Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Η ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών και η Ευρώπη • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 30 Μάιος 2020, 08:54


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών και η Ευρώπη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Ιαν 2010, 21:59 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών και η Ευρώπη

Η Ελλάδα στο περιθώριο της Ευρώπης

Η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, να ελληνοποιήσει άγνωστο αριθμό (λαθρο)μεταναστών προκειμένου να καλύψει τα φοβικά της σύνδρομα (να μην χαρακτηριστεί από τις ΜΚΟ -παραφυάδες του νεοταξισμού- ως ρατσιστική, δεξιά ή φασιστική), αλλά και για να καλύψει μελλοντικές ψηφοθηρικές της ανάγκες, είναι ένα γεγονός που πρόκειται να αλλοιώσει τα εθνοτικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσει και μέγιστο πρόβλημα στις σχέσεις της χώρας μας με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Ξεκινώντας από το ποιοτικό μέρος της ελληνοποίησης των (λαθρο)μεταναστών, θα πρέπει κατ' αρχήν να επισημανθεί το κενό που υπάρχει ή η ασάφεια που μέχρι στιγμής υφίσταται στον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η ελληνοποίησή τους. Με βάση πληροφορίες που θα δίνουν οι ίδιοι και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισής τους, θα γίνονται αποδεκτοί οι νεο-έλληνες (λαθρο)μετανάστες.

Αυτό θα συμβαίνει επειδή κανένας τους δεν διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά κι επειδή υπάρχει πίεση χρόνου από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία επιθυμεί να κλείσει το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατόν. Ως εκ τούτου, μία βασική παράμετρος που αφορά την Συνθήκη Σένγκεν (η συνθήκη Σένγκεν αφορά την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών και με βάση αυτή τη συνθήκη καταγράφονται και διαμοιράζονται μεταξύ των κρατών της Ε.Ε. πληροφορίες για τους πολίτες) παραβιάζεται από την πλευρά της Ελλάδας, η οποία θα εντάξει στην ελληνική κοινωνία (άρα και στην κοινωνία των ευρωπαίων πολιτών) ανθρώπους για τους οποίους δεν διαθέτει κανένα απολύτως στοιχείο που να αφορά το παρελθόν τους ή την κοινωνική και επαγελματική τους δράση.

Η Ευρώπη, έχοντας δώσει το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στους πολίτες της, μετά την υλοποίηση περί ελληνοποίησης των (λαθρο)μεταναστών από την Ελληνική κυβέρνηση, θα αναγκαστεί να υποδέχεται πολίτες της Ελλάδας, οι οποίοι θα διεκδικούν θέσεις εργασίας και για τους οποίους θα υπάρχουν μηδενικές πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα τους ή το παρελθόν τους.

Είναι σαφές πως καμία σχεδόν κυβέρνηση κράτους - μέλους της Ε.Ε. δεν πρόκειται να ανεχθεί να μεταβληθεί σε δεξαμενή ανθρώπων αγνώστων στοιχείων που πολύ πιθανόν να διαταράξουν την κοινωνική και την εργασιακή ειρήνη ή ακόμη και να επηρεάσουν τα εγκληματολογικά στατιστικά των κρατών στα οποία θα μετακινούνται οι "έλληνες" πολίτες.

Φυσικά, ο κύριος Παπανδρέου δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ούτε και να εγγυηθεί την συμπεριφορά των νεο-ελλήνων που θα έχουν χαρακτηριστικά απειλής για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Εάν αποδεχθούμε την ρήση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή πως "η Ελλάδα είναι ένα φρενοκομείο", τότε σε μία σύγχρονη έκδοση αυτή της ρήσης θα λέγαμε πως η Ελλάδα είναι ενα φρενοκομείο που παρέχει πιστοποιητικά ψυχικής υγείας, με ανατολική πύλη εισόδου αλλά και με έξοδο που κοιτάζει προς την Ευρώπη.

Η Ευρώπη γνωρίζει πολύ καλά (ίσως καλύτερα και από τον έλληνα πρωθυπουργό) την δομή της Ελληνικής κοινωνίας και είναι σίγουρο πως μία πιθανή μεταβολή των ήδη υπαρχόντων χαρακτηριστικών του έλληνα πολίτη, θα αναγκάσει τους ευρωπαίους ηγέτες (στην υπόλοιπη Ευρώπη η φωνή των πολιτών συνεχίζει να γίνεται σεβαστή) να πάρουν έκτακτα μέτρα κατά του επικίνδυνου φαινομένου της μετατροπής των ελλήνων πολιτών.

Με απλά λόγια, η Ελλάδα θα μπει σε ειδικό καθεστώς και η μετακίνηση των Ελλήνων πολιτών θα γίνεται κάτω υπό αυστηρούς όρους και με την εγγύηση του ελληνικού κράτους...

Σε αυτή την επικείμενη ευρωπαϊκή απόφαση (θωρείται βεβαία σε περίπτωση που ψηφισθεί το νομοσχέδιο ελληνοποίησης των (λαθρο)μεταναστών) σημαντικότατο ρόλο πρόκειται να παίξει η αύξηση της εγκληματικότητας που σημειώθηκε και που συνεχίζει να υπάρχει αλλά και να αυξάνεται στην Ελλάδα.

Οι απόπειρες των ελληνικών ΜΜΕ, αλλά και διάφορων υπουργείων (π.χ. υπουργείο Προστασίας Πολίτη) να διαγράψουν την πρωτοφανή έξαρση της εγκληματικής δραστηριότητας λόγω των (λαθρο)μεταναστών, μπορεί να έχουν επιτυχία απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά δεν μπορούν να ξεγελάσουν και τις υπηρεσίες ασφάλειας που λειτουργούν μέσα στις πρεσβείες ευρωπαϊκών κρατών, οι υπεύθυνοι των οποίων καταγράφουν λεπτομερέστατα την τραγική πραγματικότητα που βιώνει ο σύγχρονος μέσος έλληνας πολίτης.

Εν κατακλείδι, η ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών πρόκειται ουσιαστικά να σημάνει τον περιορισμό μετακινήσεων, των πραγματικών-ιθαγενών κατοίκων της χώρας, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γενόμενοι αποδιοπομπαίοι τράγοι και εμφανιζόμενοι ως γενικώς εγκληματικά στοιχεία, ανεπιθύμητοι για διαμονή ή τουρισμό σε ευρωπαϊκά κράτη, οι έλληνες πολίτες θα νιώσουν -πέρα από τις συνέπειες της ελληνοποίησης των (λαθρο)μεταναστών στο εσωτερικό- το εγκλωβισμό της περιφρόνησης της Ευρώπης.

Δυστυχώς, τα κόμπλεξ και τα φοβικά σύνδρομα των σημερινών κυβερνώντων, επιτάσσουν την άμεση αντίδραση από τους έλληνες πολίτες, οι οποίοι και θα "γευτούν" τα αποτελέσματα της εφαρμογής μίας πολιτικής, ο εμπνευστής της οποίας έχει μονοψήφιο αριθμό στον δείκτη νοημοσύνης του.

Μετά τον ευρωπαϊκο οικονομικό έλεγχο-επιτήρηση, εάν επιβληθεί στην χώρα μας και ένα ειδικό καθεστώς "μετακίνησης των ελλήνων πολιτών" στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε αυτόματα η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα που θα βρίσκεται στην τελευταία ταχύτητα της Ευρώπης, με σχεδόν μηδενική βαρύτητα στις αποφάσεις και τις γενικότερες δράσεις κρατών και πολιτών της Ε.Ε.

Όσο και αν προσπαθήσουν οι εγκέφαλοι της κυβέρνησης να μετακυλήσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.

Η Ευρώπη έχει πάρει τις αποφάσεις της και έχει ορίσει την Ελλάδα ως "κυματοθραύστη" των λαθρομεταναστευτικών κυμάτων και δεν πρόκειται επ' ουδενί να ανεχθεί τροποποίηση των ήδη ληφθέντων αποφάσεων που αφορούν και την ασφάλεια του μεγάλου μέρους του ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Οπότε, ως πρόβλεψη μπορούμε από τώρα να "δούμε" μία Ελλάδα γεμάτη από νεο-έλληνες πρώην (λαθρο)μετανάστες, εγκλωβισμένους σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους υποδεχτεί και να τους συντηρήσει (λόγω ανυπαρξίας μεγάλων βιομηχανικών μονάδων).

Και αυτοί οι νεο-έλληνες, θα περιφέρονται και πιθανότατα θα εγκληματούν για ένα κομάτι ψωμί...

Η δε αλλοίωση που θα επιφέρουν στον προϋπάρχοντα πληθυσμό και η επιβάρυνση της κρατικής οικονομίας, θα οδηγήσει σε λογικό αδιέξοδο και σε βίαιη κοινωνική σύγκρουση...

Αυτό επιδιώκουν οι νεκροί εγκεφαλικά κυβερνητικοί αρμόδιοι και οι σύμβουλοί τους;

Θέλουν να φέρουν την απομόνωση από το εξωτερικό και το χάος στο εσωτερικό της χώρας;

Αν δεν μπορούν αυτοί οι "κύριοι" να δούνε τις αυτονόητες εξελίξεις, τότε πολύ φοβάμαι πως θα γνωρίσουν αυτές τις εξελίξεις από "πολύ κοντά"...


Κωνσταντίνος -http://kostasxan.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Μαζική εισροή μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, για να προλάβουν τη Frontex
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1
Η Ευρώπη πρόδωσε τον Θεό και πρόδωσε και όλους τους άλλους λαούς..
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 15
Ευρώπη: Ο σώζων εαυτώ σωθήτω…
Δ. Συζήτηση: Παγκοσμιοποίηση και γεωπολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
Μαρκ Μαζάουερ: “Αν διώξουν την Ελλάδα, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα στην Ευρώπη”
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: aetos64
Απαντησεις: 0
Αλλοι 900.000 έχασαν τη δουλειά τους στην Ευρώπη
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: ronyca
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr