Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του... • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 02 Ιουν 2020, 12:13


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: 3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Ιουν 2015, 10:13 
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 18 Απρ 2011, 17:47
Δημοσ.: 213
Thanks:
Thanked:
time στο post
3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...


Εικόνα


«Déjà vu» έχετε ποτέ βιώσει;
Η γνώριμη σκέψη ότι έχετε πάει κάπου ή έχετε κάνει κάτι πριν, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε κάποια εξήγηση.

Η μετενσάρκωση ή η θεωρία προηγούμενης ζωής είναι μερικές εξηγήσεις. Ενώ είναι δύσκολο να αποδειχθεί, αυτή η ιστορία κάνει πραγματικά καλή δουλειά σε αυτό.Ένα τρίχρονο αγόρι άρχισε να λέει πολύ παράξενες ιστορίες για την λεγόμενη «προηγούμενη ζωή του». Προφανώς οι γονείς του δεν τον πήραν στα σοβαρά. Οι φανταστικοί φίλοι, το να μιλάνε μόνα τους και η πίστη στη νεράιδα των δοντιών είναι όλα πρότυπο συμπεριφοράς στα παιδιά.

Αλλά τα πράγματα πήραν μια εξαιρετικά περίεργη τροπή.

Ο μικρός οδήγησε τους γονείς του στο σημείο όπου ισχυρίζεται ότι θάφτηκε μετά τη δολοφονία του!

Έτσι οι γονείς άρχισαν να σκάβουν. Και τι βρήκαν; Απλά… ένα ανθρώπινο πτώμα!
Κι όχι μόνο αυτό. Το παιδί κατόπιν ισχυρίστηκε ότι δολοφονήθηκε με ένα τσεκούρι και τους οδήγησε στο σημείο όπου το πραγματικό τσεκούρι θάφτηκε! Απίστευτο έτσι;

Το κόκκινο σημάδι στο μέτωπο του αγοριού είναι μια ιδιομορφία, για την οποία όμως το αγόρι έχει μια εξήγηση. Είναι το μέρος όπου χτυπήθηκε με το τσεκούρι!

Ακόμα πιο αλλόκοτο είναι όταν το παιδί ήταν σε θέση να αποκαλύψει το παλιό όνομά του, το μέρος όπου είχε ζήσει και εδώ είναι το σοκ – ποιος τον είχε σκοτώσει!

Το μικρό αγόρι αντιμετώπισε κατά μέτωπο ακόμη και τον δολοφόνο του, ο οποίος τελικά παραδέχτηκε τι είχε κάνει!


[video]https://www.youtube.com/watch?v=ZWyHuN1G1vk[/video]

tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: 3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2015, 10:21 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 761
Thanks:
Thanked:
time στο post
θα διαφωνίσω αλλό το ντετσαβού αλλό η μετεσάρκωση ...Το παιδάκι απλός είναι φωτισμένο όπως η απόστολη με την φωτήση γνωριζαν πραγμάτα που πριν δεν ξέραν :hmmm :hmmm :hmmm


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: 3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2015, 20:49 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Mπορεί να υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις πάνω σε αυτό,η μετενσάρκωση δεν είναι μια απο αυτές γιατί δεν δύναται να υπάρχει μετενσάρκωση ή μετεμψύχωση,για τον απλούστατο λόγο του οτι οι ψυχές δεν πετάνε στον αέρα,περιμένωντας σώμα να μπουν μέσα.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός ,ψυχή τε και σώματι,διαφορετικά το σώμα γίνεται σαν ένα δοχείο,οπότε ο άνθρωπος χάνει και την μοναδικότητα.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: 3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2015, 18:10 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 22 Νοέμ 2009, 21:16
Δημοσ.: 1282
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εφόσον τον δολοφόνησε και τον έθαψε μετά ,πως ξέρει που θάφτηκε εφόσον δεν ζούσε;
Θεωρείται αυτό ανάμνηση προηγούμενης ζωής;

Ανάμνηση των προηγούμενων ζωών - ύπνωση.

Τα μεγάλα κενά και τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα πού γεννά η διδασκαλία της μετενσάρκωσης προσπαθούν οι υποστηρικτές της να τα καλύψουν με τις συνεχείς αναθεωρήσεις, πού όμως τούς οδηγούν σε πολλές αντιφάσεις.

Έτσι, ενώ αρχικά διατύπωναν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα της «μνήμης» ή της συνειδητότητας των προηγούμενων ζωών, όταν αντελήφθησαν το κενό πού δημιουργήθηκε, αναθεώρησαν την αρχική τους θέση ισχυριζόμενοι ότι «η έλλειψη συνειδητότητας των προηγούμενων ζωών είναι ο κανόνας, αλλά δεν υπάρχουν κανόνες χωρίς εξαιρέσεις. Όπως ορισμένοι διατηρούν τις μνήμες των ονείρων τους όταν ξυπνούν, έτσι υπάρχουν και μερικά άτομα πού θυμούνται ότι έχουν ξαναζήσει. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις η αφύπνιση παλαιοτέρων εντυπώσεων έγινε εντελώς φυσικά» (Παπύς, Μετενσάρκωση, σελ 149-150).

Ακόμη, ενώ αρχικά διατύπωναν πως «αύτη η απώλεια μνήμης των προηγούμενων ζωών είναι απαραίτητη, για να αποφευχθεί η αυτοκτονία τού ανθρώπου πάνω στη γη... διότι εάν ο άνθρωπος είχε συνείδηση τού τι έπρεπε να εξαγοράσει με τη γήινη ύπαρξη του, κατά τη νέα ενσάρκωση, δε θα ήθελε ούτε καν να ξεκινήσει τη φυσική (γήινη) ζωή θα αυτοκτονούσε αμέσως» (Παπύς, Μετενσάρκωση, σελ 59,78), στη συνέχεια αντιφάσκουν προβάλλοντας τον ισχυρισμό πως οι αναμνήσεις των προηγούμενων ζωών «επιφέρουν θετικά αποτελέσματα, αφού μπορούν να επισημανθούν διάφορα ψυχικά τραύματα πού συνοδεύουν την ύπαρξη από παλαιότερες μετενσαρκώσεις και στη συνέχεια να θεραπευθούν» (Γουίλλιστον, σελ 34).

Οι αναμνήσεις των προηγούμενων ζωών, σύμφωνα με τούς οπαδούς της μετενσάρκωσης, προέρχονται είτε από «αυθόρμητες αναμνήσεις» διαφόρων ατόμων, είτε από «αναδρομές» σε προηγούμενες ζωές πού γίνονται με τη μέθοδο της ύπνωσης. Οι «αναμνήσεις» αυτές εκλαμβάνονται από τούς οπαδούς ως «ντοκουμέντα» υπέρ της μετενσαρκώσεως και προβάλλονται για να «αποδείξουν» τη δοξασία αύτη. Βέβαια οι «μαρτυρίες» αυτές, δεν στέκουν ως επιχειρήματα και δεν αντέχουν σε καμία επιστημονική κριτική.

Οι λεγόμενες «αυθόρμητες αναμνήσεις», αλλά και οι «αναδρομές» μέσω της ύπνωσης, προϋποθέτουν το ζητούμενο ως δεδομένο, δηλαδή τις αναφέρουν άνθρωποι πού ήδη δέχονται τη δοξασία της μετενσάρκωσης. Αυτές μπορεί να είναι κατασκευασμένες, πρόκειται δηλαδή για συνειδητή απάτη από διαφόρους οπαδούς. Κυρίως όμως πρόκειται για αυταπάτες. Οι τελευταίες οφείλονται σε φανταστικές επινοήσεις τού υποσυνειδήτου, στο οποίο ως γνωστόν αποθηκεύονται (εντυπώνονται σαν σε κασέτα) διάφορες εικόνες και παραστάσεις από δραστηριότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα της παιδικής ηλικίας, ακόμη και από βιβλία πού έχουν διαβαστεί, και πού όταν αναδύονται από αυτό (το υποσυνείδητο) και γίνονται αντικείμενο συνειδητής πια επεξεργασίας (συγκεκριμένα της μνήμης), ερμηνεύονται από άτομα πού ήδη δέχονται τη μετενσάρκωση, ως γεγονότα - αναμνήσεις μιας άλλης, περασμένης ζωής.

Πολλές τέτοιες περιπτώσεις «αυθόρμητων αναμνήσεων» αποδείχθηκαν ύστερα από έρευνα δημιουργίες της φαντασίας των ατόμων πού τις επικαλέστηκαν. Αρκετές όμως από αυτές σχετίζονται άμεσα με τον πνευματισμό (μεντιουμισμό) και γενικά τον αποκρυφισμό και είναι δύσκολο να γίνουν αντικείμενο ερεύνης .Ας εξετάσουμε όμως και την περίπτωση της ύπνωσης. Σύμφωνα με τούς οπαδούς της μετενσάρκωσης «η ύπνωση είναι η πιο άμεση μέθοδος για να επιτύχει κανείς την αναδρομή σε προηγούμενες ζωές του» (Γουίλιστον, σελ. 33). «Γιατροί» και «Ψυχολόγοι», μέλη παραθρησκευτικών ομάδων και απλοί άνθρωποι, όλοι οπαδοί της μετενσάρκωσης, επιδίδονται συστηματικά σε αναδρομές προηγούμενων ζωών μέσω της ύπνωσης, με σκοπό «την ψυχολογική ανάταση και τη μείωση του άγχους (στρες), πού οφείλεται σε διάφορες τραυματικές εμπειρίες από προηγούμενες ζωές» (οπ. πρ.).

Οι «υπνωτιστές» υπνωτίζουν και καθοδηγούν τα άλλα άτομα, ώστε να έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τα όποια ερμηνεύουν πάντα με βάση τη δοξασία της μετενσάρκωσης. Είναι αυτονόητο πως το άτομο πού υπνωτίζεται έχει ζωηρό ενδιαφέρον για τη δοξασία αύτη και είναι πρόθυμο να συνεργασθεί. Αυτό διευκολύνει αφάνταστα τον υπνωτιστή ο όποιος οδηγεί με κατάλληλη μεθόδευση, δυνάμει της υποβολής πού ασκεί, τον υπνωτιζόμενο στην αποκάλυψη δήθεν καταπληκτικών λεπτομερειών από προηγούμενες ζωές. Ας μη λησμονούμε πως η υποβολή -όπως χαρακτηρίζεται η μετάδοση μιας παραστάσεως, μιας επιθυμίας ή θελήσεως από ένα άτομο σ' ένα άλλο, όταν υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαιότης και εμπιστοσύνη, του υποβαλλομένου στον υποβάλλοντα - κατά την ύπνωση, μπορεί να φθάσει στην απόλυτη κυριαρχία του υπνωτιστού πάνω στον υπνωτιζόμενο και στη χρησιμοποίηση του δευτέρου ως απλό αντικείμενο στα χέρια του πρώτου.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε στο σημείο αυτό, αλλά και να καταγγείλουμε, ότι η ύπνωση πού εφαρμόζεται από τούς οπαδούς της μετενσάρκωσης, είτε ψευδογιατροί είναι αυτοί, είτε ψευδοψυχολόγοι, είτε οτιδήποτε άλλο, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική (τεχνητή) ύπνωση πού εφαρμόζεται από εξουσιοδοτημένους ιατρούς - ψυχολόγους στα πλαίσια της θεραπευτικής αγωγής της κλινικής ψυχολογίας (ψυχανάλυσης).

«H τεχνητή ύπνωση ως ιατρικοψυχολογική μέθοδος, αποσκοπεί στην αποκάλυψη του ασυνειδήτου χώρου του άτομου και στην ανίχνευση των τραυματικών εμπειριών και βιωμάτων του, πού είναι αποτέλεσμα των λεγόμενων "απωθημένων καταστάσεων" οι όποιες εμφωλεύουν μέσα σ' αυτό. Έχει λοιπόν, η τεχνητή ύπνωση, κατά πρώτο λόγο, διαγνωστικό χαρακτήρα, των αίτίων των ψυχικών ανωμαλιών του άτομου, και κατά δεύτερο λόγο θεραπευτικό, ιαματικό και οριστικό προκειμένου περί απλών νευρώσεων, και ανασταλτικών προκειμένου περί ψυχικών παθήσεων» (Νικολάου Νησιώτη (†), Ψυχολογία της Θρησκείας, σελ. 49).


Read more: http://www.egolpion.com/reincarnation_1 ... z3eNTzwmyb


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: 3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιούλ 2015, 07:47 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Δεκ 2011, 17:32
Δημοσ.: 866
Thanks:
Thanked:
time στο post
Καλά πιστεύετε αυτές τις βλακείες? :-)
Δεν υπάρχει "μετενσάρκωση" κλπ.
Μόνο μετά θάνατον ζωή.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο...

_________________
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: 3χρονος θυμάται ότι δολοφονήθηκε και δείχνει πού είναι το πτώμα του...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Ιούλ 2015, 11:59 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 761
Thanks:
Thanked:
time στο post
grecko έγραψε:
Εφόσον τον δολοφόνησε και τον έθαψε μετά ,πως ξέρει που θάφτηκε εφόσον δεν ζούσε;
Θεωρείται αυτό ανάμνηση προηγούμενης ζωής;
:hmmm θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Αυτοί είναι οι σύγχρονοι προδότες και δοσίλογοι του Ελληνικού έθνους - Έλληνες μασόνοι, οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας
Δ. Συζήτηση: Η Μασωνία στην Ελλαδα
Συγγραφέας: ronyca
Απαντησεις: 2
Πως θα είναι η ζωή αν επικρατήσουν οι νεοταξίτες;
Δ. Συζήτηση: Δράση κατά της Παγκοσμιοποίησης
Συγγραφέας: Μιχάλης
Απαντησεις: 7
Ποια είναι η σχέση της antifa με τον ιμπεριαλισμό;
Δ. Συζήτηση: Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 2
Βρετανική Βιβλιοθήκη-Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Δ. Συζήτηση: Ελληνοσκοπιανά
Συγγραφέας: joker
Απαντησεις: 5
Απάντηση στον Cohn-Bendit: Για εμάς είναι ξεκαρδιστικό θέμα οτι η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Ιερουσαλήμ.
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr