Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

1
10-03-2012



Μαζική εξόντωση του πληθυσμού με μείωση του προσδόκιμου ορίου ζωής κατά 5-7 χρόνια θα επιφέρει το νέο καθεστώς που επέβαλε η τρόϊκα για την κατάργηση της συνταγογράφησης των παλιών ασφαλών συνταγώνν για χάρη των φθηνών γενοσήμων. Και έχει ιδιαίτερη σημασία που αυτό δεν το λέει ο ένας κλάδος που υποτίθεται ότι θίγεται από τα νέα μέτρα, μαλλά οι ίδιοι οι φαρμακοποιεί που ευννοούνται από τη νέα ρύθμιση αφού αυτοί πλέον θα δίνουν το νέο φάρμακο και όχι οι γιατροί!

Έτσι λοιπόν, τα νέα μέτρα όπως αποκαλύπτουν τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και διαβάζουμε στο http://www.ygeianews.gr η εφαρμογή της πώλησης όχι φαρμάκων αλλά της ... πρώτης ύλης των φαρμάκων (!!!) για λόγους οικονομίας,αποτελεί μια "αντιεπιστημονική, αντικοινωνική, διάτρητη και αποσπασματική" πολιτική υγείας.

Σύμφωνα με το CIA World Factbook ο συνολικός μέσος όρος ζωής σήμερα είναι 79,38 έτη από τα οποία οι άνδρες ζούν 76,85 χρόνια και οι γυναίκες 82,06 χρόνια. Πρακτικά θέλουν να προχωρήσουν σε μείωση των συνταξιούχων με δραστικό τρόπο και αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Οι Γερμανοί κάνουν αυτό που ξέρουν από τον Β'ΠΠ. Προχωρούν σε "τελικές λύσεις".
Και έχουν βρει εδώ τους εγχώριους συνεργάτες που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική. Μείωση του προσδόκιμου ορίου ζωής κατά 5-7 χρόνια σημαίνει εξοικονόμηση δαπανών στο χώρο των συντάξεων και της υγείας της τάξεως των πέντε δισ. ευρώ ετησίως. Αυτό θέλουν να γλιτώσουν και βάζουν μπροστά τα γενόσημα. Η μείωση του πληθυσμού της χώρας υπολογίζεται σε 7%.

"Το μόνο κριτήριο που υπήρχε δεν ήταν η διόρθωση των κακώς κειμένων, αλλά μια στενή λογιστική αντίληψη εξοικονόμησης πόρων - από τα εύκολα", τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Λουράντος.
"Η Υγεία όμως, δεν είναι λογιστική εγγραφή στις δαπάνες. Αυτό οδήγησε σε ένα νόμο-τέρας, που δεν θα ισχύει για πολύ καιρό, καθώς θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος των αντιφάσεων και των ανεφάρμοστων μέτρων που περιέχει".

Ανέφερε, δε, ένα παράδειγμα: "Υποτίθεται ότι ο νόμος έγινε για εξοικονόμηση πόρων. Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία μέριμνα στα νοσοκομεία για τα ενέσιμα αντικαρκινικά φάρμακα, όπου για ένα θεραπευτικό cocktail μπορεί να χρησιμοποιηθούν μόνο 10ml από ένα σκεύασμα 250ml και αξίας χιλιάδων ευρώ, και το υπόλοιπο να πεταχθεί. Μιλάμε για εκατομμύρια. Και όταν οι φαρμακοποιοί μιλάμε για νοσοκομειακές συσκευασίες και για εξορθολογισμό γενικά στις συσκευασίες, η πολιτεία κωφεύει".

Όσον αφορά στη φαρμακευτική δαπάνη, οι διεθνείς μελέτες αποδεικνύουν ότι υπάρχει ευθεία αντιστοιχία ανάμεσα στην κατά κεφαλή φαρμακευτική δαπάνη και στο προσδόκιμο επιβίωσης . Αν για τους Έλληνες η κατά κεφαλή δαπάνη περιοριστεί σε 23 € τον μήνα, πάμε στο επίπεδο των χωρών με προσδόκιμο επιβίωσης μέχρι 75 χρόνια, μακριά από τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, που έχουν προσδόκιμο πάνω από 80 χρόνια.

Και μην μας πουν ο κ. Λοβέρδος και η κ. Δρέττα ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο. Τρομοκράτης δεν είναι αυτός που ενημερώνει για την πραγματικότητα, αλλά αυτός που με τις αποφάσεις του θέτει σε κίνδυνο την υγεία του λαού. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης σημαίνει συντομότερη και χειρότερη ζωή!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

2
Ε, ρε τι μας περιμένει.....!!!!!
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

3
Με τα γενόσημα – δολοφόνους οι Έλληνες θα ζουν 7 χρόνια λιγότερο



Μελέτες αναφέρουν ότι με την αθρόα εισαγωγή των φθηνών και ανεξέλεγκτων γενόσημων, οι Έλληνες θα ζουν λιγότερο και ο πληθυσμός θα μειωθεί κατά 7% για να υπάρξει εξοικονόμηση 5 δισ. ευρώ ετησίως. Μια ώρα αρχύτερα θέλουν να ξαποστείλουν τους απόμαχους του μόχθου και της δουλειάς, τόσο η κυβέρνηση Παπαδήμου, όσο και η τρόικα. Μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής καταγγέλλουν ότι η εισαγωγή και ηχορήγηση φθηνών γενοσήμων φαρμάκων από τις χώρες του τρίτου κόσμου αναμένεται να προκαλέσει μαζικούς θανάτους γερόντων και σε μείωση του προσδοκίμου ορίου ζωής κατά 5 έως 7 χρόνια.Στην τελευταία έκδοση του “CIA World Factbook” αναφέρεται ότι ο συνολικός μέσος όρος ζωής σήμερα είναι τα 79,4 έτη, το οποίο αντιστοιχεί σε 76,85 έτη για τους άνδρες και 82,06 για τις γυναίκες.
Με το δεδομένο ότι η κυβέρνηση θέλει να απαλλαγεί από τους γέροντες, τους ασθενείς και τους συνταξιούχους σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Γερμανών, τότε τα όρια προσδόκιμης ζωής θα πέσουν στα 69 έτη γα τους άνδρες και στα 75 για τις γυναίκες.
Ήδη από την ενδεχόμενη μείωση του προσδοκίμου ζωής από 5 έως 7 έτη, εκτιμάται ότι θαεξοικονομηθούν 5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Και προσέξτε• αυτά θα προκύψουν μόνο από τις μειώσεις των συντάξεων, τη χορήγηση των φαρμάκων μαϊμού και την υποβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών.
Ειδικά για τη φαρμακευτική δαπάνη, οι διεθνείς μελέτες συνδέουν άμεσα το προσδόκιμο ζωής με την κατά κεφαλή φαρμακευτική δαπάνη.
Αν δηλαδή η κατά κεφαλή δαπάνη περιορισθεί στα 23 ευρώ μηνιαίως, τότε ο πληθυσμός της Ελλάδας θα ζει το πολύ ως τα 75 έτη (σ.σ. όπως φαίνεται και λίγο παραπάνω). Σε μια τέτοια περίπτωση, η χώρα μας δεν θα μπορεί να συγκριθεί με καμμιά άλλη ευρωπαϊκή, στις οποίες το προσδόκιμο ξεπερνά τα 80 έτη.
Κι αν λάβουμε υπ’όψιν μας ότι από τη μια υπάρχει υπογεννητικότητα και από την άλλη, ορισμένοι θέλουν να «καταδικάσουν»τους ηλικιωμένους στον «καιάδα»των φθηνών και αναποτελεσματικών non label γεννόσημων, τι μένει; Ίσως μια Ελλάδα, χωρίς Έλληνες…

http://makedonia-is-greece.blogspot.com/2012/03/7.html
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

4
Αυτό που δε ξέρουν οι πολίτες είναι πως τα γενόσημα φαρμάκια παρασκευάζονται στα εργαστήρια-γιάφκες της CIA, εκεί όπου παρασκευάζονται επίσης οι κάθε λογής αρρώστιες (ιός του Δυτικού Νείλου, AIDS, H5N1, H1N1, σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια κ.ά.).

Όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου και μόνο οι Bilderbergers και οι λοιπές "ελίτ" γνωρίζουν καλύτερα άπ' όλους αυτό το επτασφράγιστο μυστικό.

Δυστυχώς οι κυβερνήσεις αποκρύπτουν συνειδητά αυτή τη πικρή αλήθεια από τον κόσμο.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

phpBB [video]

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

5
phpBB [video]


phpBB [video]


phpBB [video]


phpBB [video]


phpBB [video]

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

6
Θέλουν να κατακλύσουν την Ελλάδα με τα γενόσημα της Κίνας


Αντιδράσεις όλων των φορέων της Υγείας (γιατρών, φαρμακοποιών κ.α.) έχει προκαλέσει η επιμονή της τρόικας να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία, χωρίς καν αναγραφή συγκεκριμένης επωνυμίας φαρμάκων.



Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», γιατροί και φαρμακοποιοί τονίζουν ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αφαιρεί από τον θεράποντα ιατρό τη δυνατότητα να καθορίζει με ακρίβεια την αγωγή του ασθενούς του, αφού δεν θα μπορεί να χορηγεί συγκεκριμένο φάρμακο, αλλά μόνο δραστική ουσία, βάσει της οποίας ο φαρμακοποιός θα επιλέγει υποχρεωτικά το φθηνότερο σκεύασμα. Κάτι τέτοιο, όμως, θα έχει σοβαρότατες παρενέργειες, προειδοποιούν οι ειδικοί της Υγείας, αφού κάθε ασθενής με μοναδικό ιστορικό και συγκεκριμένη πάθηση έχει ανάγκη από συγκεκριμένη θεραπεία.

Η επιλογή ενός οποιουδήποτε σκευάσματος με την ίδια δραστική ουσία μπορεί, όπως σημειώνει η εφημερίδα, να καταστήσει τη θεραπεία είτε αναποτελεσματική είτε και επικίνδυνη, προκαλώντας σοβαρότατες παρενέργειες.

Οι ειδικοί της Υγείας επισημαίνουν ακόμα ότι από τη στιγμή που η ρύθμιση ορίζει ότι υποχρεωτικά θα δίνεται το φθηνότερο σκεύασμα, υπάρχει κίνδυνος να χορηγούνται πάμφθηνα γενόσημα τα οποία παράγονται σε Κίνα, Ινδία, Πακιστάν, και αλλού και επανειλημμένα έχουν αποσυρθεί ως νοθευμένα!

Παράλληλα, η ρύθμιση θα οδηγήσει σε λουκέτο τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες και 20.000 οικογένειες που άμεσα ή έμμεσα ζουν σήμερα από τον κλάδο θα βρεθούν στον δρόμο προς όφελος των πολυεθνικών.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/2 ... z2A7W5okU2
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

7
Δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν και χειρότερα: διατάζουν μονομερώς το υποχρεωτικό τσιπάρισμα των πολιτών με κυάνιο για να μπορούν να δολοφονούν όσους αρνηθούν να παραλάβουν τα γενόσημα φαρμάκια της CIA. Προβάλλουν το γελοίο άλλοθι ότι το φακέλωμα με το τσιπ-φονιά περιλαμβάνεται και αυτό μέσα στο Μνημόνιο! Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά από τους Τροϊκανούς και πάει λέγοντας.... Θέλουν το όλο θέμα να έχει κλειδώσει πριν το τέλος της χρονιάς αντί της αρχικής πρόβλεψης για το 2017 ώστε να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις.

Δυστυχώς κανένα ΜΜΕ δεν προέβαλλε τον νέο φετφά των Τροϊκανών που ενέργησαν για λογαριασμό του Mitt Romney (εμ, λογικό είναι μετά το σάλο που προκλήθηκε στις ΗΠΑ για το φονικό τσιπάκι να μην πουν την αλήθεια στον κοσμάκη για το τί τον περιμένει σε περίπτωση που αρνηθεί να συμμορφωθεί με τας υποδείξεις των τοκογλύφων)....
Εικόνα
Η επιβολή των γενόσημων δηλητηρίων πάει χέρι-χέρι με το υποχρεωτικό τσιπάρισμα του πληθυσμού με το φονικό κυάνιο: «Άν δεν δεχτείς τα γενόσημα σε σκοτώνουμε με το υδροκυάνιο για παραδειγματισμό!»

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

8
Και ο Ρέσλερ «βαποράκι» της Teva, εις βάρος της υγείας μας!


Τέλη 2010 – Αρχές 2011. Ο όμιλος Ratiopharm καταρρέει...
Ο ιδιοκτήτης της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας αυτοκτονεί. Τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου η Ratiopharm περνά στα χέρια του παγκόσμιου κολοσσού των πάμφθηνων ανώνυμων γενόσημων, Teva.
Η μεταρρύθμιση του Ρέσλερ αλλάζει τα δεδομένα στη γερμανική αγορά μετατρέποντας την Ratiopharm σε κυρίαρχη δύναμη, πριμοδοτώντας τα φθηνά ανώνυμα γενόσημα σε βάρος των επωνύμων.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι σε εκτενή τους ρεπορτάζ αναφέρουν τις παρενέργειες των γενόσημων στην υγεία των πολιτών.
Όπως όλα δείχνουν επόμενος σταθμός για τα γενόσημα η Ελλάδα.
Η Μέρκελ απαιτεί από τον Αντώνη Σαμαρά να δώσει την ελληνική αγορά βορά στα πάμφθηνα ανώνυμα γενόσημα. Λίγες ημέρες αργότερα η Μέρκελ στέλνει το μήνυμά της και μέσω Ουγγαρίας...
Η ιστορία και τα σκοτεινά σημεία
Ας ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι από την αρχή....

Η Ratiopharm από τον Μάρτιο του 2011 ανήκει στην Ισραηλινή εταιρία Teva (την εξαγόρασε προς 5 δις.δολ).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το ΧΩΝΙ", η Teva έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά ανώνυμων γενόσημων. Η εν λόγω εταιρία προωθεί τα γενόσημα που είτε δεν θεραπεύουν τις ασθένειες για τις οποίες προορίζονται είτε προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Μέχρι και νοθευμένα φάρμακα είχαν εντοπίσει οι αμερικανικές αρχές.
Σήμερα η Ratiopharm καλπάζει οικονομικά. Ήταν πάντοτε όμως κυρίαρχη;
Όχι!
Ο όμιλος Μέρκλε στον οποίο ανήκε η γερμανική φαρμακοβιομηχανία πριν την αποκτήσει η Teva έχει γνωρίσει πολλά σκοτεινά μονοπάτια...
Όπως σας προαναφέραμε, ο επικεφαλής του ομίλου, Αδόλφος Μέρκλε, αυτοκτόνησε όταν μία λάθος επενδυτική κίνηση έφερε τις επιχειρήσεις του στο χείλος του γκρεμού.
Το περιοδικό Der Spiegel είχε χαρακτηρίσει το deal Ratiopharm-Teva ως «κόλπο εκατομμυρίων»!
Ο «φίλος μας» ο Ρέσλερ
Ο γνωστός σε όλους μας για τα εμετικά σχόλια που κάνει για τη χώρα μας, Φίλιπ Ρέσλερ ήταν ο αρμόδιος υπουργός όταν η Ratiopharm πουλήθηκε στην Teva. Μάλιστα ήταν και ο υπουργός Υγείας που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε τη φαρμακευτική μεταρρύθμιση στη Γερμανία. Μία μεταρρύθμιση με σύνθημα «Φθηνά Φάρμακα» η οποία έφερε τα πάνω-κάτω στο σύστημα Υγείας της χώρας.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: Τελικά η μεταρρύθμιση Ρέσλερ ποιον ωφέλησε;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ωφέλησε τους Γερμανούς πολίτες. Αυτό αναφέρει και δημοσίευμα της γνωστής γερμανικής εφημερίδας Die Welt. Μάλιστα, όπως φαίνεται οι Γερμανοί τιμωρούν τον Ρέσλερ και την πολιτική του αφού τα ποσοστά του κόμματός του, FDP, έχουν καταβαραθρωθεί σε όλες τις εκλογές γερμανικών κρατιδίων που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Τόσο ο Ρέσλερ, όσο και η Μέρκελ απαιτούν από την ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική με τα γενόσημα.
Η απάντηση του ελληνικού λαού σε όλους όσους έχουν σκοπό να παίξουν με εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές είναι μία και ξεκάθαρη!
«Στείλτε τους στο... καλό»!

Πηγή: ΤΟ ΧΩΝΙ via newsbomb
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!

9
Μαζί με τα γενόσημα έρχεται μια άλλη, πιο θανάσιμη απειλή: το υποχρεωτικό τσιπάρισμα των πολιτών με το φονικό μικροτσίπ που περιέχει κυάνιο πριν τα τέλη του 2012 αντί για το 2017 όπως προβλεπόταν αρχικά.

Και τα δύο πάνε χέρι-χέρι "πακέτο"!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Yγεία”

cron