Κτυπήσαν τα γραφεία της οργάνωσης "Stop The Wall"

1
Κτυπήσαν τα γραφεία της οργάνωσης "Stop The Wall"


Ετσι αντιδρούν οι Ισραηλινοί σε όποιον είναι ενάντια στα συμφέροντά τους.
Εισβάλλουν πάνοπλοι σε διαμερίσματα, γραφεία και σπίτια και αρπάζουν οτι θέλουν.

Αυτός είναι ο νόμος του Ταλμούδ που είναι και το σύνταγμα του Ισραήλ.

Κτυπήσαν τα γραφεία της οργάνωσης "Stop The Wall"(μτφ: "Σταματήστε το τείχος του Ισραήλ")
Εικόνα
Το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2010, δυνάμεις κατοχής(στρατός του Ισραήλ) εισέβαλλε στα γραφεία της οργάνωσης, που κάνει αγώνα ενάντια στο τείχος της ντροπής του Ισραήλ. 10 στρατιωτικά τζίπ, χάμμερ και ένα οπλισμένο λεωφορείο περικύκλωσαν το κτίριο, ενω την ίδια ώρα στρατιώτες έψαχναν τα δωμάτια,κάνοντας άνω κάτω το γραφείο και κατέσχεσαν σκληρούς δίσκους υπολογιστών, Laptop και βιντεοκάμερες μαζί με χαρτιά,CD και κασέτες.

Η εισβολή αυτή στα γραφεία της οργάνωσης απο τις Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής είναι μέρος της προσπάθειας του Ισραήλ να τρομοκρατήσει το Παλαιστινιακό αλλά και διεθνές κίνημα εναντίον του τείχους που κτίζει για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων.

phpBB [video]


Οι δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ στοχοποιούν και διεθνείς ακτιβιστές. Δυο ξένοι που εργάζονταν για το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης συνελήφθησαν στην Ραμάλα πριν μερικές ημέρες όταν οι δυνάμεις κατοχής εισέβαλλαν στο διαμέρισμά τους. Τον προηγούμενο μήνα και άλλος ένας ακτιβιστής του ίδιου οργανισμού συνελήφθει κατα τη διάρκεια μιας εισβολής στην Ραμάλα.

-http://antipliroforisi.blogspot.com/
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron