Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας. • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 06 Απρ 2020, 19:23


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Οκτ 2014, 12:23 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Ιαν 2014, 18:58
Δημοσ.: 3503
Thanks:
Thanked:
time στο post
Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.

Όποιος μπορεί να πεί την Αλήθεια και δεν το κάνει, θα κατακριθεί από τον Θεό. –
“Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.


Εικόνα

Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες, πλαστογραφώντας τιςπηγές ή αποκρύπτωντας τες, να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό. Ξέρουν ότι η “σύνδεση” αυτών των δυό δυνάμεων είναι
το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους…
Ξέρουν ότι αν οι Λαοί “γαντζωθούν” πάνω σε αυτά θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εφαρμόσουν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Αυτός είναι ο λόγος που αποκρύπτονται οι Προφητείες των Αρχαίων Ελλήνων οι οποίες μιλούν ξεκάθαρα για την έλευση του Χριστού.
Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Χριστιανισμό ω
ς εβραιογενή θρησκεία και όλους τους Αρχαίους Έλληνες ως ειδωλολάτρες…
Ωστόσο έχουν διασωθεί κείμενα που αποδυκνείουν ακριβώς το αντίθετο.
Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (Β,V,362) -βιβλίο που το σύστημα το αποδέχεται- περιέχεται μια προφητεία ισάξια με αυτές των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης:
(316 c)…γυμνωτέος δὴ πάντων πλὴν δικαιοσύνης καὶ ποιητέος ἐναντίως διακείμενος τῷ
προτέρῳ· μηδὲν γὰρ ἀδικῶν δόξαν ἐχέτω τὴν μεγίστην ἀδικίας, ἵνα ᾖ βεβασανισμένος εἰς δικαιοσύνην τῷ μὴ τέγγεσθαι ὑπὸ κακοδοξίας καὶ τῶν ὑπ’ αὐτῆς γιγνομένων, ἀλλὰ ἴτω ἀμετάστατος μέχρι [d.] θανάτου, δοκῶν μὲν
εἶναι ἄδικος διὰ βίου, ὢν δὲ δίκαιος,…..
….(361e) οὕτω διακείμενος ὁ δίκαιος μαστιγώσεται, στρεβλώσεται, δεδή[362a]σεται, ἐκκαυθήσεται τὠφθαλμώ, τελευτῶν πάντα κακὰ παθὼν ἀνασχινδυλευθήσεται καὶ γνώσεται ὅτι οὐκ εἶναι δίκαιον ἀλλὰ δοκεῖν δεῖ ἐθέλειν….
…Θα απογυμνωθεί απ΄όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχθηκε αντίθετος στην εως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας…
….αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείται άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του… και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο, αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει…
Στο έργο “Προμηθεύς Δεσμωτής” του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την Παρθένο Ιώ και τον Θεό (στ.772,834,848)… Θα είναι δηλαδή, υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών Θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμη τους (908,920).
Ο Ερμής τότε σταλμένος από τον Δία προαναγγέλει στον Προμηθέα τα εξής:

“Τοιούδε μόχθου τέρμα μή τί προσδόκα πρίν άν Θεός τις διάδοχος τών σών πόνων φανη, θελήση τ΄είς αναύγητον μλείν Άιδην κνέφαια τ΄αμφί Ταρτάρου βάθη”.
“Μην περίμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού Θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με την θέλησή του κατέβει στον Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς…” (στ 1041,1043).
Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα:
“Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον” (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18 {31α}).
Στο Άγιο Όρος υπάρχουν χειρόγραφα που διασώζουν τις προφητείς της Σίβυλλας – της ιέρειας του Απόλλωνα- για την έλευση του Χριστού.
π.χ. σε χειρόγραφο με την ονομασία “Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον” που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου αναφέρονται τα εξής:
“Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γην και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια, ως Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανιάτων παθών… και θα φθονήσει άπιστος λαός
και θα κρεμασθεί ψηλά ως κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υοφέρει με πραότητα…”
Στο ίδιο χειρόγραφο αναφέρεται μια ανατριχιαστική προφητεία για την Θεανθρώπινη φύση του Χριστού, για το εκούσιο πάθος Του, αλλά και για την Ανάστασή Του:
“Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ο οποίος είανι φώς τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε η Θεότης Του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. Αυτός είανι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος που υποφέρει από τους θνητούς τα πάντα… δηλαδή τον σταυρό, την ύβριν, την ταφή. Αυτός κάποτε από τα μάτια Του έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμη Θεϊκή…”
“Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθει εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσε, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν.”
Οι παραπάνω προφητείες αναφέρονται και σε άλα χειρόγραφα που βρίσκονται σε άλλες Μονές του Αγίου Όρους ή αλλού. (π.χ. Μονή Σινά). Παρατίθενται ακόμη σε σύγχρονο βιβλίο, στον “Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας” του Αρχιμανδρίτη Βίκτωρος Ματθαίου.
Και για αυτούς που ίσως αμφισβητήσουν ότι τα παραπάνω ειπώθηκαν πράγματι από την Σίβυλλα και ισχυριστούν ότι είναι επινοήσεις κάποιων Χριστιανών Μοναχών… αρκεί το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός:
Από διάφορες πηγές έχει διασταυρωθεί πως τις προφητείες αυτές αλλά και άλλες -είτε της Σίβυλλας είτε άλλων σοφών Ελλήνων- χρησιμοποίησε η Αγία Αικατερίνη.
Συγκεκριμένα, το 305 η Αγία Αικατερίνη η Αλεξανδρινή έλεγχε τον αυτοκράτορα Μαξιμίνο για την ειδωλολατρική του πολιτική. Ο τελευταίος συγκέντρωσε τότε του
ς σοφότερους ειδωλολάτρες της αυτοκρατορίας για να την μεταπείσουν και να την κάνουν παγανίστρια. Στον διάλογο που ακολούθησε, αυτή η, πάνσοφη και σπουδαγμένη στην Ελληνική παιδεία, γυναίκα στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός ανέφερε -μεταξύ άλλων- και τις προφητείες της Σίβυλλας. Και για να προληφθεί η κάθε απερίσκεπτη “σκέψη”, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να έπλασε αυτές τις προφητείες η ίδια η Αγία για τους εξής βασικότατους λόγους… Δεν θα μπορούσε να πεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα σχετικά με την ιέρεια του
Απόλλωνα μπροστά στους σοφότερους εκπροσώπους της αρχαίας θρησκείας διότι αμέσως όλοι θα διαπίστωναν το ψέμα της. Όμως όχι μόνο κανείς δεν την κατηγόρησε για αναλήθειες, αλλά αντιθέτως οι σοφοί ειδωλολάτρες παραδέχθηκαν την λεκτικλή τους ήττα και όλοι αμέσως ασπάστηκαν με την θέλησή τους τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα ο αυτοκράτορας να τους θανατώσει.
Σε άλλο χειρόγραφο που βρίσκεται στην Αγιορέιτικη Μονή Διονυσίου, αναφέρεται άλλη μια προφητεία της Σίβυλλας:
“Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστο κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας… Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα Αυτής.”
Ο μεγάλος εκκλησιαστικός συγγραφέας Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (2ος αιώνας Μ.Χ.) στο έργο του “Στρωματείς (5,13)” δηλώνει απερίφραστα:
“Ούκ οίμαι υπό Ελλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τον Σωτήρα ημών.” δηλαδή “Δεν είναι δυνατόν, νομίζω, να προαναγγελθεί σαφέστερα από τους Έλληνες ο Σωτήρας μας.”
Και μόνο αυτές οι λίγες προφητείες που αναφέρθηκαν (σε σχέση με το πλήθος που υπάρχει αλλά βρίσκεται κρυμμένο εδώ και αιώνες) αρκούν να καταρρίψουν την γελοιότητα εκείνη που δυστυχώς παρασέρνει πολλούς και που ψευδώς κυρρήτει ότι ο Χριστιανισμός είναι ένα εβραϊκό κατασκεύασμα, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες και πως ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός είναι δυό εντελώς αντικρουόμενοι κόσμοι.
Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων αλλά ούτε κανενός άλλου λαού. Είναι η αληθινή Θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γής. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε λίγες δεκαετίες μετά την Ανάληψη του Χριστού, ο Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων και άρχισε να απομακρύνεται από τα εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη Γή.
Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν στον έναν Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για τη Τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του.
Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα Ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες Αλήθειες. Στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες Αυτοκράτορες και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίουτην διάδοσή του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών.
Επομένως όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του “Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν” τα εξής:
“Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την Αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα Έθνη. Ναι ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας.
Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμα μεταξύ των Εθνών. Από καταβολής κόσμου το Ελληνικόν Έθνος ήταν πλασμένο δια τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητος.”
Οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός. Πολλοί ανόητοι κατά καιρούς λένε πως οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους.
Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) που χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό.
Χωρίς αμφιβολία ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός, η Ορθοδοξία είανι η Κιβωτός της Αλήθειας, και το Γένος των Ελλήνων επιφορτισμένο με το Ιερό χρέος να κρατά την δάδα της αληθινής Πίστης άσβεστη μέχρι τα έσχατα.

Όποιος μπορεί να πεί την Αλήθεια και δεν το κάνει, θα κατακριθεί από τον Θεό.( Άγιος Ιουστίνος)
Έγώ είμί ό ών, ήν και ο έρχόμενος.

http://agiosioannisotheologoskavalas.bl ... .html#more


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Οκτ 2014, 19:33 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 29 Ιαν 2013, 01:51
Δημοσ.: 3589
Thanks:
Thanked:
time στο post
:good

_________________
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Οκτ 2014, 22:10 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2172
Thanks:
Thanked:
time στο post
:clap

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Οκτ 2014, 08:46 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Ιαν 2014, 18:58
Δημοσ.: 3503
Thanks:
Thanked:
time στο post
Μόνο να μην αρχίσουμε να μιλάμε για εξωγήινους αλα Τουλάτο


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2014, 06:04 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 16 Οκτ 2013, 09:05
Δημοσ.: 95
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πριν μερικούς μήνες, ο τηλε-εκδότης-δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Βελόπουλος πωλούσε βιβλίο το οποίο περιείχε αντίγραφο απο χειρόγραφο του Ιησού.
Όπως έλεγε ο κ. Βελόπουλος "αυτό που σας δείχνω, είναι γραμμένο απο τα χέρια του Χριστούλη μας".
Αναρωτιόταν, γιατί τόσους αιώνες, δεν το έδιναν στην δημοσιότητα.....
Πηγή του εκδότη-δημοσιογράφου είναι κάποια μονή του Αγίου Όρους, την οποία δεν αποκάλυψε.
Δυστυχώς για το κοινό του, μετά απο μερικές εβδομάδες απέσυρε το εν λόγο βιβλίο με την αποκάλυψη βόμβα όπως ισχυριζόταν.

Να είσαστε σίγουροι ότι ο κ. Βελόπουλος θα αποτελέσει αδιάσειστη πηγή για κάποιους άλλους ερευνητές του μέλλοντος, ο οποίος αποκάλυψε την αλήθεια, αλλά φιμώθηκε......


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2014, 08:34 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Ιαν 2014, 18:58
Δημοσ.: 3503
Thanks:
Thanked:
time στο post
giannisanastasia έγραψε:
Πριν μερικούς μήνες, ο τηλε-εκδότης-δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Βελόπουλος πωλούσε βιβλίο το οποίο περιείχε αντίγραφο απο χειρόγραφο του Ιησού.
Όπως έλεγε ο κ. Βελόπουλος "αυτό που σας δείχνω, είναι γραμμένο απο τα χέρια του Χριστούλη μας".
Αναρωτιόταν, γιατί τόσους αιώνες, δεν το έδιναν στην δημοσιότητα.....
Πηγή του εκδότη-δημοσιογράφου είναι κάποια μονή του Αγίου Όρους, την οποία δεν αποκάλυψε.
Δυστυχώς για το κοινό του, μετά απο μερικές εβδομάδες απέσυρε το εν λόγο βιβλίο με την αποκάλυψη βόμβα όπως ισχυριζόταν.

Να είσαστε σίγουροι ότι ο κ. Βελόπουλος θα αποτελέσει αδιάσειστη πηγή για κάποιους άλλους ερευνητές του μέλλοντος, ο οποίος αποκάλυψε την αλήθεια, αλλά φιμώθηκε......

Καμία σχέση δεν έχει αυτό με το θέμα και την υποτειθέμενη "φίμωση" του Βελόπουλου την παραθέτεις γιατί δεν έχεις άλλο επιχείρημα στις ενστάσεις σου επι του θέματος!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2014, 17:59 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
giannisanastasia έγραψε:
Πριν μερικούς μήνες, ο τηλε-εκδότης-δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Βελόπουλος πωλούσε βιβλίο το οποίο περιείχε αντίγραφο απο χειρόγραφο του Ιησού.
Όπως έλεγε ο κ. Βελόπουλος "αυτό που σας δείχνω, είναι γραμμένο απο τα χέρια του Χριστούλη μας".
Αναρωτιόταν, γιατί τόσους αιώνες, δεν το έδιναν στην δημοσιότητα.....
Πηγή του εκδότη-δημοσιογράφου είναι κάποια μονή του Αγίου Όρους, την οποία δεν αποκάλυψε.
Δυστυχώς για το κοινό του, μετά απο μερικές εβδομάδες απέσυρε το εν λόγο βιβλίο με την αποκάλυψη βόμβα όπως ισχυριζόταν.

Να είσαστε σίγουροι ότι ο κ. Βελόπουλος θα αποτελέσει αδιάσειστη πηγή για κάποιους άλλους ερευνητές του μέλλοντος, ο οποίος αποκάλυψε την αλήθεια, αλλά φιμώθηκε......


Αν και εκτός θέματος το βιβλίο υπάρχει και είναι του Ιωάννη Παπαζήση απο εκδοσεις ΚΑΔΜΟΣ και αναφέρει πηγές .Η εν λόγω επιστολή αφορά την ιστορία περι του Αγίου Μανδηλίου.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2014, 21:09 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 16 Οκτ 2013, 09:05
Δημοσ.: 95
Thanks:
Thanked:
time στο post
aetos64 έγραψε:

Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα:
“Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον” (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18 {31α}).


Και βέβαια έχει αμεσότατη σχέση φίλε μου.

Γιατί όπως δεν υπάρχει τίποτα γραμμένο απ' το χέρι του Ιησού
έτσι δεν υπάρχει και το παραπάνω κείμενο στην απολογία του Σωκράτη 18 (31α).
Εκτός αν είναι κάπου αλλού.........
Δώσε μας σε παρακαλώ και το αρχαίο κείμενο και ελλ. απόδοσησε λίγο μεγαλύτερη έκταση για να καταλάβουμε τι λέει...

Γιατί όπως πετάς το απόσπασμα, ακολουθείς την ίδια οδό
με τους αρχαιο-ειδωλο-παγανολάτρες παραφραστές που κατηγορείς.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2014, 21:16 
Σκεπτόμενος
Σκεπτόμενος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 16 Οκτ 2013, 09:05
Δημοσ.: 95
Thanks:
Thanked:
time στο post
dominique έγραψε:
Αν και εκτός θέματος το βιβλίο υπάρχει και είναι του Ιωάννη Παπαζήση απο εκδοσεις ΚΑΔΜΟΣ και αναφέρει πηγές .Η εν λόγω επιστολή αφορά την ιστορία περι του Αγίου Μανδηλίου.


Για να καταλάβω, υπάρχει χειρόγραφο (κάτι γραμμένο με το χέρι) του Ιησού?????


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Περί της υπάρξεως του Θεού και περί της δημιουργίας του κόσμου
Δ. Συζήτηση: Θεός και επιστήμη
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 2
Ένα εξαίρετο άρθρο για τις εξουσίες και το ρόλο των ΜΜΕ που αξίζει να διαβαστεί
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 2
”ΒΟΜΒΑ” ΚΑΤΣΕΛΗ: Ορίστε Τα Έγραφα Που Αποδεικνύουν Την Προδοσία!! Δείτε τα έγγραφα.
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 0
Η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας θα γίνει μετά τον όλεθρον του πολέμου
Δ. Συζήτηση: Προφητείες και Αποκάλυψη
Συγγραφέας: LAPTONAS
Απαντησεις: 62
Τρομερό: Δείτε τι μαθαίνουν στα παιδιά μας! (video)
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr