Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Ακόμη μια Κάρτα: Έρχεται η Κάρτα Υγείας -Ασφαλισμένου • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 29 Μάιος 2020, 10:39


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 23 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακόμη μια Κάρτα: Έρχεται η Κάρτα Υγείας -Ασφαλισμένου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2014, 19:37 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Κάρτα υγείας για κάθε ασφαλισμένο ΕΟΠΥΥ


σχόλιο ID-ont: Μόλις προχθές λέγαμε οτι οι κλοπές ΑΜΚΑ είναι εν γνώση τους και θα τις "αξιοποιήσουν" για να φέρουν την Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας.

Η Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας όμως, είναι κι αυτή ένα ενδιάμεσο στάδιο για να πάμε στο τελικό στάδιο που είναι κάποια ηλεκτρονική τεχνολογία που θα την "φοράει" ο άνθρωπος επάνω του διαρκώς, πχ το εμφυτεύσιμο τσιπάκι. Εδώ αντιγράφουν τις πιστωτικές κάρτες κι αυτές δεν θα μπορούν να αντιγράψουν;;; Όπως βάζουν παράνομα μια συσκευή αντιγραφής σήμερα στα ΑΤΜ, θα την βάζουν παράνομα στο μηχάνημα ανάγνωσης των ηλεκτρονικών Καρτών Υγείας. Όσο προχωράει η τεχνολογία, προχωράει και το έγκλημα.

Με την ηλεκτρονική τεχνολογία ΔΕΝ υπάρχει ασφάλεια! Ας κόψουν λοιπόν το παραμύθι της ασφάλειας και ας αποκαλύψουν το πλήρες σχέδιό τους...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας για κάθε ασφαλισμένο, η οποία θα αποτελεί το «διαβατήριο» για την είσοδό του στο δίκτυο παρόχων υπηρεσιών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, επεξεργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το υπουργείο Υγείας και η διοίκηση του Οργανισμού. Οπως προβλέπεται στο σχετικό σχέδιο, ο κάθε ασφαλισμένος κατά την προσέλευσή του στις δομές υγείας και πριν από την οποιαδήποτε συναλλαγή του θα χρησιμοποιεί την κάρτα στα πρότυπα λειτουργίας των πιστωτικών καρτών. Χωρίς αυτήν, ο γιατρός δεν θα μπορεί να γράψει φάρμακα και εξετάσεις στον ασφαλισμένο, το φαρμακείο ή το διαγνωστικό κέντρο δεν θα μπορεί να εκτελεί συνταγές, η κλινική δεν θα μπορεί να κάνει εισαγωγή. Ηδη έχει γίνει προεργασία για τη συγκεκριμένη παρέμβαση με προοπτική, εφόσον λάβει σύντομα και το τελικό «πράσινο φως» η υλοποίηση του σχεδίου, να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και από τις αρχές του επόμενου έτους.

Η ηλεκτρονική κάρτα θα κλείσει μια μεγάλη «τρύπα» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σύστημα περίθαλψης του ΕΟΠΥΥ και η οποία αφορά τη χρήση του ΑΜΚΑ από παρόχους εν αγνοία των ασφαλισμένων. Σήμερα εάν κάποιο διαγνωστικό κέντρο γνωρίζει τον ΑΜΚΑ κάποιου ασφαλισμένου που δεν ενδιαφέρεται να κάνει τακτικά εξετάσεις ή μπορεί να απουσιάζει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί παρανόμως να γράψει... ό,τι θέλει. Είναι ενδεικτικό το περιστατικό που ανέφερε στην «Κ» υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΠΥΥ και το οποίο συνέβη σε πόλη της Αιτωλοακαρνανίας: ασφαλισμένη του ΕΟΠΥΥ συνάντησε τυχαία γνωστή της που δούλευε στο εργαστήριο διαγνωστικού κέντρου, η οποία την ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις της ήταν καλές «δεν είχε κανένα πρόβλημα». Η ασφαλισμένη, απόλυτα αιφνιδιασμένη, απάντησε ότι δεν έχει κάνει εξετάσεις για τουλάχιστον ένα χρόνο! Στην περίπτωσή της κάποιος εν αγνοία της χρησιμοποίησε στοιχεία της για να χρεώσει εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.

Το απαραίτητο πρώτο βήμα για την εφαρμογή της Κάρτας Ασφάλισης είναι ήδη σε εξέλιξη και αφορά τον ηλεκτρονικό Φάκελο Ασφάλισης Υγείας, ο οποίος περιλαμβάνει αναλυτικά όλες τις παροχές υγείας που έλαβε ο ασφαλισμένος και τις οποίες αποζημίωσε ο ΕΟΠΥΥ. Το έργο εξήγγειλε πρόσφατα ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ενώ ήδη ο ΕΟΠΥΥ έχει θέσει σε λειτουργία τον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας ανά ΑΜΚΑ ασφαλισμένου, εισάγοντας στοιχεία όχι μόνο του 2014, αλλά και των προηγούμενων δύο ετών. Πρόκειται ουσιαστικά για την ασφαλιστική «μνήμη» του ΕΟΠΥΥ για όλες τις παροχές που έχει αποζημιώσει για τον κάθε ασφαλισμένο του. Σε αυτό καταγράφονται οι επισκέψεις σε γιατρό, διαγνώσεις ανά ημερομηνία και πάροχο, οι διαγνωστικές εξετάσεις -ποιος και πότε τις έγραψε, πού και πότε εκτελέσθηκαν-, τα φάρμακα που έλαβε, ενδεχόμενη νοσηλεία και άλλες παροχές όπως π.χ. γυαλιά όρασης που έχει λάβει, αποκλειστική νοσοκόμα που χρειάστηκε κ.ά. Πρόσβαση στον φάκελό του θα έχει και ο ασφαλισμένος.

Το δεύτερο βήμα είναι η εισαγωγή και παρακολούθηση των στοιχείων στον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας σε πραγματικό χρόνο. «Αυτό αποτελεί τη βάση για κάθε έλεγχο», εξηγεί στην «Κ» στέλεχος του ΕΟΠΥΥ, καθώς επιτρέπει στον Οργανισμό να κάνει συσχετισμούς σε ενδεχόμενο «διπλών εξετάσεων» σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή κατά την εκτέλεσή τους, και να τις «κόβει».

Η τρίτη παρέμβαση αφορά την Κάρτα Ασφάλισης που θα είναι η είσοδος του πολίτη στο σύστημα Υγείας. Σύμφωνα με το σχέδιο, σε κάθε ασφαλισμένο θα αποδίδεται η κάρτα -η επικρατούσα πρόταση είναι να χορηγείται μέσω των ΚΕΠ- στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία ταυτότητάς του (στο πλαστικό μέρος) και ένας αναγνωριστικός αριθμός (στο μαγνητικό και μη ορατό μέρος αυτής). Ο ασφαλισμένος κατά την προσέλευσή του στις δομές και πριν από την οποιαδήποτε συναλλαγή του χρησιμοποιεί την κάρτα. Για παράδειγμα, πριν από την εκτέλεση του παραπεμπτικού μιας αξονικής θα εισάγεται η κάρτα σε οπτικό αναγνώστη που θα έχει προμηθευτεί το διαγνωστικό κέντρο, θα ταυτοποιείται ο ασφαλισμένος, θα αποδίδεται άδεια «συναλλαγής», θα εκτελείται η εξέταση και παράλληλα ενημερώνεται ο φάκελος ασφάλισης υγείας. Μόνο μέσω της κάρτας θα έχουν πρόσβαση οι γιατροί στον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας, ενώ η κάρτα κρίνεται χρήσιμη και σε περιπτώσεις επείγουσας νοσηλείας σε νοσοκομείο αφού μέσω αυτής θα μπορούν να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για τη φαρμακευτική αγωγή προηγούμενες εξετάσεις και νοσηλείες οι γιατροί για τον κάθε ασθενή.

Διάτρητο το παλαιό σύστημα συνταγογράφησης

Η παράνομη χρήση βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων και ΑΜΚΑ ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί τα ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ, ενώ η έντυπη μορφή τους αφήνει μεγάλα περιθώρια παραβατικής συμπεριφοράς. Ενδεικτική είναι η περίπτωση χρήσης βιβλιαρίου από άγνωστο εν αγνοία ασφαλισμένης για την έκδοση 48 συνταγών με 102 φάρμακα κατά τη διάρκεια ενός έτους. Η συνταγογράφηση έγινε από 32 γιατρούς και οι συνταγές εκτελέστηκαν από 35 φαρμακεία σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Κεντρικής Μακεδονίας. Η ασφαλισμένη δεν έλαβε ποτέ τα φάρμακα και δεν έπασχε από τις αναγραφόμενες παθήσεις.

Η περίπτωση αναδείχθηκε τον περασμένο Ιούλιο ύστερα από έρευνες της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠΕΔΥΦΚΑ). Και δεν ήταν η μόνη. Στους ίδιους ελέγχους εντοπίστηκε περίπτωση ασφαλισμένου-νεφροπαθή που φέρεται να χρησιμοποιούσε περισσότερα του ενός βιβλιάρια υγείας για υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων υψηλού κόστους και όχι μόνο, οι ενδείξεις των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με την πάθησή του. Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα Ιανουάριος 2013 -Ιανουάριος 2014 εκδόθηκαν συνταγές από 15 γιατρούς της Αττικής και η διαφορά κόστους των συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε σχέση με την αναγκαία φαρμακευτική αγωγή του ασφαλισμένου προσεγγίζει τα 148.000 ευρώ...

http://www.kathimerini.gr/786695/articl ... meno-eopyy

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακόμη μια Κάρτα: Έρχεται η Κάρτα Υγείας -Ασφαλισμένου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Φεβ 2015, 22:42 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
ενώ ήδη ο ΕΟΠΥΥ έχει θέσει σε λειτουργία τον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας ανά ΑΜΚΑ ασφαλισμένου, εισάγοντας στοιχεία όχι μόνο του 2014, αλλά και των προηγούμενων δύο ετών. Πρόκειται ουσιαστικά για την ασφαλιστική «μνήμη» του ΕΟΠΥΥ για όλες τις παροχές που έχει αποζημιώσει για τον κάθε ασφαλισμένο του. Σε αυτό καταγράφονται οι επισκέψεις σε γιατρό, διαγνώσεις ανά ημερομηνία και πάροχο, οι διαγνωστικές εξετάσεις -ποιος και πότε τις έγραψε, πού και πότε εκτελέσθηκαν-, τα φάρμακα που έλαβε, ενδεχόμενη νοσηλεία και άλλες παροχές όπως π.χ. γυαλιά όρασης που έχει λάβει, αποκλειστική νοσοκόμα που χρειάστηκε κ.ά.Ηλεκτρονικός φάκελος για 9 εκατ. ασφαλισμένους - Τι πρέπει να γνωρίζετε
«Ενεργοποιήθηκε» ο ηλεκτρονικός Φάκελος Ασφάλισης Υγείας για όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Πλέον οι περισσότεροι από 9 εκατ. ασφαλισμένοι έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για όλες τις υπηρεσίες που έχουν λάβει και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και τους συμβεβλημένους παρόχους.

Ο προσωπικός Φάκελος Ασφάλισης Υγείας περιέχει στοιχεία για το σύνολο των νοσηλειών, των υπηρεσιών υγείας, των υλικών, των νόσων και διαγνώσεων που υπάρχουν καταγεγραμμένες στο μηχανογραφικό σύστημα και αναφέρονται σχεδόν στο σύνολο των ασφαλισμένων της χώρας.

Πρόσβαση στον Φάκελο

Πρόσβαση στον Φάκελο έχει κάθε ασφαλισμένος μέσω του site του ΕΟΠΥΥ:

Συγκεκριμένα, ο ασφαλισμένος έχει δυνατότητα να πραγματοποιήσει Εγγραφή με τα στοιχεία της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου στην υπηρεσία πιστοποίησης στοιχείων ασφάλισης στη διεύθυνση.

Στη συνέχεια εκτυπώνει ένα αποδεικτικό εγγραφής στο οποίο αναφέρεται ο μοναδικός κωδικός εγγραφής, για τον γιατρό και δεύτερο αποδεικτικό με τα προσωπικά στοιχεία της εγγραφής του, για προσωπική χρήση.

Έτσι, ο ασφαλισμένος, όταν για οποιοδήποτε λόγο πραγματοποιήσει επίσκεψη σε οποιοδήποτε γιατρό εγγεγραμμένο στον ΕΟΠΥΥ, με την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο του και το αποδεικτικό εγγραφής του, θα ζητήσει την ενεργοποίηση των κωδικών του.

Επίσκεψη σε γιατρό

Με την πρώτη επίσκεψη σε γιατρό εγγεγραμμένο στις Ιατρικές Υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ για Παροχές ΕΚΠΥ, ο ασφαλισμένος, με το αποδεικτικό εγγραφής του και την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου, θα ζητήσει από τον γιατρό την ενεργοποίηση του προσωπικού του Φακέλου.

Ο γιατρός, θα συνδέεται από το site του ΕΟΠΥΥ από επιλογή: και θα καταχωρεί τον μοναδικό κωδικό του αποδεικτικού εγγραφής, προκειμένου να ενεργοποίηση την υπηρεσία. Ο μοναδικός κωδικός εγγραφής μετά την ενεργοποίηση του, ακυρώνεται.

Διαχείριση Φακέλου:

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων ο ασφαλισμένος αποκτά δυνατότητα διαχείρισης του Φακέλου του με τους προσωπικούς κωδικούς που διαθέτει από τηνΣημειώνεται ότι στον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας έχει δυνατότητα πρόσβασης μόνον ο ασφαλισμένος με τους κωδικούς που διαθέτει καθώς αφορά προσωπικά του στοιχεία, τα οποία έχει δυνατότητα να τα γνωστοποιήσει με προσωπική του ευθύνη.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, «στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους ασφαλισμένους και τους παρόχους υγείας από σήμερα διαθέτει τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά οι ασφαλισμένοι για όλες τις υπηρεσίες που έχουν λάβει και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν από τις Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και τους συμβεβλημένους παρόχους. Η πληροφορία έχει συγκεντρωθεί ιστορικά από τα στοιχεία που καταθέτουν οι πάροχοι και οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι, προκειμένου να αποδοθούν αντίστοιχες παροχές σε εφαρμογή του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ)».

http://antenna975.blogspot.gr

Υ.Γ. Τώρα που φτιάξανε το ηλεκτρονικό φακέλωμα ,το επόμενο βήμα είναι η καρτούλα.
Γνωστό μου πρόσωπο,πήγε να βγάλει βιβλιάριο και ο υπάλληλος του ειπε,οτι σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν βιβλιάρια,το νομοσχέδιο ετοιμάζεται για να φέρουν την κάρτα υγείας,με αυτήν θα πας στο γιατρό να σου γραφει τα φάρμακα και με αυτήν θα πας στο φαρμακοπειό για να πάρεις τα φάρμακα.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακόμη μια Κάρτα: Έρχεται η Κάρτα Υγείας -Ασφαλισμένου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2015, 18:48 
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 02 Σεπ 2013, 19:56
Δημοσ.: 221
Thanks:
Thanked:
time στο post
αυτο δε συμβαινει ηδη στο εξωτερικο; γνωριζω οτι υπαρχει ηδη αυτο στο εξωτερικο...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακόμη μια Κάρτα: Έρχεται η Κάρτα Υγείας -Ασφαλισμένου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Φεβ 2015, 21:08 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 22 Νοέμ 2009, 21:16
Δημοσ.: 1282
Thanks:
Thanked:
time στο post
Nαι ,και εγω απ'οσο ξέρω υπάρχει.

Αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω ποια μπορεί να είναι η χρήση μιας τέτοιας κάρτας,αφου όλα γίνονται ήδη ηλεκτρονικά και το μόνο που χρειάζεται ο γιατρός είναι το ΑΜΚΑ.
Αντίστοιχα θα μπορούσε και ο φαρμακοποιός πληκτρολογώντας το ΑΜΚΑ,να μπει στο σύστημα και να εκτελέσει την συνταγή.

Αντίστοιχα και ο κάθε γιατρός θα μπορούσε πληκτρολογώντας το ΑΜΚΑ και εναν κωδικό ασφαλείας που θα ξέρει μόνο ο ασφαλισμένος να μπει στο σύστημα του ΕΟΠΠΥ και να δει τον ηλεκτρονικό φάκελο του ασθενή με τι εξετάσεις έχει κάνει,αφού όπως λέει το άρθρο αυτομάτως θα ενημερώνεται ο ηλεκτρονικός φάκελος.

Με λίγα λόγια,υπάρχουν δυνατότητες χρήσης του συστήματος και ελέγχου των δαπανών χωρίς την έκδοση κάρτας με μαγνητική ταινία.Αν και προσωπικά πιστεύω οτι αυτό,το προωθούν και για άλλο λόγο.
Θα βάζουν στον καθένα ένα όριο συνταγών και εξετάσεων,μπορείς να κάνεις π.χ. εξετάσεις μέχρι 100 ευρώ,αν τις ξεπεράσεις πολύ απλά η κάρτα δεν θα σου δίνει άδεια συναλλαγής.

Και τι γίνεται αν κάποιος χάσει την κάρτα ή κάποιος υποκλέψει τα στοιχεία ή κάποιος αποκτήσει πρόσβαση;

Εντέλλει ,όλοι γνωρίζουμε το που θα καταλήξει το σύστημα αυτό με τις κάρτες,έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα απο αγίους,γέροντες και θεολόγους.

Προσωπικά θα προτιμούσα να υπάρχει ελευθερία ,όποιος δεν θέλει για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως να έχει την δυνατότητα να μην κάνει χρήση ,αλλά αυτό αυτόματα ίσως να τον στοχοποιήσει ως επικίνδυνο για την "δημοκρατία" και την "διαφανεια".


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ακόμη μια Κάρτα: Έρχεται η Κάρτα Υγείας -Ασφαλισμένου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Σεπ 2015, 19:10 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
TΣΙΠΡΑΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ-ΕΦΙΑΛΤΗ!

ΔΕΘ 6-9-2015: Την Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας για όλους τους πολίτες, εξήγγειλε μόλις από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας, εξαγγέλοντας τον νέο εφιάλτη που περιλαμβάνεται στο νέο Πρόγραμμα του άθεου ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε δεσμευτεί να κάνει σαν Κυβέρνηση από τον Φεβρουάριο 2015 με επιστολή στο Eurogroup (δείτε εδώ)!
Το δε "για όλους" πάει στην υποχρεωτικότητα, ότι δηλαδή θα είναι
υποχρεωτική για όλους!

[video]https://www.youtube.com/watch?t=5&v=QPmLQCoDmck[/video]

Ακούστε την εξαγγελία της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ στο 39.05΄προς το τέλος


Πρόκειται για Ηλεκτρονική Κάρτα με τσιπ, που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα ή και θα εξελιχθεί σε γενική Κάρτα του Πολίτη - Ταυτότητα, που είναι και ο τελικός στόχος της πλήρης υποδούλωσης του ελληνικού λαού, η οποία ξεκίνησε σαν Μνημόνιο για να εξελιχθεί σε Δαιμόνιο...Την Ηλεκτρονική Ταυτότητα του Πολίτη, την κατάργησε από την πρώτη στιγμή στην Αγγλία η Κυβέρνηση Κάμερον το 2010, ως αποφασιστικό βήμα για την προστασία του Πολίτη και του Ατόμου, από το Τσιπ και τις Ηλεκτρονικές Βάσεις Δεδομένων και Κατασκοπείας της ανθρωπότητας... (δείτε εδώ)


Δείτε στο Βίντεο τι θα έκαναν εάν δεν έπεφταν Τσίπρας και Βαρουφάκης με την Κάρτα - τσιπ:


[video]https://www.youtube.com/watch?v=54mLCzmFGJU[/video]

noiazomaiblog.blogspot


Δείτε και το σχετικό προεκλογικό σποτ

[video]https://www.youtube.com/watch?v=T794UPtfbhs[/video]

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 23 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Παραπλήσια θέματα
Νέο ειδικό Υπουργείο για την Κάρτα του Πολίτη;
Δ. Συζήτηση: Η νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
Η αναφορά της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" στην "Κάρτα του Πολίτη" στον π. Σαράντη Σαράντο και στην "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδ
Δ. Συζήτηση: MicroChip- rfid Το Χάραγμα της Νέας Εποχής?
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 4
Μια δραματική επιστολή ενός Ορθοδόξου Ελληνα για την Κάρτα του Πολιτη....
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 0
Έρχεται: Ορατός κομήτης στον ουρανό της Ελλάδας
Δ. Συζήτηση: Αστρονομία - Αστροφυσική-Διάστημα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 2
Σε αναμονή του Αντιχρίστου: Έρχεται ο Μειτρέγια
Δ. Συζήτηση: Αντίχριστος - 666 - χξς\'
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 5


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr