Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΝΕΦΕΛΙΜ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ!! • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 02 Ιουν 2020, 12:38


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 127 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΝΕΦΕΛΙΜ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2012, 21:53 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2173
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ε, βέβαια υπήρχαν γίγαντες. Πως αλλιώς μπορούν να εξηγηθούν τα τόσα μεγαλιθικά, εξωφρενικά υπέρογκα κατασκευάσματα που υπάρχουν διάσπαρτα στην υφήλιο; Τυχαίνει να υπάρχει κάτι τέτοιο στην περιοχή όπου ζω, και σύντομα θα το αναδείξω με βίντεο για του λόγου το αληθές. *

Μέχρι τότε διαβάστε αυτό:

Σε πολλούς λαούς ανά τον κόσμο υπάρχει ο μύθος για τους Γίγαντες, άραγε όμως είναι μόνο απλά μύθοι ή πίσω από τους μύθους υπάρχει μια πραγματικότητα που σήμερα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε;
Σε πολλές περιπτώσεις το σημερινό κατεστημένο αποκρύβει τέτοιες πληροφορίες για πολλούς και διαφόρους λόγους και δεν εννοώ μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν πολλά που οι αρχαιολογικές σκαπάνες έχουν βγάλει στο φως, απίστευτα ευρήματα, που όμως δεν δημοσιεύονται σχεδόν ποτέ ούτε εκτίθονται στα μουσεία, ή και ακόμη χειρότερα, πολλά από αυτά τα ευρήματα τα ξανάθάβουν πάλι. Εάν όλα αυτά τα ευρήματα που αποκρύβονται βγουν στο φως της δημοσιότητας και μάθει ο κόσμος την αλήθεια τότε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας θα πρέπει να αναθεωρηθεί και να ξαναγραφτεί πάλι.
Αλλά όπως βλέπουμε και εδώ τα συμφέροντα τον σκοταδιστών εφαρμόζονται ακατάπαυστα. Αναφορές για τους γίγαντες υπάρχουν και στην αρχαία Ελλάδα, και εδώ πολλοί γνωστοί αρχαίοι συγγραφείς μας δίνουν πληροφορίες για αυτό το θέμα.

Εικόνα

Ο Παυσανίας στα αττικά μας λέει ότι ο Αίαντας όπου είχε πάρει μέρος στον τρωικό πόλεμο ηταν ένας Γίγαντας και αναφέρει ότι βλέποντας τον σκελετό του η επιγονατίδα του ηταν περίπου όσο ο δίσκος που ρίχνουν τα παιδιά στο πένταθλον. Όσοι γνωρίζετε πόσο μεγάλος ηταν ο δίσκος μπορείτε να βγάλετε τα συμπέρασμα τα σας.
Λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει για τους Κύκλωπες. Εκτός του Πολύφημου που ηταν γιος του Ποσειδώνα και της Θούσης, ο Όμηρος μας αναφέρει και άλλους Κύκλωπες, τον Βρόντη, Στερόπη, και την Άργη, γιους τους Ουρανού και της Γης. Ξέρουμε σύμφωνα με τον Όμηρο ότι οι Κύκλωπες ηταν γιγαντόσωμα όντα με τεράστια δύναμη και όταν ο Οδυσσέας πήγε στο νησί με τα παλικάρια του όπου βρισκόταν ο Πολύφημος, ο γίγαντας αυτός έφαγε έναν σύντροφο του Οδυσσέα (ανθρωποφάγοι!). Προσπαθώντας να φύγουν από το νησί ο Πολύφημος πέταγε μεγάλους βράχους με σκοπό να βουλιάξει το πλοίο!
Καταλαβαίνουμε λοιπόν το μέγεθος και τη δύναμη των όντων αυτών που περιγράφει ο Όμηρος.
Υπάρχει η άποψη ότι τα τείχη της Τύρινθας και των Μυκηνών έχουν κατασκευαστεί από γιγαντόσωμους ανθρώπους. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν διάσπαρτα κτίσματα, τα λεγόμενα << κυκλώπεια τείχη >> και είναι όντως τεράστια κτίσματα σε σχέση με τις σωματικές δυνάμεις του μέσου ανθρώπου.

Σε μια από τις μετώπες του Παρθενώνα υπάρχει η απεικόνιση των γιγάντων όπου φαίνεται το μέγεθος τους σε σύγκριση με τους ανθρώπους. Όπως καταλαβαίνετε για να την αναρτήσουν οι αρχαίοι Αθηναίοι στον Παρθενώνα ηταν σίγουρα πολύ σημαντικό.

Εικόνα

Στην μυθολογία αλλά και σε άλλες γραπτές πηγές (Ησίοδος- Θεογονία) έχουμε αναφορές για τον πόλεμο των Ολυμπίων θεών με τους Τιτάνες (τιτανομαχία) και τους Γίγαντες .
Ο πόλεμος αυτός ήταν σφοδρότατος, κράτησε πολύ καιρό και τελικά στον πόλεμο αυτό επικράτησαν οι Ολύμπιοι. Οι νικητές έριξαν σύμφωνα με το μύθο τους ηττημένους στα "τάρταρα", δηλαδή στο εσωτερικό της γης και τους περιόρισαν εκεί.

Έκτος από τους μύθους υπάρχουν και ευρήματα που έχουν βγει στο φως σε όλο τον κόσμο, αλλά και συγκεκριμένα στον Ελλαδικό χώρο που έχουν βρεθεί σε διάφορα μέρη.

Ο αρχαιολόγος Σλήμαν ανακάλυψε στις Μυκήνες σκελετούς της Ομηρικής περιόδου Ύψους 2.05-2,55. Τι απέγιναν άραγε αυτά τα ευρήματα;
Πριν από 100 χρόνια περίπου στην Μεσσηνία είχαν βρεθεί δυο κολοσσιαίοι σκελετοί περίπου 3,50 μ. την είδηση αυτη την είχε γράψει και η τοπική εφημερίδα. Οι σκελετοί σήμερα αγνοούνται.
Κατά την διάνοιξη του δρόμου Επισκοπής- Ευβοίας βρεθήκαν στοιβαγμένα ανθρωπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό. Δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για αυτό.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν βρεθεί επίσης στοιβαγμένοι σκελετοί διπλάσιου μεγέθους σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Αττική, σήμερα όλοι αυτοί οι σκελετοί αγνοούνται.

Στο Μαρόκο βρέθηκε σκελετός με ύψος 12 πόδια. Στις Φιλιππίνες βρέθηκε σκελετός με ύψος 17 πόδια. Στο Μεξικό το 1926 οι D.W. page Devalda βρίσκουν τεράστιους σκελετούς ύψος 10-12 ποδών. Οι περιοχές που έχουν βρεθεί στο Μεξικό είναι Sisoquiche-Tapextla-Mico River.

Στην Αφρική το 1936 o παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson kohl από την Γερμανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της λίμνης ELYASI της κεντρικής Αφρικής. Σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν βρεθεί γιγάντιοι σκελετοί. Το 1833 στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κ.τ.λ. Το 1850, το 1875, το 1882 ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F.M. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπολείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα -κτερίσματα από πέτρα και τσακμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J.A Faulkner. Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ βρέθηκε γιγάντιος σκελετός. Αυτός ο σκελετός μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι πάνω 12,5 πόδια ψηλός. Σε όλες της Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναφερθεί σκελετοί αυτού του τύπου και πιο πολύ νότιο ανατολικά και μάλιστα στην περιοχή της νότιας Φλώριδα ( οι ινδιάνοι της περιοχής αναφέρονται σε δασκάλους από τα αστέρια) Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις στη Β. Αμερική, το 1947 (death valley), σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821 βρέθηκε σκελετός ύψος 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρκης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνας το 1923 δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια! Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνιας, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 ποδών βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζόνα. Σε δυο περιπτώσεις ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα(Braton Tennesee) σε κάθε πόδι και 6 σε κάθε χέρι. Το 1897 βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Επίσης βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville στο Οχάιο και στη Νεβάδα πάλι στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965 βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο holly του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων. Στην Αυστραλία κοντά στον ποταμό Gravels στην περιοχή Bathurst στη Νέα νότιο Ουαλία βρέθηκαν πολλά αντικείμενα ,σφαίρες, ρόπαλα, τσεκούρια, μαχαίρια αντικείμενα βάρους 8,10,15,21,25, λίβρες και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών. Στην ίδια περιοχή ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δυο μέτρων περίπου σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επιστήμονα περίπου 1000 λίβρες!! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy άνηκαν σε άτομο που είχε ύψος 20 ποδών, βρεθήκαν και αλλά από τον P. Holman. O Noel Reevens βρήκε πατήματα ανθρώπων κοντά στο Kempsey N.S.W. πάνω από τον ποταμό Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος. Στην Κίνα πάρα πολλά δόντια δράκων (!) τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων. Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινόσαυρων τα τελευταία 50 χρόνια.

Εικόνα

Στη σημερινή εποχή η επιστήμη της μοριακής βιολογίας έχει προχωρήσει πάρα πολύ και βλέπουμε ότι η μίξη γονιδίων ζωντανών οργανισμών με άλλους ζωντανούς οργανισμούς μπορεί να δημιουργήσει μεταλλαγμένα όντα, έτσι δεν αποκλείεται και η δημιουργία υπερφυσικών ανθρώπινων όντων σαν τον Αίαντα.
Στο κοντινό μέλλον (αν δεν έχει γίνει ακόμα), υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν τέτοια όντα ,προϊόντα εργαστηρίων, για όφελος κάποιων κέντρων ή ακόμα και για κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι και στην αρχαιότητα έκαναν τέτοιες παρεμβάσεις στην γενετική, κατασκευάζοντας τέτοια όντα (και όχι μόνο γιγαντόσωμους ανθρώπους αλλά και αλλοπρόσαλλα όντα, για τους δικούς τους τότε σκοπούς), γιατί γνωρίζουμε ότι στο μακρινό παρελθόν υπήρχαν πολιτισμοί που είχαν αναπτύξει μεγάλη τεχνολογία , που όμως καταστράφηκαν από πολέμους, φυσικές καταστροφές, και άλλα αίτια.

Το Σεπτέμβριο του 1999 στην εθνική πινακοθήκη πραγματοποιήθηκε μια έκθεση υπό την αιγίδα του αμερικανού καθηγητή J.W.Pawlingson. Ο καθηγητής αυτός είχε κάνει εκτεταμένες ανασκαφές στην Τίρυνθα στο Βουνοπράσιο και σε άλλα μέρη, και έφερε στο φως συγκλονιστικά ευρήματα σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ευρήματα αυτά είναι περικεφαλαίες, θώρακες, ξίφη, γιγαντιαίου μεγέθους ! Σήμερα τα ευρήματα αυτά βρίσκονται στο Ιλινόις της Αμερικής και συγκεκριμένα στο FRITT INSTITUTE του Σικάγου. Το μυστήριο είναι πως μεταφέρθηκαν εκεί; Ποιοι μεσολάβησαν από εδώ και έδωσαν την άδεια; Και για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί πέρα αυτά τα ευρήματα; Δυστυχώς αυτές οι απορίες μένουν αναπάντητες.
Στην Ελλάδα αυτά τα ευρήματα έμειναν για λίγο στην έκθεση που έγινε, όπου δυστυχώς ούτε είχε γίνει διαφήμιση για να μπορούν να τα δουν όσο περισσότεροι Έλληνες γινόταν, ούτε γράφτηκε στον τύπο τίποτα, αλλά και η έκθεση κράτησε λίγες μόνο μέρες.

Πηγή: invisiblelycans.gr

και δείτε κι αυτό:

[video]http://www.youtube.com/watch.v=JyU8iQfiggM&feature=related[/video]

* ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ:

viewtopic.php?f=164&t=12723

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Τελευταία επεξεργασία απο Spartan την 30 Μάιος 2013, 16:22, επεξεργάστηκε 5 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2012, 12:53 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Δεκ 2011, 17:32
Δημοσ.: 866
Thanks:
Thanked:
time στο post
Κάποια πάντως από αυτά που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ περί "γιγάντων" είπαν οτι ήταν Fake (Hoax)
Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω.

Εικόνα

"Skeleton of Giant" Is Internet Photo Hoax
http://news.nationalgeographic.com/news ... leton.html

Μερικά "σκαμένα βουνά" πάντως ίσως είναι "στρατιωτικής σημασίας" (αποθήκες κλπ).
(γι' αυτό ίσως και δεν τα "ανακαλύπτουν αρχαιολογικώς"...χεχε - υποθέτω, δεν γνωρίζω)

Επίσης κάπου είχα διαβάσει οτι οι πυραμίδες της Αιγύπτου ίσως είχαν χτιστεί με μια τεχνική όπου χρησιμοποιείς την άμμο για να ολισθήσεις τις πέτρες και να τις στοιβάξεις και να φτιάξεις το πρώτο Layer (στρώμα) από πέτρες (δεν τις "σήκωσες" - δεν έκανες "άρση", απλά τις σπρώχνεις πάνω στην άμμο. Κουραστικό ναι μεν αλλά όχι αδύνατον - και δεν απαιτεί και την ύπαρξη"γιγάντων" για να βοηθήσουν).
Μετά γεμίζεις με άμμο μέχρι επάνω το πρώτο στρώμα και σπρώχνεις στην άμμο την δεύτερη στρώση, και ούτω καθεξής μέχρι την κορυφή της πυραμίδας. Έτσι δεν χρειάζεται να "κουβαλάς" και να "ανυψώνεις" τις τεράστιες και πολύ βαριές πέτρες.
Στο τέλος απλά καθαρίζεις την άμμο.

Ή και με την βοήθεια "ράμπας" σε διάφορα σχήματα.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=zfYFwXqknjM[/video]

Θα ήθελα να επισημάνω πάντως προς συζήτηση και το γεγονός οτι στην "Παλαιά Διαθήκη" ο Δαυίδ σκότωσε τον Γολιάθ (γίγαντας - τεράστιος). Συνεπώς δεν είναι κάτι "πρωτάκουστο" η ύπαρξη γιγάντων...!!!!

Εικόνα

_________________
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2012, 15:49 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Δεκ 2011, 17:32
Δημοσ.: 866
Thanks:
Thanked:
time στο post
Το διάβασα (όλο) Spartan. χεχε :P

Το γεγονός οτι παρουσίασα την ύπαρξη "Fake" φωτογραφιών από γίγαντες δεν σημαίνει οτι αποκλείω την ύπαρξή τους (αλλά πολύ περισσότερα).

Άς εξετάσουμε το θέμα "λογικά"

Δηλαδή υπάρχουν δυο περιπτώσεις σχετικά με τους Γίγαντες.
α) Υπάρχουν Γίγαντες (ή έστω οτι υπήρξαν κάποτε)
β) Δεν υπάρχουν

Οι φωτογραφίες με την σειρά τους ανήκουν σε δυο κατηγορίες
i) Αληθινές
ii) Ψεύτικες (Fake / Hoax)


Εξετάζοντας τα δυο παραπάνω (ύπαρξη ή όχι των γιγάντων και Αληθινές/Fake φωτογραφίες) και λαμβάνοντας υπόψην οτι στην εποχή μας υπάρχουν και "νάνοι" και "πολύ ψηλοί" άνθρωποι, αντιλαμβανόμαστε οτι δεν θα ήταν αδύνατο να υπήρχαν και εξαιρετικά μεγαλώσομοι (όχι απλώς ψηλοί) άνθρωποι στο παρελθόν. Επίσης αντιλαμβανόμαστε οτι με βάση την ύπαρξη της "αντιπληροφόρισης" ως μέσο διάλυσης των "διαρροών" στην εποχή μας, θα μπορούσε σε κάθε μία διαρροή μιας αληθινής φωτογραφίας με σκελετούς γιγάντων κλπ, να διέρρεαν αυτοί που δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και 100 Fake φωτογραφίες (επίτηδες φτιαγμένες ως Fake προκειμένου να αποδυναμώσουν στα μάτια της κοινής γνώμης την δύναμη της μίας αληθινής. Τέτοιου είδους τεχνικές αποδυνάμωσης και υποβάθμισης της αλήθειας είναι σύνηθες φαινόμενο στην εποχή μας "σαν μηχανισμό" και το βλέπουμε σε "πάρα πολλούς τομείς" να εφαρμόζεται).

Ξανα-θυμίζω οτι και η ίδια η Παλιά Διαθήκη αναφέρει για γίγαντα (τον "Γολιάθ" που νικήθηκε από τον μικροσκοπικό "Δαυίδ").

Το εύλογο ερώτημα που μου δημιουργείται για εμένα είναι --> Εάν γίνει ξαφνικά παγκοσμίως αποδεκτό (στην επιστημονική κοινότητα) οτι ΟΝΤΩΣ υπήρξαν οι "Γίγαντες" στο παρελθόν σαν οντώτητες, τι θα γινότανε?
Τι αντίκτυπο θα είχε αυτή η "ανακάλυψη" σε σχέση με τις θρησκείες, τις επιστήμες, με τους ανθρώπους κλπ?
Για πείτε απόψεις.

Α, και να θυμήσω και κάτι φωγογραφίες που είχαν διαρρεύσει για ...."γοργόνες"....!!!!

Εικόνα

Εκείνη την εποχή που είχαν διαρρεύσει οι φώτο, όλοι λέγανε οτι μπορεί να ήταν τίποτα πειραματόζωα που είχαν ξεφύγει από καμιά "μυστική βάση" ή προσπάθειες των Ρώσων να φτιάξουν διαμέσω πειράγματος του Ανθρώπινου DNA, διάφορους τύπους "υπερ-πολεμιστές / Υπερ-Στρατιώτες" με βράγχια κλπ για υποβρύχιες επιχειρήσεις χωρίς την ανάγκη φιάλλων οξυγόνου, κλπ και οτι αυτό το δύστυχο πλάσμα είχε ξεφύγει από τα εργαστήρια και πέθανε μόνο του στις ακτές...!!!

[video]http://www.youtube.com/watch?v=V8d8P8ho8fE&feature=fvwrel[/video]

http://www.thefeejeemermaid.com/

_________________
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2012, 17:48 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2173
Thanks:
Thanked:
time στο post
Είπαμε να μη ξεφύγουμε απ΄το θέμα μας omg...
Αν αρχίσω κι εγώ να βάζω βίντεο και εικόνες της "άλλης άποψης" , που θέλει αληθινά αυτά τα πλάσματα , δε θα τελειώσουμε ποτε !
Πάντως η κυρία που σχολιάζει στο βίντεο τα έβγαλε όλα "false" έτσι, επειδή γουστάρει αυτή. Και το γράφει κιόλας με μεγάλα γράμματα, να το εντρυφήσουμε καλα! (γνωστές τεχνικές υποβολής). Τεσπα. Τα ξέρεις κι εσύ αυτά. Μη τα αναπαράγουμε άλλο , δεν υπάρχει λόγος.

Θα σου απαντήσω όμως σ΄αυτό το πολύ ενδιαφέρον ερώτημά σου. Είναι πολύ ουσιαστικό το ερώτημα.

omg έγραψε:

Το εύλογο ερώτημα που μου δημιουργείται για εμένα είναι --> Εάν γίνει ξαφνικά παγκοσμίως αποδεκτό (στην επιστημονική κοινότητα) οτι ΟΝΤΩΣ υπήρξαν οι "Γίγαντες" στο παρελθόν σαν οντώτητες, τι θα γινότανε?
Τι αντίκτυπο θα είχε αυτή η "ανακάλυψη" σε σχέση με τις θρησκείες, τις επιστήμες, με τους ανθρώπους κλπ?
Για πείτε απόψεις.Λοιπόν, αν το παραδεχόταν οι επιστήμονες φίλε (βέβαια δεν είναι όλοι αντίθετοι, υπάρχουν και πολλοί επιστήμονες που πιστεύουν στην ύπαρξη των όντων αυτών στο παρελθόν, ή τουλάχιστον δίνουν μεγάλες πιθανότητες) , θα αρχιζε ο κόσμος να βλέπει με "άλλο μάτι" τα πράγματα. Θα άρχιζε να αμφισβητεί αυτά που του σερβίρουν για αληθινά και τελεσίδικα. (Όπως δηλαδή το παραμύθι ότι δεν υπήρχαν γίγαντες κλπ).Θα μελετούσε τις γραφές και θα έψαχνε τα αληθινά νοήματα μέσα τους, τα οποία είναι απλά και προφανή, στις περισσότερες περιπτώσεις, και όχι γρίφοι και αλληγορίες, όπως μας λένε. Όταν λένε δηλαδή για εκπεσόντες "υιούς του Θεού" , νεφελήμ, τιτάνες, γίγαντες κλπ., θα ξέρει ο κόσμος ότι αυτά όντως υπήρξαν, δεν είναι όλα φαντασίες . Θα αποκτήσουν άλλο νόημα οι μύθοι, οι θρύλοι, ακόμα και τα παραμύθια όλων των λαών του κόσμου.
Και το πιο σημαντικό: θα μάθουν όλοι ότι οι "τιτανομαχία" και η "γιγαντομαχία" που περιγράφει ο Ησίοδος, ο Παυσανίας κ.α. αλλά και οι αναφορές περί τέτοιων όντων στο βιβλίο του Ενώχ, τη Βίβλο ( Γέννεσις, Ψαλμοί) που λέει περί "εκπεσόντων λειτουργών" του Θεού και ενώσεως αυτών με τις κόρες των ανθρώπων κλπ. (ας διαβάσει ο ενδιαφερόμενος, θα δώσω παραπομπές), αλλά και στον Όμηρο, όπως και σε πολλές άλλες μυθ-ιστορίες (αλήθεια, τι εστί μύθος; http://www.clab.edc.uoc.gr/seminar/hera ... s/myth.htm
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _9375.html )
άλλων λαών, έλαβαν όντως χώρα στο πολύ μακρινό παρελθόν. Και θα μάθουν , θα καταλάβουν την αληθινή ιστορία της γης. Τώρα, πως επηρεάζει αυτό τις ζωές μας σήμερα;
Στην τιτανομαχία, πολέμησαν οι τιτάνες ("μιαροί" μισάνθρωποι νεφελήμ) με τους Ολύμπιους (υπεράνθρωπα όντα κι αυτά, φιλάνθρωποι όμως) . Οι Ολύμπιοι νίκησαν, και "έκλεισαν τους τιτάνες στα τάρταρα", όπου βρίσκονται σε στάση, στην "κατάψυξη" θα λέγαμε. Ανάλογη ήταν η εξέλιξη αργότερα και της "γιγαντομαχίας", όπου και πάλι νίκησαν οι Ολύμπιοι, που γι αυτό λατρεύτηκαν σαν "θεοί" από τους ανθρώπους. Και εδώ που τα λέμε, στα μάτια του απλού ανθρώπου της εποχής, όντα με τέτοιες υπερ-δυνάμεις (τεχνολογία- βιοτεχνολογία) σίγουρα φάνταζαν "θεϊκά".
Αυτή η ιστορία, περί οντοτήτων που βρίσκονται περιορισμένες μέσα στη γη, (τάρταρα= εσωτερικό της γης) υπάρχει και σε όλες τις μυθολογίες όλων των λαών. Την συναντάμε και σε Ορθόδοξα κείμενα. Ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός λέει για τους έσχατους χρόνους:


"Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν. αλ. Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη(αυτοί είναι οι Νεφελίμ στο βιβλίο του Ενώχ ή Γώγ και Μαγώγ στην Αποκάλυψη του Ιωάννη), τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν. (αυτές τις σκηνές τις έχουν δείξει οι σιωνιστές στον κύκλο κινηματογραφικών ταινιών "‘ο άρχοντας των δαχτυλιδιών" αλλά και σε πάρα πολλές άλλες’… )
Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται.
Τότε αι ημέραι εκείναι σκοτισθήσονται δίκην θρηνούσαι εν τω αέρι διά το μίσος, όπερ τα βδελυρά εργάζονται έθνη. Ο ήλιος σκοτισθήσεται, και η σελήνη ου δώσει το φέγγος αυτής, βλέποντες τα βδελύγματα επί της γης αμιλλώμενα. Φάγονται γαρ και τον χουν της γης και τα θυσιαστήρια κύθρους οίκων εργάσονται, τα τίμια και άγια σκεύη εν μιάσματι χρήσονται. Όι κατοικούντες την Ασίαν φευγέτωσαν εις τας κοιλάδας των νήσων. Πενθήσει γαρ Ασία τας νήσους, ου γαρ προεύσονται εν αυτή οι λαοί, αλλ' έσονται πενθούντες ημέρας ρν'.= εκατόν πεντήκοντα, (εν. αλλ. εξακοσίας εξήκοντα)."
Και δεν είναι μόνο ο Άγιος Ανδρέας και η Αποκάλυψη (θα δούμε παρακάτω ) . Υπάρχουν πάρα-πάρα πολλά στοιχεία ότι αυτά τα πλάσματα ίσως υπάρχουν ακόμα ! Μέσα στη γη, σφραγισμένα καλά, ( μπορεί και όχι τόσο καλά, αν λάβουμε υπ΄όψη μας διάφορες ιστορίες και στοιχεία που κυκλοφορούν κατά καιρούς) , αλλά σύμφωνα με όλα αυτά τα -αξιόπιστα και ιδιαίτερης βαρύτητας- στοιχεία υπάρχουν. Και μάλιστα κάποια στιγμή θα βγουν απ τα λαγούμια τους... Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.
Το πράμα πάει πολύ μακρυά, δεν έχω χρόνο να αναλύσω τώρα τις περαιτέρω προεκτάσεις του. Και είναι πολλές...πάρα πολλές.
Θα επανέλθω...Είναι πολύ μεγάλο και ωραίο το "παραμύθι" και φυσικά έχει και δράκο!!

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Τελευταία επεξεργασία απο Spartan την 06 Απρ 2012, 16:57, επεξεργάστηκε 5 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2012, 18:30 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Δεκ 2011, 17:32
Δημοσ.: 866
Thanks:
Thanked:
time στο post
Spartan προσωπικά πιστεύω οτι οι Γίγαντες μπορεί και να υπήρχαν. Δεν μου φαίνεται παράλογο αφού και ο ίδιος ο Γολιάθ ήταν "γίγαντας" αλλά και επειδή και σήμερα στην εποχή μας έχουμε παραδείγματα από ανθρώπους που είτε είναι νάνοι είτε πανύψηλοι.
Μην μπερδεύεσαι.

Τις φωτογραφίες που δείχνουν Fake πράγματα (γίγαντες Fake και γοργόνες Fake) τις δείχνω για να βοηθήσω στον συλλογισμό που δείχνει οτι με ΜΙΑ αληθινή φώτο η παραπληροφόριση μπορεί να μας πετάξει και άλλες 100 ψεύτικες προκειμένου να μειώσει το κύρος την Μίας.
Καθώς επίσης όμως οτι και πολλά θέματα μπορεί να είναι καθαρά ψεύτικα.

Δεν απορήσατε ποτέ που πχ. στις "επιστημονικές" εκπομπές όπως "Brink", τα Quiz που θέτουν είναι "ποιά από τις τρεις περιπτώσεις πιστεύετε οτι είναι η αληθινή" ("α", "β" ή "γ")??? ;-)

Ας συνεχίσουμε το θέμα πιο εστιασμένο στις δικές σου φώτος και info προτείνω εγώ. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

_________________
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2012, 08:07 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2173
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ!

και το φαινόμενο της απόκρυψης κάθε σχετικού στοιχείου απο τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο...


Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...
Εικόνα


Το ζήτημα των μεγαλοοστεϊκών ευρημάτων πολύ λίγο έχει απασχολήσει τους επιστήμονες και ουσιαστικά έχει κρατηθεί μακρυά από το κοινό, παρά το γεγονός ότι τα ευρήματα αυτά -ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 2,75 έως 6 μέτρων καθώς και εργαλεία, τσεκούρια, μαχαίρια, άξονες χεριών, κοίλα βλήματα- τα λεγόμενα mega tools, δηλαδή μέγα εργαλεία είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τη σύλληψη της Ιστορίας, όπως την ξέρουμε!

Τα ευρήματα αυτά -χρονολογημένα συνήθως 180.000 έως 50.000 χρόνια πριν εχουν βρεθεί κυριολεκτικά σε όλο τον πλανήτη, από το Μεξικό έως την Ιάβα, τη Νότια Κίνα, την Αυστραλία... μέχρι την Ευρώπη το Ιράκ και τη Σκανδιναβία, υποδεικνύοντας πως υπήρξε μία εποχή που η γη εκατοικείτο από γίγαντες.

Οι χρήστες αυτών των εργαλείων, των οποίων τα οστά βρίσκουμε σήμερα, χαρακτηρίστηκαν αλλού ως meganthropus, αλλού ως gigantopithecus (Κίνα και Ιάβα κυρίως), και έτσι δόθηκαν δυο ερμηνείες για την παρουσία τους: α) των ανθρωπόμορφων και πολιτισμένων» και β) των «αγρίων», που όμως και αυτοί χρησιμοποιούσαν εργαλεία! Πιθανότατα τους δεύτερους εννοούσε ο Αριστοτέλης όταν έγραφε «κυκλωπικώς ζήν», δηλαδή τους διάγοντες βίο άγριο και μη κοινωνικό.Ο γίγαντας της Σαουδικής Αραβίας και οι ερμηνείες της φωτογραφίας που ξεσήκωσε τον κόσμο


Μια εντυπωσιακή και, το λιγότερο, περίεργη ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, αρχικά μέσω του ίντερνετ και αργότερα μέσα από ορισμένες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, κυρίως του αραβικού κόσμου.
Ήταν στις αρχές του Μαρτίου του 2004 που κάποιος Bob Lebling ανέβασε στο Διαδίκτυο μία είδηση συνοδευόμενη από τη σχετική φωτογραφία, ζητώντας σχόλια και περισσότερες πληροφορίες για κάτι όντως απίστευτο: Ένας τεράστιος ανθρώπινος σκελε τός είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια των εκσκαφών για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου, στη Σαουδική Αραβία.

Ο σκελετός, έτσι όπως φαινόταν στη φωτογραφία, πρέπει να ήταν πράγματι κολοσσιαίων διαστάσεων και ο γίγαντας εκείνος όταν στεκόταν όρθιος πρέπει να είχε ύψος πάνω από 16 μέτρα!

Τη σιωπή και την αμηχανία των Μέσων όλου του κόσμου ακολούθησε τον Απρίλιο μία δημοσίευση στο The New Nation, έναν ανεξάρτητο διαδικτυακό τόπο του Μπαγκλαντές, η οποία επιβεβαίωνε την είδηση και βέβαια της έδινε και μία θρησκευτική χροιά. Ο τεράστιος σκελετός αποτελούσε και επιβεβαίωση της Βίβλου και του Κορανίου, αφού και τα δύο ιερά βιβλία μιλάνε για την ύπαρξη γιγάντων σε παλαιότερες εποχές. Να τι ακριβώς έγραφε η σελίδα του The New Nation:

"ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ"

Εικόνα


Πρόσφατες ανασκαφές για την εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου στην έρημο της νοτιοανατολικής Σαουδικής Αραβίας έφεραν στο φως υπολείμματα σκελετού ενός ανθρώπου γιγαντι αίων διαστάσεων... Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται Ραμπ Αλ Κάλι. Την ανακάλυψη έκανε η ερευνητική ομάδα της Aramco.
Η ίδια ανακάλυψη επιβεβαιώνει τα λόγια του Αλλάχ στο Κοράνι ότι έπλασε ανθρώπους γιγανταιαίων διαστάσεων που όμοιους δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πριν. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι του έθνους Άαντ, και του έθνους Χουντ. Ήταν πολύ ψηλοί,μεγαλόσωμοι και τόσο δυνατοί που μπορούσαν να ξεριζώσουν ολόκληρο δέντρο με το χέρι τους. Αργότερα, οι άνθρωποι αυτοί,στους οποίους είχε δοθεί αυτή η τεράστια δύναμη, στράφηκαν ενάντια στον Θεό και τον Προφήτη, υπερέβησαν κάθε όριο που είχε τεθεί από τον Θεό, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην καταστροφή.
Ο Ουλεμάδες (θρησκευτικοί αξιωματούχοι) της Σαουδικής Αραβίας πιστεύουν ότι τα υπολείμματα του σκελετού που βρέθηκε ανήκουν σε άνθρωπο του έθνους του Άαντ...Στρατιωτικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή, ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό της Aramco. Η κυβέρνηση προσπάθησε να τηρήσει μυστικότητα σχετικά με το θέμα, αλλά ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τράβηξε αεροφωτογραφίες και μια από αυτές διέρρευσε στο διαδίκτυο στη Σαουδική Αραβία. Δείτε την επισυναπτόμενη φωτογραφία και παρατηρήστε το μέγεθος των δύο ανδρών που στέκονται στη φωτογραφία σε σχέση με το μέγεθος του σκελετού!»

Παρατηρήστε ότι η ανακοίνωση αναφέρει ότι για την ανακάλυψη ήταν ενήμεροι θρησκευτικοί αξιωματούχοι και μάλιστα έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν ερμηνεύοντας την ως επιβεβαίωση του Κορανίου. Εξάλλου οι πληροφορίες για στρατιωτικό αποκλεισμό της περιοχής δεν διαψεύτηκαν ποτέ.

Το θέμα είχε αρχίσει να προβάλεται κάπως, κυρίως μέσω αραβικών Μέσων Ενημέρωσης, και αυτό που ακολούθησε το αρχικό δέος και την έκπληξη ήταν η εύλογη απορία: «μα γιατί η ανακάλυψη αυτή δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο;». Ώσπου, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η πανηγυρική διάψευση του.

Συγκεκριμένα, το ίδιο άτομο που είχε ανεβάσει την πρώτη αγγελία, έγραψε μία δεύτερη ανακοίνωση (4 Απριλίου) στην οποία επεξηγούσε ότι έλαβε ένα email από την εταιρεία Aramco, το οποίο διέψευδε την ύπαρξη γίγαντα και εξηγούσε ότι όλα ήταν μία καλο στημένη φάρσα. Να τι έλεγε η διάψευση του Bob Lebling:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ


Εικόνα


Ο γίγαντας της Σαουδαραβικής Aramco και οι φήμες που τον συνοδεύουν μπορούν να κατασιγάσουν πια μια για πάντα.
Μετά τη δημοσίευση του αρχικού μηνύματος μου, σχετικά με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη, οι φήμες οργίασαν. Πολλοί μου έγραψαν, άλλοι ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για τον Αδάμ, άλλοι ότι πρόκειται για έναν γίγαντα εξωγήινο νεκρό εδώ και εκατομμύρια χρόνια, την ύπαρξη του οποίου κρατούσαν μυστική οι σαουδαραβικές αρχές και οι αρχές της Aramco. Κάτι σαν το μυστήριο της Area 51.

Ο λόγος της αρχικής μου δημοσίευσης ήταν να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και δεν περίμενα να μου απαντήσει κάποιος από την ίδια την Aramco. Σύμφωνα λοιπόν με την Aramco: «το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Aramco, έλαβε πάρα πολλά μηνύματα σχετικά με την ανακάλυψη του γιγάντιου σκελετού στο Ραμπ Αλ Κάλι. Τόσο η έκθεση όσο και η φωτογραφία είναι ψεύτικες. Η φωτογραφία αποτελεί παραποίηση πρωτοτύπου που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Cornwell των ΗΠΑ. Η πραγματική φωτογραφία, που τραβήχτηκε one, 16 Σεπτεμβρίου του 2000, απεικονίζει την πραγματική ανασκαφή ενός σκελετού μαστόδοντου (είδος προϊστορικού ελέφαντα) από επιστήμονες τον Πανεπιστημίου Cornwell στο Hyde Park, της Νέας Υόρκης.

Στην παραποιημένη έκδοση, η εικόνα ενός ανθρώπινου σκελετού έχει τοποθετηθεί πάνω από τη σκηνή μαζί με μια ανθρώπινη μορφή μικρού μεγέθους για να δημιουργήσει την εντύπωση του γιγαντιαίου "σκελετού".
Επαναλαμβάνουμε, η φωτογραφία τον "ανθρώπινου σκελετού" είναι ψεύτικη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Σαουδαραβική Aramco. Λυπούμεθα».
Το κείμενο συνοδευόταν και από την επε ξηγηματική φωτογραφία του πανεπιστημίου Cornell των ΗΠΑ, που έδειχνε τον τόπο ανα κάλυψης του μαστόδοντου στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης!

Σχεδόν ταυτόχρονα σε άλλα sites, όπως το About, εμφανίστηκαν και άλλες διαψεύσεις οι οποίες μάλιστα συνοδεύονταν και από την πληροφορία ότι η πλαστή φωτογραφία ήταν κατασκευασμένη με το γραφίστικο πρόγραμ μα photoshop και μάλιστα είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο του 2002 για αξιολόγηση σε έναν διαγωνισμό photoshop.
Τι είχε συμβεί τελικά; Πείστηκε ο Bob Lebling από το email της Aramco και αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ή μήπως τον... «έπεισαν»;
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι όντως έτσι -δηλαδή το email της Aramco να έπεισε τον Lebling- αν δεν υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες στις οποίες θα πρέπει οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής να σταθεί...

Τα ερωτηματικά για τη φωτογραφία

Με δεδομένη την αρνητική έως απαγορευτική διάθεση των ιδρυμάτων που εκπροσωπούν την κατεστημένη γνώση, ο καθένας ξέρει ότι, αν ήταν αληθινή μια τέτοια ανακάλυψη θα ανέτρεπε πολλά στον κόσμο της επιστήμης αλλά και της προπαγάνδας που είναι βασισμένη στην Ιστορία, όπως σήμερα διδάσκεται. Έτσι δεν είναι παράξενη η σιωπή που ακολούθησε τις πρώτες δημοσιεύσεις, ούτε βέβαια και η διάψευση που ήρθε λίγο αργότερα.
Και επανερχόμαστε στην περιβόητη φωτογραφία της Σαουδικής Αραβίας και σε πιο πρακτικά στοιχεία. Αυτό που θα παρατηρή σει ένα έμπειρο μάτι, εξετάζοντας τις δύο φωτογραφίες -την υποτιθέμενη πλαστή του γίγαντα και την υποτιθέμενη γνήσια του αμερικανικού πανεπιστημίου- είναι ότι πλαστή και κατασκευασμένη φωτογραφία είναι αυτή του πανεπιστημίου Cornell! Η επέμβα ση είναι φανερή, ειδικά στις σκιές που ρίχνουν οι πάσσαλοι.

Πιο συγκεκριμένα, είναι πασίγνωστο ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας οι σκιές των αντικειμένων στη γήινη επιφάνεια είναι παράλληλες. Στην περίπτωση όμως της φωτογραφίας με τα οστά του μαστόδοντου οι σκιές των πασάλων δεν είναι παράλληλες, πράγμα που σημαίνει ότι ή έχουν ανατραπεί οι φυσικοί νόμοι ή η φωτογραφία έχει υποστή τεχνητή παρέμβαση...

ΕικόναΟι ελληνικές περιπτώσεις...

Αν ήταν η πρώτη φορά που επίσημες αρχές αρνούνται την εγκυρότητα κάποιου νέου ανατρεπτικού στοιχείου, τα πράγματα θα ήταν πιστευτά. Όμως, και η ελάχιστη έρευνα -ακόμη και μόνο στην Ελλάδα- μπορεί να επιβεβαιώσει την «επίσημη αρνητικότητα» προς κάθε νέα ανακάλυψη όταν αυτή δεν συμβιβάζεται με τα κατεστημένα. Και δεν είναι μόνο οι πάμπολες λαϊκές παραδόσεις που δισώζουν την ύπαρξη γιγάντων μέχρι σήμερα. Υπάρχουν αναφορές αρχαίων συγγραφέων (Παυσανίας, Φιλόστρατος, κ.α.). Όμως οι μαρτυρίες δεν περιορίζονται σε πληροφορίες. Υπάρχουν και ευρήματα! Να μερικές χαρακτηριστικές "ελληνικές" περι πτώσεις - εκτός από τις γνωστές ανακαλύψεις γιγαντιαίων ανθρώπινων οστών από τον Σλήμαν στην Τροία και στις Μυκήνες :

• Στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας είναι γνωστό σε όλους οτι κάθε τόσο τα συνεργεία της ΔΕΗ πέφτουν πάνω σε τάφους με γιγα ντιαίους σκελετούς. Όλοι ερμηνεύονται σαν οστά ζώων που έζησαν την προϊστορική εποχή στην Ελλάδα και εξαφανίζονται... Κανείς όμως δεν εξηγεί πώς γίνεται να βρίσκονται μέσα σε τάφους τα οστά ζώων.

• Στον Φενεό της Πελοποννήσου επίσης οι ντόπιοι βεβαιώνουντην ανακάλυψη
τάφων με γιγάντιους σκελετούς. Οι τάφοι καταστράφηκαν και οι σκελετοί εξαφανίστη καν, αλλά ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάτοικοι που ξέρουν την ακριβή τοποθεσία άλλων τάφων γιγάντων, οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη στις αρχές, οπότε και «διασώζονται»...• Το ΤΜ έχει γράψει για τον γιγάντιο σκελετό (περίπου 2,20 μ. διπλωμένος σε ταφική σχάση) που ανακαλύφθηκε και ξαναβάφτηκε στην Πελάνα της Λακωνίας

• Επίσης το ΤΜ (τεύχ. 91) έχει γράψει για τα οστά γιγάντων που έχουν βρεθεί στην Ύδρα.

• Παρόμοια οστά λέγεται ότι είναι θαμένα και στον περίβολο του ναού του Αγίου Νίκολάου στις Σπέτσες.


Η ελληνική πραγματικότητα 1827-2004


Το 1993 βρισκόμουν σε αναζήτηση σκελετού 6 μέτρων(!), που οι πληροφορίες τον έφεραν να είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στο Τέξας! Με βοήθησε σε αυτό η δημοσιογράφος Δ. Σωτηριάδου, που εργαζόταν τότε στο MEGA. Εξαντλήσαμε όλους τους τρόπους για να τον βρούμε, μέχρι και αγγελία στην εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία στις 10-10-94 βάλαμε! Συγ χρόνως σε αναφορά μου στον Πρωθυπουργό (22-9-04, α.π. 1921) ρωτώ εάν λόγω έλλειψης κέντρου συντήρησης σκελετών, εδόθησαν τα τελευταία 50 χρόνια σκελετοί ευρεθέ ντες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό. (Πληροφορία από τον κορυφαίο ανθρωπολόγο και πρόεδρο της Ελληνικής Ανθρωπολογικής Εταιρείας, Νίκο Πουλιανό, ο οποίος αναφερεται σε 50.000 σκελετούς!). Ρωτώ, επίσης, τι απέγιναν οι σκελετοί της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05-2,25 μέτρων που βρήκε ο Σλήμαν στις Μυκήνες.

Προέκυψε, βέβαια, και η φήμη ότι στη διάνοιξη του δρόμου της Επισκοπής Ευβοίας βρέθηκαν στοιβαγμένα ανθρώπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό. Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι δικές μας έρευνες στη Γραβιά Παρνασσίδος, προ οκταετίας, μας έφεραν σε δυο τεχνητούς λόφους-τούμπες, με τους τάφους — στον πρώτο λόφο συλημένους από το 1970, όπως πληροφορηθήκαμε— βασιλέων, προφα νώς ύψους 2,35-3,25 μέτρων. Πληροφορίες υπάρχουν για ομαδικούς παρόμοιους τάφους σε Θεσσαλία - Μακεδονία - Αττική.

Οι γίγαντες ως παγκόσμιο φαινόμενο

• Στην Αμερική: Αναφορές και ευρήματα περί γιγάντων υπάρχουν σε ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο. Το 1833, στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κτλ. Το 1850, το 1875, το 1882, ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F. Μ. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπο λείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα-κτερίσματα από πέτρα και τσαμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J. A. Faulkner.
Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις: στη Β. Αμερική, το 1947 (Death Valley), αρχαιο λόγοι βρίσκουν σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821, βρέθηκε σκελετός ύψους 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρ κης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνα, το 1923, δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια!

Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνια, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 πόδια βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζό να. Σε δυο περιπτώσεις, ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα (Braton Tennesee) σε κάθε πόδι στη μια και 6 σε κάθε χέρι, στην άλλη περίπτω ση.
Το 1897, βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Άλλοι βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville του Οχάιο και πάλι στη Νεβάδα στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965, βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο Holly Greek του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

• Στην Αυστραλία: Στον ποταμό Gravels κοντά στο Bathurst στη Νέα Νότιο Ουαλία, βρέθηκαν πολλά μέγα-αντικείμενα, σφαίρες, ρόπαλα, πέλεκεις, μαχαίρια, βλήματα, (αντι κείμενα βάρους 8, 10, 15, 21, 25 λίβρες) και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών.
Στην ίδια περιοχή, ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δύο μέτρων σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος -κατά τον επιστήμονα-1.000 λίβρες! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός, ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy ανήκαν σε άτομο με ύψος 10 πόδια.

Στα Blue Mountains, βρίσκονται ίχνη ποδιών ατόμων που το μεγαλύτερο προσδιορίζει ύψος 20 ποδών. Αυτά και άλλα βρέθη καν από τον P. Holman.
Ο Noel Reeves βρήκε «πατήματα» ανθρώ πων κοντά στο Kempsey N.S.W. άνωθεν του ποταμού Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος!

• Στην Κίνα: Σε πάμπολλα δόντια δράκων(!), τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα Κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων-γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων (MEGAN-THROPUS & GIGANTOPITHECUS). Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινοσαύρων, τα τελευταία 50 χρόνια.
• Στις Φιλιππίνες: Ένας σκελετός με ύψος 17 πόδια
• Στο Μαρόκο: Ένας σκελετός με ύψος 12 πόδια
• Στον Καύκασο: Σκελετοί ύψους 2,8 έως 3,12 μέτρων έχουν βρεθεί στον Καύκασο από τους Σοβιετικούς.
• Στο Μεξικό: Το 1926, οι D.W. Page και F.W. Devalda βρίσκουν γιγαντιαίους σκελε τούς ύψους 10-12 ποδών. Περιοχές που έχουν βρεθεί στο ΜΕΞΙΚΟ, Sisoguiche -Tapextla - Mico River.
• Στην Αφρική: To 1936, ο παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson Kohl από τη Γερ μανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της Λίμνης ELYASI της Κεντρικής Αφρικής.

Γιγαντοπίθηκος ή Μεγάνθρωπος;

Εικόνα


Είναι δυνατόν οι ανθρωπολόγοι να υποστηρίζουν ότι οι σκελετοί Κίνας (BLACKI), Ιάβας, Αυστραλίας κλπ. που συνοδεύονται από εργαλεία (50.000 έως 180.000 ετών) -π.χ. τσεκούρι 37 λιβρών (16 κιλών!- ήταν Γιγαντοπίθηκοι και όχι Άνθρωποι; Σκελετοί 1.000.000 ετών (Ιάβα), footprints, δηλαδή πατημασιές 9.000.000 ετών στη Νότιο Αφρι κή μήκους 4 ποδών από γυναίκα με ύψος 30 πόδια (9 μέτρα) και τα διδασκόμενα από την Ελληνική Μυθολογία οδηγούν σε πανάρχαιους ανθρώπους και γίγαντες εκατομμυρίων ετών!
Μάλιστα, η περίπτωση του Ιουλίου 1877 στο Spring Valley Eureka της Νεβάδα-όπου χρυσοθήρες ανιχνεύοντας τις πέτρες βρήκαν κάτι ασυνήθιστο και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν ένα γιγαντιαίο οστό ανθρώπι νου ποδιού, όρθιο ανάμεσα στα βράχια, αλλά ενσωματωμένο μέσα σε σκληρό σκούρο κόκκινο χαλαζίτη- οδηγεί σε ασύλληπτης παλαιότητας εποχή...

Εικόνα


Η επιγονατίδα και η ποδοκνήμη, απανθρακωμένες, έδειχναν κάταγμα 4 ίντσες πάνω από το γόνατο, με απόσταση γονάτου-φτέρ-νας 39 ίντσες. Δεκάδες γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γιγαντοοστό, που ανήκε σε άνθρωπο ύψους 12 ποδών! (3 μέτρα 60 εκ.).
Το πολύ ενδιαφέρον όμως είναι ότι το έδαφος που ενεπλάκη ο γίγαντας και στο οποίο βυθίστηκε το πόδι του, είναι χρονολογημένο 185.000.000 χρόνια πριν! Πολλές εφημερίδες
έγραφαν γι' αυτό και πολλά μουσεία έστειλαν ερευνητές για περαιτέρω έρευνα της περιοχής. Εντύπωση έκανε δε ότι εκτός από το οστό που βρέθηκε ακέραιο, στην πέτρα είχε αποτυπωθεί τόσο η πατούσα όσο και ολόκληρο το πόδι.
Ωστόσο, όλη η παλαιοανθρωπολογικη δραστηριότητα χαρακτηρίζεται απο χιλιάδες "εξαφανίσεις" σκελετών και άλλων συναφών ευρημάτων, όπως ο απολιθωμένος γίγαντας που βρέθηκε το 1895, στα μεταλλεία του Αντρίμ της Ιρλανδίας, ύψους 3,70 μέτρων! Το δεξί πόδι είχε 6 δάχτυλα! Συνολικό βάρος 2050 kg! Οι ιδιοκτήτες και το απολίθωμα εξαφανίστηκαν!
Στο Crittenton της Αριζόνα, το 1891, βρέ θηκε σαρκοφάγος με ανθρώπινο σκελετό 3 μέτρων ύψους, με 6 δάχτυλα σε κάθε πόδι! Ενώ στο Lompock Rancho της Καλιφόρνια, ο σκελετός που βρέθηκε είχε θαμμένα μαζί του βλήματα, πέτρινα τσεκούρια και άλλα «artifacts». Είχε, επίσης, διπλή σειρά δοντιών στην επάνω και κάτω γνάθο! Δυστυχώς, το σύνολο ξαναθάφτηκε βιαστικά λόγω της απειλής των συγκεντρωμένων Ινδιάνων, οι οποίοι θεωρούσαν ιερές τις ταφές.
Έχουμε, λοιπόν, συχνά παραλλαγές με 6 δάχτυλα ή και απολιθωμένα σώματα, πιθανόν λόγω κλιματολογικών ή εδαφικών συνθηκών, και οπλισμό με κοίλα βλήματα, τσεκούρια - μαχαίρια - ρόπαλα, αλλά και ξίφος σε μία περίπτωση στην Αγγλία.
Όλα αυτά δεν είναι παρά ελάχιστες περιπτώσεις από τις πάμπολες που ζητούν απάντηση από την επιστήμη. Το πόσο θα «κοστίσει» αυτή η απάντηση είναι άλλο θέμα...

πηγή:ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

(ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...)

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Τελευταία επεξεργασία απο Spartan την 06 Απρ 2012, 17:09, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2012, 09:20 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Δεκ 2009, 16:36
Δημοσ.: 903
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εικόνα Εικόνα

Η είσοδός του είναι χαρακτηριστική τρίλιθη είσοδος σχήματος Π, από μεγάλες κολώνες. Η πλάκα πάνω από την είσοδο έχει διαστάσεις 4 μ. μήκος x 2 μ. πλάτος x 0,30 μ. πάχος!. Αυτή η πλάκα που ζυγίζει περίπου 10 τόνους, πώς μετακινήθηκε; Πώς σηκώθηκε στο ύψος των 2 μέτρων που είναι τοποθετημένη; Τι εξυπηρετούσε ένα τέτοιο ιδιαίτερα προσεγμένο κατασκευαστικά κτίσμα στο υψόμετρο των 1400 μέτρων σε μία ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή :blue .

Αυτά τα πέτρινα καλυβια ποιοι τα κτίσανε :blue :blue

_________________
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2012, 13:07 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2173
Thanks:
Thanked:
time στο post
Έλα μου ντε! Άλλο ένα μυστήριο, τα Δρακόσπιτα.

[video]http://www.youtube.com/watch.v=Y9wsML_Mf-4&feature=related[/video]

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Τελευταία επεξεργασία απο Spartan την 10 Απρ 2012, 22:24, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2012, 22:44 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2173
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΞΕΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Υπήρξαν κάποτε πράγματι οι γίγαντες; Και αν ναι, γιατί κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν ευρήματα που θα προβληματίσουν τον κόσμο; Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι πέραν από αυτό που δημόσια μας δηλώνουν δεν υπάρχει τίποτε άλλο; Το ίδιο άλλωστε έχει συμβεί και με τον Λαβύρινθο της Κρήτης, όταν Ρώσοι Αρχαιολόγοι έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία δημοσιεύθηκαν σε Ρωσική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά η Ελληνική πολιτεία σιώπησε όπως πάντα.

Προς το παρόν ας ενημερωθούμε για μια άλλη ανακάλυψη που σύμφωνα με τον κανόνα αποκρύφτηκε και αυτή. Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω email Ελληνοαμερικανίδα που προφανώς εξανέστη από την μυστικοπάθεια των κρατούντων και αποφάσισε να διαρρεύσει το μυστικό.

Πολλοί δυσπιστούν για την γνησιότητα των ευρημάτων, επειδή έχουν μάθει να ακούνε μόνο ότι το κατεστημένο τους προσφέρει. Προφανώς δεν έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία γι’ αυτά που αποκρύβονται, έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς την αμφιβολία. Όμως ακόμη και οι πληροφορίες που διαρρέουν κατά καιρούς και αποκαλύπτουν κάποιες «απάτες», είναι επί τούτου κατασκευασμένες, μόνο και μόνο για να κουκουλώσουν τα αληθινά γεγονότα που τυχόν διέρρευσαν και να τα διαστρεβλώσουν θολώνοντας το τοπίο.

Το email:
Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


πηγή: ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Τελευταία επεξεργασία απο Spartan την 06 Απρ 2012, 17:11, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 127 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
ΕΛΟΧΙΜ, ΝΕΦΕΛΙΜ & ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!
Δ. Συζήτηση: Περίεργα πλάσματα
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 12
O ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΛΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΛΙΓΟΙ
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για την θρησκεία.
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ILLUMINATI ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ/ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ G7 {ΒΙΝΤΕΟ}
Δ. Συζήτηση: Σύμβολα και αποσυμβολισμοί
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 3
ΑΛΛΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΙ' ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για την θρησκεία.
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 0
ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟΣ .
Δ. Συζήτηση: Διάφορα θέματα απο EMAIL
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 2


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr