Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Έλεγχος του νου και τεχνικές πλύσεως του εγκεφάλου • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 01 Ιουν 2020, 19:50


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 5 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Έλεγχος του νου και τεχνικές πλύσεως του εγκεφάλου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2010, 18:56 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
http://www.greektube.org/content/view/67237/2/

http://www.greektube.org/content/view/67238/2/

http://www.greektube.org/content/view/67239/2/

http://www.greektube.org/content/view/67240/2/

http://www.greektube.org/content/view/67241/2/

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έλεγχος του νου και τεχνικές πλύσεως του εγκεφάλου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2010, 19:16 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Για να κατανοήσουμε το θέμα πρέπει να θέσουμε ερωτήματα: --->

1. Υπάρχει καταρχήν προσπάθεια για τον έλεγχο του μυαλού

2. Ποιοι το επιχειρούν

3. Γιατί επιχειρείται αυτο

4. Πώς το επιχειρούν


---> Αυτα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να καταλήξουμε σε ασφαλές και τεκμηριωμένο συμπέρασμα.Όλα γίνονται βάση οργανωμένου σχεδίου, από την Νέα Τάξη, για να μας ελέγξουν, να μας πολτοποιήσουν το μυαλό ώστε να ότι κάνουμε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και τον δικό τους "Μεσσία".

---> Καταρχήν...Έλεγχο του νου ονομάζουμε το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες ο τρόπος σκέψης, συμπεριφοράς και κοινωνικής δράσης ενός ατόμου ή ενός συνόλου ατόμων μεταβάλλεται και καθοδηγείται χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεση των ατόμων αυτών.

---> Πως επιτυγχάνεται όμως ο έλεγχος του νου;

α) Με τις κλασσικές μεθόδους της προπαγάνδας. β) Με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, που οι φυσικές επιστήμες και η βιολογία προσφέρουν.

---> Γιατί επιχειρείται ο έλεγχος των μαζών; Ο απόλυτος έλεγχος του πλανήτη έρχεται μόνο με τον έλεγχο των κατοίκων του.

---> Ποιοι επιχειρούν τον έλεγχο του νου;

Εκείνοι που προσπαθούν να επιβάλλουν τη νέα τάξη των πραγμάτων και την παγκόσμια δικτατορία. Εκείνοι δηλαδή που έχουν ανάγκη τον πα­γκόσμιο έλεγχο. Είναι ο ίδιοι που θέλουν να ελέγχουν και την παγκόσμια οικονομία. Είναι σαφές όμως ότι ο έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας είναι απλά μία μέθοδος υποδούλωσης του νου με το να δίνουν διαρκώς οικονομικής φύσης προβλήματα στους λαούς. Εκείνο που θέλουν είναι η υποδούλωση της θέλησης και η εξαφάνιση κάθε διάθεσης αγώνα για ε­λευθερία και δημοκρατία.


---> Όσο αφορά την «τεχνολογία του ελέγχου του νου» (mind control technology) θα δώσουμε τις βασικότερες γνωστές της εφαρμογές που εί­ναι:

1. Τα εμφυτεύσιμα βιοτσίπ 2. Το σύστημα H.A.A.R.P. και η γενικότερη χρήση μικροκυμάτων. 3. Οι από αέρος ψεκασμοί όλου του πλανήτη με συγκεκριμένες ουσίες και σωματίδια.


---> ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ


---> 1) Πατέντα ΗΠΑ 4.717.3.43 - Μέθοδος αλλαγής ανθρώπινης συμπεριφοράς. Μια μέθοδος αλλαγής του υποσυνείδητου, με σκοπό την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς χωρίς τις υπηρεσίες των ψυχοθεραπευτών. Αντί για ψυχοθεραπευτή ο άνθρωπος βλέπει ένα έργο και λαμβάνει τα μηνύματα υποσυνείδητα. Το πρόγραμμα όμως που προβάλλεται αλλάζει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς υποσυνείδητα.


---> 2) Πατέντα ΗΠΑ 5.270.800 - Γεννήτρια υποσυνείδητων μηνυμάτων. Είναι ένας συνδυασμός υποσυνείδητων και συνειδητών μηνυμάτων από μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιείται με έναν δέκτη τηλεόρασης. Αυτή η γεννήτρια (μηχάνημα) εmτρέπει τον πλήρη έλεγχο των υποσυνείδητων μηνυμάτων. Ένας ανιχνευτής συγχρονισμού βίντεο (video synchronization detector) εmτρέπει το μηχάνημα παρουσίασης βίντεο να παράγει ένα σήμα «μήνυμα» που να αντιστοιχεί στο εισερχόμενο κωδικοποιημένο μήνυμα σε συνδυασμό με το εισερχόμενο τηλεοπτικό σήμα. Ένα βίντεο μίξερ διαλέγει ή το εισερχόμενο σήμα βίντεο ή το μήνυμα του βίντεο για προβολή. Τα μηνύματα που παράγονται από την «γεννήτρια» μηνυμάτων και λέγονται κατά βούληση από το χρήστη μέσω ενός υπολογιστή.


---> Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής πολλών μηνυμάτων που μπορούν να αποθηκευτούν και να προβληθούν κατά βούληση. Όλα τα μηνύματα είναι κωδικοποιημένα. Τα μηνύματα που έχουν στόχο το αριστερό μέρος του εγκεφάλου παρουσιάζονται ως κείμενο και τα μηνύματα που έχουν στόχο το δεξί χρησιμοποιούν τριών διαστάσεων γραφικά. Επίσης ο χρήστης μπορεί να καθορίσει τον χρόνο προβολής τέτοιων υποσυνείδητων μηνυμάτων ανάλογα με τις ανάγκες που έχει να εκπληρώσει.Φανταστείτε αυτή τη μέθοδο να εφαρμόζεται σε παιδικά προγράμματα κινουμένων σχεδίων.

---> 3) Πατέντα ΗΠΑ 5.123.899 - Μέθοδος και σύστημα για την αλλαγή συ­ νείδησης. Είναι ένα σύστημα για την αλλαγή της κατάστασης της συνείδησης και περιλαμβάνει ταυτόχρονη χρήση διάφορων πολλαπλών ερεθισμάτων (ήχους και κύματα).


---> 4) Πατέντα ΗΠΑ 4877027 - Ακουστικό σύστημα Ήχος παράγεται στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου με μικροκύματα συχνότητος 100 megahertz μέχρι 10.000 megahertz. Ο κυματισμός αποτελείται από ξαφνικές αυξήσεις της συχνότητας που καθορίζει ο χρήστης. Κάθε εκπομπή (έκρηξη) αποτελείται από 10 ως 20 παλμού ς σφιχτά δεμένους μαζί. Το πλάτος της εκπομπής είναι 50-100 νανοδευτερόλεπτα. Η διάρκεια του παλμού είναι 10 νανοδευτερόλεπτα έως 1 δευτερόλεπτο.

---> 5) Πατέντα ΗΠΑ 6.011.991 - Σύστημα επικοινωνίας και μέθοδος που περιλαμβάνει την ανάλυση κυμάτων του εγκεφάλου. Είναι ένα σύστημα με το οποίο μπορούν οι άνθρωποι να επικοινωνήσουν βάση της ανάλυσης των κυμάτων που παράγει ο εγκέφαλος. Η κυματική δραστηριότητα ενός εγκεφάλου καταγράφεται και στέλνε­ ται σε δορυφόρο. Εκεί συγκρίνεται με προ-αποθηκευμένες δραστηριότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου και βγαίνει ένα συμπέρασμα στο τι σκέφτεται εκείνη την στιγμή ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

---> 6) Πατέντα ΗΠΑ 4.858.612 - Ακουστική συσκευή Μια συσκευή που αντικαθιστά την ακοή στα θηλαστικά, χρησιμοποιώντας τα μικροκύματα που περνάνε από ένα μικρόφωνο και αφού κωδικοποιηθούν γίνονται μικροκύματα και ερεθίζουν το τμήμα του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνο για την ακοή και έτσι ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τον αρχικό ήχο που κατέγραψε το μικρόφωνο.

---> 7) Πατέντα ΗΠΑ 3.951.134 - Συσκευή και μέθοδος για παρακολούθηση και αλλαγή κυμάτων του εγκεφάλου. Συσκευή που μπορεί να παρακολουθεί τα εγκεφαλικά κύματα σε μα­ κρινή απόσταση και να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα που αλλάζουν την αρχική κατάσταση του εγκεφάλου. Η καινούρια κατάσταση μπορεί να παρακολουθείται από κομπιούτερ για το αν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


---> 8] Πατέντα ΗΠΑ 5.159.703 - Σύστημα αθόρυβης επιρροής υποσυνειδήτου Ένα αθόρυβο επικοινωνιακό σύστημα που χρησιμοποιεί ακουστικές συχνότητες πολύ χαμηλές ή θψηλές για να επηρεάσει το υποσυνείδητο του ανθρώπου. Συνήθως χρησιμοποιούνται ηχεία ή ακουστικά για την μεταφορά του μηνύματος.


---> 9) Πατέντα ΗΠΑ 562967F - Συσκευή και μέθοδος για παρακολούθηση της ανθρώπινης ψυχικής κατάστασης.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έλεγχος του νου και τεχνικές πλύσεως του εγκεφάλου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Φεβ 2010, 19:19 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Τεχνικές Ελέγχου του Νου και Πλύσεως του Εγκεφάλου

1. Η πίεση της ομάδας καί ο «βομβαρδισμός» αγάπης αποθαρρύνει τις αμφιβολίες του προσηλύτου και ενδυναμώνει την ανάγκη του να παραδοθεί σε αυτήν. Γι� αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούν παιδιάστικα παιχνίδια, τραγούδια, αγκαλιάσματα, αγγίγματα και κολακείες. Αυτά όλα δημιουργούν την ψευδαίσθηση του οικείου και φιλικού περιβάλλοντος.

2. Απομόνωση, αποχωρισμός. Η «λατρεία» επιβάλλει στον προσήλυτο να διακόψει τις σχέσεις του με την οικογένεια, τους φίλους, το περιβάλλον του. Δεν του επιτρέπει να έρχεται σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, να διαβάζει εφημερίδες, να ακούει ραδιόφωνο. Η «λατρεία» τον καθιστά ανίκανο ή τον κάνει να χάσει την επιθυμία, να επιβεβαιώσει πληροφορίες που δίνει η ίδια η ομάδα σε σχέση με την πραγματικότητα. Έτσι το θύμα απομονώνεται και γίνεται εύκολο όργανο στα χέρια των αρχηγών της «λατρείας», οι οποίοι τον χρησιμοποιούν σαν πιόνι ή ρομπότ.

3. Μέθοδοι για την καταστροφή της λειτουργίας τής σκέψεως. Οι «λατρείες» εισάγουν τους νέους στρατολογηθέντες στην αυτοσυγκέντρωση, την ψαλμωδία, τη νηστεία, τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες, οι οποίες, οταν χρησιμοποιούνται επί μακρόν, παρασύρουν το θύμα σε μια κατάσταση υποβολής και αδράνειας.

4. Φόβος και ενοχές. Οι υπεύθυνοι των «λατρειών» με δόλωμα την οικειότητα και φιλία παρασύρουν τα Θύματα τους να εξομολογηθούν στους υπευθύνους φόβους και μυστικά τους ή και αδικήματα πού τέλεσαν στο παρελθόν. Αυτά τα πολύ προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιούν στη συνέχεια οι υπεύθυνοι γιά να δημιουργήσουν συναισθηματική εξάρτηση. Οταν μάλιστα βλέπουν ότι τα Θύματα τους θέλουν να αποχωρήσουν από τη «λατρεία», τα απειλούν με Αποκαλύψεις των προσωπικών τους στοιχείων. Κατά τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται γιά να ανακόψουν την παροχή πληροφοριών και στοιχείων από πρώην οπαδούς τους προς τα Μέσα Ενημέρωσης ή τις Αρχές. Έτσι, με την απειλή των αποκαλύψεων τ την τρομοκράτηση των θυμάτων, επιβάλλουν τη σιωπή τους. Η μέθοδος αυτή καθιστά τον προσήλυτο τρωτό και ευάλωτο στις απειλές των υπεύθυνων ότι θα αποκαλύψουν τους φόβους και τα μυστικά του.

5. Εναλλαγή τιμωρίας και επαίνου. .

6. Στέρηση του ύπνου. 'Επιτυγχάνεται υπό το πρόσημα πνευματικών ασκήσεων, αναγκαίας εκπαιδεύσεως ή επειγόντων προγραμμάτων.

7. Ανεπαρκής διατροφή. Μερικές φορές μεταμορφώνεται σε ειδική δίαιτα, τάχα γιά τη βελτίωση τής υγείας ή γιά την ανάπτυξη τής προσωπικότητας ή σαν τελετουργική πράξη, ή οποία απαιτεί νηστεία.

8. Αισθητηριακή υπερφόρτιση. Η «λατρεία» πιέζει τους νέους προσηλύτους να αποδεχθούν νέο περίπλοκο δόγμα σκοπών και άξιών, πού αντικαθιστούν παλαιές αρχές τους. 'Απαιτούν απ� αυτούς να αφομοιώσουν πλήθος πληροφοριών με ταχύτητα, έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες γιά κριτική εξέταση.

Σημείωση: Δέν είναι απαραίτητο τα ανωτέρω στοιχεία να είναι παρόντα όλα σε μία και την αυτή περίπτωση γιά να λειτουργήσει ο έλεγχος του νου. Αρκεί ο συνδυασμός μερικών απ' αυτές τις τεχνικές.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έλεγχος του νου και τεχνικές πλύσεως του εγκεφάλου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2010, 15:05 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
dominique έγραψε:
Τεχνικές Ελέγχου του Νου και Πλύσεως του Εγκεφάλου

1. Η πίεση της ομάδας καί ο «βομβαρδισμός» αγάπης αποθαρρύνει τις αμφιβολίες του προσηλύτου και ενδυναμώνει την ανάγκη του να παραδοθεί σε αυτήν. Γι� αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούν παιδιάστικα παιχνίδια, τραγούδια, αγκαλιάσματα, αγγίγματα και κολακείες. Αυτά όλα δημιουργούν την ψευδαίσθηση του οικείου και φιλικού περιβάλλοντος.

2. Απομόνωση, αποχωρισμός. Η «λατρεία» επιβάλλει στον προσήλυτο να διακόψει τις σχέσεις του με την οικογένεια, τους φίλους, το περιβάλλον του. Δεν του επιτρέπει να έρχεται σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, να διαβάζει εφημερίδες, να ακούει ραδιόφωνο. Η «λατρεία» τον καθιστά ανίκανο ή τον κάνει να χάσει την επιθυμία, να επιβεβαιώσει πληροφορίες που δίνει η ίδια η ομάδα σε σχέση με την πραγματικότητα. Έτσι το θύμα απομονώνεται και γίνεται εύκολο όργανο στα χέρια των αρχηγών της «λατρείας», οι οποίοι τον χρησιμοποιούν σαν πιόνι ή ρομπότ.

3. Μέθοδοι για την καταστροφή της λειτουργίας τής σκέψεως. Οι «λατρείες» εισάγουν τους νέους στρατολογηθέντες στην αυτοσυγκέντρωση, την ψαλμωδία, τη νηστεία, τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες, οι οποίες, οταν χρησιμοποιούνται επί μακρόν, παρασύρουν το θύμα σε μια κατάσταση υποβολής και αδράνειας.

4. Φόβος και ενοχές. Οι υπεύθυνοι των «λατρειών» με δόλωμα την οικειότητα και φιλία παρασύρουν τα Θύματα τους να εξομολογηθούν στους υπευθύνους φόβους και μυστικά τους ή και αδικήματα πού τέλεσαν στο παρελθόν. Αυτά τα πολύ προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιούν στη συνέχεια οι υπεύθυνοι γιά να δημιουργήσουν συναισθηματική εξάρτηση. Οταν μάλιστα βλέπουν ότι τα Θύματα τους θέλουν να αποχωρήσουν από τη «λατρεία», τα απειλούν με Αποκαλύψεις των προσωπικών τους στοιχείων. Κατά τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται γιά να ανακόψουν την παροχή πληροφοριών και στοιχείων από πρώην οπαδούς τους προς τα Μέσα Ενημέρωσης ή τις Αρχές. Έτσι, με την απειλή των αποκαλύψεων τ την τρομοκράτηση των θυμάτων, επιβάλλουν τη σιωπή τους. Η μέθοδος αυτή καθιστά τον προσήλυτο τρωτό και ευάλωτο στις απειλές των υπεύθυνων ότι θα αποκαλύψουν τους φόβους και τα μυστικά του.

5. Εναλλαγή τιμωρίας και επαίνου. .

6. Στέρηση του ύπνου. 'Επιτυγχάνεται υπό το πρόσημα πνευματικών ασκήσεων, αναγκαίας εκπαιδεύσεως ή επειγόντων προγραμμάτων.

7. Ανεπαρκής διατροφή. Μερικές φορές μεταμορφώνεται σε ειδική δίαιτα, τάχα γιά τη βελτίωση τής υγείας ή γιά την ανάπτυξη τής προσωπικότητας ή σαν τελετουργική πράξη, ή οποία απαιτεί νηστεία.

8. Αισθητηριακή υπερφόρτιση. Η «λατρεία» πιέζει τους νέους προσηλύτους να αποδεχθούν νέο περίπλοκο δόγμα σκοπών και άξιών, πού αντικαθιστούν παλαιές αρχές τους. 'Απαιτούν απ� αυτούς να αφομοιώσουν πλήθος πληροφοριών με ταχύτητα, έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες γιά κριτική εξέταση.

Σημείωση: Δέν είναι απαραίτητο τα ανωτέρω στοιχεία να είναι παρόντα όλα σε μία και την αυτή περίπτωση γιά να λειτουργήσει ο έλεγχος του νου. Αρκεί ο συνδυασμός μερικών απ' αυτές τις τεχνικές.
ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ

Εικόνα


[IMG=http://img690.imageshack.us/img690/246/62498239.jpg][/IMG]

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έλεγχος του νου και τεχνικές πλύσεως του εγκεφάλου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2010, 16:23 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
:cooll

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 5 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Έλεγχος Μυαλού μέσω Κινητών
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 7
Η πλύση εγκεφάλου μπορεί να φέρει την ελπίδα...
Δ. Συζήτηση: Το παρακράτος και η διαβρωμένη πολιτική
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
Προπαγάνδα,πλύση εγκεφάλου και τα πειράματα του Παυλώφ
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 8
Έλεγχος μεταναστών με ...... μικροτσιπ
Δ. Συζήτηση: MicroChip- rfid Το Χάραγμα της Νέας Εποχής?
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 4
“Σκανάρισμα” του εγκεφάλου αποδίδει (σχεδόν) ότι σκεφτόμαστε!
Δ. Συζήτηση: Συστηματα Παρακολούθησης
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 7


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr