Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

1
Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό





Εικόνα



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Κανείς δε ξέρει τι ειναι αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό της Νορβηγίας χθες το Βράδυ. Φωτογραφίες και video έχουν γεμίσει το internet και τα τηλέφωνα έσπασαν με τον κόσμο να ρωτά τι ήτα αυτό το πράγμα. Οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα ενώ υπάρχει και η υποψία οτι μπορεί να ήταν ακόμα και ρωσικος πύραυλος




phpBB [video]



troktiko.blogspot.com
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

2
Ένα μυστηριώδες φωτεινό φαινόμενο, εμφανίστηκε επάνω από όλη τη Νορβηγία χθες το βράδυ (Τετάρτη το πρωί) και χιλιάδες κάτοικοι στο βόρειο τμήμα της χώρας ήρθαν σε σύγχυση για τη προέλευση του.
Η φωτογραφία είναι από τη περιοχή Kvænangen
Εικόνα
Εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες από το Trøndelag Finnmark ανέφεραν την αναγνώριση ενός καταπληκτικού θεάματος που πιθανόν να προερχόταν από ένα ρωσικό πύραυλο - ένα μετέωρο, ή ένα ωστικό κύμα - αν και κανείς ακόμα δεν ανέφερε περιστατικό UFOs. Το φαινόμενο άρχισε όταν ένα μπλε φως φάνηκε να πετά με ανοδική πορεία πίσω από ένα βουνό, το αντηκημενο σταμάτησε στον ουρανό και στη συνέχεια, άρχισε να στροβιλίζεται.


Μέσα σε δευτερόλεπτα μια γιγαντιαία φωτεινή σπείρα είχε καλύψει το σύνολο του ουρανού δημιουργώντας πράσινες - μπλε δέσμες φωτός έξω από το κέντρο της με διάρκεια δέκα έως δώδεκα λεπτά πριν εξαφανιστεί εντελώς. Το νορβηγικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο κατακλύστηκε με τηλεφωνικές κλήσεις μετά την καταιγίδα του φωτός - αφήνοντας σε αμηχανία τους επιστήμονες δίνοντας στα μέσα ενημέρωσης μια γρήγορη απάντηση ότι φαινόμενο έμοιαζε με το σέλας.


Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν: "Είναι σαν κάτι να εξερράγη στον ουρανό".
"Έμοιαζε με πύραυλο που περιστρέφεται γύρω - γύρω και στη συνέχεια πήγε διαγώνια στον ουρανό". "Έμοιαζε σαν το φεγγάρι να ερχόταν επάνω από το βουνό, αλλά στη συνέχεια ήρθε κάτι τελείως διαφορετικό."
"Ήταν σαν μια τεράστια σπείρα - ένα ανερχόμενο αστέρι που περιστρέφεται γύρω περιοχή του, αλλά έμοιαζε και σαν να ήταν ένας προβολέας ανέφερε ο Axel Rose Berg, από το Alta."



Οι αστρονόμος Roed Ødegaard ανέφερε στον VG Nett ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο. "Η πρώτη σκέψη ήταν ότι επρόκειτο για μετεωρίτη βολίδα, αλλά το φαινόμενο διάρκεσε πάρα πολύ χρόνο". "Μπορεί να ήταν δοκιμή πυραύλου από τη Ρωσία, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι η απάντηση στο φαινόμενο."
"Ο Έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας στο Τρόμσο υποστήριξε ότι το φαινόμενο κράτησε δύο λεπτά, αλλά παραδέχθηκε ότι ήταν πολύς χρόνος για να είναι αστρονομικά φαινόμενα.

Στο Τρόμσο στο Γεωφυσικό Παρατηρητήριο έρευνας ανέφεραν ότι ήταν βέβαιοι ότι το φως είχε προκληθεί από μια εκτόξευση πυραύλου. Τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πύραυλος είχε χάσει τον έλεγχο του και έγινε μια πιθανή έκρηξη αλλά ο φαύλος κύκλος, τις ενημέρωσης συνεχίστηκε, αναφέροντας ότι μπορεί το αποτέλεσμα του φωτός να αντικατοπτριζόταν σε μια διαρροή καυσίμου. Ο εκπρόσωπος Jon Espen Lien της νορβηγική Άμυνας ανέφερε ότι η νορβηγική στρατιωτική αεράμυνα δεν ξέρει τι ήταν τα φώτα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ήταν από ένα ρωσικό πύραυλο. Ανέφερε επίσης ότι ήταν φυσιολογικό για τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τη βόρεια Θάλασσα και τη Θάλασσα του Μπάρεντς ως πεδίο δοκιμών για πυραύλους.



Σύμφωνα με NRK, Arkhangelsk Radio εστάλη μια προειδοποίηση για πολλές εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Λευκή Θάλασσα κατά την περίοδο 7 Δεκεμβρίου έως και 10 Δεκ. Ωστόσο μια ανώνυμη πηγή στο βόρειο στόλο ανέφερε στα νορβηγικά μέσα ειδήσεων ότι δεν είχαν καμία πληροφορία για το περιστατικό. Ο Ακόλουθος Τύπου στη πρεσβεία της Ρωσίας στο Όσλο Βλαντιμίρ Isupov ανέφερε ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο επάνω από τη Βόρεια Νορβηγία.

Το πρωί της 1 Νοεμβρίου άλλο ένα περίεργο φαινόμενο ήταν ορατό σαν φως στον ουρανό στις περιοχές του βορείου τμήματος της Νορβηγίας. Το περιστατικό αυτό, επίσης, προκάλεσε αναταραχή στον πληθυσμό και δόθηκαν πολλές θεωρίες εξηγήσεων στα μπλοκ συζητήσεων. Πηγές ανέφεραν ότι το φως προκλήθηκε από τη εκτόξευση ενός πυραύλου Sineva από το πυρηνικό υποβρύχιο "Μπριάνσκ" στη Λευκή Θάλασσα.
Εικόνα
Δείτε και αυτό το βίντεο και δείτε πως εξαφανιζεται το φαινόμενο!!!

phpBB [video]
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

4
απο Βλue beam ennoεις??
παντως ειπανε οφειλεται σε αποτυχημενη εκτοξευση πυραυλου,μονο που εγιναν 5 αλλα φανηκε μονο η μια?? :hmmm
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

5
Λύθηκε το μυστήριο με την περίεργη εμφάνιση στον ουρανό της Νορβηγίας





ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ


Αυτό που έγινε προχθες το βράδυ και χιλιάδες Νορβηγοί είδαν προκάλεσε τρόμο και πολλές θεωρίες. Ενα μυστήριο φως στον ουρανό, σαν έκρηξη, συνοδευόμενο απο μια μπλε ουρά και σπιράλ κύματα. Κανείς δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το μυστήριο τελικά λύθηκε και εινα αυτό που είχαμε γράψει απο χθες το μεσημέρι. Ηταν οντως...

ρωσικός πύραυλος. Η Ρωσία έκανε ασκήσεις και ένας πύραυλος βγήκε εκτός ελέγχου



troktiko.blogspot.com
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

6
Από όλα τα παραπάνω που διάβασα μου δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα.

Πρώτη φορά είναι που γίνονται ασκήσεις Ρωσικών πυραύλων στην περιοχή;
-Προφανώς οχι.

Πρώτη φορά είναι που κάποιος βγαίνει εκτός ελέγχου ;
-Και πάλι οχι.

Μήπως λοιπόν γίνεται προσπάθεια συγκάληψης ;
-Πολύ πιθανό.

Re: Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

7
grecko έγραψε: Μήπως λοιπόν γίνεται προσπάθεια συγκάληψης ;
-Πολύ πιθανό.
Συγκάλυψης τίνος ? :hmmm
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Πανικός στη Νορβηγία για αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό

8
Ακουσα οτι το παραπάνω φαινόμενο οφείλεται σε αποτυχημάνη εκτόξευση Ρωσικού πυραύλου.
Απο την άλλη οι Ρώσοι δηλώνουν κατηγορηματικά οτι δεν έχουν σχέση,αρα ή κάναν πειράματα κάποιου άγνωστου όπλου ή κατασκευής
ή ήταν κάποιου είδους τρισδιάστατης προβολής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεξήγητα,μυστήρια και παράξενα φαινόμενα.”

cron