Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας! • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 29 Μάιος 2020, 10:34


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Δεκ 2011, 21:27 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Kοιτάξτε τι μέτρο θα πάρουν προσεχώς:

«Ως προς τα ασφάλιστρα των επιχειρήσεων, αυτά θα μειωθούν κατά 10% (ή περίπου 4 ποσοστιαίες μονάδες), αρχής γενομένης από τις εταιρείες που θα δεχτούν να βάλουν ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του προσωπικού και των ωρών εργασίας.»
Σχόλιο: Ελλήνων Youtubers:
Αρχίζει να γίνεται πιο ΕΝΤΟΝΑ με εκπτώσεις, με προσφόρες ή ότιδήποτε άλλο, να πάρουν το έλεγχο των Ελλήνων ανθρώπων στην εργασία του προσωπικού, με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Όπως έχει γίνει ήδη παρόμοιο στην Ηλιούπολη για την δήθεν "Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης" με ψεύτικες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (10% ως 20%) να βοηθήσουν τα τοπικά καταστήματα και εκματελεύονται τις αδυναμίες των Ελλήνων πολιτών λόγω που δεν τα βγάζουν πέρα αυτήν την δύσκολη οικονομική εποχή. Κι είχαμε στείλει επιστολή στους 7 Ιερούς Ναούς τις Εκκλησίες της Ηλιούπολης, απάντηση δυστυχώς δεν λάβαμε ποτέ. Βεβαία όμως σιγά σιγά θα παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι δήμοι της Ελλάδος.
Και τα κάνουν όλα αυτά για να συνηθίσουν τις κάρτες, σύμφωνα με τον Γερ. Παΐσίο που μας προειδοποιούσε απ' το 1987 (!!!!!) και η προφήτεια του ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ τις μέρες μας που έρχονται....

Κρατήστε την πίστη σας και μην χαρίζετε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας το βώμο των ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ που σας "δίνουν", είναι δουλειά της Νέας Ταξης Πραγματών!
Το ΟΧΙ είναι ΔΥΝΑΜΗ μας!

Να πούμε ΟΧΙ σε όλα:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ! (π.χ. Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης, κ.α.)

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - Α.Φ.Μ.!

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΟΙΤΗΤΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!

Όλες αυτές οι παραπάνω κάρτες γι' αυτούς είναι ένα τέστ. Ας το αποδεχτούμε κι εμείς ως τέστ.
Θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να πούμε ΟΧΙ. Χωρίς κόπο, χωρίς φωνή (εφ' όσων δεν την ακούνε). Ας κάνουμε την ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ και ΔΡΑΣΗ, θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα μας αρέσει πολύ. Οπότε θα πρέπει όλοι μαζί να λέμε:

Ο Χ Ι σε οποιαδήποτε κάρτα που μας χαρίζουν με δήθεν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ή κάτι άλλο, ώστε ο Ελληνικός Λάος να τις συνηθίσει με τις κάρτες και το τέλος να τα συγκεντρώσουν σε μία κάρτα, με λεγόμενη: ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και θα πρέπει να πούμε:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Και αργότερα το τελικό τους σχέδιο θα ΄ναι το τσιπάκι RFID που θα εμφυτεύεται στο δέρμα μας, στο δεξί μας χέρι και δεν θα υπάρξει κάρτα, ούτε χαρτονομίσματα, ούτε και κέρματα, ώστε να γίνουν με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ότι δήθεν θα μας κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και εξυπηρετητική.

Να μην ξεχνάμε τα λόγια του Γερ. Παΐσίου:

"Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε, με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε" Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν" για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις."


Επίσης να μην δέχτουμε το επικίνδυνο ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 4ης ΓΕΝΙΑΣ!

Ήδη στην Αμερική από μηνών κυκλοφορεί το επικίνδυνο τηλέφωνο της τετάρτης γενεάς.
Επειδή οι πολιτικοί της Γης γνωρίζουν ότι οι λαοί θα αντισταθούν στην κάρτα του πολίτη και τη φοροκάρτα κυκλοφόρησαν το επικίνδυνο τηλέφωνο της τέταρτης γενεάς.
Γιατί είναι επικίνδυνο;;;
Διότι εκτός από τηλεσκόπιο που είναι με το οποίο μπορείς να βλέπεις στρέφοντάς το προς τον ουρανό, ποιοί πλανήτες και αστερισμοί είναι εκείνη τη στιγμή από πάνω σου και εκτός από τηλέφωνο που καταγράφει όλες τις συνομιλίες μας, είναι:

βιβλιάριο τραπέζης, όπου κάνεις αναλήψεις η καταθέσεις χωρίς να πας καν στην Τράπεζα.

Πληρώνεις με το κινητό σου ο,τι αγοράσεις και από όπου το αγοράσεις.
Πληρώνεις με το κινητό σου όταν πας σε ένα εστιατόριο, σε βενζινάδικο κ.τ.λ.
Κάνει αυτόματα όλες τις πληρωμές σου, συνδέοντάς το με το ίντερνετ.

βιβλιάριο υγείας όπου μέσα σε αυτό καταγράφονται όλες οι ασθένειές σου και τα φάρμακά σου.
βιβλιάριο ασφάλειας, όπου φαίνεται που είσαι ασφαλισμένος και επικοινωνείς άμεσα με την ασφάλειά σου.
δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου,
διαβατήριο
ποινικό μητρώο
πιστοποιητικό γεννήσεως.
κομπιούτερ όπου συνδέεται ασύρματα με πληκτρολόγιο.

Με λίγα λόγια, το κινητό της 4ης γενεάς περιέχει ο,τι και η κάρτα του πολίτη!
Ενσωματώνουν ηλεκτρονικά μέσα στο μικροτσίπ του κινητού τηλεφώνου το οποίον εντός ολίγων μηνών έρχεται και στην Ευρώπη, ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία μας, (ήδη είναι εδώ στην Ελλάδα)
Ενώ αρχίζουν να καταργούν τα προηγούμενα κινητά τηλέφωνα, ώστε μικροί και μεγάλοι να προμηθευθούν το έξυπνο, αλλά επικίνδυνο κινητό τηλέφωνο
Κάποιοί θα λένε "Δεν έχουμε χρήματα να το αγοράσουμε...κ.λ.π.", το ακούμε συνέχεια αυτό. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Απλά η τιμή του κινητού 4η γενιάς θα πέσει τόσο πολύ, π.χ. 50% - 70%, τότε θα τρέξουν σαν ΠΡΟΒΑΤΑ και θα το πάρουν, διότι αυτοί που δημιουργήσαν το κινητό της 4ης Γενιάς, δεν τους νοιάζουν τα χρήματα μας και οι χαμηλές τιμές.
Τους ενδιαφέρει να πάρουν τα χέρια τους τον ΕΛΕΓΧΟ από εσάς, για να σας ελέγχουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ, είναι το σημαντικό:
Αυτήν την στιγμή που έχουμε τα κινητά μας, θα καταργηθούν αργότερα, καλό είναι να το προσέχετε και μην το χαλάσετε αυτό που έχετε τώρα.
Αλλιώς θα είστε αναγκασμένοι να πάρετε κινητό της 4ης γενιάς.

Μα δεν βλέπετε που μας πάνε;
Δεν βλέπετε που μας οδηγούν όλα αυτά;;
Με τις δήθεν πολλές κάρτες που μας δίνουν;;;
Και το επικίνδυνο κινητό της 4ης Γενιάς;;;
Ύπουλα και αθόρυβα προχωράνε τα σχέδια της Νέας Τάξης, ώστε να δημιουργήσουν την πλήρης ελεγχόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Απλά αρνηθείτε τα πάντα! Κρατήστε την Ελευθερία σας!
Έτσι θα ανατρέψουμε τα Ηλεκτρονικά σχέδια της Νέας Τάξης!
To 2012 πλησιάζει και θα έρθουν όλα μαζί, που ο κόσμος δεν το καταλάβει και θα τα δεχτεί εύκολα, λόγω δήθεν εκπτώσεων, χαμηλών τίμων με τα κινητά 4ης γενιάς, κ.α.
Οι ήγετες της Νέας Τάξης θέλουν τον απόλυτο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ των ανθρώπων, των χρημάτων, των τροφίμων, τα πάντα!
Όσο πιο γρήγορα και τόσο συντομότερο, μέσα στο 2012, διότι πρέπει να εκτελέσουν τις εντολές του "Ηγέτη" τους, αλλά δεν το πέτυχουν, μόνο αν πούμε εμείς ένα μεγάλο δυνατό Ο Χ Ι και να μην τα δέχτουμε!
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και να ενημερώνουμε τον Ελληνικό Λαό το τι μας έρχεται!
Έλληνες Youtubers
http://asimpiestos.blogspot.com/2011/12/2012.htmlTο πήραμε απο : http://makedonia-is-greece.blogspot.com

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Δεκ 2011, 04:11 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ωραίο ακούγεται αυτό.

Μόνο που θα χρειαστούν πολλά χρόνια μέχρις ότου ανατραπούν τα διαβολικά σχέδια της παγκόσμιας ροταριανής διακυβέρνησης που θέλει να επιβάλλει το καθεστώς Ροκφέλερ-Ρότσιλντ.

Η άρνηση από μόνη της δεν είναι αρκετή. Ο αγώνας για έναν πλανήτη απαλλαγμένο από εξωγήινα ερπετοειδή είναι το βασικό ζητούμενο.

Και επειδή πολλές φορές γίνεται λόγος για εξωγήινους από τους ενορχηστρωτές αυτής της άθλιας συνομωσίας σε βάρος της ανθρωπότητας, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν τις απειλές του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι για αιώνιο λήθαργο σε περίπτωση που αρνηθούμε την καθυπόταξή μας στους "επικυρίαρχους" δεσμώτες μας.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Δεκ 2011, 20:02 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
H άρνηση είναι υπεραρκετή,αρκεί αυτοί που θα αρνηθούν να είναι η πλειοψηφία.Και μόνο οι τόσες πολλές κάρτες που ετοιμάζουν, πρέπει να μας βάζει σε υποψίες.

Βέβαια οταν επιβληθούν με το ζόρι,αλλιώς θα θεωρείται οποιος τις αρνειται τρομοκρατης,οι περισσότεροι θα πουν ναι,αλλα εκεί είναι που θέλει ψυχική δύναμη και πίστη.
Φοβούνται την ενότητα και την ομοψυχία και την πολεμούν,για αυτο μας διαιρούν σε κομμάτια για να μας ελέγχουν καλύτερα.
Όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι δημιουργηθήκαμε για κάποιο λόγο,η ανθρώπινη φύση έχει κάποιο ρόλο στο τεράστιο αυτό σύμπαν και αυτός ο ρόλος προφανώς είναι πολύ σημαντικός,για να γίνεται τόση μεγάλη προσπάθεια αλλοίωσης του και ελέγχου.

Μας χρειάζονται ,αλλίως δεν θα προσπαθούσαν να μας ελέγχουν ψυχικά νοητικά,υλικά και πνευματικά,αυτό σημαίνει οτι δεν είναι τόσο ισχυροί οσο νομίζουμε,το θέμα είναι αν θα συναινέσουμε εμεις ή οχι με την θέληση μας στο να σκεφτόμαστε και να πράττουμε το κακό κάθε μορφής.

Κάποιοι προφανώς συναίνεσαν και σε μεγάλο βαθμό..οι επικυρίαρχοι ή η Νέα τάξη πραγμάτων.


Προσωπικά δεν θα μιλήσω για εξωγήινα ερπετοειδή,ίσως και αυτα να είναι μια μορφή εκδήλωσης του κακού να το πω γενικά,αλλά για τον άρχων του κόσμου τούτου.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Δεκ 2011, 04:13 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Για ποιό λόγο πρέπει να μας ελέγξουν;

Εμείς δεν συνιστούμε απειλή για την ύπαρξή τους ούτε έχουμε πρόθεση να τους κάνουμε κάτι κακό. Άλλωστε δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν από την ενότητα και την ομοψυχία - αρκεί να υπάρχει θέληση, πίστη, αφωσίωση και - πάνω άπ' όλα - εξυπνάδα και φιλότιμο.

Διακρίνω μέσα τους περισσότερο δειλία παρά κακία.

Και επειδή είμαι υπέρμαχος της συμφιλίωσης και της ειρηνικής συνύπαρξης των απλών ανθρώπων με τους επικυρίαρχους απευθύνω μια δραματική έκκληση στους αρχιτέκτονες αυτής της νοσηρής ιδεολογίας να εγκαταλείψουν μια για πάντα τις αμαρτίες του παρελθόντος αποκηρύσσοντας τον Εωσφόρο, να παραιτηθούν από κάθε μεγαλεπίβολο σχέδιο περί παγκόσμιας διακυβέρνησης το οποίο κάθε άλλο παρά θα έκανε καλό στον ίδιο τους τον εαυτό και να συμβάλλουν στα μέγιστα για τη ριζική διαμόρφωση μιας διαφορετικής πολιτικής προς όφελος όλων μας.

Άν οι Ροκφέλερ και Ρότσιλντ ακολουθήσουν τελικά τον σωστό δρόμο, τον δρόμο της αρετής - πράγμα μάλλον απίθανο να συμβεί - υπάρχει μια μικρή χαραμάδα φωτός στον ορίζοντα για το μέλλον αυτού του κόσμου.

Είναι στο χέρι των "επικυρίαρχων" να επιδείξουν επιτέλους έστω και μια συμβολική κίνηση καλής θέλησης βάζοντας οριστικό τέλος στα τρελά κατακτητικά τους όνειρα που αποδεδειγμένα δεν οδηγούν πουθενά και το μόνο που κάνουν είναι να οδηγούν την ανθρωπότητα σ' έναν φαύλο κύκλο.

Στο χέρι τους είναι επίσης να αλλάξουν στρατόπεδο και να συμπορευτούν με τις προοδευτικές δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο χωρίς πολέμους, φτώχεια και δυστυχία και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον πλανήτη.

Αυτά τα δύστυχα πλάσματα ζουν στον κόσμο τους και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Είναι ψυχικά άρρωστα.

Γι' αυτό προβαίνουν σε τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Είμαι πεπεισμένος πως οι "επικυρίαρχοι" χρειάζονται την βοήθειά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Άν δεν κάνουμε κάτι για να τους βοηθήσουμε να γίνουν καλά και ν' αποβάλλουν τον διάβολο από την ίδια τους την ψυχή, τότε πολύ φοβάμαι πως θα μας παρασύρουν δίχως την θέλησή τους σ' ένα ταξίδι δίχως επιστροφή.

Η δίψα για το κέρδος θα τους βλάψει σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος θ' αναγκαστούν να φάνε τις ίδιες τους τις σάρκες μην μπορώντας να βρουν κάποιο άλλο θήραμα για να ξεσπάσουν επάνω του το απύθμενο μένος τους.

Μπορούμε και πρέπει να τους προσφέρουμε απλόχερα την βοήθειά μας προτού να είναι αργά. Τώρα ή ποτέ.

Αρκεί αυτοί να παραδεχτούν τα λάθη τους και μεις τα δικά μας και να δούμε όλοι μαζί ενωμένοι την αλήθεια κατάματα.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Δεκ 2011, 14:31 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Νομίζω είναι λίγο αργά πια για αυτό,η ψυχή τους έχει μαυρίσει ηθελημένα προφανώς.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Δεκ 2011, 15:47 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Τι μπορούμε να κάνουμε άραγε πριν μας παρασύρουν σ' ένα αβέβαιο ταξίδι δίχως επιστροφή;

Όλα αυτά που βλέπω γύρω μου με κάνουν να δακρύζω από πόνο! :124


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2011, 09:45 
Υποψιασμένος
Υποψιασμένος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Δεκ 2011, 19:45
Δημοσ.: 29
Thanks:
Thanked:
time στο post
αναγκαστικα θα σε κανουν να τα παρεις ολα αυτα. Οταν δεν θα μπορεις να κινηθεις στην αγορα η να δουλεψεις να επιβιωσεις τι θα κανεις θα ανεβεις στα βουνα οπως το 40?
θελει οργανωμενο τροπο αντιδρασης.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Δεκ 2011, 12:25 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 23 Νοέμ 2010, 05:47
Δημοσ.: 4887
Thanks:
Thanked:
time στο post
Σωστό και αυτό.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Απλά αρνηθείτε τα πάντα όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2012, 21:40 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 22 Νοέμ 2009, 21:16
Δημοσ.: 1282
Thanks:
Thanked:
time στο post
Oργανωμένο τρόπο αντίδρασης ναι,αλλά οι περισσότεροι απο φόβο θα δεχτούνε μην χάσουνε τα λεφτά ,τα σπίτια τους,οργανωμένο τρόπο αντίδρασης έπρεπε να είχαμε και με το χαράτσι της ΔΕΗ και με τόσα άλλα,αλλά μας έχουν μάθει να λειτουργούμε ατομικά,έτσι θα γίνει και με τις κάρτες και δυστυχώς μας βλέπω να καταλήγουμε στα βουνά.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
"Το Matrix είναι μια πραγματικότητα!"
Δ. Συζήτηση: Νέα Εποχή. Πρόσωπο και Προσωπείο
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 2
2012: Η μυθολογία του φόβου 1/3
Δ. Συζήτηση: Αστρονομία - Αστροφυσική-Διάστημα
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 2
Τι είναι η οικιακή κομποστοποίηση και το κομπόστ;
Δ. Συζήτηση: Εθελοντισμός-Προτάσεις-Δράσεις
Συγγραφέας: King Minos
Απαντησεις: 3
Πανηγυρική ομολογία Ερντογάν: Οι Πομάκοι δεν είναι τουρκικό φύλο!
Δ. Συζήτηση: Ελληνοτουρκικά
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr