Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
https://www.filoumenos.com/forum/

CODEX ALIMENTARIUS:ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ "ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ" ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;;
https://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=11173
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  King Minos [ 01 Ιούλ 2011, 21:37 ]
Θέμα δημοσίευσης:  CODEX ALIMENTARIUS:ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ "ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ" ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;;

Εικόνα
Το ερώτημα απευθύνεται στην πλειονότητα των ελληνικών ιστοσελίδων και ιστολογίων τα οποία τάχα μου έχουν κυρήξει τον "ανένδοτο" αγώνα έναντι σε όλους τους άλλους εκτός από τον αληθινό εχθρό.

Το ερώτημα απευθύνεται επίσης και σε όλους τους "υποψιασμένους" αναγνώστες που είτε αφελώς, είτε επειδή δεν θέλουν να πιστέψουν(παρά την έρευνα), είτε αρνούνται, είτε υποκρύπτουν τον εχθρό. Οι μεν αφελείς, ας μελετήσουν, οι δε συνειδητοί αρνητές ας πάψουν να ομιλούν και να γράφουν. Διότι, εφ'όσον συνεχίζουν να αποκρύπτουν την αλήθεια, εκτελούν το "θέλημα κυρίου(σιν σιων)".

Έχουν γραφτεί χιλιάδες χιλιάδων άρθρα σε όλα τα μέσα και κυρίως στο διαδίκτυο από τους εκπροσώπους της "εναλλακτικής έρευνας" περί chemtrails - χημικών αεροψεκασμών, περί της MONSANTO, περί των διατροφικών σκανδάλων, περί των μεταλλαγμένων GMO τροφών και κτηνοτροφίας, περί της αλλοίωσης της οικολογίας του πλανήτη και όμως μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό ελληνικών και διεθνών άρθρων, μόνον ελάχιστα "ακουμπάνε" στην αλήθεια και μόνον ελάχιστα ιστολόγια τολμούν να γράψουν την αλήθεια.

Και ποιά είναι η αλήθεια; Η αλήθεια, υποκριτές, είναι αυτή για την οποία προειδοποιούμε χρόνια τώρα. Στην κορυφή της ιεραρχίας στέκεται η Κίνα.

Γιατί λοιπόν δεν γράφετε την αλήθεια κυρίες και κύριοι; Τί έχετε να κρύψετε;

Γιατί δεν ενημερώνετε το κοινό σας ποιοί κρύβονται πίσω από τα ανωτέρω;

Γιατί δεν ενημερώνετε το κοινό σας ότι η MONSANTO των GMO σπόρων, των παρασιτοκτόνων, των αερίων των ναζί και του Βιετνάμ έχει αγοραστεί από την ...κινεζική SINOCHEM;;;!!! από το 2008 παρακαλώ! Γιατί, σας ξαναρωτάμε.

Γιατί δεν ενημερώνετε το κοινό σας ότι ο CODEX ALIMENTARIUS, επινοήσεως Fritz ter Meer, υπαλλήλου της BAYER, της IG FARBEN και εγκληματίας πολέμου(http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_ter_Meer), αποφυλακισθείς δολίως ως μέρος του προγράμματος PAPERCLIP, πλέον καθοδηγείται από την Κίνα; Ότι θα εφαρμοστεί διεθνώς διότι η Κίνα θα πιέσει λυσσωδώς για την καθολική εφαρμογή του. Και θα πιέσει λυσσωδώς διότι οι μελλοντικοί επιζήσαντες σκλάβοι(εσείς) κάπως θα πρέπει να τρέφονται για να αποδώσουν στα στρατόπεδα εργασίας ανά τον πλανήτη και δεν θα τρέφονται με ...γεμιστά ή σουφλέ ή χαβιάρια, αλλά με κρεατόμαζες, έντομα, μεταλλαγμένα κ.α. τα οποία θα διατίθενται από τα κέντρα επεξεργασίας του μέλλοντος προς τους σκλάβους εργάτες ώστε μέσω γενετικού και εκβιαστικού ελέγχου, αυτοί να μην "στασιάσουν" ποτέ εις το μέλλον δια αποφυγή εξεγέρσεων που θα μπορούσαν να προκληθούν από υγιώς σκεπτόμενους βασανισμένους σκλάβους. Διότι μία μάνα δεν θα αφήσει το παιδί της χωρίς φαϊ και τότε αυτοί θα ελέγχουν την τροφή για τα παιδιά σας. Αλλά τότε θα είναι αργά για να αντιδράσετε.

Αλλά εδώ δεν αντιδράτε τώρα, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος δια να ματαιωθεί το μέλλον, θα αντιδράσετε τότε; Ποιός θα αντιδράσει από όλους εσάς όταν εξαίρετε την Κίνα, θαυμάζετε την Κίνα, κάνετε τατουάζ με κινεζικά ιδεογράμματα, όντας σεληνιασμένοι LUNA-tic, προωθείτε την Κίνα, προωθείτε την άλωση της Ελλάδος από την Κίνα και κατηγορείτε όποιον και όποια σταθεί απέναντι. Γιατί ποτέ δεν μιλήσατε σοβαρά για την άλωση του εμπορίου από τους κινέζους, δήθεν μικροεμπόρους(παράνομους μικροεμπόρους) οι οποίοι τελικώς αποδείχθηκαν μεγαλέμποροι και οι οποίοι άλωσαν την αγορά με τα προϊόντα της καταστροφής made in PRC, διοτί ποτέ δεν εγκαλέσατε τους Έλληνες εμπόρους για την προδοτική στάση τους έναντι λίγων ευρώ, να γεμίσουν τις προθήκες τους με προϊόντα Κίνας, διοτί παρακαλάγατε και καθυβρίζατε τους απεργούς στον ΟΛΠ ότι δεν αφήνουν τη συμφωνία με την COSCO να προχωρήσει, διοτί συμπορευτήκατε με τους προδότες εισαγωγείς κινεζικών προϊόντων, διοτί είστε και εσείς καταναλωτές των κινέζων, διοτί ντύνετε και φροντίζετε τα βρέφη σας με προϊόντα Κίνας αλλα κυρίως...
Η συνεχεια εδω:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/?zx=66df768293c0a435

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/