το 25 % των Ελλήνων εφήβων!!! που τα έχουν όλα (κατά κόσμο, διότι ουσιαστικά απώλεσαν τον εαυτό τους και δεν έχουν τίποτα, εφόσον  δεν έχουν τον Θεό) σκέφτηκαν ή προσπάθησαν τουλάχιστον μία φορά να αυτοκτονήσουν.

Εύκολα αντιλαμβανόμαστε βρισκόμαστε σε σημείο  κοινωνικής σήψης. Αν αυτό δεν μας απασχολεί τότε κάτι δεν πάει καλά. Ίσως είμαστε ψυχικά νεκροί και δεν το έχουμε καταλάβει. Όλοι φωνάζουμε, γογγύζουμε και απορρίπτουμε ευθύνες κατά πάντων αλλά όσο αγνοούμε την πραγματική αιτία που είναι η απομάκρυνση μας από τον Λόγο του Θεού, η γάγγραινα θα μεγαλώνει. Η οικονομική κρίση έρχεται σαν βάλσαμο σωτηρίας σε αυτή την θανατηφόρα γάγγραινα και αν αυτό δεν γίνει αντιληπτό τότε η αφαίρεση του (αρκετά μεγάλου, δυστυχώς) μολυσμένου κοινωνικού ιστού θα είναι επιτακτική.

                   Aν κάποιος ερευνήσει περί των παραπάνω θα διαπιστώσει, δυστυχώς, ότι δεν πρόκειται μόνον για μία απατεωνιά, αλλά για την αρχέγονη πνευματική πορνεία που επιδίδονται όχι μόνο οι μάγοι, μέντιουμ, αστρολόγοι, πνευματιστές, χαρτορίχτρες κλπ αλλά  και αυτοί που απευθύνονται σε αυτούς.

Η εντολή του Θεού είναι ξεκάθαρη:

΄΄Μακριά από αυτούς αν θέλετε να ζήσετε΄΄.

Οπωσδήποτε ο Θεός αναφέρεται κυρίως στην αληθινή ζωή και όχι μόνον στην προς δοκιμή του κόσμου τούτου. Εδώ δίδεται στον άνθρωπο να δοκιμάσει και την ζωή και τον θάνατο ώστε εν ελευθερία να επιλέξει.

Αυτό το οποίο χρίζει προσοχής είναι η πραγματική αρχέγονη μαγεία δηλαδή η απάτη που έχει την ρίζα της στο  αρχέγονο ψεύδος του διαβόλου στον άνθρωπο το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, ίδιο και σχεδόν απαράλλακτο:

΄΄Μην πιστεύετε στον Λόγο του Θεού, κάντε ότι θέλετε και θα γίνετε μόνοι σας θεοί!!!!!΄΄.

Όλες οι μεταγενέστερες παραλλαγές του ψεύδους έχουν σαν στόχο ακριβώς την παραπάνω ουσιώδη Πλάνη το πώς θα απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Λόγο του Θεού, Ενσαρκωμένο εδώ και δύο χιλιετίες, τον Κύριο μας Iησού Χριστό.

Ο διάβολος σαν ανθρωποκτόνος και ο πατέρας του Ψεύδους  δεν μπορεί να ανεχθεί να δει τον άνθρωπο εις τα δεξιά του Πατρός, συγκληρονόμο Χριστού, θεό κατά χάρη, κάτι το οποίο ήταν και η βασική αιτία της υπερηφάνειας και της πτώσεως του, όταν ακούστηκε από τον Θεό η φράση προς όλους τους αγγέλους:

΄΄ Εβρ. 1,6 όταν δε πάλιν είσαγάγω τον πρωτότοκον εις την οίκουμένην, λέγει· και προσκυνησάτωσαν αυτόν πάντες άγγελοι Θεού ΄΄ .

Αντέδρασε, έπεσε σε υπερηφάνεια και προσπάθησε να προπαγανδίσει όλους τους αγγέλους να τον προσκυνήσουν αυτόν σαν Θεό στην θέση του Εμφανιζομένου Υιού του Θεού. Άμεσα συνετελέσθη η πτώσης όχι μόνον αυτού αλλά και  των αγγέλων που έπεισε στην αποστασία. Την πτώση των άλλων ταγμάτων που δεν είχαν ακόμα πάρει θέση, σταμάτησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με το ΄΄Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου΄΄.

Στο σημείο αυτό αρχίζει το τεράστιο μίσος του προς το ανθρώπινο γένος. Προφανώς ικανοποιήθηκε όταν πλάνισε και οδήγησε τους πρωτόπλαστους στην πτώση νομίζοντας ότι κατάφερε να εκδικηθεί τον Θεό. Πού να φανταζόταν τί δόξα περίμενε τους ανθρώπους δια της Ενανθρωπήσεως και της Σταυρώσεως του Χριστού μας. Τότε κατάλαβε ότι η ικανοποίησης του ήταν ένα απατηλό ψέμα. Η συντριβή του ήταν ολοκληρωτική. Ο Χριστός παρέλαβε  την Αμαρτία του Κόσμου και όποιος πιστεύει σε Αυτόν, σώζεται,  γυρνά από τον θάνατο στην αληθινή ζωή. Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε και την εωσφορική απάτη των περισσοτέρων που λένε ΄΄και τι φταίω εγώ για την παράβαση του Αδάμ΄΄. Αγνοούν ότι ο Θεός έπλασε , εν ψυχή ζώσα το ανθρώπινο γένος δια του ενός αίματος, ώστε να επιτελεστεί αυτό το οποίο είναι και ο προορισμός του ανθρωπίνου γένους, η αγάπη προς τον Δημιουργό με όλη τη ψυχή, τη διάνοια, τη δύναμη και τη καρδία (τουτέστιν η αγιότητα του ανθρώπου) και η αγάπη προς τον πλησίον όπως τον εαυτό μας (δια της οποίας συντελείται  η Θεία Κοινωνία). Πράγματι η αγιότητα δεν είναι μία διανοητική κατάσταση και ηθικηστικές ανθρώπινες πράξεις εμποτισμένες με ιδιοτέλεια, αλλά μία έμπρακτη αγαπητική στάση προς την εικόνα του Θεού που είναι ο άνθρωπος και προς όλα τα δημιουργήματα του Θεού. Η αγάπη όμως αυτή δεν είναι κατά κόσμο, ούτε είναι ανθρώπινο κατόρθωμα, αλλά δίδεται στον άνθρωπο όταν αυτός πορεύεται εν Αληθεία, εν Χριστώ. Δεν είναι κολακεία και διαλεκτική παράσταση αλλά αυτοθυσία προς τον πλησίον εφόσον δεν παραβιάζεται φυσικά η ελευθερία του. Βέβαια η αγάπη αυτή είναι ευφροσύνη για τον έχοντα αγαθή προαίρεση αλλά φωτιά για τον πονηρό.

Είναι η φωτιά που προλέγει ο Κύριος στο (Mτ 10.34-36),(Λουκ.12.49-53).

Η προσευχή που μας παρέδωσαν οι Αγιοι της Εκκλησίας και νικητές σε αυτό τον κόσμο εναντίον του μισόκαλου, ΄΄Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ και Λόγε του Θεού, ελεησόν με΄΄ είναι φωτιά απερίγραπτη προς τον Πονηρό και όχι μόνον. Πας άνθρωπος ο οποίος λέει την ευχή αυτήν εν πίστη, σώζεται, βάση και της προφητείας των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης που τονίζαν ότι πρόκειται για την μετά Χριστόν εποχή:΄΄πας ο καλούμενος το όνομα του Κυρίου, σωθήσετε΄΄ .

Το ζητούμενο βεβαίως στην Ορθοδοξία δεν είναι η σωτηρία, σαν κάποιον που γλιτώνει από την φωτιά καθώς λέει ο απόστολος Παύλος, δηλαδή την επιστροφή στην αληθινή  ζωή, αλλά η πνευματική ολοκλήρωσης, η αληθινή σωτηρία, η θέωσης.

Αυτό είναι το θέλημα του Θεού για τον άνθρωπο και αυτό ακριβώς εννοούμαι όταν στο ΄΄Πάτερ ημών ¨λέμε ΄΄γενηθήτω το θέλημα Σου΄΄.

                   Για να γίνει όμως ο άνθρωπος, κατά χάριν θεός , θα πρέπει να γίνει κοινωνός του Αγίου Πνεύματος, ΄΄αγιασθήτω το ονομά Σου΄΄ λέμε στο ΄΄Πάτερ Ημών΄΄ και εννοούμαι ακριβώς αυτό. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει παρά μόνον δια Του Λόγου του Θεού, του Χριστού, δια του Οποίου θα επιτελεστεί εν ελευθερία, μυστηριακά στην Εκκλησία ,το καθ΄ομοίωσην. Αυτό προϋποθέτει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό και ειδικά  στις δοκιμασίες που θα επιτρέψει στον πνευματικό πόλεμο που είναι απαραίτητος για κάθε χριστιανό, ώστε να καταφέρει να φθάσει στο καθ΄ομοίωσην. Η διαδικασία αυτή δεν είναι  μαγική αλλά είναι η Οδός που μας υπέδειξε ο Ίδιος ο Σωτήρας, η Οδός του Ευαγγελίου, του Σταυρού. Προηγείται όμως η ένωσης μας με τον Χριστόν, διότι χωρίς τον Ζωοδότη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα.

                   Τον προηγούμενο αιώνα ο διάβολος προσπαθούσε να αδειάσει τις Εκκλησίες από χριστιανούς, τώρα προσπαθεί να τις γεμίσει αλλά με ΄΄χριστιανούς΄΄ του ΄΄τύπου΄΄, οι οποίοι στην ουσία θα κατέχονται από το αντίχριστο πνεύμα, με θρησκευτικότητα τύπου Πάπα, ανθρωπίνων ηθικισμών, αδιαφορώντας ως προς την ουσία που είναι ο  Λόγος. Ανάμεσα σε αυτούς τους ΄΄εκπολιτισμένους΄΄ με την δυτική θρησκευτικότητα του τύπου και της έκρηξης ορμονών στον εγκέφαλο ένεκεν συναισθηματισμών, δεν λείπουν και οι διαχρονικοί ΄΄προληπτικοί΄΄. Άλλωστε η εωσφορική οικουμενικότητα στο όνομα του ΄΄ανθρωπισμού΄΄, εύκολα ενώνει όλες τις διαστροφές. Άραγε τι σχέση μπορεί να  έχει η αληθινή  ελευθερία που επέρχεται δια της ζωντανής πίστεως του χριστιανού, με τις προλήψεις;

Η ΄΄προληπτικότητα΄΄ είναι άλλο ένα βδέλυγμα που ο Θεός το αποστρέφεται. Η επιμονή των προληπτικών να αρνούνται να μάθουν περί της αληθείας, είναι στην ουσία άρνηση του Θεού. Ορθόδοξος χριστιανός και προληπτικός είναι έννοιες ασυμβίβαστες.

Ας αναφέρουμε μερικά:

Πέταλα αλόγων δίπλα σε ιερά (ποδοπάτηση, βεβήλωση ιερών).

Φτύσιμο ανθρώπων για απομάκρυνση της βασκανίας (φτύσιμο εικόνας Θεού).

Χτύπημα ξύλου (Παραλλαγή βεβήλωσης Τιμίου Ξύλου).

Μάτι δίπλα σε ιερά ή και μόνο του (το αιγυπτιακό ειδωλολατρικό μάτι του Όρου-Εωσφόρου, σύμβολο των σιωνιστών και τον σατανολατρών).

Ξεματιάσματα- αναμίξεις προσευχής και κατάρας (βεβήλωσης του Λόγου).

Αν πάμε και σε άλογες ενέργειες όπως ημερομηνίες για το καλό, μαύρες γάτες και δεν έχει τέλος ο κατάλογος θα δούμε τον απόλυτο εξευτελισμό των ανθρώπων εν έτη 2011 από τον πονηρό.

          Ας δούμε όμως την δαιμονική απάτη που αποκαλείται μαγεία και με ποιο τρόπο παρασύρει τους ανθρώπους στην απώλεια. Οπωσδήποτε κάποιος που θα καταφύγει σε μάγους με οποιαδήποτε ονομασία και αν αποκαλούνται, σημαίνει ότι ήδη η συνείδησης του είναι μολυσμένη και δεν χρειάζεται η απάτη των υιών του ψεύδους για να τον συμπαρασύρει. Αλλά και να πήγε από άγνοια η περιέργεια, εφόσον η καρδιά του είναι καθαρή, δηλαδή η συνείδησή του λειτουργεί, πανεύκολα θα διαπιστώσει τα ψεύδη και τις απάτες τους και θα απομακρυνθεί από αυτήν την πνευματική λέπρα.

Η δίψα του ανθρώπου για την αναζήτηση της Αλήθειας, της μετά θάνατον ζωής και της οντολογικής του ύπαρξης σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ΄΄σβήνεται΄΄ με το δηλητήριο των σκοταδιστών. Η Ορθοδοξία δίνει απαντήσεις στα πάντα δια των αποκαλύψεων του Ιδίου του Θεού και όχι φαντασίες και ανοησίες με μεταφυσικό περιτύλιγμα συνειδησιακού τύπου, των νεκρών πνευματικά ανθρώπων.

Σίγουρα η φαρισαϊκή στάση κάποιων ΄΄ορθόδοξων΄΄ ειδικά των θεολόγων του προηγούμενου αιώνα, η οποία δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με τους προσκοπισμούς, τα κατηχητικά δυτικής θρησκευτικότητας και τις μονολεκτικές απαντήσεις τύπου ΄΄δεν είναι καλό΄΄, ΄΄έτσι λέει ο Θεός΄΄ κλπ συνετέλεσαν στην αναζήτηση των ανθρώπων σε επικίνδυνα μονοπάτια. Στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει απλά το ΄΄έτσι΄΄. Υπάρχει λόγος για τα πάντα και υπάρχουν όλες οι απαντήσεις από τον Ίδιο τον Θεό εις το Ευαγγέλιον Του, τους Αποστόλους Του και τους Αγίους της Εκκλησίας .Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας, ξεδιάλυναν κάθε αμφιβολία και απορία. Αρκεί κάποιος να εκτελεί την θεϊκή εντολή ΄΄ερευνάτε τας γραφάς και θα βρείτε, κρούετε και θα σας ανοιχθεί, ζητήστε και θα σας δοθεί΄΄ εντός της Εκκλησίας ,και να μην περιμένετε τα πάντα έτοιμα .Το εντός της Εκκλησίας για τους ερεθίζοντες, σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να δει, δεν ρωτά τους τυφλούς αλλά αυτούς που βλέπουν, τους Αγίους. Τον πνευματικό κόσμο μόνον Αυτοί μπορούν να τον δουν διότι πολύ απλά άνευ Αγίου Πνεύματος επικρατεί το πνευματικό σκότος. Οι διανοητικές φαντασιώσεις συνήθως έχουν τροφοδότη ,τον Πλάνο. Είναι βέβαια σημαντικό να γνωρίζουμε  ότι μέσα στην Εκκλησία δεν μπορεί να είναι όλοι διδάσκαλοι η προφήτες η θεραπευτές κλπ. Ο καθένας έχει το διακόνημά του βάση της Δωρεάς του Αγίου Πνεύματος. Οι πτώσεις στην Μαχόμενη Γήινη Εκκλησία δεν μπορεί να είναι η αιτία της απόρριψης των κληρικών και της απομάκρυνσή μας από τον χώρο της Εκκλησίας διότι σε μία μάχη δεν μπορούν να αντέξουν όλοι, πάντα υπήρχε αυτό  και δεν μπορεί να δικαιολογεί την οκνηρία μας και την νεκρή πνευματική μας κατάσταση. Άλλωστε ποιος άρρωστος θα προέβαλε την δικαιολογία ότι δεν προσφεύγω στη ιατρική επειδή υπάρχουν κάποιοι κακοί ιατροί.

Ας πάμε όμως στο ζήτημα που μας απασχολεί. 

Οι δαίμονες ως πνεύματα, εφόσον τους επιτραπεί, δύναται να προσβάλουν το νευρικό  σύστημα (το μέσον σύνδεσης θα λέγαμε ψυχής και σώματος) με αρχικό στόχο το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου .

Η αποκαλούμενη λευκή μαγεία έχει σαν στόχο αρχικά το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου (το βασίλειο του Σατανά εντός ημών, βάση των Πατέρων της Εκκλησίας) και κατ επέκταση το συνειδητό, βομβαρδίζοντάς το με σκέψεις, λογισμούς- πληροφορίες, φαντασίες, στοχεύοντας στην πραγματική απώλεια του ανθρώπου, δηλαδή την ψυχή του.

Η μαύρη μαγεία έχει σαν στόχο την καταστροφή συγκεκριμένων ιστών, δηλαδή τον άμεσο θάνατο διότι προσβάλει τους συγκεκριμένους νευρώνες που αντιστοιχούν σε αυτούς. Αντιλαμβανόμαστε ότι η μαγεία στοχεύει  στην παράκαμψη ή την διαταραχή  της λειτουργίας των πεπερασμένων και περιορισμένων αισθήσεων μας με στόχο το λογιστικό μέρος της ψυχής. Λευκή ή μαύρη μαγεία είναι ένα και το αυτό, ο θύτης είναι ο ίδιος, ο διάβολος, απλά διαφέρει ο τρόπος της απώλειας του θύματος αν του επιτραπεί από τον Θεό (αυτό θα το διαπιστώσουμε και στα ταρό όπου ο διάβολος αναλόγως της αποστολής αποκαλείται με δύο διαφορετικά ονόματα, Εωσφόρος ή Σατανάς ενώ πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο).

Προσβάλλοντας το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου αν ο άνθρωπος δεν έχει ΄΄αντισώματα΄΄ του Λόγου είναι σίγουρο ότι θα αρρωστήσει αρχικά ψυχικά και ύστερα σωματικώς αναλόγως της αντίστασης.

                   Για να το καταλάβουμε καλύτερα ας δούμε μία σύγχρονη μορφή μαγείας στην οποία θύτης είναι ο ΄΄άνθρωπος΄΄ και όχι κάποιο ακάθαρτο πνεύμα.

Οι μεγάλες πολυεθνικές και τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να επηρεάσουν την ανθρωπότητα. Η ουσία της απάτης  βρίσκεται ακριβώς στον τρόπο παράκαμψης της επεξεργασίας της πληροφορίας και την αποθήκευση αυτής απευθείας στο υποσυνείδητο των ανθρώπων. Άλλα στοχεύουν στην τσέπη μας και άλλα στο πνεύμα μας. Απευθύνονται στην κάθε ηλικία, μα περισσότερο στη νεολαία. Για τη μετάδοσή τους χρησιμοποιούνται όλες οι μέθοδοι, κάθε επίτευγμα της τεχνικής. Πώς όμως με ποιό τρόπο; Τί είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα; Τα μηνύματα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μηνύματα που εκπέμπονται την ώρα που «παίζεται» και ακούγεται ο δίσκος ή η κασέτα ή η κινηματογραφική – τηλεοπτική ταινία, χωρίς να ακούγονται ή να βλέπονται συνειδητά, συλλαμβάνονται όμως από το υποσυνείδητο.
Γιατί το μήνυμα που στέλνεται στον ακροατή ή θεατή χωρίς καν να το αντιληφθεί με τις αισθήσεις του άμεσα. Οπότε η ενσυνείδητη γνώση και θέλησή του μη διακρίνοντάς το δεν μπορεί να το αναλύσει, να το κρίνει έτσι ώστε να το δεχθεί ή να το απορρίψει. Ωστόσο αυτό έχει καταγραφεί μυστικά στο υποσυνείδητο, σαν σε κάποιο αρχείο στον υπολογιστή μας και μολύνει την συνείδησή μας, δηλαδή την οντολογική ύπαρξη μας.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο, έχουμε σαφώς παραβίαση της ελευθερίας, της λογικής, της συνείδησης και τέλος της όλης προσωπικότητας του ατόμου. Είναι μια αθέμιτη μέθοδος με την οποία επιχειρείται και στο τέλος εύκολα κατορθώνεται, η λεγόμενη πλύση εγκεφάλου. Τα υποσυνείδητα μηνύματα μεταδίδονται με κάθε μέσο, ακουστικό, οπτικό ή και έντυπο ακόμη (σύμβολα).

Η ιστορία τους φαίνεται ότι άρχισε το 1956 από κάποιον James Vicory στις ΗΠΑ και την εταιρεία του «Subliminal Projection Company», προκειμένου να πουλήσει την ανακάλυψή του. Είχε βρει το εξής τέχνασμα. Στην οθόνη του κινηματογράφου, κάθε 150 sec και μόνο για κάθε 1/8 του sec θα προβαλλόταν το μήνυμα που επιθυμούσε ο πελάτης του.

Από τότε μέχρι σήμερα η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, το ραδιόφωνο και πολλά άλλα ΜΜΕ έγιναν το πιο ισχυρό εργαλείο των αληθινών!!! εξουσιαστών προς χειραγώγηση της μάζας, όπως μας αποκαλούν, στην απάτη και την διαστροφή τους. Την μεγαλύτερη ζημιά σε ολόκληρες γενεές την έχει κάνει μία πολύ πονηρή κινηματογραφική εταιρία που στοχεύει στην χωρίς πνευματικά αντισώματα παιδική ηλικία, η Walt Disney, η οποία βέβαια σήμερα δεν κρύβει τις προθέσεις της, αλλά ήδη στο ΄΄πρόσφορο΄΄ σημερινό έδαφος συγχωνεύτηκε με την Marvel (για όποιον δεν την γνωρίζει αφορά την εταιρία που κατασκευάζει κούκλες-σατανικά τέρατα για παιδιά).Πίσω από τα αθώα παιδικά κινούμενα σχέδια της Disney που έχουν κατακλύσει όλο τον κόσμο βομβαρδίζεται και καταστρέφεται ο αγνός ψυχικός κόσμος των παιδιών με τους ενήλικες να είναι απλά θεατές, αν όχι θύτες.

Η προσβολή του συνειδητού μέρους του εγκεφάλου μας δια του μολυσμένου υποσυνείδήτου, είναι υπεύθυνο όχι μόνο για την πνευματική και ψυχολογική μας κατάσταση αλλά και για την εμφάνιση οποιασδήποτε ιστολογικής ασθένειας.

Έλεγε ο γέροντας Πορφύριος, ο σύγχρονος μεγάλος Άγιος της εποχής μας, σε ένα πνευματικό του παιδί:

΄΄Δεν ξέρεις ότι σε κάθε ψυχική ασθένεια, δαιμόνιο κρύβεται από πίσω; Μάθε το λοιπόν από μένα. Δεν υπάρχει ψυχική ασθένεια, εμπαιγμός του πονηρού είναι΄΄.

Προφανώς τα παραπάνω λόγια θα ταράξουν του ΄΄λόγιους της ψυχής΄΄ -ψυχολόγους αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Σίγουρα η φαρμακοθεραπεία στους διαταραγμένους νευρολογικά ανθρώπους είναι απαραίτητη αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από το να αποκαλούνται λόγιοι της ψυχής ενώ η πλειοψηφία από αυτούς, αν όχι όλοι, δεν μπορούν ούτε να την ορίσουν. Γνώστης και Ιατρός της ψυχής είναι μόνον ο Δημιουργός της, ο Χριστός. Θεραπευτές της είναι οι απεσταλμένοι Του και θεραπεία αυτής μπορεί να γίνει μόνον εντός του χώρου της Εκκλησίας. Άλλο το νευρολογικό πρόβλημα που χρίζει ιατρού και φαρμάκων και άλλο το ψυχολογικό πρόβλημα που δεν δύναται να λυθεί παρά μόνον εντός της Εκκλησίας. Οι ψυχολόγοι μπορούν να ασχολούνται με αυτό που αποκαλούμε ΄΄κοινό νου΄΄ στον άνθρωπο, δίδοντας κάποιες κατευθύνσεις για την συμβίωση εντός ενός κοινωνικού συνόλου, αλλά δεν δύναται να θεραπεύσουν την ψυχή. Όσο αυτό το αγνοούμε τα ψυχολογικά προβλήματα θα αυξάνονται με λογαριθμικό ρυθμό. Για κάποιον που θεωρεί υπερβολική την διαπίστωση (εν όρασι) του μεγάλου Αγίου της εποχής μας απλά ας προσέξει τι λέει το παρακάτω χωρίο του Ευαγγελίου που αφορά σωματική ασθένεια :

   10Ένα Σάββατο, πάλι, δίδασκε ο Iησούς σε μια από τις συναγωγές. 11Eκεί, λοιπόν, ήταν και μια γυναίκα, η οποία ήταν άρρωστη για δεκαοχτώ χρόνια, και ήταν κυρτωμένη (οστεοπόρωση) και δεν μπορούσε να ορθώσει ολότελα το σώμα της. 12Όταν, λοιπόν, την είδε ο Iησούς, τη χαιρέτησε και της είπε: Γυναίκα, ελεύθερη είσαι πια από την αρρώστια σου. 13Aκούμπησε έπειτα τα χέρια του πάνω της, κι αμέσως εκείνη στάθηκε όρθια και δοξολογούσε το Θεό. 14Πήρε τότε το λόγο ο αρχισυναγωγός και με αγανάκτηση, επειδή θεράπευσε ο Iησούς τη μέρα του Σαββάτου, έλεγε στο πλήθος: Yπάρχουν έξι μέρες κατά τις οποίες πρέπει να εργάζεται κανείς. Aυτές τις μέρες, λοιπόν, να έρχεστε και να θεραπεύεστε κι όχι τη μέρα του Σαββάτου! 15Tου αποκρίθηκε, όμως, ο Kύριος και είπε: Yποκριτή! O καθένας από σας δε λύνει μήπως τη μέρα του Σαββάτου το βόδι του ή το γαϊδούρι του από το παχνί και πάει και το ποτίζει; 16Kι αυτή, που είναι θυγατέρα του Aβραάμ, και που την έδεσε ο Σατανάς εδώ και δεκαοχτώ, τώρα, χρόνια, δεν έπρεπε τάχα να λυθεί από το δέσιμο αυτό την ημέρα του Σαββάτου; 17Kαι με αυτά που έλεγε καταντροπιάζονταν όλοι εκείνοι που εναντιώνονταν σε αυτόν, ενώ ο κόσμος όλος χαιρόταν για όλα τα θαυμαστά πράγματα που αυτός έκαμνε.

Βεβαίως θα πει κάποιος και πως διαχωρίζεται η εκ του πονηρού σωματική ασθένεια από την ΄΄φυσιολογική΄΄ ιστολογική ανωμαλία; Για τους Αγίους αυτό είναι ορατό αλλά εμείς δεν χρειάζεται να μπούμε  σε αυτήν την διαδικασία. Στον αληθινά πιστό άνθρωπο ο Θεός έδωσε την δυνατότητα να θεραπεύει ασθένειες, να καθαρίζει λεπρούς, να εγείρει νεκρούς, να συντρίβει δαίμονες έως και βουνά να μετακινεί. Το πρόβλημα βεβαίως είναι η πίστης μας. Η απιστία μας ακυρώνει τα δώρα του Θεού. Άρα το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε αληθινή πίστη. Ένεκεν της απιστίας μας, μας παρέδωσε την ιατρική και όλα τα άλλα δώρα, αλλά αυτά δεν είναι φυσιολογική εξέλιξη, αλλά παραχώρηση του Θεού στην αδυναμία μας. Ας θυμηθούμε ότι ο Μωυσής πέθανε 120 ετών πλήρης σωματικής δυνάμεως αλλά και οξύτητας των αισθήσεων. Αυτή είναι η φυσιολογική σωματική ΄΄εξέλιξη΄΄, τα άλλα είναι ή ένεκεν αμαρτίας ή ένεκεν παραχωρήσεων του Θεού στους εκλεκτούς Του.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων ενώ λέει ότι πιστεύει στον Θεό, αρνείται όλα τα παραπάνω. Αρνείται δηλαδή την ύπαρξη του διαβόλου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εμμέσως αποκαλεί τον Θεό ψεύτη βλασφημώντας με τον χειρότερο τρόπο. Στο Ευαγγέλιο, μας αποκαλύπτονται όλες οι  δαιμονικές απάτες  με στόχο την αρχική πλάνη, την απομάκρυνση από τον Λόγο του Θεού. Σε τι λοιπόν διαφέρουμε από τους παρακάτω δαίμονες αν εντέχνως αρνούμαστε τον Λόγο ?

Λουκ.4.41Eπίσης από πολλούς έβγαιναν και δαιμόνια κραυγάζοντας και λέγοντας: Eσύ είσαι ο Xριστός, ο Γιος του Θεού! Eκείνος όμως τα επιτιμούσε και δεν επέτρεπε σε αυτά να μιλούνε, γιατί το ήξεραν πως αυτός είναι ο Xριστός.

Λουκ.8.32Στο μεταξύ, υπήρχε εκεί κι ένα κοπάδι από πολλούς χοίρους, που έβοσκαν στο βουνό. Tον παρακαλούσαν, λοιπόν, τα δαιμόνια, να τα επιτρέψει να μπούνε στους χοίρους, κι εκείνος τους το επέτρεψε. 33Έτσι, βγήκαν τα δαιμόνια από τον άνθρωπο και μπήκαν στους χοίρους. Όρμησε τότε το κοπάδι στον γκρεμό και πνίγηκε στη λίμνη.

Βλέπουμε ότι και οι δαίμονες πιστεύουν και Τον παρακαλούν. Το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν είναι να ταπεινωθούν και να ζητήσουν το Έλεος Του. Άραγε τι είναι αυτό που θα πρέπει να έχουμε ώστε να διαφέρουμε και να λεγόμαστε χριστιανοί εκτός της σάρκας και του αίματος που μας έχουν δοθεί για να μετανοήσουμε;

Την απάντηση μας την δίδει ο Ίδιος ο Θεός:

Λουκ.8.20.Aποκρίθηκε τότε εκείνος και τους είπε: 21Mητέρα μου και αδέλφια μου είναι αυτοί που ακούνε το Λόγο του Θεού και τον εφαρμόζουν.

Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος στην Εκκλησία. Η Οδός είναι μία και μοναδική, η ΄΄στενή΄΄ οδός. Του Χριστού.Tου Ευαγγελίου.

Λουκ.11.28Kι εκείνος απάντησε: Aληθινά μακάριοι είναι εκείνοι που ακούνε το Λόγο του Θεού και τον εφαρμόζουν.

Αν εμείς δεν αντέχουμε ούτε να τον ακούμε άραγε τι να εφαρμόσουμε; Εντάλματα και ανθρώπινους θρησκευτικούς ηθικισμούς;

Μία άλλη παγίδα, που χρησιμοποιούν τα παιδιά του ψεύδους είναι η  απάτη  στους καταφεύγοντες σε αυτούς περί ξορκιών και απομάκρυνσης κακών πνευμάτων κλπ η οποία μας αποκαλύπτεται στο παρακάτω χωρίο του Ευαγγελίου:

Λουκ.11. 24 Όταν το δαιμονικό πνεύμα βγει από τον άνθρωπο, περνάει από ξερότοπους ζητώντας ανάπαυση, κι επειδή δε βρίσκει, λέει: Στο σπίτι μου θα ξαναγυρίσω, απο όπου βγήκα. 25Kαι σαν έρθει, το βρίσκει σκουπισμένο και στολισμένο. 26Πηγαίνει τότε και παίρνει μαζί του άλλα εφτά δαιμόνια, πονηρότερα από το ίδιο, και μπαίνουν και κατοικούν εκεί, με αποτέλεσμα να γίνουν τα στερνά του ανθρώπου εκείνου χειρότερα από τα πρώτα.

Ο διάβολος δεν πρόκειται να ελευθερώσει τον άνθρωπο από διάβολο. Απλά απομακρύνεται για λίγο για να μπορέσει να τον καταστρέψει ολοκληρωτικά εφόσον ο άνθρωπος δεν πιστεύει αληθινά στον Θεό.

Ο ίδιος ο Αντίχριστος για να καταφέρει να πλανίσει τον κόσμο θα χρησιμοποιήσει την μαγεία, τον συνδυασμό των δύο παραπάνω μεθόδων, δαιμονικής και τεχνολογίας.

Τα θαύματα που θα επιτελέσει δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά μία εικονική πραγματικότητα, η Απάτη.

Για αυτό και έχει ονομαστεί από τους Αγίους της Εκκλησίας σαν Πλάνος (με ΄΄Π΄΄ κεφαλαίο).

Επομένως  είναι πολύ σημαντικό για τους υπηρέτες του, να επιβάλουν το βιοτσίπ- μπαρκόντε  στον άνθρωπο ώστε να επέμβουν ολοκληρωτικά στις αισθήσεις και στον εγκέφαλό του (στο όνομα της εξυπηρέτησης και της διευκόλυνσης). Ήδη διαφημίζονται τα ΄΄κατορθώματα΄΄ της επιστήμης αρχίζοντας από τον χώρο της ιατρικής. Στην εφημερίδα ΄΄Δημοκρατία΄΄, 17/8/2011, δημοσιεύτηκε άρθρο για το ηλεκτρονικό τατουάζ που θα ελέγχει το καρδιογράφημα, το εγκεφαλογράφημα ενός ασθενή, ακόμα και τους δυσλεκτικούς θα ΄΄βοηθά΄΄. Το ΄΄επίτευμα΄΄ αυτό διαφημίζεται σε όλα τα ΄΄έγκριτα επιστημονικά΄΄ περιοδικά.

Αυτό βεβαίως είναι εφικτό μόνον όταν  αποσυρθεί η Χάρις του Θεού. Η αποδοχή του σφραγίσματος σημαίνει  άμεση άρνηση του Θεού και ως εκ τούτου ο άνθρωπος αφήνεται στην μισανθρωπία του διαβόλου. Ο θάνατος, ο πνευματικός (ο οντολογικός) αλλά και ο σωματικός που θα ακολουθήσει πολύ σύντομα με την αποδοχή του σφραγίσματος ,θα είναι οριστικός.

Λέει ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος για την εποχή του Αντίχριστου:

Διότι γνωριζει ο άθλιος(o Σατανάς), ότι όταν ο Σταυρός του Κυρίου σφραγισθή επί του ανθρώπου λύει πάσαν την δύναμιν του Εχθρού, και δι΄αυτό σφραγίζει την δεξιάν του ανθρώπου. Εάν κάποιος δεν σφραγίζεται με την σφραγίδα εκείνου, δεν γίνεται αιχμάλωτος εις τα φαντάσματα εκείνου, ούτε ο Κύριος απομακρύνεται απ΄ αυτού, αλλά τον φωτίζει και τον σύρει προς εαυτόν.

Για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για μαγεία, ας εξετάσουμε την πανάρχαια ΄΄τέχνη΄΄ της επίκλησης του διαβόλου, τα ταρό από τα παιδιά του ψεύδους και θα καταλάβουμε ότι στην ουσία πρόκειται για  επίκληση υπαρκτών και συγκεκριμένων δαιμονικών οντοτήτων και όχι μία αόριστη τελετουργία. Η μασονία και όλες οι σιωνιστικές λέσχες και ΄΄θρησκείες΄΄ βασίζονται στην παρακάτω πανάρχαια απάτη.

Οπως βλέπουμε στην παρακάτω βιβλιογραφία που προτείνεται για τις εκπαιδευόμενες πνευματικές πόρνες, θηλυκές ή αρσενικές, το όνομα του ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά Crowley Aleister δεσπόζει σε περίοπτη θέση. Επίσης στα ταρό θα δούμε την άμεση σχέση των ανατολίτικων θρησκειών, του Σιωνισμού, της μασονίας, της αστρολογίας και της χαρτομαντείας με τον σατανισμό.

Ταρό – Μαντεία για όλους, Μετάφραση: Δαρβέρης Τάσος, εκδ. Μπίμπης – Στερέωμα, Θεσσαλονίκη

Κόμης του Σαιν Ζερμαίν, Αστρολογία και Ταρώ, Μετάφραση: Γ.Μούστρης, εκδ. Νέα Ακρόπολη, Αθήνα 1999

Σημηριώτης Νίκος, Η μαντική τέχνη του Ταρό, εκδ. Μακρή, Αθήνα 2006

Τσαρόπουλος Τάκης & Τσαροπούλου Κασσάνδρα - Μαρία, Πλήρες βιβλίο ταρό, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα 2003

Bartlett Sarah, Η Βίβλος των Ταρώ, Μετάφραση: Κατερίνα Ψαρρού, εκδ. Ισόρροπον, Αθήνα 2007

Crowley Aleister, Το βιβλίο του Θωθ – Αιγυπτιακά Ταρώ, Μετάφραση: Απόστολος Κοντός, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα 1992

Crowley Aleister, Ταρώ του Θωθ, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα [χ.χ.]

Didier D., Το μυητικό ταρό των διδασκάλων, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα 2008

Droesbeke Erna, Λενορμάν, η εξέλιξη του Ταρό – Προβλέψτε το μέλλον σας, μάθετε σήμερα για το αύριο, εκδ. Erian, Αθήνα 2004 Falconnier R., Το ερμητικό ταρό, Μετάφραση: Χριστίνα Αυγερινού – Lummel, εκδ. Κυβέλη, Αθήνα 1998

Hapron Robert, Τα μυστικά του Ταρό, Μετάφραση: Μάριος Βερέττας, εκδ. Ωρόρα, Αθήνα 1986

Knight Gareth, Ταρό – Θεωρία και Πρακτική, Μετάφραση: Θεόδωρος Σιαφαρίκας, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα 1990

McErloy Mark, Da Vinci Ταρό, Εικονογράφηση: Iassen Ghiuselev, Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος, εκδ. Κοάν, Αθήνα 2006

Osho, Ζεν Ταρό – Το υπερβατικό ζεν παιχνίδι, Εικονογράφηση: Deva Padma, Μετάφραση: Τατιάνα Ραπακούλια, εκδ. Ρέμπελ, Αθήνα 2003 ISBN: 960-7259-88-2

Osho, Το νέο Ταρό, Μετάφραση: Μα Τζιβαν Πουτζαρι – Σουάμι Shivam Δημήτρης, εκδ. Ρέμπελ, Αθήνα 1994

Ouspensky Peter, Η συμβολική του Ταρώ, Μετάφραση: Ανδρέας Τσάκαλης, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα [χ.χ.]

Stewart R.J., Τα Ταρό του Μέρλιν, Εικονογράφηση: Miranda Gray, Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα, εκδ. Ελάτη, Αθήνα 2005

Waite Arthur, Το κλειδί του Ταρό, Μετάφραση: Ανδρέας Τσάκαλης, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα 1980

Η ΄΄επιτυχία΄΄ αυτών των πνευματικών αυτών πόρνων στο συμβόλαιο (διότι περί αυτού πρόκειται) ανθρώπου-θύματος και διαβόλου έγκειται στην θυσία του μάγου (ανθρώπου ή ζώου) και στην απιστία του θύματος προς τον Θεό. Και μόνο το ότι απευθύνεται κάποιος σε κάποιον μέντιουμ (ενδιάμεσος-ποιανού άραγε;) είναι μία άμεση πράξη απιστίας και αρνήσεως του Θεού.

Η Εκκλησία μας διαχρονικά προειδοποιεί:

΄΄Μακριά από τις πόρτες του διαβόλου΄΄.

Πράγματι χωρίς αυτούς και τους κρατικούς υπηρέτες του, που έχουν γεμίσει την κοινωνία με σατανικά σύμβολα (μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, ένα σύμβολο ίσον χίλιες εικόνες για τους θεωρούντες ακίνδυνα τα σύμβολα)  καθώς και της διαβολικής ΄΄αρετής΄΄, του φθόνου των ανθρώπων, ο διάβολος δεν θα μπορούσε να παραβιάσει την ελευθερία των ανθρώπων και να πράττει αυτά τα οποία βιώνουμε και θα βιώσουμε σε όλο το ΄΄μεγαλείο΄΄ στο άμεσο μέλλον αν δεν μετανοήσουμε, διότι δεν του επιτρέπεται από τον Θεό. Κι όμως ο άνθρωπος τον προσκαλεί μόνος του.... Η αδιαφορία των ΄΄καθαρών΄΄ είναι απλά σιωπηλή συναίνεση.

Οι μάγοι εκμεταλλεύονται την τάση των ανθρώπων, ειδικά των γυναικών να αποκτήσουν!!! το πρόσωπο που θέλουν ή να προβλέψουν το μέλλον!! Είναι το σημείο που συνήθως χρησιμοποιούν σαν το τυρί στην φάκα. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ προβάλουν την  ΄΄επιτυχία΄΄ τους, οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε αυτούς αδυνατούν να δουν τα αποτελέσματα.

Οκτώ στους δέκα στην σημερινή κοινωνία χωρίζουν με την δικαιολογία «ασυμφωνία χαρακτήρων»! έχοντας απολέσει στην πλειοψηφία τους την ικανότητα να ξαναγαπήσουν.

Φθόνος, έριδες και μιζέρια έχει κατακλύσει όλη την κοινωνία.

Αφού μπορούν να προβλέψουν το μέλλον γιατί δεν προβλέπουν π.χ. και τον αριθμό του λαχείου για να μην χρειασθεί να καταστρέφουν και οικονομικά τους ανόητους που καταφεύγουν σε αυτούς.

Πολύ απλά διότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το μέλλον ούτε αυτοί ούτε ο διάβολος, παρά μόνον αναφέρουν στο υποψήφιο θύμα το συμβόλαιο μεταξύ θύματος και διαβόλου, δηλαδή τις ενέργειες του διαβόλου με ανταλλαγή την ίδια την ψυχή του ανθρώπου καθόσον όταν ο άνθρωπος πιστεύει στην μαγεία που σημαίνει άρνηση Θεού, ο Θεός επιτρέπει στον διάβολο να ασκεί τα ΄΄δικαιώματα΄΄ του .

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ

  Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
   
 •   
 •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 • http--2.bp.blogspot.com--RGIVm38THGE-UjMUfRlbjMI-AAAAAAAAAuE-L7zkELE7X7s-s160-268873_196916777129146_615553206_n.jpg
  Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
 • http--1.bp.blogspot.com--fKEiMeTzSjQ-UnMDBVCqdLI-AAAAAAAABVI-fC7eWkgRk3g-s1600-cebacf8ccebdcf84cebfceb3cebbcebfcf85.jpg
  «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
 • http--4.bp.blogspot.com---lml6NfyDuM-UWQDiNd9_pI-AAAAAAAAEk8-hsKqvigKsjw-s379-486718_471505646203662_776525439_n.jpg
 • 646babf42a80cf357c6572d7a5ddee95_230_200.png
 • ac1a91138665d2da02581a4b7bf57f51_230_200.jpg
 • f8f677aa46c05f036960f6330b48767b_230_200.jpg

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα