ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

1
ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''
Στην Ρώμη, περίπου ένα εκατομμύριο πιστοί έχουν κατακλύσει από το πρωί την πλατεία του Αγίου Πέτρου για να παρακολουθήσουν την τελετή οσιοποίησης του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β', έξι χρόνια μετά τον θάνατό του.
Η Αγία Έδρα, με την τελετή αυτή, ευελπιστεί να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τον ποίμνιό της. Παράλληλα επιχειρεί να κλείσει ένα τα μελανότερα κεφάλαια στην ιστορία της: του σκανδάλου παιδεραστίας, που στιγμάτισε μετά θάνατον την μακρά θητεία του εκλιπόντος Ποντίφικα κι έκτοτε συγκλονίζει τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
Στην τελετή χοροστάτησε ο διάδοχος του Ιωάννη Παύλου του Β' στον παπικό θρόνο, Βενέδικτος 16ος, παρουσία πλήθος επισήμων. Μεταξύ αυτών, πέντε Ευρωπαίοι γαλαζοαίματοι, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας της Ισπανίας Φελίπε με την πριγκίπισσα Λετίθια,
ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που κάθισε δίπλα στον πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και σχετικά μακριά από τον πολιτικό αντίπαλό του, πρόεδρο της ιταλικής Βουλής Τζιανφράκο Φίνι.

Συγκινημένος παρακολούθησε την τελετή οσιοποίησης του Πολωνού Πάπα, ο Λεχ Βαλέσα, πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και ηγέτης του Κινήματος της Αλληλεγγύης, που πρωτοστάτησε στην πτώση του κομμουνισμού, με τις "ευλογίες" του Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου.

Παρόντες στην τελετή ήταν συνολικά 23 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, με πλέον αμφιλεγόμενη μορφή τον πρόεδρο της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε -παρά το γεγονός ότι του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πολλοί Καθολικοί, καθώς και επικριτές της Αγίας Έδρας, κατηγορούν το Βατικανό ότι επίσπευσε τη διαδικασία για την οσιοποίηση του Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου, ανοίγοντας έτσι το δρόμο προς την αγιοσύνη.

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία αντιπαρέρχεται, τονίζοντας ότι η ανακήρυξή του Πολωνού Ποντίφικα αποφασίστηκε κατόπιν ενδελεχούς έρευνας για την ενάρετη ζωή του, αλλά και σε ένα θαύμα: την ιατρικά ανεξήγητη θεραπεία μίας Γαλλίδας μοναχής από την ανίατη ασθένεια του Πάρκινσον -την ίδια, που ταλαιπώρησε στα τελευταία του τον Ιωάννη Παύλο τον Δεύτερο. Κεντρικό πρόσωπο η ίδια στην τελετή οσιοποίησης, η Γαλλίδα μοναχή υποστηρίζει ότι γιατρεύτηκε, έπειτα από μακρά προσευχή προς τον αείμνηστο Πάπα για να τη βοηθήσει.

Το σφραγισμένο φέρετρο του Πάπα είχε μεταφερθεί από χθες στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου ενώ η μαρμάρινη πλάκα, που σφράγιζε τον τάφο του, θα σταλεί στην Κρακοβία, όπου θα τοποθετηθεί σε εκκλησία ειδικά αφιερωμένη στον όσιο, πλέον, Πολωνό.

Χιλιάδες συμπατριώτες του, που δεν κατάφεραν να μεταβούν στο Βατικανό, παρίστανται σε τελετές, στην ίδια την Πολωνία. Όσο για την Αιώνια Πόλη, όπου εδώ και δύο ημέρες επικρατεί το αδιαχώρητο, εν μέσω αυστηρότατων μέτρων ασφαλείας: η τουριστική βιομηχανία, κυρίως, γνωρίζει ημέρες δόξας, μαζί και με τομείς της παραοικονομίας. Ήδη, η ιταλική αστυνομία κατάσχεσε 5 εκατομμύρια αναμνηστικά αντικείμενα -μαϊμού για την οσιοποίηση, συνολικής αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.
http://www.megatv.com/megagegonota/summ ... d=27243758
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

2
Ε Αυτή είναι η "ηθική" του χριστιανισμού Μίνω...: κάνε ένα σωρό εγκλήματα, παιδεραστίες, φόνοι και ένα σωρο άλλα παρα φύσει εκτρώματα, δηλαδή ΥΒΡΕΙΣ, και μετά να σου κάνεις μια μετάνοια (ή ακόμα χειρότερα αγοράζεις ένα συγχωροχάρτι) και καθάρισες και να σου που γίνεσαι στο τέλος και ΑΓΙΟΣ και πας και στον παράδεισο για αιώνια βραβεία για τα εγκλήματα και ΥΒΡΕΙΣ που διέπραξες...

Και ιδού τώρα ποια είναι η ουσιώδης διαφορά με τον Ελληνικό τρόπο σκέψης και την Ελληνική ηθική, από τα λόγια του θεικού Ηράκλειτου ως έναν από τους λίγους κοσμολόγους-φιλόσοφους που συμβαδίζουν τόσο κοντά με τον Συμπαντικό Λόγο:

---------

Ο Ηράκλειτος εφάρμοζε στον χώρο του πνεύματος και της ύλης τον Απολυτό Συμπαντικό Νόμο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ” . Η ύλη σχηματίζεται από “πόλεμο” δύο αντίθετων ρευστών , που συμβιώνουν “κατά μέτρα” , χωρίς να συγχωνεύονται .

Οι ιδέες σχηματίζονται απο ‘πόλεμο’ δύο αντιθέτων εννοιών που συμβιώνουν ‘ΚΑΤΑ ΜΕΤΡΑ’ χωρίς να συγχωνεύονται.

Αν κάποια από τις δύο αντίθετες έννοιες ‘ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ’ και εισέλθει στον χώρο της άλλης έννοιας καταχρηστικά , αυτό είναι ‘ΥΒΡΙΣ’ εναντίον του ‘ΛΟΓΟΥ’, του ενδοκοσμικού ΕΜΠΥΡΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΠΥΡΟΣ που “ΑΝΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΒΕΝΥΤΑΙ ΜΕΤΡΑ”

Η παραβίαση ‘ΥΒΡΙΣ’ των “ ΜΕΤΡΩΝ ΟΡΙΩΝ “ που μία έννοια πράτει όταν εισέρχεται στον χώρο της αντιθέτου εννοιάς ,ενεργοποιεί ακαριαία την “ΔΙΚΗ” η οποία αποστέλλει την “ΝΕΜΕΣΙ”

Η “ΝΕΜΕΣΙ” επεμβαίνει και επαναφέρει την έννοια ‘παραβάτη’ στον αρχικό της χώρο δικαιοδοσίας που όριζε ο “ΛΟΓΟΣ” .

Αλλά η Νέμεσις δεν σταματά εκεί .Η έννοια ‘παραβάτης’ πρέπει να υποστεί στον χώρο της την ίδια εισβολή που υπέστη η έννοια ‘θύμα’.

Η Νέμεσις αντιστρέφει τους όρους και ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ την έννοια ‘θύμα’ να γίνει’θύτης’ και να εισβάλει στον χώρο του αρχικού ‘παραβάτου’ ,κατά ίση ανταπόδωση.

Τότε μόνον αποκαθίσταται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ο ΛΟΓΟΣ...

----------

Ίσως μετά από αυτό εννοήσατε επιτέλους γιατί η ΟΕΑ μοιάζει να είναι εκδικητική.. δίκαια εκδικητική όμως εναντίον των προδοτών και όσων εκμηδενίζουν τις ελληνικές αξίες και όσους διαπράτουν πραγματική ΥΒΡΙ εναντίον του Συμπαντικού Λόγου, διότι στην αρχαία Ελλάδα η εφαρμογή της δικαιοσύνης ήταν η ΝΕΜΕΣΙΣ και όχι τα συγχωροχάρτια ή ένα μυστήριο μετάνοιας υπό την σκέπη-εποπτία της Άνω Σιών.

Η αδιάκριτη μονομερή αγάπη σε προσωπικό επίπεδο που διατυμπανίζει ο χριστιανισμός και έχει τόσο παρασύρει τους Έλληνες, εάν εφαρμοστεί συλλογικά, σημαίνει και αδιάκριτο μονομερή αφοπλισμό, και αδιάκριτη μονομερή συρρίκνωση της Ελλάδος έναντι π.χ. του Τουράνιου Αντίπαλου Τουρκίας (καλά για τον κολοσσό Κινα δεν τον αγγίζουμε καν, διότι τη ΝΕΜΕΣΙ θα αναλάβουν οι ..."έλληνες του εξωτερικού" διότι εμείς πλέον καταντήσαμε τη φυλή μας από πλανηταρχία σε κοτσιλιά του πλανήτη)... Η Αγάπη λοιπόν πρέπει να είναι δικαιολογημένη και εμπράκτως αμοιβαία (ή "διμερή" σύμφωνα με όρους γεωπολιτικής), διότι δεν μπορεί να αγαπάμε εμείς τους Τούρκους και να αφοπλιζόμαστε μονομερώς, να αυτο-γενοκτονούμαστε με υπογενετικότητα, και να αυτοκτονουμε πολιτικώς-οικονομικώς-κοινωνικώς-καλλιτεχνικώς-πολιτισμικώς-κλπ ενώ παράλληλα η Τουρκία να εξοπλίζεται-γιγαντώνεται σαν αστακός και να προκαλεί ανοιχτά & συνεχώς την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας σε Αιγαίο-Ιονιο-Μακεδονία-Ηπειρο-Θράκη και γενικά απ'όλα τα σύνορά μας!

Η μονομερή αδιάκριτη αγάπη είναι η μέγιστη παγίδα στην οποία μας έριξαν οι δαιμόνιοι Ραββίνοι (με την αμέριστη βοήθεια της Ανω Σιών βεβαίως - βεβαίως) και οδηγεί μαθηματικώς και μετα βεβαιότητος σε συρρίκνωση και εκμηδένιση πολιτισμών & κρατών-εθνών.. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα..

Υ.Γ.Φυσικά για να κερδίσεις τη διμερή αμοιβαία αγάπη μεταξύ κρατών, ακόμα και μεταξύ διαχρονικά αντίπαλων κρατών (ελλάδας-τουρκίας) θα πρέπει να έχεις την ικανότητα να φτιάξεις και ένα σοβαρό ισχυρό κράτος που θα το σέβονται όλοι, με επιστημονική-πολιτισμική-τεχνολογική αυτονομία, και το κράτος μας σήμερα όχι μόνο δεν έχει πουθενά αυτονομία, όχι μόνον δεν το σέβεται κανένας, αλλά βρίσκεται και υπο κατοχή κάτω από την μπότα της τρόικας.. οπότε δεν είναι καιρός για λεονταρισμούς - προβοκατορισμούς (τύπου ΛΑ.Ο.Σ.) αλλά για σφαλιάρες στα μούτρα όλων μπας και ξυπνήσουμε

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

3
Επιτρεψέ μου να διαφωνήσω,αυτά που ανέφερε στο πόστ που ανέρτησε ο Μίνως,αυτά δεν αφορούν την ηθική του Χριστιανισμού,αλλά την διαστρεβλωμένη ηθική των "Χριστιανών",που δημιούργησαν δόγματα και νόμους και εγκυκλίους για να προωθούν τα συμφεροντά τους ,επιτελώντας δήθεν θεάρεστο έργο.

Ο Χριστιανισμός ουδέποτε ανέφερε περι αλάθητου του πάπα και θεοποίηση του και για να μην αναφερω μόνο τους καθολικούς,ουδέποτε αναφέρει για συμμετοχή ιερέων σε μασωνίες,οικουμενιστικές κινήσεις ή να αποταμιεύουν εκατομμύρια.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

4
Επιτρεψε μου με την σειρα μου να πω οτι στις νεες γεννιες οπου οι γονεις απεχουν απο την Χριστιανικη ''ιδεολογια'' αμεσως,αμεσως αυτο που βλεπουν μπροστα τους ειναι οι αντιπροσωποι του δηλαδη οι ιερεις και αν αυτοι ειναι χωμενοι μεχρι τον λαιμο μεσα αντε τραβα εσυ να τους αλλαξεις τα μυαλα ως καλη Χριστιανη,ασε που ηδη προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πλεον ο Χριστος ξεθωριαζει θα τον πιστευουν ως επαναστατη και οχι ως θεανθρωπο,ηδη απο παλια λεγοταν που και που...βλεπε τσε γκεβαρα :bad: .
Αν ριξεις μια ματια στο διαδυκτιο θα διαπιστωσεις με λυπη σου οτι τα πορτρετα του Χριστου αναλογουν με αυτα του τσε :bad:.
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

5
Η Ρωμαιοκαθολική αίρεση και όχι Εκκλησία δεν θα βγάλει ποτέ """"Άγιους""" :χουχου
Ο αιρεσιάρχης .''ΑΓΙΟΣ''
1. Φιλιόκβε
Το φιλιόκβε σημαίνει ότι το Αγιο Πνεύμα εκπορεύεται και εκ του Υιού.
2. Πρωτείο
Το παπικό πρωτείο δεν είναι απλή διεκδίκησις του Πάπα ότι είναι πρώτος μεταξύ ίσων.
3. Αλάθητο
Το αλάθητο είναι η άποψις ότι ο Πάπας όταν μιλάει ως Πάπας είναι αλάθητος. Αυτό δεν στηρίζεται βεβαίως πουθενά.
4. Ουνία
Η Ουνία αποτελεί τον Δούρειο Ιππο για την άλωση της ορθοδοξίας. Με την πρόφαση των ελληνορύθμων ρωμαιοκαθολικών εδημιουργήθη μία μορφή θρησκευτικής εξαπατήσεως των ορθοδόξων.
5. Αγαμία
Στην πρώτη οικουμενική σύνοδο, προεδρεύοντος του οσίου Κορδούις (Ισπανός επίσκοπος), ετέθη το θέμα της υποχρεωτικής αγαμίας, αλλά αποφασίστηκε μετά από πρόταση του Αγίου Παφνοντίου να είναι ελεύθερο προ της χειροτονίας να παντρεύονται οι κληρικοί.

6. Λατρευτικές διαφορές

Σε αυτές κατατάσσουμε τη θεία ευχαριστία. Οι καθολικοί προσφέρουν άζυμο άρτο, ενώ οι ορθόδοξοι άρτο κανονικό. Διαφορά υπάρχει και στον τρόπο βάφτισης. Η ορθόδοξη Εκκλησία βαφτίζει διά καταδύσεως, ενώ η καθολική ρίχνει νερό στο κεφάλι του βαφτιζομένου.
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

6
dominique έγραψε:Επιτρεψέ μου να διαφωνήσω,αυτά που ανέφερε στο πόστ που ανέρτησε ο Μίνως,αυτά δεν αφορούν την ηθική του Χριστιανισμού,αλλά την διαστρεβλωμένη ηθική των "Χριστιανών",που δημιούργησαν δόγματα και νόμους και εγκυκλίους για να προωθούν τα συμφεροντά τους ,επιτελώντας δήθεν θεάρεστο έργο.

Ο Χριστιανισμός ουδέποτε ανέφερε περι αλάθητου του πάπα και θεοποίηση του και για να μην αναφερω μόνο τους καθολικούς,ουδέποτε αναφέρει για συμμετοχή ιερέων σε μασωνίες,οικουμενιστικές κινήσεις ή να αποταμιεύουν εκατομμύρια.
Δεν εννοώ αυτό. Ο Χριστιανισμός αναφέρει αγάπα τους πάντες αδιάκριτα και μονομερώς ακόμα και τον εχθρό σου. Και ας σε μισεί αυτός και να θέλει να σε σκοτώσει εσύ αγάπα τον!
Ε αυτό είναι ηλιθιότητα, είναι αυτοκτονία, είναι μονομερής αφοπλισμός, και όπως εξήγησα ήδη σε γεωπολιτικούς όρους εθνών-κρατών αυτό σημαίνει συρρίκνωση και εκμηδένιση κρατών και πολιτισμών, γιατί απλά όταν δίνεις πολιτικό-οικονομικό-στρατιωτικό χώρο στον εχθρό σου (επειδή τον ...αγαπάς τρελά!!!) αυτός θα έρθει και θα τον υπερκεράσει και εσύ νομοτελειακά θα εξαφανιστείς..
Λέει επίσης δώσε και το άλλο μάγουλο να στο χαστουκίσει... Δηλαδή αφού δώσαμε το Αιγαίο στους Τούρκους σειρά έχει και το Ιόνιο* και άντε αντίο Ελλάς... Έτσι ο χριστιανισμός μετέτρεψε το πολεμικό γένος των Ελλήνων του ή Ταν ή Επι τας του πολίτη-οπλίτη που κοιμόταν με τα ξίφη και τις ασπίδες μέσα στο σπίτι, σε ένα έθνος ριψάσπιδων, δειλών, αφοπλισμένων, που δεν υπηρετούν στρατό, και που γενοκτονούνται, βιάζονται και συρρικνώνονται αδιαμαρτύρητα, ενώ η Τουρκία απέναντι δίνει 5 όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη...

* Ηδη τουρκικές φρεγάτες και υποβρύχια κάνουν ασκήσεις και σταθμεύουν μόνιμα στο Ιόνιο, και συγκεκριμένα στην Αλβανική ναυτική βάση Δυρραχίου την οποία χρηματοδότησαν οι "ελληνικές" κυβερνήσεις με τα λεφτά των ηλιθίων αυτοκτόνων χριστιανών φορολογούμενων...

Υ.Γ. Εάν οι σημερινοί κατ'εφημισμόν έλληνες είχαν αρχ.ελληνικό φρόνημα οι σημερινοί προδοταραίοι καταχραστές της βουλής-αβουλίας των ελλήνων θα ήταν προ πολλού όλοι νεκροί και αποκεφαλισμένοι και ριγμένοι στις φλόγες για να δανειστώ και λίγο Κολοκοτρώνη, τον οποίο φυσικά δεν αγιοποίησε το ιερατείο και αντιθέτως τον υβρίζει σήμερα μέσω του Βαρθολομαίου και άλλων του συναφιού.. Στην αρχ.Ελλάδα ο ύψιστος άνθρωπος δεν ήταν ο άγιος αλλά ήταν ο ήρωας(μαχητής) που πολεμά και αυτοθυσιάζεται για την οικογένεια-πόλη-εθνος-πατρίδα κατ'αναλογία του λευκού αιμοσφαιρίου ενός οργανισμού. Οι γήινοι ήρωες ήταν ένα βήμα πριν τους ημί-θεους (μεταξύ Θεών & θνητών) και 2 βήματα πριν τους Θεούς και η θέση τους ήταν τα Ηλύσια πεδία.

Υ.Γ2. δεν είναι τυχαίο που οι ραββίνοι μεταλαδάμπευσαν αυτές τις χριστιανικές συρρικνωτικές συμβουλές στους έλληνες-εθνικούς αλλά οι ίδιοι συνέχισαν να κρατούν το Τορά και το "οφθαλμος αντι οφθαλμού" για τη φυλή τους...

Υ.Γ.3: Στην αρχ.Ελλάδα η ΝΕΜΕΣΙΣ μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να εφαρμοστεί και από τον ίδιο το θύτη, ο οποίος μετέτρεπε τον εαυτό σου σε "θύμα" με πράξεις εξιλεώσεως, δηλαδή με ηρωικές-αυτοθυσιατικές πράξεις αντίθετες από τις προδοσίες ή ύβρεις που προηγουμένως αυτός είχε διαπράξει.. ώστε να εξισσοροπήσει τοιουτοτρόπως την ζημιά που αυτός προκάλεσε και να επέλθει δικαιοσύνη, σε περιπτώσεις που αυτή η ζημιά μπορεί να αποκατασταθεί ηθικά-υλικά-ή με άλλα τρόπο- με αυτές τις πράξεις εξιλέωσης. Π.χ τέτοιες πράξεις ήταν οι αυτο-εξορισμοί και άλλες πράξεις ευθιξίας και παραιτήσεως από τα αξιώματα, που σήμερα είναι σχεδόν εντελώς άγνωστες!...

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

7
King Minos έγραψε:Επιτρεψε μου με την σειρα μου να πω οτι στις νεες γεννιες οπου οι γονεις απεχουν απο την Χριστιανικη ''ιδεολογια'' αμεσως,αμεσως αυτο που βλεπουν μπροστα τους ειναι οι αντιπροσωποι του δηλαδη οι ιερεις και αν αυτοι ειναι χωμενοι μεχρι τον λαιμο μεσα αντε τραβα εσυ να τους αλλαξεις τα μυαλα ως καλη Χριστιανη,ασε που ηδη προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πλεον ο Χριστος ξεθωριαζει θα τον πιστευουν ως επαναστατη και οχι ως θεανθρωπο,ηδη απο παλια λεγοταν που και που...βλεπε τσε γκεβαρα :bad: .
Αν ριξεις μια ματια στο διαδυκτιο θα διαπιστωσεις με λυπη σου οτι τα πορτρετα του Χριστου αναλογουν με αυτα του τσε :bad:.
Δυστυχώς ναι,αλλα δεν νομίζω οτι αυτό με τους ιερεις γίνεται τυχαία,βλεπεις ολες τις πληροφορίες τις παιρνουμε μεσω των ειδήσεων,οποτε αν κάποιος θέλει να καταστρέψει κάτι,πρωτα διεισδυει βαζοντας δικά του πιόνια μέσα ή παρασέρνει τους ευκολόπιστους στην δική του φιλοσοφία και αφου τους εχει κανει πλεον υποχείρια και τους πατρονάρει,μετά τα βγάζει όλα στην φόρα και ετσι μεσω των ανθρωπων και στην συγκεκριμενη περίπτωση μεσω των αντιπροσωπων καταστρέφουν την εμπιστοσύνη και την πιστη και αλλοιωνεται σιγα σιγα...εκει έχουμε φτάσει
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

8
Yermak έγραψε:
dominique έγραψε:Επιτρεψέ μου να διαφωνήσω,αυτά που ανέφερε στο πόστ που ανέρτησε ο Μίνως,αυτά δεν αφορούν την ηθική του Χριστιανισμού,αλλά την διαστρεβλωμένη ηθική των "Χριστιανών",που δημιούργησαν δόγματα και νόμους και εγκυκλίους για να προωθούν τα συμφεροντά τους ,επιτελώντας δήθεν θεάρεστο έργο.

Ο Χριστιανισμός ουδέποτε ανέφερε περι αλάθητου του πάπα και θεοποίηση του και για να μην αναφερω μόνο τους καθολικούς,ουδέποτε αναφέρει για συμμετοχή ιερέων σε μασωνίες,οικουμενιστικές κινήσεις ή να αποταμιεύουν εκατομμύρια.
Δεν εννοώ αυτό. Ο Χριστιανισμός αναφέρει αγάπα τους πάντες αδιάκριτα και μονομερώς ακόμα και τον εχθρό σου. Και ας σε μισεί αυτός και να θέλει να σε σκοτώσει εσύ αγάπα τον!
Ε αυτό είναι ηλιθιότητα, είναι αυτοκτονία, είναι μονομερής αφοπλισμός, και όπως εξήγησα ήδη σε γεωπολιτικούς όρους εθνών-κρατών αυτό σημαίνει συρρίκνωση και εκμηδένιση κρατών και πολιτισμών, γιατί απλά όταν δίνεις πολιτικό-οικονομικό-στρατιωτικό χώρο στον εχθρό σου (επειδή τον ...αγαπάς τρελά!!!) αυτός θα έρθει και θα τον υπερκεράσει και εσύ νομοτελειακά θα εξαφανιστείς..
Λέει επίσης δώσε και το άλλο μάγουλο να στο χαστουκίσει... Δηλαδή αφού δώσαμε το Αιγαίο στους Τούρκους σειρά έχει και το Ιόνιο* και άντε αντίο Ελλάς... Έτσι ο χριστιανισμός μετέτρεψε το πολεμικό γένος των Ελλήνων του ή Ταν ή Επι τας του πολίτη-οπλίτη που κοιμόταν με τα ξίφη και τις ασπίδες μέσα στο σπίτι, σε ένα έθνος ριψάσπιδων, δειλών, αφοπλισμένων, που δεν υπηρετούν στρατό, και που γενοκτονούνται, βιάζονται και συρρικνώνονται αδιαμαρτύρητα, ενώ η Τουρκία απέναντι δίνει 5 όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη...

* Ηδη τουρκικές φρεγάτες και υποβρύχια κάνουν ασκήσεις και σταθμεύουν μόνιμα στο Ιόνιο, και συγκεκριμένα στην Αλβανική ναυτική βάση Δυρραχίου την οποία χρηματοδότησαν οι "ελληνικές" κυβερνήσεις με τα λεφτά των ηλιθίων αυτοκτόνων χριστιανών φορολογούμενων...

Υ.Γ. Εάν οι σημερινοί κατ'εφημισμόν έλληνες είχαν αρχ.ελληνικό φρόνημα οι σημερινοί προδοταραίοι καταχραστές της βουλής-αβουλίας των ελλήνων θα ήταν προ πολλού όλοι νεκροί και αποκεφαλισμένοι και ριγμένοι στις φλόγες για να δανειστώ και λίγο Κολοκοτρώνη, τον οποίο φυσικά δεν αγιοποίησε το ιερατείο και αντιθέτως τον υβρίζει σήμερα μέσω του Βαρθολομαίου και άλλων του συναφιού.. Στην αρχ.Ελλάδα ο ύψιστος άνθρωπος δεν ήταν ο άγιος αλλά ήταν ο ήρωας(μαχητής) που πολεμά και αυτοθυσιάζεται για την οικογένεια-πόλη-εθνος-πατρίδα κατ'αναλογία του λευκού αιμοσφαιρίου ενός οργανισμού. Οι γήινοι ήρωες ήταν ένα βήμα πριν τους ημί-θεους (μεταξύ Θεών & θνητών) και 2 βήματα πριν τους Θεούς και η θέση τους ήταν τα Ηλύσια πεδία.

Υ.Γ2. δεν είναι τυχαίο που οι ραββίνοι μεταλαδάμπευσαν αυτές τις χριστιανικές συρρικνωτικές συμβουλές στους έλληνες-εθνικούς αλλά οι ίδιοι συνέχισαν να κρατούν το Τορά και το "οφθαλμος αντι οφθαλμού" για τη φυλή τους...

Υ.Γ.3: Στην αρχ.Ελλάδα η ΝΕΜΕΣΙΣ μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να εφαρμοστεί και από τον ίδιο το θύτη, ο οποίος μετέτρεπε τον εαυτό σου σε "θύμα" με πράξεις εξιλεώσεως, δηλαδή με ηρωικές-αυτοθυσιατικές πράξεις αντίθετες από τις προδοσίες ή ύβρεις που προηγουμένως αυτός είχε διαπράξει.. ώστε να εξισσοροπήσει τοιουτοτρόπως την ζημιά που αυτός προκάλεσε και να επέλθει δικαιοσύνη, σε περιπτώσεις που αυτή η ζημιά μπορεί να αποκατασταθεί ηθικά-υλικά-ή με άλλα τρόπο- με αυτές τις πράξεις εξιλέωσης. Π.χ τέτοιες πράξεις ήταν οι αυτο-εξορισμοί και άλλες πράξεις ευθιξίας και παραιτήσεως από τα αξιώματα, που σήμερα είναι σχεδόν εντελώς άγνωστες!...

Καταρχην αυτο με το Αιγαίο και τους Τούρκους και την γενικότερη ανθελληνική κατάσταση ξεπουλήματος της χώρας ,δεν μπορείς να κατηγορείς τον Χριστιανισμό ,επιδή αυτοί που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες δηλώνουν δήθεν Χριστιανοί.


Το να αγαπας ακόμα και τον εχθρό σου,αυτό είναι ατομική και μόνο απόφαση του καθενός μας και ουδεποτε εθνική,εκτος να θες να πεις οτι ο πρωθυπουργός ξεπουλάει την χώρα και οι βουλευτές του το επιτρέπουν ,επειδή βασίζονται στην Χριστιανική ηθική του να αγαπάς τον πλησίον σου.

Και αφού βασίστηκες στον Κολοκοτρώνη,ο ίδιος ακολουθούσε την Χριστιανική ηθική,δεδομένου οτι ήταν Χριστιανός,ασχέτως του τι έκαναν τα ιερατεία που προφανώς είχαν άλλους σκοπούς και συμφέροντα.

Ο Χριστιανισμός ουδέποτε είπε να μην αμύνεσαι,αντιθέτως.

Ο Μέ­γας Αθανάσιος (Επ. προς Αμμούν, ΡG. 26,1173 β) και ο Μέγας Βασίλει­ος (κανόνας 13 λέγουν, ότι τιμώνται οι μετέχοντες και φονεύοντες σε αμυντικό (ή απελευθερωτικό) πό­λεμο (όταν είναι άμυνα «υπέρ σω­φροσύνης και ευσεβείας» κατά τον Μ. Βασίλειο, που το τονίζει: «αμυνομένοις»!). Είναι η μόνη κατ' οικονομίαν» εξαίρεση στον κανόνα, ως πραγμάτωση του Κυριακού λόγου: «Μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις θη (να θυσιάσει) την ψυχήν (ζωήν) αυτού υπέρ των φίλων αυτού» (των συνανθρώπων του) (Ιωάνν. 15.13).


Ο αμυντικός πόλεμος θεωρείται δίκαιος γιατί είναι η νόμιμη άμυνα ενός έθνους απέναντι στον βάρβαρο εχθρό. Πρόκειται για τον αμυντικό , πατριωτικό πόλεμο που διεξάγεται για τη προστασία του λαού και της χώρας από τον άδικο εισβολέα. Για να προστατευτεί το δίκαιο του ανίσχυρου απέναντι στην ισχύ του άδικου εισβολέα, η Εκκλησία ευλογεί τα όπλα, εύχεται στη λατρεία της υπέρ της πολιτικής ηγεσίας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας κάθε χώρας.


Αυτά απλά για να ξέρουμε τι λέμε.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ....''ΑΓΙΟΣ''

9
Yermak έγραψε:
dominique έγραψε:Επιτρεψέ μου να διαφωνήσω,αυτά που ανέφερε στο πόστ που ανέρτησε ο Μίνως,αυτά δεν αφορούν την ηθική του Χριστιανισμού,αλλά την διαστρεβλωμένη ηθική των "Χριστιανών",που δημιούργησαν δόγματα και νόμους και εγκυκλίους για να προωθούν τα συμφεροντά τους ,επιτελώντας δήθεν θεάρεστο έργο.

Ο Χριστιανισμός ουδέποτε ανέφερε περι αλάθητου του πάπα και θεοποίηση του και για να μην αναφερω μόνο τους καθολικούς,ουδέποτε αναφέρει για συμμετοχή ιερέων σε μασωνίες,οικουμενιστικές κινήσεις ή να αποταμιεύουν εκατομμύρια.
Δεν εννοώ αυτό. Ο Χριστιανισμός αναφέρει αγάπα τους πάντες αδιάκριτα και μονομερώς ακόμα και τον εχθρό σου. Και ας σε μισεί αυτός και να θέλει να σε σκοτώσει εσύ αγάπα τον!
Ε αυτό είναι ηλιθιότητα, είναι αυτοκτονία, είναι μονομερής αφοπλισμός, και όπως εξήγησα ήδη σε γεωπολιτικούς όρους εθνών-κρατών αυτό σημαίνει συρρίκνωση και εκμηδένιση κρατών και πολιτισμών, γιατί απλά όταν δίνεις πολιτικό-οικονομικό-στρατιωτικό χώρο στον εχθρό σου (επειδή τον ...αγαπάς τρελά!!!) αυτός θα έρθει και θα τον υπερκεράσει και εσύ νομοτελειακά θα εξαφανιστείς..
Λέει επίσης δώσε και το άλλο μάγουλο να στο χαστουκίσει... Δηλαδή αφού δώσαμε το Αιγαίο στους Τούρκους σειρά έχει και το Ιόνιο* και άντε αντίο Ελλάς... Έτσι ο χριστιανισμός μετέτρεψε το πολεμικό γένος των Ελλήνων του ή Ταν ή Επι τας του πολίτη-οπλίτη που κοιμόταν με τα ξίφη και τις ασπίδες μέσα στο σπίτι, σε ένα έθνος ριψάσπιδων, δειλών, αφοπλισμένων, που δεν υπηρετούν στρατό, και που γενοκτονούνται, βιάζονται και συρρικνώνονται αδιαμαρτύρητα, ενώ η Τουρκία απέναντι δίνει 5 όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη...

* Ηδη τουρκικές φρεγάτες και υποβρύχια κάνουν ασκήσεις και σταθμεύουν μόνιμα στο Ιόνιο, και συγκεκριμένα στην Αλβανική ναυτική βάση Δυρραχίου την οποία χρηματοδότησαν οι "ελληνικές" κυβερνήσεις με τα λεφτά των ηλιθίων αυτοκτόνων χριστιανών φορολογούμενων...

Υ.Γ. Εάν οι σημερινοί κατ'εφημισμόν έλληνες είχαν αρχ.ελληνικό φρόνημα οι σημερινοί προδοταραίοι καταχραστές της βουλής-αβουλίας των ελλήνων θα ήταν προ πολλού όλοι νεκροί και αποκεφαλισμένοι και ριγμένοι στις φλόγες για να δανειστώ και λίγο Κολοκοτρώνη, τον οποίο φυσικά δεν αγιοποίησε το ιερατείο και αντιθέτως τον υβρίζει σήμερα μέσω του Βαρθολομαίου και άλλων του συναφιού.. Στην αρχ.Ελλάδα ο ύψιστος άνθρωπος δεν ήταν ο άγιος αλλά ήταν ο ήρωας(μαχητής) που πολεμά και αυτοθυσιάζεται για την οικογένεια-πόλη-εθνος-πατρίδα κατ'αναλογία του λευκού αιμοσφαιρίου ενός οργανισμού. Οι γήινοι ήρωες ήταν ένα βήμα πριν τους ημί-θεους (μεταξύ Θεών & θνητών) και 2 βήματα πριν τους Θεούς και η θέση τους ήταν τα Ηλύσια πεδία.

Υ.Γ2. δεν είναι τυχαίο που οι ραββίνοι μεταλαδάμπευσαν αυτές τις χριστιανικές συρρικνωτικές συμβουλές στους έλληνες-εθνικούς αλλά οι ίδιοι συνέχισαν να κρατούν το Τορά και το "οφθαλμος αντι οφθαλμού" για τη φυλή τους...

Υ.Γ.3: Στην αρχ.Ελλάδα η ΝΕΜΕΣΙΣ μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να εφαρμοστεί και από τον ίδιο το θύτη, ο οποίος μετέτρεπε τον εαυτό σου σε "θύμα" με πράξεις εξιλεώσεως, δηλαδή με ηρωικές-αυτοθυσιατικές πράξεις αντίθετες από τις προδοσίες ή ύβρεις που προηγουμένως αυτός είχε διαπράξει.. ώστε να εξισσοροπήσει τοιουτοτρόπως την ζημιά που αυτός προκάλεσε και να επέλθει δικαιοσύνη, σε περιπτώσεις που αυτή η ζημιά μπορεί να αποκατασταθεί ηθικά-υλικά-ή με άλλα τρόπο- με αυτές τις πράξεις εξιλέωσης. Π.χ τέτοιες πράξεις ήταν οι αυτο-εξορισμοί και άλλες πράξεις ευθιξίας και παραιτήσεως από τα αξιώματα, που σήμερα είναι σχεδόν εντελώς άγνωστες!...
Ξεχνάς τον παπαφλέσσα τον καρδιοφίλια που λίανιζε τους τούρκους και τόσους άλλους φυσικά δεν θα διαφωνήσω πως το δόγμα ήρθε μετα σπάθας στην ελλάδα και όχο ως επιλογή :cooll
Ο στόχος τους Σάντσο είναι να μας βάλλουν διχόνοια έτσι θα μας πάρουν το άλογο!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron