Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 05 Απρ 2020, 23:56


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2009, 12:12 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Άρχισαν «τα όργανα»... Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος !!..
Πειραιώς Σεραφείμ κατά τού Οικουμενικού Πατριάρχη

Προβληματισμό, ενόχληση, έκπληξη και πολλά ερωτήματα προκάλεσε σε πολλούς Ιεράρχες η δριμεία κριτική που άσκησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. "Ο Πατριάρχης ψεύδεται για την Ομολογία" φέρεται να είπε ο κ. Σεραφείμ την στιγμή που στην Ιεραρχία διαβαζόταν η επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Αρχιεπίσκοπο για το κείμενο της «Ομολογίας Πίστεως κατά του Οικουμενισμού». Και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των Μητροπολιτών για τον επικείμενο διάλογο Ορθοδόξων-Ρωμαιοκαθολικών. Την ίδια ώρα οι θέσεις κάποιων Ιεραρχών οδήγησαν τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, επικεφαλή της αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στο διάλογο με τους Ρωμαιοκαθολικούς, να θέσει στη διάθεση της Ιεραρχίας την παραίτηση του από την αντιπροσωπεία

Η επίθεση Πειραιώς

"Ήταν σαν να συνέβη μια έκρηξη. Ξαφνικά ο Πειραιώς, με το γνωστό ύφος του και εμφανώς οργισμένος άρχισε να καταγγέλλει το Πατριαρχικό γράμμα και να κατηγορεί τον Πατριάρχη ότι ψεύδεται με όσα λέει για την Ομολογία. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα" σχολίασε στο Amen.gr ένας εκ των συνοδικών Μητροπολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνεδρίασης της Πέμπτης αναγνώστηκε η επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Αρχιεπίσκοπο με την οποία ζητάει από την Εκκλησία της Ελλάδος να λάβει θέση για τη διακινούμενη "Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού".

Εκείνη την στιγμή ο ο κ. Σεραφείμ φανερά ενοχλημένος παρενέβη και φέρεται να είπε πως ο Πατριάρχης ψεύδεται με όσα υποστηρίζει για την "Ομολογία" στην επιστολή του. Ζήτησε μάλιστα να διαβαστεί και το κείμενο της "Ομολογίας" στην Ιεραρχία.

"Η αντίδραση του ήταν ακραία. Όλοι έχουμε εγκρίνει το διάλογο. Παρά τις όποιες δυσκολίες ξέρουμε πόσο χρήσιμος είναι. Αλλοίμονο εάν ο κάθε ένας μας αλλάζει θέση ανάλογα με το κοινό που απευθύνεται, τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει, τις πιέσεις που δέχεται. Τότε οδηγούμαστε στο...

σχίσμα και τον κατακερματισμό" δηλώνει με πικρία μητροπολίτης της βορείου Ελλάδος.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Σεραφείμ υποστηρίζει το κείμενο που περιφέρουν προς υπογραφή κάποιοι κληρικοί και λαϊκοί που τάσσονται κατά του Θεολογικού Διαλόγου Ορθοδόξων-Ρωμαιοκαθολικών. Πριν λίγες ημέρες σε επιστολή του προς τον μεταμελημένο μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία, ο οποίος απέσυρε την υπογραφή του από το εν λόγω κείμενο, ο μητροπολίτης Πειραίως είχε χαρακτηρίσει ιδιοτελείς όλους όσοι στρέφονται κατά της «Ομολογίας» ( http://www.amen.gr/index.php?mod=news&o ... le&aid=698 )

«Συνεπώς η παρουσίασις υπό αγρυπνούντων αδελφών, κειμένου ορθοδόξου αληθείας και ορθοδόξου προοπτικής, ως είναι η επιγραφομένη «Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού» (συγκρητιστικού) εις ουδέν κωλύει την εύρρυθμον λειτουργίαν του Εκκλησιαστικού βίου, αλλ’ αντιθέτως ενισχύει και ενδυναμώνει αυτόν και επομένως αι αιτιάσεις ενοχληθέντων αδελφών μελών του σώματος της Εκκλησίας, δυστυχώς αποβαίνουν ανεπέρειστοι και προσχηματικαί εκ σκοπιμότητος η ιδιοτελείας ορμώμεναι. Και τούτο καταθέτομεν μετά λόγου γνώσεως αναδιφώντες mota mo το ειρημένον κείμενον» έγραφε ο κ.Σεραφείμ, απευθυνόμενος στον κ.Ιερεμία, και πρόσθετε: «Ατυχώς οι ενοχλούμενοι, στρεβλώνουν τα εν αυτώ διαλαμβανόμενα και πειρώνται όπως εμφανίσουν αυτό ως δήθεν αντιτασσόμενον εις τα Πανορθοδόξως συμφωνηθέντα και αποφασισθέντα περί της διεξαγωγής διαλόγων μετά της ετεροδοξίας».
Είχαν προηγηθεί, κατά ένα 24ωρο, η επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο καθώς και η επιστολή του Μητροπολίτη Περγάμου Ιωάννη προς όλους τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, τις οποίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το Amen.gr (Του Πατριάρχη: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&o ... le&aid=694 , και του Περγάμου: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&o ... le&aid=693 ).

«Η Εκκλησία της Ελλάδος μη καταδικάζουσα αλλά δεχόμενη σιωπηρώς την κυκλοφορίαν κειμένων «Ομολογίας Πίστεως», ως το περί ου ο λόγος, δια του οποίου τίθενται εκτός Εκκλησίας πάντες οι μετέχοντες εις τας μετά των ετεροδόξων σχέσεις, υπογεγραμμένον μάλιστα και υπό επισκόπων αυτής, δημιουργεί προβληματισμόν ουχί μόνον εις το ποίμνιον αυτής, αλλά και εις την μετά των λοιπών Ορθοδόξων Εκκλησιών κοινωνίαν αυτής» σημείωνε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και κατέληγε: «Παρακαλούμεν, όθεν, την Υμετέραν Μακαριότηταν και την περί Αυτήν τιμίαν Ιεραρχίαν όπως το ταχύτερον δυνατόν λάβη επισήμως θέσιν έναντι της φερομένης «Ομολογίας Πίστεως» και των υπογραψάντων αυτήν κληρικών αυτής, αναλογιζομένην τον κίνδυνον, τον οποίο εγκυμονεί δια την ενότητα της Εκκλησίας η επιδεικνυμένη ανοχή η, ως αποδείκνυται, και υπό τινων εκ των επισκόπων αυτής ενθάρρυνσις, τοιούτων διχαστικών ενεργειών».

Ένταση στην Ιεραρχία

Η «Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού», η πορεία του Διαλόγου Ορθοδόξων-Ρωμαιοκαθολικών αλλά και οι επιστολές του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Μητροπολίτη Περγάμου, προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες αντίστοιχα, απασχόλησαν την Ιεραρχία η οποία ωστόσο έχει ταχθεί με απόφαση της υπέρ του Διαλόγου με της Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Η απογευματινή συνεδρία της Πέμπτης αφιερώθηκε για την ενημέρωση της Συνόδου με την ευκαιρία της επικείμενης συνάντησης της Μικτής Επιτροπής στην Κύπρο.

Το βάρος της ενημέρωσης των Ιεραρχών σήκωσαν στους ώμους τους οι Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελέτιος και Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Εκτός από τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις του για το διεξαγόμενο διάλογο φέρεται να διατύπωσε και ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος.

«Ή θα γυρίσουμε να συζητήσουμε το πρόβλημα της Ουνίας ή θα διακόψουμε το Διάλογο» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Χρυσόστομος και πρότεινε όπως η Ελλαδική αντιπροσωπεία «υπογράφει ξεχωριστό κείμενο με τις θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος φέρεται να ζήτησε να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες στους μητροπολίτες-μέλη της αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Πρόταση που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου.
«Δεν δεχόμαστε σκιές και αμφιβολίες για το αν υπερασπιζόμαστε την ορθοδοξία και την Εκκλησία της Ελλάδος με την συμμετοχή μας στο Διάλογο. Δεν δεχόμαστε με σκιές και αμφισβητήσεις να εκπροσωπήσουμε την Εκκλησία μας στο Διάλογο» φέρεται να είπε ο κ. Χρυσόστομος.

Ανάλογη ήταν και η στάση του τιτουλάριου Μητροπολίτη Αχαΐας Αθανασίου, ο οποίος διαμήνυσε στον πρόεδρο και τα μέλη της Ιεραρχίας πως συντάσσεται με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και θέτει στη διάθεση της Συνόδου την συμμετοχή του στην αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ωστόσο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα μέλη της αντιπροσωπείας της Ελλαδικής Εκκλησίας.

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2009, 12:26 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
"Ήταν σαν να συνέβη μια έκρηξη. Ξαφνικά ο Πειραιώς, με το γνωστό ύφος του και εμφανώς οργισμένος άρχισε να καταγγέλλει το Πατριαρχικό γράμμα και να κατηγορεί τον Πατριάρχη ότι ψεύδεται με όσα λέει για την Ομολογία.


Μακάρι ο Πειραιώς :down να συνεχίσει να έχει το γνωστό ύφος και να καταγγέλει τα ψεύδη και τα κακώς κείμενα, όποτε τα βλέπει, σε αντίθεση με τον εξαφανισμένο Ιερώνυμο ! :down1

Παράθεση:
Εκείνη την στιγμή ο ο κ. Σεραφείμ φανερά ενοχλημένος παρενέβη και φέρεται να είπε πως ο Πατριάρχης ψεύδεται με όσα υποστηρίζει για την "Ομολογία" στην επιστολή του. Ζήτησε μάλιστα να διαβαστεί και το κείμενο της "Ομολογίας" στην Ιεραρχία.


Σώπααα ! Τι ζήτησε το άτομο ? !!! Να διαβαστεί το κείμενο της "ομολογίας" στην ιεραρχία ??? :0307

Παράθεση:
"Η αντίδραση του ήταν ακραία. Όλοι έχουμε εγκρίνει το διάλογο. Παρά τις όποιες δυσκολίες ξέρουμε πόσο χρήσιμος είναι. Αλλοίμονο εάν ο κάθε ένας μας αλλάζει θέση ανάλογα με το κοινό που απευθύνεται, τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει, τις πιέσεις που δέχεται.


Σε τι κοινό απευθύνεσαι εσύ ? Τι δεσμεύσεις έχεις και σε ποιόν ? Και τι πιέσεις δέχεσαι και από ποιόν ?

Απάντησε μας, ανώνυμε μητροπολίτη της βορείου Ελλάδος !

Παράθεση:
Τότε οδηγούμαστε στο...
σχίσμα και τον κατακερματισμό" δηλώνει με πικρία μητροπολίτης της βορείου Ελλάδος.


Το σχίσμα συνέβη το 1054 ! :cooll Ας ενημερώσει κάποιος τον γραφικό ανώνυμο μητροπολίτης της βορείου Ελλάδος !!! :down1

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2009, 13:18 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
προφανως εννοει εκ νεου σχισμα,μεσα στην ορθοδοξη εκκλησια,παντως βλεπουμε να γινονται καλες κινησεις...ειδωμεν!

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2009, 13:59 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
Παράθεση:
Η «Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού», η πορεία του Διαλόγου Ορθοδόξων-Ρωμαιοκαθολικών αλλά και οι επιστολές του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Μητροπολίτη Περγάμου, προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες αντίστοιχα, απασχόλησαν την Ιεραρχία η οποία ωστόσο έχει ταχθεί με απόφαση της υπέρ του Διαλόγου με της Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.Αντε και είς ανώτερα!!!!


Μπράβο στην Ιεραρχία μας!!!

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2009, 14:05 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
emman έγραψε:
Παράθεση:
Η «Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού», η πορεία του Διαλόγου Ορθοδόξων-Ρωμαιοκαθολικών αλλά και οι επιστολές του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Μητροπολίτη Περγάμου, προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες αντίστοιχα, απασχόλησαν την Ιεραρχία η οποία ωστόσο έχει ταχθεί με απόφαση της υπέρ του Διαλόγου με της Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.Αντε και είς ανώτερα!!!!


Μπράβο στην Ιεραρχία μας!!!Η Ντομινίκ πιο πάνω δε φαίνεται να συμφωνεί !
dominique έγραψε:
παντως βλεπουμε να γινονται καλες κινησεις...ειδωμεν!

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Οκτ 2009, 16:58 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
Και αυτό γιατί καθένας έχει τι δικί του άποψη :cooll

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Οκτ 2009, 18:41 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η ντομινικ αναφερεται στο κειμενο της ομολογιας κατα του οικουμενισμου και σε αυτα που λεει ο μητροπλιτης Πειραιως,δεν διαφωνησε σε τιποτα με τον εμμαν... :D

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2009, 10:25 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
exkalimper έγραψε:
Και αυτό γιατί καθένας έχει τι δικί του άποψη :cooll


Είσαι ελεύθερος να σφάλεις ! :541

Κι εγώ, να στο χτυπάω !!! :D

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πειραιώς Σεραφείμ : Ψεύδεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2009, 14:29 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12066
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
για να επιστρεψουμε στο θεμα,αυτο που προκαλει οργη δεν ειναι οι προσπαθειες διαλογου,αυτες ειναι κατανοητες αρκει βεβαια να μην υπάρχει συμβιβασμος προκειμενου να επιτευχθει αυτη η πολυποθητη για καποιους ενωση ,αυτο που προκαλει ειναι οι συμπροσευχες κια τα συλειτουργα..

το θεμα ειναι,τους θεωρουμε αιρετικους ή οχι?

για να ξερουμε...

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Σεραφείμ για κάρτα πολίτη και σφράγισμα!
Δ. Συζήτηση: Youtube video-Συλλογή
Συγγραφέας: Λέων
Απαντησεις: 2
Καθοδηγητής της Νέας Τάξης και οικουμενιστικής προπαγάνδας ο Πατριάρχης Αντιοχείας.
Δ. Συζήτηση: Kληρικοί στην υπηρεσία του Αντιχρίστου.
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 3
Πατριάρχης Σερβίας: «Την Ελλάδα δεν την φοβάμαι! Είναι ανίκητη!»
Δ. Συζήτηση: Γενικά περί Ελλάδας
Συγγραφέας: Spartan
Απαντησεις: 1
Ο πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα προσευχηθούν μαζί στον Πανάγιο Τάφο
Δ. Συζήτηση: Οικουμενιστικές κινήσεις
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 15
Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ: ''Πρόσφυγας'' είπε στον Πειραιώς να βγάλει τον σταυρό''
Δ. Συζήτηση: O Aντιχριστιανισμός σε όλο του το μεγαλείο
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr