Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσαλήμ) • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 06 Απρ 2020, 11:56


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 27 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσαλήμ)
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 13:53 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.

Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσαλήμ) μέρος 1

Όταν το λογότυπο για Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2007 με κόστος £ 400.000 ήταν σημαντική η δημόσια κατακραυγή λόγω της τόσο το κόστος και τον τρόπο με τρομερό φαινόταν.

Παρά την πίεση της κοινής γνώμης, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανήλθε γρήγορα στη διατήρηση του λογοτύπου, που δεν ευελιξία. Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο λογότυπο ήταν πολύ σημαντική. Γιατί;

Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για την εξάπλωση της καθαρής τιμής, έχουν ως κοινό σκοπό να διαλύσει το πραγματικό συμβολική έννοια πίσω από το λογότυπο. Έχει διατυπωθεί η άποψη να μοιάζουν με έναν αγκυλωτό σταυρό, ένας δρομέας και μάλιστα Lisa Simpson, αλλά όλα αυτά είναι γελοία εκτροπές.

Σχετικά με την πρώτη ματιά, μπορείτε εύκολα να διακρίνει τον αριθμό 2012, αλλά γιατί η τυχαία «τελεία»;

Εδώ είναι γιατί (πιστωτικών εικόνα: Ian Γερανός):

Μπορούμε να πιστέψουμε ότι το Λονδίνο 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να διευκολύνει την εφαρμογή της Σιών - τη «Νέα Ιερουσαλήμ»;

Να απαγγείλει το ποίημα του William Blake «Ιερουσαλήμ»:

Και έκανε τα πόδια στην αρχαία εποχή
Περπατήστε από τα βουνά της Αγγλίας πράσινο;
Και ήταν το ιερό Αμνός του Θεού
Την ευχάριστη βοσκοτόπων δει Αγγλίας;

Και έκανε την Θεία επιδοκιμασία
Λάμψει μετά συννέφιασε λόφους μας;
Και ήταν χτισμένα εδώ Ιερουσαλήμ
Μεταξύ αυτών των σκοτεινών ελαιοτριβεία σατανικές;

Φέρτε μου πλώρη μου καύση χρυσού:
Φέρτε μου τα βέλη μου επιθυμία:
Φέρτε μου δόρυ μου: O σύννεφα ξεδιπλώνονται!
Φέρτε μου άρμα μου φωτιά.

Δεν θα σταματήσει από την ψυχική πάλη,
Επίσης, δεν κοιμούνται το σπαθί μου στο χέρι μου
Μέχρι έχουμε οικοδομήσει Ιερουσαλήμ
Σε πράσινο και ευχάριστη γη της Αγγλίας.


Του 18ου αιώνα, συγγραφέας, καλλιτέχνης και esotericist, William Blake είχε διασυνδέσεις με την Μασονία. Ήταν αυτό το πρώιμο έργο του μια δήλωση του απόκρυφα ημερήσιας διάταξης, για να τα δουν; After all he was 'involved'. Μετά από όλα ήταν «συμμετέχει».


Του 1972 στο Μόναχο Σύνδεση Ολυμπιακούς Αγώνες
Η σελίδα της Wikipedia για το 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κάνει περίεργη σύγκριση μεταξύ του λογότυπου 2012 και το λογότυπο που χρησιμοποιούνται για το 1972 Ολυμπιακούς Αγώνες στο Μόναχο της Γερμανίας.

"BBC Sport αναγνώρισε ότι« νέο λογότυπο Λονδίνο 2012 έχει πήρα τη χώρα μιλάμε », και συνέκρινε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με εκείνη των λογοτύπων του Μεξικού το 1968 και το Μόναχο 1972"

Του 1972 Ολυμπιακοί Αγώνες του Μονάχου φιλοξενεί την πρώτη «επίσημη» παγκόσμια τρομοκρατική επίθεση, κατά την οποία 11 Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους από τον Μαύρο Σεπτέμβρη (τον 9ο μήνα - 9 / 11), μια ομάδα με δεσμούς με την οργάνωση Φατάχ του Γιασέρ Αραφάτ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν φιλοξενήσει έως 121 χώρες.

Επιστρέφοντας στην πυραμίδα αριθμολογία και τη σημασία του αριθμού 11:

1234321 = 11:11 x 11:11 1234321 = x 11:11 11:11
121 countries = 11:11 121 χώρες = 11:11
11 θάνατοι

Στην ουσία, το 1972 τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου υπό τον όρο το πρώτο στάδιο στον κόσμο για την παγκόσμια τρομοκρατία και τη συμπερίληψη του σημαντικού αριθμού «11» ήταν κάθε άλλο παρά σύμπτωση.


Υποθετικά μιλώντας, αν το 2012 είναι να δει το Λονδίνο καθιερώθηκε ως η «νέα Ιερουσαλήμ», για μια νέα παγκόσμια τάξη (μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό μια θρησκεία έναν κόσμο) ... how could this be achieved? πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό;

Μπορούμε να προβλέψουμε με βεβαιότητα ότι μια στερεότυπη τρομοκρατική επίθεση δεν είναι πλέον επαρκές για την εφαρμογή μιας συνολικής στρατηγικής ενοποίησης. Στην ουσία είναι ένα γεγονός που απαιτείται με το μέγεθος μιας βιβλικής Δευτέρα Παρουσία, μια απειλή από το εξωτερικό χώρο - ή ακόμα και τα δύο; Μια εκδήλωση με την ικανότητα να δημιουργήσει όλες ως «ένα».

Στην ταινία Fight Club, μια σκηνή απεικονίζει Τάιλερ Ντέρντεν (Brad Pitt), που εισήγαγε ένα πλαίσιο πορνογραφίας σε μια ταινία, ενώ το ακροατήριο στο ρολόι κινηματογράφο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν την ανακοίνωση για μια συνειδητό επίπεδο, αλλά το έκαναν να το δείτε και εισήλθε το μυαλό τους. Αυτό δείχνει πως υποσυνείδητα τον προγραμματισμό έργων για το υποσυνείδητο, και αυτό συμβαίνει σε όλους μας - κάθε μέρα.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το 2012 Ολυμπιακή Επιτροπή περιγράφει τα στάδια κατασκευής της νέας Ολυμπιακό στάδιο. Talk about provocative imagery... Συζητήστε για προκλητικές εικόνες ...Δεδομένου ότι όταν ήταν Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συνδέεται με το μικρό πιατάκια που φέρουν, την προβλεπόμενη «μπλε ενέργειας» δοκάρια, ένα μεγάλο «στυλ Μητρικό Ημέρα Ανεξαρτησίας» και την τεράστια ρομποτικό περιπατητές του δρόμου; Ποιος είχε την ιδέα αυτή;

Φορά γραμματόσημα του σημείωμα:

0,40 λεπτά = 11:11 συμβολογία με τις 4 καπνοδόχους
1,00 λεπτά = ιπτάμενων δίσκων που φέρουν γύρω από το Λονδίνο "All Seeing Eye"
1,40 λεπτά = Μητρικό Ημέρα της Ανεξαρτησίας στυλ
2,00 λεπτά = Ρομποτικής περιπατητές του δρόμου στους δρόμους του Λονδίνου

Το βίντεο αυτό εξυπηρετεί ένα σκοπό - να φυτέψει ένα σπόρο στο μυαλό σας.


Το 1984 στο Λος Άντζελες Video Αγώνες
Το έτος «1984» έχει γίνει συνώνυμο με το βιβλίο του Τζωρτζ Όργουελ με το ίδιο όνομα.

"1984 είναι για τη ζωή σε μια δικτατορία που έζησε από Winston Smith, μια πνευματική εργαζόμενο στο υπουργείο αλήθειας, και της υποβάθμισης του όταν τρέχει afoul των ολοκληρωτικών κυβέρνηση της Ωκεανίας."


Αυτό το διάσημο μυθιστόρημα εισήγαγε την έννοια του «Μεγάλου Αδελφού», που συμβολίζεται με ένα "Όλα Seeing Eye", και τα τελευταία χρόνια υπήρξε η βάση για την τηλεοπτική πραγματικότητα δείχνουν. At its core, '1984' represented life under the New World Order: Στον πυρήνα της, εκπροσωπούμενη ζωή «1984» στο πλαίσιο της Νέας Τάξης:

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Η άγνοια είναι δύναμη

«1984» έχει γίνει ένα φυλαχτό του φόβου για το λαό της Αγγλίας, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι λογικό ότι, σήμερα, οι εν λόγω εκ προθέσεως διάδοσης φόβο σε ολόκληρο τον κόσμο θα χρησιμοποιεί το εν λόγω φυλαχτό εναντίον μας.

Το «1984» του Λος Άντζελες Ολυμπιακοί Αγώνες σηματοδότησε μια ευκαιρία για μια τέτοια συμβολική εκδήλωση.Η τελετή λήξης της προθεσμίας για Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 συμμετέχουν ένα UFO που πετούν πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο και την επικοινωνία με το κοινό. Το UFO τελικά προσγειώνεται, εν μέσω καπνού και τα φώτα, σημείο στο οποίο ο αλλοδαπός βήματα έξω και να χαιρετά το κοινό.

Λαμβάνοντας υπόψη Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 δεν είχε άλλες συνδέσεις με UFO και ξένα φαινόμενα, το μόνο λογικό συλλογισμό ως προς το γιατί συνέβη αυτό ήταν και πάλι η φύτευση σπόρων στο μυαλό του κοινού και να κρίνουμε την αντίδρασή μας.


Σε 8.08pm στις 8 Αυγούστου 2008 (08/08/08 - ένα φωτιζόμενο αριθμό στα σίγουρα), Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου θα αρχίσει.

Λίγο μετά το 2012 το λογότυπο και την Στάδιο βίντεο κυκλοφόρησαν, το 2008 στο Πεκίνο επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων αποκάλυψε το σύνθημα για τα παιχνίδια τους:

"One World, One Dream" «Ένας κόσμος, ένα όνειρο"

Τώρα μπορείτε να υποστηρίζουν ότι αυτό ταιριάζει με την περιγραφή αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά εντάσσεται επίσης και η δήλωση αποστολής για μια νέα παγκόσμια τάξη με ένα μόνο πιο «παιχνίδια» για να πάει πριν από το 2012.


Δεδομένων των συνδέσεων με το έτος 2012 και το ημερολόγιο των Μάγιας, είναι δυνατόν να δείτε την «Ολυμπιακή Rings» υπό νέο πρίσμα.


Τα 5 δαχτυλίδια «επίσημα» αντιπροσωπεύουν τις 5 ηπείρους, αλλά όπως με όλα τα πράγματα απόκρυφη, υπάρχει μια διττότητα;

Το λογότυπο σχεδιάστηκε από τον βαρόνο Πιέρ ντε Κουμπερτέν, Γάλλος ελευθερότεκτων και ιδρυτής των «σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων».

Ανακοίνωση για την «πυραμίδα βήμα», που περιβάλλεται από το «Δύο Πύργοι», με τα δαχτυλίδια Ολυμπιακό συνέρευσαν από περιστέρια παραπάνω.

Το αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια ενσωματώνει 25.765 κύκλο κατά τον γνωστό μας ως του «Μεγάλου Έτους». This cycle is composed of 5 lesser cycles of around 5,125 years each. Αυτός ο κύκλος αποτελείται από 5 μικρότερο κύκλους περίπου 5.125 χρόνια η κάθε μία. Ο τρέχων κύκλος πρόκειται να λήξει στις 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:11 π.μ. UST.

Μήπως η «Ολυμπιακή δαχτυλιδιών» σημαίνει και το 5 κύκλων του θανάτου και της αναγέννησης της Γης, με κάθε κύκλο συνδέονται μεταξύ τους σαν μια αλυσίδα; Ποιος έχει τον έλεγχο της Γης μέσα από αυτούς τους κύκλους; Who is the 'Lord Of The Rings'? Ποιος είναι το «Lord Of The Rings»;


Χωρίς αμφιβολία υπάρχει και εικόνες λέξη παίξει στην εργασία που συνδέει ένα σημαντικό γεγονός για τους Ολυμπιακούς του 2012:

* Το 2012 το λογότυπο που θα διακηρύττει «Σιών»
* Μια ταινία που θα μπορούσε να υπαινίσσομαι αλλοδαποί επισκεψιμότητας
* Α 1984 Ολυμπιακοί Αγώνες τελετή ποια στάδια ο αλλοδαπός επισκεψιμότητας
* Ένα σύνθημα που θα διακηρύττει τα σχέδια για μια «νέα παγκόσμια τάξη»
* Το Ολυμπιακό δακτυλίδι και συνεκδοχές τους κυκλικούς χρόνου


Η βαθαίνει τρύπα

Μέρος 2: Δημιουργός του λογότυπου

Μέρος 3: Το σχέδιο Street Σιών

Μέρος 4: Πεκίνο Ολυμπιακοί Αγώνες 2008: Zion & Το Πέμπτο Παγκόσμιο

Μέρος 5: Η Ολυμπιακή Δάδα Relay & Η θρησκεία της NWO

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Τελευταία επεξεργασία απο King Minos την 13 Απρ 2010, 14:04, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 13:53 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
2) Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012: Logo του Δημιουργού του

2) Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012: Δημιουργός του λογότυπου
2008 Δευτέρα, 19 Μαΐου 2008
Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012: Δημιουργός του λογότυπου

Για την περαιτέρω κάλυψη μου των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 και τα σχέδια για ένα «ψευδή σημαία» την εισβολή των εξωγήινων (ή μια εκδήλωση σχετικά με την έκταση της βιβλικής Δευτέρα Παρουσία), πρέπει να πάμε πίσω για να τις ίδιες τις ρίζες των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του σήματος και λογοτύπου.

Το εμπορικό σήμα έχει σχεδιαστεί από τον Wolff Olins - μια εταιρεία συμβούλων μάρκα με έδρα το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Έχουν υπεύθυνος για το έργο του σχεδιασμού μάρκα πίσω της GE Capital, η Sony Ericsson, η Unilever και (ΚΟΚΚΙΝΟ).

Η εταιρεία ιδρύθηκε το Camden Town του Λονδίνου, το 1965 από τον σχεδιαστή Michael Wolff και εκτελεστικό διαφήμιση Wally Olins. Wolff άφησε την επιχείρηση το 1983, και Olins το 2001, αν και οι δύο εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στον τομέα του branding.

Από το 1965 έως τις αρχές του 1990, Wolff Olins διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της βιοτεχνίας της εταιρικής ταυτότητας στην Ευρώπη.

Ο οργανισμός αυτός σχεδιασμός είναι μια δύναμη που δεν πρέπει να υπολογίζεται με - την παροχή εταιρικής ταυτότητας για το ποιος είναι ποιος της Ευρώπης από το 1960.

Μια γρήγορη ματιά στην σελίδα Wolf Ollins ιστοσελίδα δείχνει ακόμη περισσότερες εικόνες που σχετίζονται με «Σιών»:

sion τροπή

Είναι άραγε τυχαίο το ότι το λογότυπο Ολυμπιακών Αγώνων μπορεί να μοιάζουν με τη λέξη «Σιών», και ότι, στην ιστοσελίδα του οργανισμού που δημιούργησε το λογότυπο, μπορείτε να βρείτε τη λέξη «Σιών»; Όχι αυτό δεν μπορεί να συμβεί κατά τύχη.

Σιών (Εβραϊκά: צִיּוֹן, tziyyon? Tiberian φώνηση: tsiyyôn? Μεταγράφονται Σιών ή Sion

Από τους δύο ιδρυτές της, Wally Olins έγινε η πραγματική ιστορία επιτυχίας.

Wally Olins αναγνωρίζεται γενικά να είναι πιο έμπειρος επαγγελματίας στον κόσμο της εταιρικής ταυτότητας και branding.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, αισθάνθηκα λίγα Googles όφειλαν να δούμε τι άλλο θα μπορούσε να βρεθεί σε Wally Olins.

Πάρτε ένα ταξίδι στην Βρετανική Βιβλιοθήκη Αρχειακές Ηχογραφήσεις, και θα βρείτε μια ηχητική συνέντευξη με τον ίδιο τον άνθρωπο.

[WO] γεννήθηκε στο Λονδίνο 19 Δεκέμβρη 1930.Ο πατέρας Alfred Olins? Μητέρα Rachel Muskowicz, τόσο που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1896 σε εβραϊκές οικογένειες μεταναστών διαφύγουν πογκρόμ στην Ανατολική Ευρώπη κατά το 1880 και 90. Συνομιλίες σχετικά με την ευρωπαϊκή καταγωγή των γονέων. Περιγράφει συνοπτικά το οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του μέσα από τις αναμνήσεις της γιαγιάς που ζουν μαζί τους. Πατέρας δεύτερος γιος της μεγάλης οικογένειας που εμφάνισαν μια επιχείρηση οδικών μεταφορών. WO συνομιλίες της μητέρας που έχουν προβλήματα ψυχικής υγείας και την επίδραση αυτό είχε σχετικά με το γάμο των γονέων του και της οικογένειας γενικά, καθώς και για τον εαυτό του.Περιγράφει επιτυχείς ρόλο του πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση. Μιλάει για τον πατέρα να πείσει τον για να γίνει ελευθερότεκτων και του ενεργοποιώντας την αναγνώριση των εμπιστευτικών πληροφοριών / θέματα παρείσακτη και τη σχέση τους με κινήσεις και τις φιλοδοξίες του.

Είναι ακριβώς έτσι αποδεικνύεται ότι ο πατέρας Wally ήταν ένα Freemason και, περισσότερο από πιθανό, αυτός είναι ένα πάρα πολύ. Και αναρωτιέστε γιατί είναι, ότι πολλά από τα εταιρικά λογότυπα που βλέπετε επίχρισμα γύρω από τις πόλεις μας, περιλαμβάνει το «Όλα Βλέποντας Eye» και κρυφό συμβολισμό απόκρυφων - και εδώ είναι η απάντησή σας. Τα πάντα είναι συνδεδεμένος να το πω έτσι.

Οι σχεδιαστές πίσω από μερικά από μεγάλα εταιρικά σήματα της Ευρώπης έχουν και εξακολουθούν να είναι, εκπαιδεύονται σε απόκρυφα και λανθάνουσες φιλοσοφίες. Wally Olins μπορεί να εγκατέλειψε τον Wolff Olins συμβούλων μάρκα το 2001, αποκλείοντας τον έξω ως ο σχεδιαστής του λογότυπου 2012, αλλά ρωτήστε τον εαυτό σας αυτή - θα έχει αφήσει την επιχείρηση που φέρει το όνομά του στην εν λόγω un-μόρφωση χέρια; Ή μήπως είναι περισσότερο από πιθανό ότι βρήκε το τέλειο αντικαταστάσεις να συνεχίσει την κληρονομιά του;

Έτσι για να συνοψίσουμε, ο άνθρωπος πίσω από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 λογότυπο συμμετείχε στη Μασονία.

Πιστεύετε ότι το λογότυπο για το 2012 Ολυμπιακοί Αγώνες Αγώνων εξακολουθεί να είναι τόσο αθώα;

Μέρος 3: Το σχέδιο Street Σιών

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Τελευταία επεξεργασία απο King Minos την 13 Απρ 2010, 16:13, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 13:54 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
4) Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2008: Zion & Το Πέμπτο Παγκόσμιο
Beijing Olympics 2008 :

Στις 5 Μαΐου 2005, ο Τόνι Μπλερ προέβη σε γενικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία εξασφάλισε τον άλλο 3 χρόνια στην εξουσία. (555) (555)

Στις 6 Ιουνίου του 2006, ο καθένας αναμένεται μια ημέρα του διαβόλου. Nothing happened. Δεν έγινε τίποτα. (666) (666)

Στις 7 Ιουλίου 2007, ο Αλ Γκορ διοργάνωσε μια σειρά συναυλιών σε όλο τον κόσμο, εγκαινιάζοντας μια 3 χρόνια εκστρατεία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. (777) (777)

Στο Live Earth όχι μόνο δεν τους θεατές να συμμετάσχουν σε μια «λατρεία ηλιακή τελετουργικό κατά τη διάρκεια του αριθμού άνοιγμα στο« Genesis »(πιστωτικά μόρια για να Matthew Delooze για λαμπρό έργο του με τίτλο« Breaking Το Φίδι Spell »):

LiveEarthWembleyStadium1

Είχαμε, επίσης, έχουν υποστεί επεξεργασία σε ένα φανταστικό φινάλε με την κυρία μας «Madonna» (δυστυχώς δεν κατάφερε να εκτελέσει πράξη σταύρωση της):

Madonna-illuminist

Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου θα αρχίσει στις 8.08pm CST στις 8 Αυγούστου 2008. (888)

Πεκίνο-Ολυμπιακή-2008

Φαίνεται ότι numerologically σημαντική ημέρα των εκδηλώσεων ψυχαγωγήσει χρόνια που ελέγχονται από τις λέξεις «που διέπουν τις αρμοδιότητες».

Με όλη την αναταραχή γύρω από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, είναι δύσκολο να θυμόμαστε γιατί κάνουμε πραγματικότητα αυτά τα γεγονότα ...ίσως αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που συμβολικά εκπροσωπεί.

"Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από την προέλευση των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Η πιο δημοφιλής μύθος περιγράφει ότι ο Ηρακλής ήταν ο δημιουργός των Ολυμπιακών Αγώνων, και έχτισε το Ολυμπιακό Στάδιο και τα γύρω κτίρια, τιμή μου που τον πατέρα του Δία, μετά τη συμπλήρωση 12 άθλους του . Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν θεμελιώδους σημασίας θρησκευτικές, διαγωνισμούς που εναλλάσσονται με θυσίες και τελετές προς τιμήν των δύο Διός (του οποίου το κολοσσιαίο άγαλμα βρισκόταν στην Ολυμπία), και ο Πέλοπας, ο ήρωας θεία και μυθικό βασιλιά της Ολυμπίας ".

Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τουλάχιστον, είναι μια εκδήλωση προς τιμήν ειδωλολάτρης βασιλιά του Δία »των Θεών ή της« δημιουργός », αν θέλετε. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι '20 '12 άθλους του ήταν;

Προχωρώντας γρήγορα προς το Πεκίνο το 2008, ας ρίξουμε μια ματιά στο λογότυπο:

beijing

Με λίγη «αποκοπή και επικόλληση» (λήψη στοιχείων από τα εκπληκτικά «unathletic» τιμή για ένα λογότυπο Ολυμπιακό), αυτό μπορεί να γραφτεί ως:

zion Σιών

Δεν είναι ότι ό, τι το 2012 στο Λονδίνο λογότυπο Ολυμπιακών Αγώνων λέει πάρα πολύ;

2012zion

Δύο Ολυμπιακοί αγώνες στη σειρά, όπου το λογότυπο περιέχει τη λέξη «Σιών». Is it me or is this something that just doesn't happen by chance? Είναι εγώ ή είναι αυτό κάτι που απλώς δεν είναι τυχαία;Εδώ βρίσκεται κάθε υπαινιγμό ότι, μεταξύ των ετών 2008 και 2012, υπάρχει ένα 4-ετών πρόγραμμα για τη δημιουργία της «Σιών», μια «Νέα Ιερουσαλήμ».

Ας εξετάσει λεπτομερέστερα ... Ίσως να θυμάστε ότι κάποια στιγμή πέρυσι στο Πεκίνο Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε τις 5 μασκότ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. The date for this was, are you ready? Η ημερομηνία που συνέβη αυτό ήταν, είσαι έτοιμος; 11 του Νοέμβρη 2007. Ναι ... 11th of 11η του 11ου ή 11:11.

"Μια σειρά πέντε κούκλα μασκότ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 αποκαλύφθηκαν στο Πεκίνο στις 11 Νοεμβρίου 1000 ημέρα ακριβώς πριν από την τελετή έναρξης της διοργάνωσης."

xin_4411031616391521020167

όλα τα 5 από αυτά, χρώματος ακριβώς όπως τα δαχτυλίδια Ολυμπιακό.Αγνοήστε πυραμιδική καπέλα τους για μια στιγμή, επειδή υπάρχει κάτι πολύ weirder γίνεται εδώ ...

Πιθανόν να θυμάστε ότι η δική μου ερμηνεία των δαχτυλιδιών Ολυμπιακών έναν ή δύο μήνες πίσω, αλλά για να επαναλάβω - συμβολικά κάθε ένα από τα δαχτυλίδια αντιπροσωπεύει μία από τις 5 κύκλων του χρόνου που το ημερολόγιο των Μάγιας περιλαμβάνει. Κάθε δακτύλιος συνδέεται με ένα άλλο ... δίνοντας την εντύπωση ότι ένας νέος κύκλος αρχίζει πριν από το τέλος μιας παλιάς ... μια μεταβατική περίοδος, ώστε να μιλήσει - σαν αυτή που είμαστε τώρα στο (1992-2012), ο χρόνος που μεσολαβεί για "μη χρόνου», σύμφωνα με τους Μάγια.

Χωρίς περαιτέρω φασαρία, είναι εδώ η επίσημη θέση της σχετικά με τη μασκότ του Πεκίνου το 2008:

Nini (πράσινο): Wind. Κάθε άνοιξη και το καλοκαίρι, τα παιδιά του Πεκίνου έχουν πετάξει όμορφο χαρταετούς για τα ρεύματα του αέρα που πνέουν από την πρωτεύουσα.

Yingying (πορτοκαλί): Ζωική. Όπως όλες οι αντιλόπες, Yingying είναι γρήγορο και ευέλικτο και μπορεί να καλύψει γρήγορα μεγάλες εκτάσεις γης όπως ο ίδιος αγώνες σε όλη τη γη.

Huanhuan (κόκκινο): Φωτιά.Αυτός είναι ο "μεγάλος αδελφός". Είναι ένα παιδί της φωτιάς, που συμβολίζει την Ολυμπιακή Φλόγα.

Jingjing (μαύρο): Φύση. Συμβολίζουν τα πλούσια δάση και την αρμονική σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης.

Beibei (μπλε): Νερό. Ισχυρές θαλάσσια σπορ, αυτή αντανακλά το μπλε δαχτυλίδι Ολυμπιακό.

Λαμβάνει γνώση των Beibei, το μπλε μασκότ που αντιπροσωπεύουν το νερό:

Beibei

Τι είναι αυτό στο μέτωπό Beibei του; τρίτο μάτι πνευματική Α '»;

Εάν παραγγείλετε τη μασκότ, ακριβώς όπως τα δαχτυλίδια Ολυμπιακή - κόκκινο (φωτιά), πράσινο (άνεμος), μαύρο (φύση), πορτοκαλί (των ζώων), μπλε (πνεύμα), ένα σχήμα που προκύπτει περιγράφει αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η εξέλιξη της συνείδησης όπως διδάσκεται στα απόκρυφα κύκλους.

Ορυκτών / Στοιχείο> Φυτικών> Ζώων> Ανθρώπινο> ... (Στο πνεύμα;)

Κώμα> Βαθύ> Sleep Dreaming> Waking> ...

Εάν η μασκότ των Ολυμπιακών και επίσημο λογότυπο πράγματι συσχετίζονται με τις πέντε κύκλους 5125 έτος του ημερολογίου των Μάγιας και η εξέλιξη της συνείδησης, η άφιξη του 2012, να επιφέρει τη μετάβαση στην πνευματική συνείδηση των «μπλε» δαχτυλίδι Ολυμπιακό, αφήνοντας το " δακτύλιος πορτοκαλί »ζωικής συνείδησης πίσω;

Για την περαιτέρω συσχετίζονται με τη σημασία πίσω από το «μπλε» δακτυλίου, και να χαράξει τη σύνδεση με το Λονδίνο Olympics 2012:

"Στο παρελθόν λίγες εβδομάδες κατά 11 μιλίων μπλε φράκτη έχει ξεφυτρώσει γύρω από το σημείο Ολυμπιακούς του 2012 στο ανατολικό Λονδίνο. Είναι ένα αναγκαίο μέτρο ασφαλείας - ή μια υπενθύμιση του πόσο διχασμού είναι τα παιχνίδια;"Παρακαλούμε να διαβάσετε για να δείτε τη σημασία των «μπλε» φράχτης είναι!

Με την τελετουργική χρήση του αριθμού 11, και το χρώμα γαλάζιο ... φαίνεται οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η τέλεια απόδειξη του πώς οι κυβερνήσεις μας μπορεί να πάρει τα πράγματα, αν θέλουν πραγματικά να!
Πώς αυτό όλοι συμπίπτουν;

Όπως έχω ανακοινώσει στις προηγούμενες θέσεις, είναι πεποίθησή μου ότι έρχονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2012, πρόκειται να δούμε μια από τις μεγαλύτερες «παγίδες» που διαπράχθηκαν ποτέ σε άνθρωπο.

Με τη διαδεδομένη συμβολισμό στο διαφημιστικό υλικό, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι άνθρωποι στην κορυφή έχουν ένα οξύ κατανόηση του τι πρόκειται να συμβεί για τον πλανήτη μας.

Το σύνθημα του Πεκίνου Ολυμπιακοί Αγώνες:

Η παραδοχή της πνευματικής ανόδου, το άνοιγμα των τρίτων στα μάτια μας και τηλεπαθητική αρμοδιοτήτων όλων των ήχων συναρπαστική και πέρα από την πίστη, αλλά τι γίνεται αν αυτό είναι πραγματικό και την επικείμενη πραγματικότητα μας είναι ό, τι έχουμε ονειρευτεί;

Μήπως νομίζετε ότι οι κυρίαρχες δυνάμεις που έχουν domineered από πάνω μας για την αιωνιότητα είναι πιθανό να αφήσει το ένα δελτίο, ή είναι περισσότερο από πιθανό ότι πρόκειται να προσπαθήσω και να εισβάλει αυτό και κοροϊδεύω το κοινό να πιστέψει ότι είναι αυτοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι; Μια βιβλική, αγγελικά εκδήλωση που κινούνται με «κανέναν Project Blue Beam»; Η σκηνή που ... εξαρτάται μόνο από αυτό το όνειρο τους είναι.

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Τελευταία επεξεργασία απο King Minos την 13 Απρ 2010, 16:22, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 13:55 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η Ολυμπιακή Δάδα Relay & Η θρησκεία της NWO

Σήμερα, μια νέα συνειδητοποίηση με χτύπησε, όσον αφορά τη σημασία και το αληθινό νόημα πίσω από την ακολουθία γραμμάτων «XXX».

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι θα γνωρίζουν, «XXX» διαπερνά τη ζωή μας σε πολλούς τρόπους:

* Το Λονδίνο Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (XXX Ολυμπιάδα)
* Πορνογραφία
* Φιλιά σε μια επιστολή, e-mail ή μια ευχητήρια κάρτα
* «Got Talent της Βρετανίας» ή «της Αμερικής Got Talent τηλεόραση» παρουσιάζει (από τα λίγα που βλέπουν ακόμη τηλεόραση!)
* Στον κινηματογράφο (xXx με Vin Diesel)
* Κάποια γενέθλια κάποιου το 2012

Φανταστείτε για μια στιγμή, ότι όταν έχετε σεβασμό, απελευθερώνοντας τα συναισθήματα και η ενέργεια σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω «ακολουθίες XXX", έχετε τη διατροφή από τα μεγαλύτερα ημερήσια απόκρυφων γνωστά στον άνθρωπο. Μια ατζέντα η οποία θα επιφέρει την πνευματική ascen'sion »του κόσμου σύμφωνα με τη« ψευδή Μεσσία », γνωστή και ως« Γιος του Θεού ».

Τώρα φανταστείτε για μια στιγμή, είναι όλα αλήθεια ...

Το "Χ" Ολυμπιακοί Αγώνες

Είναι πεποίθησή μου ότι το 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (XXX Ολυμπιάδα) πρόκειται να παραστώ σε μια προ-προγραμματισμένη επίσκεψη ξένων »παράλληλα με το χρίσμα της εποχής τέλος« μεσσία ένα ".

Η εστίασή μας εδώ είναι το γράμμα «Χ», οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε δύο προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες:
XX Ολυμπιάδα - Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Μονάχου το καλοκαίρι του 1972Για να αναφέρω ένα προηγούμενο άρθρο μου:

Του 1972 Ολυμπιακοί Αγώνες του Μονάχου φιλοξενεί την πρώτη «επίσημη» παγκόσμια τρομοκρατική επίθεση, κατά την οποία 11 Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους από τον Μαύρο Σεπτέμβρη (τον 9ο μήνα - 9 / 11), μια ομάδα με δεσμούς με την οργάνωση Φατάχ του Γιασέρ Αραφάτ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν φιλοξενήσει έως 121 χώρες:

1234321 = 11:11 x 11:11
121 χώρες = 11:11
11 θάνατοι

Το έμβλημα των αγώνων ήταν ένα μπλε ηλιακό λογότυπο (το «Bright Sun"). I will be covering the significance of the colour blue shortly. Θα πρέπει να καλύπτει τη σημασία του χρώματος μπλε σύντομα.

X Ολυμπιάδα - Οι Los Angeles (Οι Άγγελοι) Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1932

T Του 1932 Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, επισήμως γνωστή ως οι Αγώνες της Ολυμπιάδας Χ, γιορτάστηκαν το 1932 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν άλλες πόλεις έκανε προσφορά για να φιλοξενήσει αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης σε όλο τον κόσμο, πολλά έθνη και τους αθλητές ήταν σε θέση να πληρώσει για το ταξίδι στο Λος Άντζελες. Λιγότεροι από το ήμισυ του αριθμού των συμμετεχόντων από το 1928 Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Άμστερνταμ διαγωνίστηκαν το 1932.

Οι Αγώνες της Ολυμπιάδας Χ ήταν επίσης ο πρώτος που χρησιμοποίησε το βήμα νίκη (που είναι σωστό, μια πυραμίδα):

Τι σημαίνει όλο αυτό σημαίνει;

Όπως βλέπετε, το Χ και XX Ολυμπιάδες δύο μάρτυρες αξιοσημείωτη παγκόσμια γεγονότα, ασυναγώνιστη από κάθε άλλη Ολυμπιακών Αγώνων.

Του 1932 αγώνες διεξήχθησαν εν μέσω της παγκόσμιας «Μεγάλη Ύφεση», ενώ τα παιχνίδια του 1972 έδωσε μια σκηνή για την πρώτη δόση του κόσμου της «παγκόσμιας τρομοκρατίας».

Μήπως αυτό φαίνεται τόσο ρεαλιστικό, ότι η ΧΧΧ Ολυμπιάδα μπορεί να έχει μια έκπληξη στο κατάστημα;

XXX - αποκαλυπτήρια

Η επιστολή Χ είναι πιο σημαντική απ 'όσο νομίζετε.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καταλάβετε ότι οι χαρακτήρες της αγγλικής αλφαβήτου είναι κάτι περισσότερο από γράμματα. Είναι σύμβολα με νόημα, άλλοτε πολλαπλές σημασίες - όπως και το αιγυπτιακό ιερογλυφικά. Πρόκειται για φυλακτά.

X είναι το 24ο γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου. 2+4/2+4/2+4 = 666. 2 +4 / 2 +4 / 2 +4 = 666. XXX μπορεί να θεωρηθεί ότι αντιπροσωπεύει τον αριθμό του θηρίου.

Η επιστολή Χ προήλθε από μια επιστολή στο ελληνικό αλφάβητο είναι γνωστή ως «Chi»:«Τσι» είναι η 22η γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου - αυτό είναι 11:11 για κανένα από εσάς που έχετε γίνει μετά.

Το Πνεύμα Του Χ ή «Τσι»

«Τσι» ή «X», ήταν η προέλευση της κινεζικής λέξη "έννοια Qi« ζωτική δύναμη »ή« ροή της ενέργειας ». «Τσι», ήταν και η απαρχή της ιαπωνική λέξη «Ki», όπως στην «Ρέικι».«Τσι», επίσης, χαρακτηριστικά στο «Τάι Τσι».

Όπως μπορείτε να δείτε, το γράμμα Χ ή «Τσι» είναι πάρα πολύ για «το πνεύμα».

X - Η Θεά Μητέρα, Isis

"Σε Τίμαιο του Πλάτωνα, εξηγείται ότι οι δύο μπάντες που αποτελούν την ψυχή του κόσμου, διασταυρώνονται μεταξύ τους, όπως το Χ επιστολής."

Πλάτωνα, μια αρχαία ελληνική απόκρυφα φιλόσοφος (σημαντικό να το θυμόμαστε, θεωρώντας που έχουμε να κάνουμε με) συνεργάτες το γράμμα Χ με την «ψυχή του κόσμου». «Ψυχή του κόσμου» στα λατινικά γίνεται «Anima mundi». Both of these terms are identified with 'Gaia'. Και οι δύο αυτοί οι όροι ταυτίζονται με «Γαία».

Γαία μπορεί να οριστεί ως:

"Μια σύνθετη οντότητα που αφορούν βιόσφαιρα της Γης, την ατμόσφαιρα, τους ωκεανούς και το έδαφος? Το σύνολο αποτελεί ανάδρασης ή cybernetic σύστημα που θέλει μια βέλτιστη φυσική και χημική περιβάλλον για τη ζωή στον πλανήτη μας."

Γαία είναι το «Μητέρα Θεά», που μπορεί να αναγνωρισθεί ως Isis - ο αριθμός μητέρα του αιγυπτιακού τριάδα.

X - Ο «Υιός του Θεού», Horus

"Τσι ή Χ χρησιμοποιείται συχνά για να συντομεύσει το όνομα του Χριστού, όπως όσον αφορά τις διακοπές των Χριστουγέννων (Χριστούγεννα)."

Ο γιος Ιησούς Χριστός, ο «του Θεού» μπορεί να αποδοθεί στον ήλιο, σαν Horus - Η εικόνα του γιου του αιγυπτιακού τριάδα.

Χ- Ο Πατέρας

"Ένα άτομο έχει κανονικά ένα ζεύγος φυλετικά χρωμοσώματα σε κάθε κύτταρο. Οι γυναίκες έχουν δύο Χ χρωμοσώματα, ενώ οι άνδρες έχουν ένα Χ και ένα Υ χρωμόσωμα."

Ο πατέρας μπορεί να ταυτιστεί με «τον πατέρα μας που είσαι στους ουρανούς» ή Όσιρις - η μορφή του πατέρα στην αιγυπτιακή τριάδα.

XXX - Η Αγία Τριάδα

Όπως ίσως θα έχετε αντιληφθεί, αυτό γίνεται πολύ εύκολο τώρα.XXX σημαίνει απλώς ο πατέρας, ο γιος και η μητέρα ή θα πρέπει να πούμε την τριάδα!

Εάν έχετε ακούσει για την πρόσφατη Red μου στον πάγο Δημιουργίες ραδιοφωνική συνέντευξη, θα έχετε ήδη ξέρετε ότι πιστεύω Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 πρόκειται να παρακολουθήσουμε την εφαρμογή της «τριάδας για μια νέα εποχή», και εδώ έχετε - κωδικοποιούνται σε το πολύ γράμματα του τα ίδια τα παιχνίδια.

Να επαναλάβει, το Χ είναι πολύ περισσότερο από απλά ένα γράμμα ...

ΧΧΧ και τον αποκρυφισμό

Φανταστείτε το σώμα σας είναι ένα βιολογικό υπολογιστή, και ότι το 5 αισθήσεις σας είναι τα φίλτρα. Εάν επρόκειτο να καταργήσετε αυτά τα φίλτρα, θα πρέπει να βομβαρδιζόμαστε από όλες συναρπαστικό λευκό φως - μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών ενεργειών, οι οποίες δεν μπορείτε να αντιλαμβάνονται υπό κανονικές συνθήκες.

Όταν δείτε το συναίσθημα σε ένα σύμβολο, ένα αντικείμενο, ένα πρόσωπο, ο εραστής σας - είστε παράγουν συχνότητες της ενέργειας η οποία δεν μπορεί να αποκτηθεί με 5 αισθήσεις σου.

Τώρα φανταστείτε, ότι μια «νοημοσύνης» που κατοικεί εκτός της 5 αισθήσεις σας, σε μια άλλη διάσταση της πραγματικότητας, ίσως, είναι η σύλληψη ότι η ενέργεια για τον εαυτό της - για το προσωπικό κέρδος τους.

Η απόκρυφη λειτουργεί σε συνεργασία με το διάταγμα αυτό «νοημοσύνη».

Τα γράμματα «XXX» έχουν την εξουσία ως ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει την απόκρυφη τριάδα. Αν δεν έχετε επίγνωση των απόκρυφων νόημα πίσω από «XXX», και πάτε να την δείτε συγκίνηση, σας διατροφή από αυτό το σύμβολο με την ενέργεια (εκτός των 5 αίσθηση πραγματικότητας σας) ότι το επιθυμεί.

Είστε διατροφή η τριάδα, ή ακόμα πιο κοντά - μια εκδήλωση τριάδα, κατά το 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένο στη σαφή θέα».

xxx

Μέχρι εδώ το έχετε ...

XXX πορνογραφία (μόνο οι άνδρες σε όλο τον κόσμο, δίνοντας μακριά κάθε ενέργειά τους στην οθόνη του υπολογιστή, το πιο ισχυρό ενεργειακό όλα!)

Εδώ είναι Coat Άμστερνταμ Of Arms (α πόλη που ιδρύθηκε από την Red Light District του) για το καλό μέτρο:

ΧΧΧ την ταινία (στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την υδρόγειο, με σκοπό να διεγείρει το κοινό.)

Της Βρετανίας (Αμερικής), Got Talent - 3 δικαστές (2 άνδρες, 1 γυναίκα - ο πατέρας, ο γιος και η μητέρα - η τριάδα), κάθισε στο μπροστά σε ζωντανό κοινό τηλεόραση, ακτινοβολούν σε σπίτια σε όλο τον κόσμο μέσω του televi'sion »που έχουν τεθεί.Γέλιο, δάκρυα, τον πανικό, χειροκροτήματα ... ένα φάσμα συναισθημάτων σίτισης ακόμη περισσότερο εις ενέργειας το σύμβολο «XXX».

Και τέλος ... κάτι που είμαστε όλοι ένοχοι κάνει. Δεν γνωρίζουν καν γιατί το κάνουμε, μόνο που είναι διάτρητοι σε εμάς από πολύ μικρή ηλικία:

Μπορούμε να υπογράφει όλες τις ευχές τις κάρτες και τα email μας με «φιλί φιλί φιλί» - «XXX». Ki'. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Χ προέρχεται από το ελληνικό γράμμα, «είναι Τσι» που στα ιαπωνικά «Ki». Η λέξη «μπορεί να αναλύεται σε« Ki »ή« απόσταγμα », συνοδευόμενη από SS. Θα μπορούσατε να δείτε αυτό ως δύο φίδια, όπως έγινε με την δομή του DNA μας.

4 ακόμη χρόνια και μετράει ...

«XXX» συμβολίζει την τριάδα, σαν το πρόωρο αιγυπτιακή τριάδα δημιουργία Osiris, Isis και Ώρο.

Εμείς, ο κόσμος, η «συνείδηση», έχουν τροφοδοτούν ένα «γεγονός τριάδα», μακαρίως αγνοεί για πάνω από εκατό χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα κατά το 2012 Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το XXX Ολυμπιάδα.

ποια είναι τα μέλη αυτής της «νέας τριάδα»; Who plays Osiris, the role of 'Father'? Ποιος παίζει Osiris, ο ρόλος του «Πατέρα»; Ποιος παίζει Isis, ο ρόλος του «Μητέρα»;

Ποιος παίζει Horus, ο «Υιός», ο Μεσσίας «τέλος παιχνιδιού» για μια «νέα παγκόσμια τάξη των εποχών»;

γενέθλιά του είναι στις 21 Ιουνίου, το θερινό ηλιοστάσιο - τον ήλιο από τις πιο υψηλές.

Κατά το έτος 2012, θα είναι 30 ετών = «XXX».

Το όνομά του είναι Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Συνεχιζεται ...

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=28891

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Τελευταία επεξεργασία απο King Minos την 13 Απρ 2010, 16:35, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 14:19 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Για να δείτε και τις ανάλογες εικόνες το παραπάνω στα αγγλικά βέβαια

http://www.scribd.com/doc/6078610/London-Zion-2012-Book

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2010, 16:39 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
[video]http://www.youtube.com/watch?v=w-1zLFrvqC4[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Qt9c1G1IG-M&feature=related[/video]

Δεν θελω να περιαυτολογισω αλλα το θεμα εχει βγει πρωτα απο την ομαδα του Φιλουμενος youtube team :clap

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012: Zion (Η Νέα Ιερουσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Απρ 2010, 20:01 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 22 Νοέμ 2009, 21:16
Δημοσ.: 1282
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πολύ ωραίο θέμα Μίνωα!
Πράγματι φαίνεται αν είναι η πιο μασωνική ολυμπιάδα,αν και το νόημα της οργάνωσης έχει πια χαθεί με το πέρασμα των αιώνων,έχει καταντήσει ένας συμφερτός διαφημίσεων και εκατομμυρίων.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Οι μασκότ των ολυμπιακών αγώνων Λονδίνο 2012, Mandeville και Wenlock, μοιάζουν με εξωγήινους!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2010, 04:26 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Οι μασκότ των ολυμπιακών αγώνων Λονδίνο 2012, Mandeville και Wenlock, μοιάζουν με εξωγήινους!

Εικόνα

Οι μασκότ των Ολυμπιακών αγώνων του 2012, αποκαλύφθηκαν την Τετάρτη στο Λονδίνο.

Οι παράξενες μονόφθαλμες δημιουργίες ονομάζονται Wenlock (λ.) και Mandeville.

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Οι μασκότ των ολυμπιακών αγώνων Λονδίνο 2012, Mandeville και Wenlock, μοιάζουν με εξωγήινους!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2010, 10:43 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
Πάντος με ανθρωπους αποκλειεται να εμοιαζαν,όπως έγινε και με τις μασκοτ στην αθήνα!!!!!

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 27 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Giant Aliens and 2012 doomsday prophecy exposed
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια με UFO,μεταφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα.
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Προσομοίωση της πορείας του αστεροειδούς 2012 DA14
Δ. Συζήτηση: Αστρονομία - Αστροφυσική-Διάστημα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Η εξωφρενική Διακήρυξη του Λονδίνου για τον αντι-σημιτισμό
Δ. Συζήτηση: Ελληνοεβραικά
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 3
2012:ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ
Δ. Συζήτηση: Αρχαιολογία - Προιστορία και σχετικές ανακαλύψεις
Συγγραφέας: grecko
Απαντησεις: 0
Ξενοδοχείο στο διάστημα το 2012;
Δ. Συζήτηση: Αστρονομία - Αστροφυσική-Διάστημα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 2


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr