Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με - Ὑπεραγία Θεοτόκε, σῶσον ἡμᾶς
Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO • Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
Ημερομηνία : 06 Ιουν 2020, 23:37


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010, 21:08 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Snowbird


Πρόγραμμα ψυχολογικής διαχείρισης προετοιμασίας - εξοικείωσης πληθυσμών - για περιστατικά UFO

Εικόνα

20/1/2010 Νέο ψυχολογικό πείραμα προσγείωσης UFO σε σχολείο σε έντρομους ανυποψίαστους μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πραγματικά προβληματίζουν τα "επιστημονικά πειράματα" που πραγματοποιούνται από σκοτεινές υπηρεσίες σε βάρος του ανύποπτου πληθυσμού σε ότι έχει σχέση με την αλλοδαπή παρουσία.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται συγκαλυμμένα με το πρόσχημα τις καλλιτεχνικής εργασίας και τις ανάπτυξης τις φαντασίας με στόχο την μελέτη και εξοικείωση του πληθυσμού στην ιδέα τις παρουσίας αλλοδαπών στον πλανήτη Γη.

Ιανουάριος 2010. Άλλο ένα "αψυχολόγητο" πείραμα πραγματοποιήθηκε σε βρετανικό σχολείο αφήνοντας σε αμηχανία και απορία, τους μαθητές όταν ένα UFO προσγειώθηκε στο Hylton Red House Δημοτικό Σχολείο, δημιουργώντας απότομη διακοπή στα μαθήματα.

Το "διαστημικό σκάφος", μαζί με το προσωπικό του σχολείου εμφανίστηκε ως έκπληξη στους μαθητές, στο πλαίσιο των τριών εβδομάδων διαστημικό πρόγραμμα.

Ο Διευθυντής του σχολείου Steve Williamson, δήλωσε: "Οι μαθητές δεν γνώριζαν τίποτα για την προσγείωση του διαστημοπλοίου και υπήρχαν πολλές έκπληξης για αυτούς."

"Δημιουργήσαμε μια ψεύτικη προσγειώσει UFO με καπνό και φώτα και προσπαθήσαμε να το κάνουμε να φανεί όσο το δυνατόν πραγματικό. Η τοπική αστυνομία βοήθησε, καθώς και μια ομάδα εγκληματολογίας."

"Τα παιδιά έμειναν συγκλονισμένα και σε αυτό βοήθησε το προσωπικό του σχολείου που έγινε πολύ πιστευτό, το σενάριο είχε σχεδιαστεί ώστε να συμμετάσχουν οι μαθητές και να τους βοηθήσει με την εξέλιξη της φαντασία τους και της γραφής τους."

--------------------------------------------------------------------------------------------
Με αφορμή το περιστατικό πτήσης ενός φαντασμαγορικού αλλά, ψεύτικου (UFO) στης 23/5/2009 στον ουρανό του Rio με σκοπό να παρατηρηθούν και να εκτμηθούν η αντιδράσεις του κόσμου στο θέαμα ενός υποτιθέμενου αλλοδαπού σκάφους, η μια αλλοδαπής επαφής φέρνει στο προσκήνιο ένα ξεχασμένο αλλά πιθανός όχι καταργημένο σχέδιο "Πουλί του χιονιού!"

Απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν δηλώνουν σκοτεινά προγράμματα που δραστηριοποιούνται από το 1970 και σχετιζόταν με την ψυχολογικοί διαχείριση πληθυσμού όσο αφορά τα θέματα πτήσεις πιθανών αλλοδαπών οχημάτων - πειραματικών στρατιωτικών αεροσκαφών η πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών με εσκεμμένη ταυτότητα αλλοδαπούς οχήματος.

Ο κωδικός προγράμματος SNOWBIRD επικυρώθηκε και λειτούργησε η λειτουργεί σήμερα προφανώς με άλλη ονομασία με "δημόσιες" πτήσεις απόρρητων ιπτάμενων μηχανών με συμβατή τεχνολογία για να δικαιολογήσουν και να καλύψουν της πραγματικές δραστηριότητες κατασκοπευτικών μηχανών νέα τεχνολογίας ( πιθανών αντίβαρύτηκων η ηλεκτρομαγνητικών κινητήρων) .

Επίσης ο άλλος κύριος στόχος του προγράμματος είναι η συγκάλυψη και η αλλοδαπή δραστηριότητα στον πλανήτη Γη, ερμηνεύοντας εάν χρειαστεί, να αποκαλύψουν ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι απλά κάποια απόρρητα αεροσκάφη.

Το βασικό σκέλος ελέγχου του πληθυσμού με προκαθορισμένες πτήσεις γήινων μηχανών σαν ψευδείς πτήσεις (UFO) μηχανών, περιλαμβάνει την παρακολούθησης της συμπεριφοράς των ανθρώπων σε απρόβλεπτα φαινόμενα η γεγονότα η το πως ερμηνεύουν περιστατικά πιθανότητας ύπαρξης, άλλων έλλογων όντων στην καθημερινή τους ζωή,

Ο λόγος ήταν. Κατ' αρχάς, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν καθιερώσει προφανώς επικοινωνία με αλλοδαπούς η τουλάχιστον ήξεραν για την συστηματική παρακολούθηση του πλανήτη Γη και επίσης ήταν σχετικά βέβαιη, ότι η εξερεύνηση των αλλοδαπών στη Γη ήταν μη-επιθετικές και μη-εχθρικές.

Επίσης καθορίστηκε ότι η παρουσία των αλλοδαπών δεν απειλούσε άμεσα την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών η άλλων εθνών. Αφετέρου, το κοινό άρχιζε να θεωρεί ότι UFOs ήταν πραγματικά και κάτι έπρεπε να γίνει.

Στατιστικά και με πληθώρα περιστατικών φαίνεται ότι τα άγνωστα ιπτάμενα σφαιρικά αντικείμενα έχουν ενδιαφερθεί εξαιρετικά για τα πυρηνικά όπλα την πυρηνική έρευνά -πυρηνικά εργοστάσια - νέα ιπτάμενα μέσα - νέα μεγάλα έργα και μεγάλες ανθρώπινες δραστηριότητες .


Αν αυτές οι πληροφορίες ήταν σαφείς και η ακριβείς ταυτότητα ή βασικές οι πληροφορίες για τα άγνωστα αντικείμενα η για της προθέσεις των αλλοδαπών η ήταν σαφείς αυτές οι πληροφορίες θα αποκρύπτονταν και θα δημοσιευόταν στο κοινό, στην πορεία του χρόνου και με την κατάλληλη οικονομική θρησκευτική πολιτιστική και ψυχολογική προετοιμασία.


Εάν αυτό γινόταν σχετικά άμεσα θα προκαλούσε έναν παγκόσμιο οικονομικό και θρησκευτικό πανικό. Έτσι αναπτύχθηκε ένα σχέδιο που θα επιτρέψει την απελευθέρωση πληροφοριών, θα ελέγχει και θα καλύπτει με ψευδής πτήσεις (UFO), ορισμένα πραγματικά περιστατικά και θα αποδεσμεύει βαθμιαία δημοσίευσης πληροφοριών. Το πρόγραμμα θα παρακολουθεί επίσης για χρονικές περιόδους τον πληθυσμό προκειμένου να ρυθμιστεί το κοινό για τις μελλοντικές κοινοποιήσεις.

Πολλαπλές αναγνώρισης άγνωστων εναέριων φαινομένων αλλά και άγνωστων ιπτάμενων σκαφών έχουν παρατηρηθεί στη Βραζιλία, το τελευταίο διάστημα. Η εσκεμμένη πτήση ενός τεχνητού (UFO) στο Rio στης 23/5/2998 και το ψυχολογικό κλήμα που δημιουργήθηκε και η μοιραία πτήση 447 της Air France ήταν μία ατυχής συγκυρία;

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010, 21:11 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 14 Απρ 2009, 19:21
Δημοσ.: 3841
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ένα περίεργο ψυχολογικό πείραμα με θέμα "ξαφνική αλλοδαπή παρουσία" έγινε σε ανυποψίαστους μαθητές σε σχολείο στο UK.

370 παιδιά στο σχολείο του Burgess Hill, στο west Sussex,, υποβλήθηκαν άθελα τους σε ένα ψυχολογικό σοκ όταν είδαν ένα "spaceship" να προσγειώνεται κοντά στο σχολείο τους και στην συνέχεια να βγαίνουν "αλλοδαποί" και να αρπάζουν ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου.

Η "αλλοδαπή εισβολή" που υποστηρίχθηκε από την αστυνομία του Σάσσεξ, πραγματοποιήθηκε χωρίς οι γονείς να είχαν ενημερωθεί με συνέπεια να τρομάξουν τα παιδιά και να εξαγριωθούν οι συγγενείς των παιδιών!

Το πράγματι ανήκουστο αλλά και με μεγάλα ερωτηματικά περιστατικό είχε ως σκοπό σύμφωνα με τους υπεύθυνους να παροτρύνει τους νεαρούς που έχουν δεξιότητες να αναπτύξουν την φαντασία τους - αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι μερικά παιδιά έφυγαν πανικοβλημένα από την "επίδειξη".

Μετά από το γεγονός το σχολείο Southway αναγκάστηκε να αναγνώριση ότι αρκετοί γονείς παραπονέθηκαν ότι όταν επιστρέψανε τα παιδιά, σπίτι τους ήταν σε μια αλλόφρων και κλονισμένη κατάσταση.

Επίσης αρκετά παιδία έπρεπε να καθησυχαστούν και να πεισθούν ότι το απαγμένο μέλος του προσωπικού του σχολείου ήταν ασφαλές και ότι όλα ήταν ψέματα .

Το σκηνικό ξεκίνησε όταν η αστυνομία προσέγγισε με σειρήνες και λάμψης μπλε φώτων την υποτιθέμενη προσγείωση του "εξωγήινου" σκάφους και ο Diana Goss, ο επικεφαλής καθηγητής, να ενημερώνει πειστικά τους μαθητές πώς ένας ιπτάμενος δίσκος είχε προσγειωθεί κοντά στο σχολείο και ότι οι μαθητές έπρεπε να ακολουθήσουν τα ίχνη τις προσγείωσης πριν "σκοντάψουν" στο UFO. Στην συνέχεια βγήκαν "αλλοδαποί" και απαγαγαν ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου .

Το αποτέλεσμα ήταν να τρομάξουν τα παιδία και να έρθουν με τους εξαγριωμένους γονείς στο σχολείο.
Έναν γονέας ανέφερε:" ένας Θεός ξέρει μόνο τι έγινε στο σχολείο τα παιδία είναι πολύ μικρά για τέτοια πειράματα, η κόρη μου πίστεψε πράγματι ότι οι αλλοδαποί έχουν προσγειωθεί και ότι έχουν απαγάγει έναν δάσκαλο τους! είναι μόλις επτά ετών."
"Η κόρη μου επηρεάστηκε βαθιά από όλα αυτά "
Ένας άλλος γονέας είπε: " Δεν ξέρω τι στο καλό σκεφτόταν το σχολείο"

Children traumatised by 'War of Worlds' abduction of teacher - Telegraph


Όλα αυτά τα απίθανα είναι μέρος ενός σχεδίου που αφορά την εξοικείωση πληθυσμών με ανακοινώσεις που αφορούν την εύρεση αλλοδαπών η την παρουσία αλλοδαπών στον πλανήτη Γη η την δημιουργία τεχνητών αλλοδαπών.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΟΛΩΝΙΑ - 4 Ιουλίου 2008: Ένα ψεύτικο UFO πέταξε επάνω από την ιστορική πόλη του Γντανσκ.
Το UFO πέταξε μέσα και κατά μήκος της ακτής στην κοντινή πόλη Sopot, και έπειτα "πέταξε" στο κέντρο του Γντανσκ.
Εικόνα

Το UFO πραγματοποιείσαι τους στόχους του, τρομάζοντας και αφήνοντας έκπληκτους τους κατοίκους της περιοχής..

Εμφανίστηκε να καλύπτεται από πολύχρωμα φώτα επιδεικνύοντας μια σειρά γεωμετρικών σχεδίων και χρωμάτων.

Η γενική δομή του UFO είναι 7 μέτρα στη διάμετρο και κατασκευασμένο από αλουμίνιο και 3000 λαμπτήρες έδωσαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα . Το όλο σύστημα είχε μια γεννήτρια 6 KW και κρεμόταν από 8 σημεία λουριών 50m που συνδεόταν με ένα ελικόπτερο το Mi2 .

Πηγή
Εικόνα

_________________
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010, 21:53 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
Θυμαστε το βιντεο;
Τι προκειτε να συμβει μεχρι το 2012;
Επικινδυνα προφητικος ο συγραφεας του ε;

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Φεβ 2010, 22:55 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αλλοδαποί και αλλοδαπή παρουσία ? :hmmm

Δηλαδή, μπορώ να λέω τους δικούς μας αλλοδαπούς, άλιεν και ούφο ? :cooll

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Τελευταία επεξεργασία απο KostasL την 15 Φεβ 2010, 20:50, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2010, 20:00 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
King Minos έγραψε:
Θυμαστε το βιντεο;
Τι προκειτε να συμβει μεχρι το 2012;
Επικινδυνα προφητικος ο συγραφεας του ε;


:cooll

Το εξοικίωση πολύ με αρεσε!
Ψυχολογικής προετοιμασίας :hmmm ,αρα μας προετοιμάζουν για κάτι,ίσως και οι τελευταιες εμφανίσεις ουφο να είναι μέρος αυτής της προετοιμασίας.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2010, 20:10 
Aναζητητής
Aναζητητής
Κατάσταση:
Εγγραφη: 12 Φεβ 2010, 20:47
Δημοσ.: 3
Thanks:
Thanked:
time στο post
σορυ παιδια αλλα δεν υπαρχουν ufo
αν υπαρχουν να μου πει ποιος ειδε
η μονη μου λογικη εξηγηση ειναι να υπαρχουν εσωγηινοι παρα εξωγηινοι


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Φεβ 2010, 20:45 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12070
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
ufo μπορει να μην υπάρχουν αλλά κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε στην υπαρξη τους.
Ολα αυτά ειναι θεωρίες,αναλογα και αυτη των ενδογήινων,κάποιος μπορέι να πει αφου δέχεσαι οτι μπορεί να υπάρχουν οι ενδογήνοι γιατι να μην υπάρχουν και οι εξωγηινοι...προσωπικά δεν πιστεύω στην ύπαρξη ούτε των μεν ,ουτε των δε,περισσότερο μου δημιουργείται η εντύπωση οτι προσπαθουν να μας πείσουν για κατι.

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2010, 15:54 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9070
Thanks:
Thanked:
time στο post
KostasL έγραψε:
Αλλοδαποί και αλλοδαπή παρουσία ? :hmmm

Δηλαδή, μπορώ να λέω τους δικούς μας αλλοδαπούς, άλιεν και ούφο ? :cooll
Μπορείς άνετα...

Εχουν πολλά κοινά...

Πάρε παράδειγμα το ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ που είναι γραμένο επάνω σε ΑΤΙΑ ...

Ανορθόγραφοι και οι μεν και οι δεν!!! :cooll

Πάρε και ένα βιντεάκι:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=BlnH5c2gYpY[/video]

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Snowbird Πρόγραμμα εξοικείωσης πληθυσμών για UFO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2010, 18:17 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
mikede123 έγραψε:
σορυ παιδια αλλα δεν υπαρχουν ufo
αν υπαρχουν να μου πει ποιος ειδε
η μονη μου λογικη εξηγηση ειναι να υπαρχουν εσωγηινοι παρα εξωγηινοι
ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΤΕΡΟΣ ΔΕΡΟΣ :χουχου :χουχου :χουχου

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 10 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
GÖKTÜRK: Πρόγραμμα κατασκοπευτικών δορυφόρων από την Τουρκία
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 3
Ύφεση και δραματικές περικοπές στο Πρόγραμμα Σταθεροποίησης
Δ. Συζήτηση: Γενικά περί Ελλάδας
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Ο ήχος της σιωπής (Πρόγραμμα mind control )
Δ. Συζήτηση: Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 3
Πρόγραμμα άσκησης του εγκεφάλου για αντίληψη και μνήμη
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
Πρόγραμμα κομπιούτερ και όχι άνθρωποι θα αποφασίζουν πότε......
Δ. Συζήτηση: Επιστημονικά "παράξενα"-Περίεργες εφευρέσεις
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr